Nörd linne

......Skrivet: 2009-06-30 | Klockan: 18:59:06


En sån här vill jag lätt ha :)
(Designad av mig!)

Ny tidning - "Blogg Guiden"

......Skrivet: 2009-06-30 | Klockan: 18:39:11
När jog jobbade tidigare idag så hittade jag en intressant tidning. Den hete BLOGG GUIDEN och var en ganska tjock tidning. Denna tidning innehöll info om hur man skulle bli Sveriges bästa bloggare. I tidningen fanns bland annat:

- Hur man gör en blogg

- Hur man skriver för att få läsare

- Hur man kommer runt sin skrivkramp

- Hur man skulle starta tävlingar, fixa sponsorer och annonser osv.


Så nu är det inte längre meningen att alla ska skriva olika och skriva vad de känner för. Nu ska man följa en speciel guide om hur man blir en ny BlondinBella. Nu ska man inte skriva för sin egen skull utan för alla andras.Folk ska sluta tänka och låta tidningen göra det åt dem.

Det stod till exempel att man bör ha en egen loggotyp också fanns det en steg-för-steg guide om hur man gjorde en enkel sådan. Vadå bör? Skriver man bra behöver man ingen loggotyp eller någon design för den delen heller. Det är ju inte därför man letar sig in på just din blogg. Man vill ju läsa vad du skriver!
Nu fanns det ju inte bara en massa negativt om tidningen, det finns säkert en del bra tips, jag bara skummade, men jag tycker att det låter som en ursäkt för folk att tjäna pengar.

Samma i - lands problem

......Skrivet: 2009-06-30 | Klockan: 18:21:37
Dom har inte ens skickat mina skor ännu. Dåligt dåligt. Jag vill ju ha dem nu!

Imorgon ska min mor klippa sig och då kan jag inte låta bli att fundera på hur jag ska ha mitt hår. Långt ska det vara i alla fall. Vågar inte riktigt klippa det så kort som jag tänkte först (Typ som fröken D har det nu). Lite mes är jag allt. 
Men kan fortfarande inte bestämma mig vilken färg! Blond eller mörk? 

 


Bilder på Carolina Gynning. Antingen eller?

Dålig uppdatering

......Skrivet: 2009-06-30 | Klockan: 11:48:07
Anledningen till att jag har uppdaterat så dåligt är för att jag knappt har varit hemma. Men när jag väl har varit hemma så har jag varit för trött för att skriva.

Kompensation kommer.


SOLA!

......Skrivet: 2009-06-28 | Klockan: 11:41:17
Nu ska jag ut i solen, man kan väl inte sitta inne en sån här fin dag?

Michael Jackson

......Skrivet: 2009-06-28 | Klockan: 10:53:37


Jag vet att jag är efter, men i alla fall. "The king of pop" är nu mera inte ibland oss. Men hur många var det egentligen som kallade honom det under hans livstid, istället för att säga pedofil. Det har varit stora rubriker om honom och många rättegångar om det ena dåliga efter det andra. Men nu när han plötsligt är död så ska alla börja bry sig. Why?
Vad spelar det för roll om du säger att du bryr dig när det inte är sant? Det gör väl ingen skillnad om du bryr dig eller inte för det finns människor som gör det utan att behöva ditt samtycke.

Dessutom, varför lägga ut bilder på en blek uppenbarligen mycket sjuk/död människa och skriva "Här dör Jackson".  Hur respektlöst är inte det?! Visst han är död, han är en stor legend, men människan ska väl få dö ifred?!

Jag kan inte påstå att jag var direkt något fan, men han skrev många bra låtar som har givit mig minnen för livet tillsammans med några jag tycker om.

Hoppas du fortsätter med musiken i kändishimlen. Peace out!

Home

......Skrivet: 2009-06-28 | Klockan: 10:40:35
Hemma! Har varit på en spontan mini-semester i blekinge tillsammans med älsklingen och hans fars släktingar. Mycket mys och mycket kul. Men igår kväll så var man mindre glad på alla ungar som sprang runt och skrek och var allmänt övertrötta. Allmänt jobbiga alltså.

Kanske trillar in någon bild senare

Köpa?

......Skrivet: 2009-06-25 | Klockan: 12:09:44
Köpa eller inte köpa?
Dessa skor finns på www.hm.se och finns även i brunt. Dom är även på rea och kostar nu bara 198kr


Ska jag köpa dem och i så fall, i vilken färg?




De bruna är köpta!

Att vara blond eller brunett

......Skrivet: 2009-06-24 | Klockan: 22:34:03
Angående mitt inlägg om mitt sig på att ändra hårfärg och kilppa mig så fick jag ganska lika svar.

Mörkt, olika nyanser och långt.

Är egentligen för otålig för att vänta på att min hår ska växa ut och någonstans under vägen så kommer jag säkert att vilja klippa av allt för att sedan vilja ha det långt igen. Så är det väl alltid.

Även om de mörka lockarna lockar, hehe, ja, det var med flit, så känner jag mig även lite sugen på ett blondt svall. Fast detta kanske inte klär mig? Men vad vet jag. Man måste ju prova först.


Massage

......Skrivet: 2009-06-24 | Klockan: 21:59:58
Idag har jag fått massage för första gången av en proffisionell och blev ganska överraskad med resutltatet. Ont gjorde det inte utan var ganska sövande. Tills jag fick världens huvudvärk. AJ. Så ont har jag nog aldrig haft, inte i huvudet i alla fall.

Men det släppte så fort jag fick sätta mig upp. Men har kommit tillbaka i en mildare version senare på dagen.
Det som var lite lustigt var att mitt i alltihopa så kom katten in och började jama och strycka sig mot min hand. När han märkte att detta inte gav honom någon vidare uppmärksamhet så börjda han slicka på mina fingrar och även bita lite! Knaskatt.

Bye!

......Skrivet: 2009-06-23 | Klockan: 19:03:40
Nu ska jag ut och fota med Karolina!

Brb!!

Ett kort tråkigt inlägg

......Skrivet: 2009-06-23 | Klockan: 15:50:27
Jag har smått tråkigt. Efter som min msn inte funkar på denna datorn så har jag ingen att prata med heller. Skulle ju kunna se klart på Sex and the city, the movie som jag började se igår kväll samtidigt som jag tryckte munnen full med Ben&Jerry's. Men det orkar jag inte just nu.

Har legat ute i någon timme i ett försök att bli brun, men blev snabbt rastlös och gick in för att göra något annat. Men det visade sig att det inte var mycket roligare inomhus, tills jag hittade min kamera. Fjortis bilder i massor!

Bjuder på en här.



Yeah.

En musikalbild

......Skrivet: 2009-06-23 | Klockan: 14:58:53


Jag saknar att vara din mamma André :)

En fluga

......Skrivet: 2009-06-23 | Klockan: 14:28:25


Lite stolt är man väl (a)

Dagens i-lands problem

......Skrivet: 2009-06-22 | Klockan: 21:45:28
Jag är super sugen på att göra något med mitt hår! Visst, var inte alls längesen jag var och klippte mig, men nu vill jag byta färg och kanske även få en ny frisyr!

Sitter och känner mig lite delad om vad det är jag faktiskt vill, men antingen så vill jag ha det ganska mörkbrunt gärna i någon varm ton, eller så vill jag ha det jätteblondt. Har även funderat på att klippa det jättekort, men samtidigt vill jag ha det långt igen. Dagens i-lands problem no 1!

Har vi några åsikter om detta?

Sommarlov i sängen?

......Skrivet: 2009-06-22 | Klockan: 21:27:19
Att vakna med någon man älskar flåsandes i örat är väl mysigt. Att sedan ligga kvar lite ytterligare i sängen och bara vara nära är så mysigt det kan bli. Igår så lurade han mig att ligga kvar i sängen och dra till strax efter 1. Visst var det mysigt, men man kände ju sig så seg när man senare skulle krypa ur sängen.

Idag låg vi inte kvar lika länge, men det var lika mysigt ändå. Efter att vi hade fått lite frukost i magen så gick vi upp på mitt rum igen och la oss på sängen igen. Haha, slöa ligan om något. Även om det var varmt och super fint väder ute så kunde vi inte förmå oss att stiga ur sängen och gå ut. Inte förrens till lunch gick vi ut och satte oss ute och åt.

Tro det eller ej, men vi gick faktiskt upp och la oss i sängen sen igen. Nu en mycket kortare stund men ändå. Kan ju inte påstå att det inte var mysigt att ligga där och bara prata, men man känner ju att man har slösat lite på värmen.

Kommer mitt sommarlov spänderas i sängen?

Imorgon kommer jag i alla fall inte ha en chans till vad sovmorgon heter. Klockan 07.00 ska man infinna sig på ICA Nära och sitta i kassan. Men jag klagar inte. Det börjar bli ganska kul att sitta där när man kan de här koderna man slår in i kassan något mer och man kan samtidigt skämta lite med kunderna. Små söta tanter och farbröder går jättebra att skoja lite med (men endast om de kommer med ett leende till kassan).

Sötnos på G

......Skrivet: 2009-06-21 | Klockan: 19:52:16
Snart kommer min ängel hit. Yay! ♥


Födelsedagspresenter

......Skrivet: 2009-06-21 | Klockan: 17:12:18


Detta fick jag i födelsedags present:

Öronhängen - Älsklingen

350kr - Farmor

Marilyn Monroe magnet - Linnea

Mina vänner bok - André och Alice

Konsten att ta vinnande bilder (fakta bok) - Matilda och Linnea

Blomma - Älsklingen

Badbomber, badskum och bild på mig och älsklingen - Älsklingens mamma

De vinnande bilderna!

......Skrivet: 2009-06-21 | Klockan: 16:31:37
Vinnaren är korad!!

Grattis Matilda!

Och här kommer vinnar bilderna.






Grattis Matilda! Ditt pris kommer inom kort :)

Grattis till mig!

......Skrivet: 2009-06-20 | Klockan: 13:12:46
Idag fyller jag 16år! Grattis till mig!
Resultat får tävlingen kommer snarast :)


Tack till alla som hjälpte till att fira min födelsedag igår! Inlägg om festen kommer senare!

Det regnar

......Skrivet: 2009-06-19 | Klockan: 13:08:26
Strax efter att jag hade gått ut och påbörjat min fotografering så börjar det åska och regna! Haha, vad lyckat. Men några bilder hann jag ta, några blev riktigt bra dessutom :)

Men jaja. Man kan ju inte alltid ha tur med värdet. Man får väl vara glad för att vi fick så fint väder på Liseberg i alla fall. Hur kul hade det varit om det ösregnade när vi var där? Hälften av attraktionerna hade varit avstängda.

Ska se om jag kan locka hit min älsklingspojke och se på någon film eller något annat som är trevligt en regnig dag.

Tävlingen tar slut idag!

......Skrivet: 2009-06-19 | Klockan: 11:45:14
Ni har väl inte glömt tävligen som avslutas idag?!

Det går fortfarande att skicka in bidrag, men kl 19.00 säger jag stopp!!
Bilderna skickar ni till
[email protected]


Tävlingen är avslutad!

Problemlösning

......Skrivet: 2009-06-18 | Klockan: 21:06:39


Älsklingen har glömt sin tuggumi påse på mitt nattduksbord! Vad ska jag nu göra??

Alternativ:

1) Jag lägger snällt tillbaka dem där de låg.

2) Jag häller ut alla tuggumin och fyller påsen med småsten innan jag ger tillbaka den.

3) Jag tar alla tuggumin i munnen och försöker blåsa världensbubbla!

4) Jag ringer älsklingen och säger : jag vet nått som inte du veeeetttt (A)

Liseberg!

......Skrivet: 2009-06-18 | Klockan: 20:45:51
Här kommer bilder från Liseberg!!!



Var då på Liseberg igår med musikalfolk och cirkusfolk. Vi fick vandra runt lite och glo eftersom att vi inte riktigt visste vartifrån vi skulle gå in. Men det löste sig ändå ganska snabbt.



Det var trist att vänta på att få komma in efter att man hade åkt buss i 3 evigheter. Så här glada var vi för att vara framme!



Kanonen försökte Matilda och Erik lura upp mig i, men icke sa nicke. NO WAY! De försökte även få mig att gå in i spökhuset Gasten, men åter igen.. NEJ!



Denna kunde jag där emot åka :)



Vad är en dag på Liseberg utan en tur i sagoslottet? Just därför satte jag och Alice oss på en liten båt och åkte iväg! Vi skrattade och hade oss och någonstans hann Alice inte se vilken saga det var så hon vrålar:
- NEEJ SAGA! HANN INTE SEE!!
Då är det en röst ovanifrån som svarar:
- Skrik inte i sagoslottet
- FÖRLÅT!
Skriker Alice tillbaka. Liksom herregud, vi hann ju inte se!



Här står vi i kö till "flumm-ride", Erik satt längst fram och blev ganska blöt. Matilda satt bakom honom och såg ut som om hon hade svettats som en atlet i ansiktet och sen har vi mig som satt längst bak och fick vatten i örat och i halva ansiktet!

Liseberg i korta drag

......Skrivet: 2009-06-18 | Klockan: 19:21:34
"Skrik inte i sagoslottet, tack!"


Det är det ända jag behöver säga om Liseberg

Skolavslutning, i lång version

......Skrivet: 2009-06-17 | Klockan: 07:48:27
Ungefär så här gick min skolavslutning till:

Vi rusade runt på scen när dom började släppa in folk, måste sett lustigt ut. 20pers springer runt som galningar på scen och fotar varandra och är allmänt galna. Men det var ju vår sista avslutning på grundskolan. Då har man rätt att vara lite halvgalen.

Sen var det dags att börja och det gjorde vi med Sir Duke. Alla skrattade när vi trumpetade i början. Det var först då det kändes lustigt att göra det, innan hade jag inte ängnat en tanke på om det såg humoristiskt ut eller ej, men när niorna skrattade var jag tvungen att fnissa lite jag med.

Efter låtens slut så skulle musikSara prata lite och sedan var det dags för nästa sång. I say a little pray. Alice och Anna sjöng solo på denna, mycket fint, mycket fint.

Efter denna, så skulle André sjunga With or without you. Där stod även jag, Alice, Anna och Linda och körade på. Han gör den så otroligt bra och det var den bästa av alla gånger vi kört den. Där var inte många ögon torra i salen under den låten. Till och med en och annan lärare satt och snyftade. 

Här någonstans delades stipendium ut. Någonstans skulle det också varit ett tal från både Peter och Anna, men jag kan inte riktigt placera ut dem. Tillbaka till stipendium. 
Som jag tidigare har nämt så har vår skola en tillvals lektion eller en profil om man hellre vill kalla det så, nu var det folk i musikprofilen som skulle få stipendium. Eftersom att de bara nämde musik så listade jag upp ett antal namn i huvudet som jag tyckte skulle få. Alla dem blev uppropade komiskt nog. Till min förvåning ropades Linda, jag och Matilda upp, vi har ju inte musik utan dansprofilen så jag trodde att det skulle komma senare. Trodde inte heller att jag skulle få något för att jag inte hade varit någon som hade stuckit ut lite extra i mängden under mina år på skolan. Både Matilda och Linda har gjort egna danser och gjort danser till andra. Det har inte jag. 

Efter att det antal stipendium blivit utdeleade så skulle Linda sjunga den låten med Sonja Alden, den.. du får ta den tid du behöver. Har ingen aning vad den heter, men nu får den heta så. Jag och Alice satt och småsnyftade lite.  

Här kom det nog ett tal. Kommer inte ihåg. Kommer ihåg att Alice sa något liknande efter att Anna hade jämfört vår skolgång med en tågresa.

- Nu så har ni nått ert mål
- med tåg

Hahah, kanske inte låter så roligt med det var sjuk kul när vi satt där. Sen kom det fler låtar som jag inte heller kan placera ut. Men för kärlekens skull var med och lämnade några snyftanden i aulan.

Sist så kom Blame it on the boogie, där jag, Albin och Linda sjöng solo. Gick helt ok.

Sedan delades betygen ut. Vilka såg bättre ut än vad jag väntade mig. Höjt mig i två ämnen och varit oföränderlig i de andra. (Hur kunde jag höja mig i engelska? Var ju knappt där de sista veckorna, musikal ju)

Sen samlades alla esterter och kramades adjö och grät en skvätt. Även fröken Dror deltog. Vi stod där och höll om varandra och snyftade medans aulan tömdes på folk. Sen konstaterades det att jag var en "sötgråtare" och Dror påstod att hon var världsmästare på "fulgråtande" och visade några grimaser.

Så gick min skolavslutning till.

Of too.....

......Skrivet: 2009-06-17 | Klockan: 07:02:34
LISEBERG! Idag sticker jag och folket från musikalen till Liseberg över dagen och är hemma strax efter nio någongång. Det ska bli så jäkla kul! Det var grymt längesen jag var på Liseberg, att jag knappt kommer ihåg något av det. Minns att jag åkte lisebergsbanan med min mor och hennes brors fru.

Annars så kommer jag inte ihåg något alls :P

Vet inte om jag kommer åka så värst mycket. Är lite mesig när det gäller sånt. Men jag känner inte heller för att bli den som får stå och hålla i allas saker medans de åker. Kanske får åka lite ändå. Kanske kan övertala någon att åka en liten stillsam karusell med mig. Typ... Sagoslottet eller vad den hete. Men det är inte karusellerna jag åker dit för det är mer sällskapet!

Men det ska i alla fall bli jätteroligt!

Denna sång sjöngs idag

......Skrivet: 2009-06-16 | Klockan: 18:44:41

Bilder från dagen

......Skrivet: 2009-06-16 | Klockan: 17:38:31
Här kommer lite bilder från dagen :) Enjoy



Sara, jag och Matilda ♥



Jag och Alice ♥ (da mother****ing mothers)



Matilda, Linda, Alice och Linnea ♥

Sista dagen i nian

......Skrivet: 2009-06-16 | Klockan: 14:52:26
Skolavslutning. Totalt var jag med på tre st, eftersom att jag stod i kören.
Fast den sista var ändå bäst. Då när jag själv och andra nior fick betyg och blev avtackade. Många fick även stipendium (även jag, blev jätteförvånad).

Sen blev det massa gråt. Esteterna samlades i ett hörn och kramades och grät. Sista gången vi delade scen.
Även vår fröken Dror passade på att delta i gråten lite.


Det är så mycket jag kan sammanfatta det nu. Kommer mer senare.

60 frågor

......Skrivet: 2009-06-15 | Klockan: 14:18:28
1. Hur gammal är du om fem år? 21
2. Vem var den sista du träffade? Min syster, Emilia.
3. Hur lång är du? 1,68
4. Vilken var den senaste film du sett? Patrik 1,5
5. Vem ringde du senast? Fröken Dror
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Skickat!Lyckades även få i ordning"
7. Vad är dagens planer? Vara social mot mina morföräldrar och hjälpa fröken Dror med minimusikalen
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på humör och vad jag vill ha sagt 
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? För två timmar sen
11. Vilken ögonfärg har du? Gråblågrön
12. När vaknade du idag? runt 8.
13. Har du någon gång hittat en katt? Japp, den adopterade min granne sen.
14. Vilken är din favoritplats? Om inte på scen och inte i sängen så är det älsklingens famn
15. Vilken plats föredrar du minst? Det stället där min klass befinner sig på (snart slipper jag er!!)
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis har jag gått högskola och försörjer mig på något jag älskar.
17. Vad skrämde dig som barn? Mörker
18. Vem fick dig att skratta senast? Pappa
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja, men mina föräldrar har några på vinden
20. Har du stationär eller bärbar dator? Har ingen egen dator. Har laptop och stationär
21. Sover du med eller utan kläder på dig? trosor och ett linne så jag antar med kläder
22. Hur många kuddar har du i sängen? tre
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Har aldrig druckit.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Beror på var jag är någonstans
26. Är du social? När jag väl är på det humöret så ;)
27. Vilken är din favoritglass? M... Ben&Jerry's, men vilken vet jag inte
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Lägga undan lite, men ändå köpa typ en dator och en kamera
29. Tycker du om kinamat? Var så länge sen jag åt det så jag kommer inte ihåg!
30. Tycker du om kaffe? Usch nej!
31. Vad dricker du till frukost? Juice, vatten eller o'boy (a)
32. Sover du på någon särskild sida? Hm.. Sover jag ensam så brer jag ut mig allt vad jag kan. Är älsklingen där så sover jag på honom.
33. Kan du spela poker? Nej, men har aldrig försökt heller
34. Tycker du om att mysa? OM jag gör :P
35. Är du en beroendemänniska? Beroede av vad? Människor?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej
37. Vill du ha barn? Ja! O.O
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool. Midre äckliga saker man kan simma in i, men kloret får jag en mindre allergi av.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Eh, kläder eller något liknande skulle jag tro
42. Äger du dyra smycken? Hmm... Halsbandet jag fick av älsklingen och mitt Thomas Sabo armband
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Fanta
45. Vem är den roligaste människan du känner? Albinoni och ibland Erik
46. Välj ett ärr på din kropp? Har ett på knät från när jag ramlade med cyklen som liten.
47. Vad har du för ringsignal? Någon sån som följde med telefonen
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja, det ligger lite på vinden
49. Flirtar du mycket? Nja... Kna jag nog inte påstå att jag gör
50. Vart togs din profilbild för din blogg? I mitt badrumt :P
51. Kan du byta olja på bilen? Hehe nej?
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej, har inte ens ett körkort
53. Vilken var den senaste bok du läste? En Geishas memoarer
54. Läser du dagstidningen? Om det ligger en på bussen så
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej det gör jag inte
56. Dansar du i bilen? Nej, det är för lite plats :P
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rix FM
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Ändringar till programmet
59. När var du i kyrkan senast? I sexan?.
60. Vilka personer utmanar du? Alla som har tråkigt!

En stycket bild

......Skrivet: 2009-06-15 | Klockan: 13:53:10


Thomas Sabo armband

......Skrivet: 2009-06-15 | Klockan: 13:47:02

Min dag

......Skrivet: 2009-06-14 | Klockan: 19:59:30
Idag har varit en bra dag. Vaknade med en söt liten pojke flåsandes i mitt öra. Haha, vilken ställning vi sov i (värsta knuten), men det var ju så grymt mysigt i sängen så vi var ju tvungna att ligga och dra lite. 

Sen var det frukost utomhus!  Skönt med sol efter så mycket regn. Var riktigt skönt att äta ute, bör man göra oftare!
Sedan sprang vi runt i huset och busade lite, men jag var tvungen att fixa mig efter en kort tid eftersom att jag skulle jobba! Så fick älsklingen åka hem.

Ganska trevligt på jobb idag. Någon liten tant som hittade på ett eget pris på alla sina varor, men sen var det inget mer som fastnade. Det bara rullade på.

Och nu sitter man hemma och tycker att dagen har utnyttjats på ett bra sätt och är allmänt glad. :)


ett, två, tre.... KÅSE!!

Hahaha

......Skrivet: 2009-06-14 | Klockan: 19:42:22
Hahah, detta är så jäkla kul! Ni kommer dö så roligt det är!

Beredda?


*fniss*


Ett, två, tre... KÅSE!!

Hahahahahahhahahahah!


Va?

Fatta ni inte?

Jaja, Alice fattar iaf :P

Hemma

......Skrivet: 2009-06-13 | Klockan: 20:39:57
Det var ganska trevligt på jobbet idag.
Fast där var ju en och annan tant som skulle bråka om priser osv. Någon hittade på ett eget pris och stog kvar jättelänge så det blev världens kö. Snällt.

Men annars var det helt okej. Ska jobba imorgon också!
Men nu ska jag umgås lite med min pojke!

Jobba jobba jobba!

......Skrivet: 2009-06-13 | Klockan: 12:43:00
Nu ska jag strax leta upp min ICA skjorta och gå och jobba :)
Bara för att jag skrev den meningen precis så titta  solen fram. Hehe orättvist!

Ses efter sju!

The sims 3

......Skrivet: 2009-06-13 | Klockan: 10:24:04
Någon som vet något om Sims 3? Är lite sugen på att köpa det, men vill ha lite mer information först!
Någon som kan dela en erfarenhet eller två? Är det kul? Är det tråkigt?


Vänner

......Skrivet: 2009-06-12 | Klockan: 16:13:13

Tillbaka blick

......Skrivet: 2009-06-12 | Klockan: 15:31:39

Skorna står på bordet, det blåser kallt.
Spegeln slog du just i kras.

Jag och Axel V!
Ja, jag har inte släppt det helt ännu! Kan man ens det? Vi hade ju så kul ihop när vi satte upp Blodsbröder. Känns konstigt att vi inte kommer dela scen mer!

Snart är det slut!

......Skrivet: 2009-06-12 | Klockan: 14:32:48
Snart är det skolavslutning. Och jag kan bara säga YES! INGET MER 9B!!
Det finns ganska många som inte gillar mig i min klass och jag kan faktiskt inte påstå att jag gillar dom speciellt mycket heller. Visst, det finns ju människor som man kommer sakna därifrån men inte många!

Kan känna ganska snabbt vilka människor jag trivs med och vilka jag inte trivs med. Om det skulle hända att jag känner mig grymt obekäm i någons närhet, så försöker jag säga det lite snällt att jag inte är så jätteintresserad att vara vän med den här personen, men stänger inte ut personen, hejar i korridoren också vidare. Men detta slår givetvis tillbaka. Det är inte alla som vill acceptera ett nej och ställer till med världens scen.
Detta har hänt ett antal gånger, men det som är lite roligt är att personerna i fråga sedan har försökt att lägga till mig på msn och andra sidor. Något liknande hatkärlek?

Sedan har jag fått höra hur omogen jag är osv när jag sedan har nekat deras ansökan. Fått diverse könsord och andra glåpord skrekna efter mig i korridorerna när jag har gått förbi. Blivit intryckt i hörn och utskälld för jag vet inte vad? Fått ha samtal med lärare som har sagt att jag ska hålla mig undan, fast det är de som söker upp mig i enbart syfte för att bråka.
Så har det varit alla mina år på Elinebergskolan. Jag har hamnat i centrum av bråk i 3år, även om jag inte ens var där den dagen som bråket började! Nu när jag ser tillbaka kan jag bara se hur löjliga de var/är.
Kan se hur de letade efter anledningar för att bråka och att dem fortfarande gör det! Vill nästan skratta när jag ser att de "snear" mig i korridorerna.

Skratta vill jag för att dom har fastnat någonstans i utvecklingen, så att de ända sättet de vet att roa sig på är att bråka, skrika och vara allmänt dum för att någon ska se dem!

Så, om någon nu tar detta på fel sätt. Kom och snacka med mig på tisdag, så ska vi se vad jag har gjort mot precis dig.

Det finns väldigt få som jag tycker om i min klass. Men dom är äkta och man kan lita på dessa till 100%
Så er kommer jag sakna, ni är som blåbär på en hallonbuske. Unika i er omgivning!



bild: jag

Puss på kinden

......Skrivet: 2009-06-12 | Klockan: 13:22:26

Bal

......Skrivet: 2009-06-12 | Klockan: 13:09:15


Ni som har bal bilder, SKICKA!

Ja, julgranskulor och pingviner, Alice. Balen började kl 18.00 där alla stod och trängdes i entrén. Kramar och hälsningar utbyttes och bilder blev tagna. Alla var jättefina. (Men sedan var det ju några som dök upp i klänningar som inte ens kan kallas för klänningar, mer liknande kuddfodral.) Balens tema var Hollywood så överallt fanns det guldsjtärnor uppklistrade på väggarna och banderoller med sådana filmrutor.
Vid aulans dörr hade man lagt ut en röd matta och gjort sådana typiska avskiljare (ingen aning vad det heter) som man alltid ser på film.

Klasserna skulle visa något som bar typiskt för deras klass eller något som syboliserade de år man hade gått tillsammans. Det blev två bildspel och två sånger. Själv tyckte jag att 9a hade en låt som mer stod för dem (de hade gjort  om texten i O'boy!) än vad 9d hade gjort som sjöng sommartider.

Mat fick vi ju förstås också. Huvudrätten var "pålägg" som min pojkvän så fint ville kalla det, med potatissallad. Efterrätt var cheescake med jordgubbar.

Efter att alla hade ätit så skulle det dansas. Fröken Dror och "Teachers of rock" spelade lite som man skrek sig hes till och dansade både bugg och vals till. Sedan hade vi DJ och då var det bara tecno och det är inget vidare att dansa till. Så det slutade med att jag och älsklingen åkte hem till mig och sov istället.

Tack för kvällen!

Göra aulan osäker

......Skrivet: 2009-06-10 | Klockan: 09:04:35
Idag kommer jag inte hem förrän 21.00. Så var redo på väldigt lite uppdatering.

Va?

Varför jag inte kommer hem?

Musikalmys. Från kl 16.00 kommer vi göra aulan osäker. Hehe.
Men ska försöka skicka något mms, så att ni vet att jag lever. Tjolahopp.

It's back!

......Skrivet: 2009-06-09 | Klockan: 18:38:12
Min telefon är tillbaka!!
Trögosarna på the phone house hade fått tillbaka den redan den 7MAJ och det var ju ett bra tag sedan.
Har inte fått något meddelande alls från dem, fast de påstår både det ena och de andra.

Jaja, man får väl vara glad för det lilla. Även om telefonen jag lämnade in var brun så fick jag en silvrig tillbaka. För självklart så finns inte den modellen av telefonen kvar. Suck.

Fotograf

......Skrivet: 2009-06-09 | Klockan: 18:30:49
Idag har jag varit lite fotograf.
Fröken Dror bad mig att ta med kameran och ta lite kort på morgondagens stjärnor (elevens val åk 4-6) som skulle ha en liten mini musikal kallad Häxorna.

Dom är ganska duktiga, men har en bit kvar. Men det som fattas är självförtroende på scen och det kommer med åren. Alla som har stått på scen någon gång vet hur skräckslagen man kan bli de första gångerna.

Nu ska jag sitta och fundera på lite program ideér.  

Fanken

......Skrivet: 2009-06-08 | Klockan: 21:52:58
Fanken. Matilda, du fick mig att sakna alla småsakerna!
-Och vi har inte ens slutat än!

PIPPIPIPIPIPIPIPIPIPI

......Skrivet: 2009-06-08 | Klockan: 18:07:36

Lite om mig...

......Skrivet: 2009-06-08 | Klockan: 17:57:31

Nu har jag trist så jag skriver lite om mig själv.

Är uppvuxen i en liten ort i Skåne, med en familj på en mamma, en pappa och 3 yngre syskon. Jag är alltså äldst.
Har gått på Elinebergskolan de tre sista åren i grundskolan, men gick tidigare i skolan i samma ort jag bor i. Efter sommarlovet hoppas jag komma in på ett Media-program där jag vill utbilda mig till fotograf eller webdesigner. Möjligtvis journalist.

Just nu gör jag ingenting på min fritid. Gick och dansade balett innan detta året, men det gav mig inget som jag inte redan kunde, så jag gick cirka tre - fyra gånger. Innan dess har jag gått en massa olika dans kurser. Showjazz, Street/hiphop och pardans. Men dessa går jag inte heller på längre.
När jag var yngre så höll jag på med simning och gick en "målar"kurs.

Mina största intressen är fotografi, skriverier, literatur, tecking och min lilla pojke. Dessutom har jag en brinnande passion för dans, musik och teater, vilket kanske förklarar musikaltjatet här på bloggen.

Pojken har jag varit tillsammans med i snart två år. Vi träffades för första gången första dagen i sjuan.

Denna bloggen startade någon gång i åttan. Alla andra gjorde det så jag tänkte testa jag med. Men jag tog bort den ganska snart igen, innan jag insåg att jag behöver regelbundet skriva av mig så jag startade upp den igen.


köper hemligheter ^^

......Skrivet: 2009-06-08 | Klockan: 14:09:27

26bccf800611f2a6891a10aebba4bf5b.png

köper hemligheter ^^


Varför?

......Skrivet: 2009-06-07 | Klockan: 23:03:51
Hmm... Varför är jag fortfarande vaken?
Är ganska trött och lite gnällig och ser absolut ingen anledning att vara vaken längre. Ändå så sitter jag här.
Dessutom så måste jag säga att sängen ser hemskt trevlig ut.

Men jag går ändå inte och lägger mig.

Why?

Jo, men nu vet jag. Där är ju ingen älskling i min säng.

Därför stannar jag uppe.

I miss it...

......Skrivet: 2009-06-07 | Klockan: 22:58:57
Jag måste erkänna...

Jag saknar den jäkla peruken.


Det är jag då, i guldig klänning och vit peruk.

Snart fyller jag år

......Skrivet: 2009-06-07 | Klockan: 22:17:21
Jag fyller år om 13 dagar!!
Tjoho! Fast egentligen så tycker jag inte att det är något speciellt med en födelsedag. Det är ju som vilken annan dag som helst. Vad är det egentligen man säger grattis för? Typ "Grattis, du överlevde ett år till"

Om man nu ändå ska fylla år och hålla på så kan man väl önska sig något.

- En superduper kamera (för många miljoner)

- En jättejättebra dator

- Sims 3 som jag kan spela på min jättejättebra dator

- En större gradrob

- En ipod

- Massa sommarkläder

- Massa massa andra kläder till övriga årstider

- Ett sådant armband jag har velat ha i 1000 år.

- Pengar så jag kan bli rik någon gång.

Ja, jag tror att det var allt. Kan eventuellt komma på mer senare.

pyjamasbyxorna är nu färdiga! De

......Skrivet: 2009-06-07 | Klockan: 21:50:34

312a786ece0d672a6734906800eef290.png

pyjamasbyxorna är nu färdiga! De blev grymt bra om jag får säga det själv! :)


Dagar

......Skrivet: 2009-06-07 | Klockan: 20:46:08
Måndag: Vi slutar halv 2, lärare ska på någon föreläsning. Fixa pass

Tisdag: Famemys. Titta på filmer från föreställningar. Gråta en skvätt.

Onsdag: Musikalmys! Se på filmen, ha allmänt trevligt, äta och gråta en skvätt

Torsdag: Städdag! Bal på kvällen!

Fredag: Komma dit för en kort frukost, sedan hem igen. Gå på älsklingens brors student.  

Lördag: Jobba från 13.00

Söndag: Jobba från 14.00

Måndag: LEDIG! pga att jag inte ville följa med klassen till Danmark.

Tisdag: Skolavslutning! Gråta lite och sjunga i kören. Sen hem och bli firad av morföräldrarna.

Onsdag: Liseberg med musikalmänniskor!

The world is going to wake up and see

......Skrivet: 2009-06-06 | Klockan: 15:17:15

Hehe

......Skrivet: 2009-06-06 | Klockan: 15:10:27
Hehe, var nyss inne på Fokis blogg. Hon hade någon bild på japanska matlådor. Innehöll bland annat sushi. Hehe. Tyckte att det såg lite gott ut. Heheh. Tur att min pojkvän inte är här. Hehe

Direkt från kameran

......Skrivet: 2009-06-06 | Klockan: 13:07:25


Denna bilden tog jag här om dagen

Tävligen?

......Skrivet: 2009-06-06 | Klockan: 12:51:22
Ni har väl inte glömt bort min tävling? Ni kan skicka in era bilder till och med 19 Juli. Skicka skicka skicka!!

Läs mer om tävlingen här

Citat

......Skrivet: 2009-06-06 | Klockan: 12:17:16

Citat från gårdagen:
Jag tror inte på Gud, jag tror på tomten


Mannens erektion

......Skrivet: 2009-06-05 | Klockan: 20:09:34


Heheh, hur mycket stämmer detta nu killar?
(Detta stod i sidokolumnen!)

dans i korridorerna. Albin försö

......Skrivet: 2009-06-05 | Klockan: 11:50:32

0-5aa81011ddc16d91fce465d3f12f722b.png

dans i korridorerna. Albin försöker dansa indiska med Linnea och matilda


så här ser en bra svenska lektio

......Skrivet: 2009-06-05 | Klockan: 10:38:48

18c7425a83e136a89c68e99cb705e2c5.png

så här ser en bra svenska lektion ut


Helt slut

......Skrivet: 2009-06-04 | Klockan: 22:27:16
Idag har jag fått spruta och jobbat. Jag är slutkörd.
Hör av mig imorgon. God natt.


Ska passa på att säga att boken "En Geishas memoarer" är skitbra!


nu har fame five dansat sin sist

......Skrivet: 2009-06-03 | Klockan: 20:19:22

0-4ec4ee2e4dbe5534e9f8ffbc13be8a40.png

nu har fame five dansat sin sista föreställning som grupp


snart är det dags för föreställn

......Skrivet: 2009-06-03 | Klockan: 17:34:31

0-2b6b1fbef5ce3d10278df8c500cfd469.png

snart är det dags för föreställning!


Hon som slåss

......Skrivet: 2009-06-03 | Klockan: 09:00:30
Kom på en sak som jag bara måste skriva ner!!

Albinoni (även känd som Albin) var våran "presentatör" på våra föreställningar igår. Vi föreställningranas slut så skulle han först ropa in 8orna, sedan ropa in oss en och en. Då sa han saker som "Den underbara Linnea!" "Ballerinan Matilda!" Men när han skulle ropa in mig så lät det mer "Också har vi tjejen som har skadat mest folk, med höga skrik och slag! CHELINKA!"



Tack Albinoni. Det värmde..

Many eyes on us.

......Skrivet: 2009-06-03 | Klockan: 08:47:10
Idag ska jag och resterande medlemar i Five Jive dansa på paladium i Malmö. Hur coolt är inte det?
Det kommer bli ganska stressigt eftersom att vi fick endast 10 minuter, tror jag att det var, på oss. Då hinner man ca 3 danser, med några sekunders ombyte imellan.

Det är ändå jättehäftigt! Paladium är stort och där kommer vara mycket folk. Many eyes on us. Känner redan hur det pirrar lite i magen!

Att gå ett steg längre

......Skrivet: 2009-06-03 | Klockan: 08:38:17


Haha, tyckte att denna var så himla söt ^^

Da show

......Skrivet: 2009-06-03 | Klockan: 07:27:45
Ja vad ska man säga om gårgårdagens föreställning? Det kunde gått bättre, men det kunde också gått ännu sämre. Självklart så händer det ju tråkigheter bakom scen. Folk hittar inte sina grejer, vissa står i vägen och andra står ivägen med flit.

Vid ett tillfälle fattades det en frack, så Linnea fick gå ut utan den. En annan gång fattades det en käpp så Meckii gick inte ut alls. Sen så hittade Matilda inte sin tröja i ett nummer.

Det är för att folk flyttar på andras saker. Är det inte ditt så låt det vara! Eller säg åtminståne till att du flyttar grejerna! Det hjälpte ju inte heller att det satt en massa 8or på golvet som inte fatta att dom satt i vägen, dessutom vägra dem att lyssna när man gång på gång bad dem att vara tysta, sluta spraya med hårspray, hjälpa till att leta efter något. Ganska respektlöst. Är du ivägen så flyttar du väl dig om det kommer någon som måste fram snabbt.

Vet inte hur många gånger som jag knuffa ner grejer från bordet eller sa till någon att hoppa av det illa kvickt. Ska det inte räcka att man säger till en gång?

Jo, det är kul

......Skrivet: 2009-06-03 | Klockan: 07:11:09
Det är faktiskt ganska kul... När jag slutar skriva så bara väller det in folk! Flera gånger om dagen dessutom! Haha

Passa på!

......Skrivet: 2009-06-01 | Klockan: 18:00:14


Föreställningen är imorgon! Kom och se!!

Detta inlägg saknar rubrik

......Skrivet: 2009-06-01 | Klockan: 17:47:43
Om det här inlägget.

Det är en artikel om min musikaltid som skulle läggas upp på musikalens hemsida. Men den ligger nu även på skoltidningens hemsida! Tufft!

*Nynnar tyst "remember my name, FAME!!"*

RSS 2.0