Valborg

......Skrivet: 2010-04-30 | Klockan: 14:28:22

Ligger fortfarande hemma och är sjuk och utanför fönstret är det fuktigt och grått. Ska bli intressant om de får till något bål till kvällen eller om förmiddagens regnmoln har satt stopp för det hela. Förhoppningsvis så blir det bättre än förra året, då det var eldningsförbud.
Istället för att tända på högen med trä och annan bråte så hade man satt in en liten glödlampa och tänt den. Inte lika uppskattat som bålet brukar vara, så om turen är med oss så kommer det bli lite bättre i år.

Själv ska jag inte göra så mycket ikväll, förutom att satsa på att bli frisk. Har världens huvudvärk och har varit illamående ett bra tag nu. Men det är bara bita ihop och göra allt för att bli frisk!


Sjuk

......Skrivet: 2010-04-29 | Klockan: 12:50:13

Hej jag heter Jonna och jag är sjuk.


Halvsovande

......Skrivet: 2010-04-27 | Klockan: 10:56:15
Efter idrotten blev jag helt slut körd. Vaknade ändå med något energi, men det känns som jag har förbrukat den redan och mycket mycket mer!

Som tur är så kräver inte den här dagen speciellt mycket ansträngningar, utan jag kan fortsätta vandra runt i mitt halvsövda läge. I eftermiddag ska jag fixa mina naglar och där krävs det inte speciellt mycket av mig heller.

Avundsjuk

......Skrivet: 2010-04-26 | Klockan: 22:45:47

(Tryck på bilden för att komma till musikalens hemsida!)

Måste väl erkänna, jag är super avundsjuk. För fjärde året sätter Elinebergskolan upp en musikal med Anna Dror i spetsen! Denna gånger kommer jag dock inte att få delta i stålkastarljuset utan får snällt sitta och heja på från publiken. Kommer hålla tummar och tår för er som har lyckan att delta i en av Elinebergskolans stora stoltheter - musikalprojektet!


Lång dag

......Skrivet: 2010-04-26 | Klockan: 22:33:44

Känns som om jag har haft världens längsta dag! Den har dock inte varit längre än andra måndagar, men krafterna försvann någonstans på vägen.
Som tur är så har jag inga läxor liggande så jag kan krypa ner i sängen direkt! Måste stiga upp tidigt imorgon då jag inte ännu har packat ner idrottskläderna eller packat väskan över huvudtaget.

På magdansen har vi kommit långt! Nästan färdig med färdig med korografin och har på börjat en annan. De är varandras mottsatser och kräver helt olika tekniker! Magdansen har fått en plats i mitt hjärta!


Inga ursäkter

......Skrivet: 2010-04-24 | Klockan: 19:14:57

Då har man ingenting att skylla på längre. Nu måste jag börja lukta gott igen.


YUMMY

......Skrivet: 2010-04-24 | Klockan: 17:25:07

Glass i stora lass!!


Hårfärg

......Skrivet: 2010-04-24 | Klockan: 14:55:30

Undrar dock om jag ska ha det rött igen eller satsa på något annat. Kommer bli jobbigt i sommar med det röda, då den röda färgen släpper varje gång man tvättar det och solen kommer bleka det något oerhört. Jag vill helst inte gå omkring och se ut som en morot på huvudet!

Byta färg eller kämpa för det röda, det är frågan!


Rastlöshet

......Skrivet: 2010-04-24 | Klockan: 13:53:39

Presenterna är öppnade och väldigt uppskattade verkade det som och just nu händer det.... INGENTING. Sitter med datorn i knät och har tråkigt till max och rastlösheten kommer krypande.
Trots att solen skiner utanför så är jag inte alls sugen på att dra ut med kamerna heller. FRUSTRATION till 100!

Ska dock ta mig i kragen och kanske på börja en ny bloggdesign. Vi får se vad som händer.


BirthdayGirl

......Skrivet: 2010-04-23 | Klockan: 21:28:49

Imorgon fyller lillasyster 11år. Blir stor flicka med andra ord! Dock har hon draigt på sig en super förkyldning så hon går och snorar och hostar om vart annat. Förhoppningsvis har hon kryat på sig något tills morgondagen, då det ska bli paketöppning och tårtätning till max!


Bilder från Fredriksdal

......Skrivet: 2010-04-23 | Klockan: 19:50:48
Inser att det är lite sent, men här kommer några bilder från skolutflykten till Grafiska museet.


Emmi, Jack och Erik skulle jag tro.




Påväg mot grafiska museet (den ljusbruna byggnaden mitt i bilden).


Innan besöket.

Borde sova

......Skrivet: 2010-04-22 | Klockan: 22:38:36

Trots minimal aktivitet under dagen är jag ändå helt slutkörd. Imorgon är jag dock ledig och har chansen att sova ut riktigt länge! Planerar även att dra in en sväng till stan då jag måste göra ett återbesök där jag gjorde min navelpiercing(oh my gosh, I said it!) för att kolla att den läker som den ska. Ska även köpa en present till min syster som fyller 11år på lördag.

Tills nästa gång.


Super seg dag

......Skrivet: 2010-04-22 | Klockan: 22:17:54

En ganska tråkig och händelselös dag. Om vi räknar bort biten där jag, Cajjo och Sofie härjade runt i fotostudion och fick en del superknasiga bilder, men också en del som blev jättebra! Ska se om jag kan få tag i någon av bilderna innan Sofie drar till Cypern.


Prov

......Skrivet: 2010-04-21 | Klockan: 11:42:24
Datorkunskap. Kan stolt säga att jag har fått ett MVG på det senaste provet!
Håller tummarna för att provet i samhälles provet i eftermiddag ska gå lika bra!

Pluggat i ca 4 timmar

......Skrivet: 2010-04-20 | Klockan: 22:32:12


Plugg plugg

......Skrivet: 2010-04-20 | Klockan: 18:09:20

Bilden ovan är ett bevis på att jag har tröttnat på allt vad statsskick och samhälle heter. Har dock en del frågor kvar och prover kommer med morgondagen. Är inte alls sugen på att sticka ner näsan bland havet av papper och instuderingsfrågor, men vad har jag för val?


Till hemsidan

......Skrivet: 2010-04-20 | Klockan: 11:52:26



Dessa är bara några av de bilder som kommer hamna på min hemsida. Behöver fortfarande mer bilder! (Det blir lite tråkigt om jag bara lägger upp bilder på Cajjo (förlåt Cajjo)) Funderar även på hur den ska se ut. Har gjort en tillfällig design som är lite halvtråkig, men det är mest för att se på ett ungefär vart allt kommer finnas senare.

Tanken är att jag ska sätta mig ner (då jag har tid) och göra designen hemma eftersom att jag inte kommer jättebra överrens med skolans datorer! Dessutom så har jag alla mina brushes hemma på photoshop och det blir så omständigt att ladda ner dem här. Men nu...

MOT MATSALEN!


Skicklighet är mitt namn

......Skrivet: 2010-04-20 | Klockan: 11:00:17
Skicklighet måste vara mitt mellan namn. Tänkte i morse att jag inte behövde ha kameran med mig idag och det skulle bara bli jobbigt att bära med sig den hemifrån med alla väskor och grejer.

Tänkte dock inte så långt att jag skulle ha webbdesign idag och att jag behöver bilderna i kameran till min hemsida! ATTANS! Inte mycket att göra åt och kan desvärre inte göra så mycket på min hemsida.

Good night

......Skrivet: 2010-04-19 | Klockan: 22:16:27

Är trött som en gnu och vill inget annat än att skrika högt "JAG VILL INTE VARA MED MER!" och sedan sova i 3år på raken. Har varit överdrivet trött nu de senaste dagarna och har spänderat ganska mycket av min tid med att sova och försovit mig.

Med morgondagen kommer idrott och frågan är hur mycket jag kan vara med på den. Tog ju tag i mitt liv i fredags och........


Oh no

......Skrivet: 2010-04-19 | Klockan: 20:59:00
Inser precis att det fattas frågor i mitt häfte. Jag har prov på onsdag.
Jag vet att jag har skrivit dem, frågan är bara.... VART DÅ?!?!

Me <3 svampbob

......Skrivet: 2010-04-17 | Klockan: 13:33:03

Idag är en sådan dag då man städar och pluggar. Vilket jag har gjort. Har gjort ett papper med grafbokstäver, städat hela rummet, pluggat lite samhällskunskap och ätit tårta (det sista var dock inte lika viktigt).

Det är ungefär detta jag ska fortsätta med att göra resten av min dag. Ska också dra in en sväng till Väla och lämna in en telefon som har varit inne 2 gånger innan. Tråkigt när saker inte vill fungera.




Tar tag i mitt liv

......Skrivet: 2010-04-16 | Klockan: 09:15:09



Har tagigt tag i mitt liv och påbörjat själva hemsidan som mina bilder ska ligga på senare. Dock sitter jag och stör mig på att skolans photoshop är version 4 och är på svenska (själv har jag version 2 och på engelska).

Livsfarligt

......Skrivet: 2010-04-14 | Klockan: 20:55:24

Det kan vara livsfarligt att duscha. Speciellt att raka benen. Har tydligen råkat att skära upp mindre sår på båda benen som envist inte vill sluta att blöda. Två sekunder efter att jag satte på lite plåster för att hindra blödningen så är plåstret rött. Not nice.

Men nu ska jag ta tag i mitt liv och gå ner och titta på Grey's Anatomy med min mamma.


Smell you later

......Skrivet: 2010-04-14 | Klockan: 19:11:06

Nu orkar jag inte mer

......Skrivet: 2010-04-13 | Klockan: 21:48:28


Knasdag

......Skrivet: 2010-04-13 | Klockan: 21:29:57

 

Har haft världens knasigaste dag. Precis när jag ska kliva på bussen ner till centrum ringer telefonen på dolt nummer. "hej jag heter Per och ringer från Mix Megapol" svarar det på andra sidan. Det samtalet hade jag väntat på hela dagen och varit mer eller mindre på helspänn.

Blev nämligen uppringd igårkväll och fick frågan om det var okej att medverka i programmet, men fick dock inga letrådar om vad det var för tävling eller vem som hade anmält mig.

Så sprängfylld av nervositet, nyfikenhet och skratt, lyssnade jag så gott jag kunde på programledaren. "Du är med i "Chans till romans", har du någon aning om vem det är som har spanat in dig?". Tankarna vinglade rundor i huvudet. Ingen aning, tänkte jag. Då nämnde programledaren att jag hade åkt i den här killens bil tidigare. THOMAS skrek alla röster i huvudet och jag fick kämpa för att hålla mig för skratt och sa att jag kanske visste.

Det visade sig att jag hade rätt och ska nu gå på en dejt med Thomas som Mix Megapol betalar för.

Vill du höra mig i chans till romans? Programmet då jag medverkar kommer att spelas upp torsdag (15/4) på Mix Megapol efter kl. 16.00


Hur du förargar din kassörska

......Skrivet: 2010-04-12 | Klockan: 15:15:33

Lång kö? Att sucka, stöna och gnälla på personalen gör knappast att det går snabbare. Det gör snarare personalen i kassan mer stressad och lättretlig.

Om varan du letar efter är slut eller dylikt, fråga personalen ute i butiken. De har lättare att kolla om varan finns ute på lagret än vad personalen i kassan har.

Att svara ja på två frågor (ex. Vill du ha 500kr utöver beloppet eller tillsammans med beloppet? - Ja) hjälper inte personalen speciellt mycket.

Personalen i kassan är oftast kunniga inom sitt yrke, du behöver inte förklara för dem hur de ska sköta sitt arbete.

Service yrket är ett ganska tungt jobb då man träffar en mängd olika människor dagligen. Många av dem är inte alltid på bästa humör. Då är det bara bita ihop och ta emot en utskällning, glåpord och så vidare med ett leende.

Done

......Skrivet: 2010-04-12 | Klockan: 14:58:29
Har nu gjort fyra extra extra uppgifter. Så nu har jag absolut ingenting att göra.
Tänkte dock lägga in ett inlägg om hur du irriterar din kassörska/kassör på bästa sätt. 

Graf

......Skrivet: 2010-04-12 | Klockan: 13:14:31
Just nu sitter jag har graf. Ganska krångligt då vi jobbar med MAC datorer och man är van vid PC.
I eftermiddag ska jag träna för första gången på två veckor och jag känner redan träningsvärken i höfterna. Ska även se om jag hittar en magdans sjal och tyg innan dess. Förhoppningsvis kan jag även hitta ett par jeans som sitter något bra.
Men nu får jag väl ta tag i mitt liv och göra extra extra uppgifter så att jag kanske slipper komma hit på torsdag morgon.

Bilden ovan är ett exempel på vad jag har gjort på

graf lektionerna. Detta är också en extra uppgift.


Måndag morgon

......Skrivet: 2010-04-12 | Klockan: 05:54:00
Här sitter jag uppe och ugglar. Dagen innehåller en lång skoldag + träning så några inlägg vet jag inte om det blir. Dessutom så brukar bror min stjäla min dator (Cajjo har installerat WOW på den) så där av har det inte blivit några inlägg.

Men nu sitter det en katt vid mina fötter som gnäller för att han vill gå ut. Dessutom så måste jag nog börja göra mig färdig för dagen.

På Väla

......Skrivet: 2010-04-10 | Klockan: 10:41:46

Efter en stund blev Cajjo hungrig så vi gick till resturang torget och skulle äta lite. Råkade få jättemycket mat som jag knappt fick ner en fjärdedel av.

4
Jag och min lesbiska partner<3


Min Cajjo med ny hårfärg


Köpte också den här tröjan på Cubus 99kr, men trycket "I am so blogging this."

Who are you?

......Skrivet: 2010-04-10 | Klockan: 09:22:55


Nästa gång, kan du väl i alla fall skriva ditt namn innan du kommer med sådana förslag? :)

Lesbiska partners äger!

......Skrivet: 2010-04-09 | Klockan: 16:04:49

 

Det är bra att ha en lebisk partner som ibland har lika tråkigt som en själv så att man har en ursäkt att åka till Väla. Alla bör ha en lesbisk partner, enligt min mening alltså!


Obeslutsamhet

......Skrivet: 2010-04-09 | Klockan: 15:27:06

 

Min lille kisse, han är aningen bekymrad över vädret. Det blåser kallt men då och då tittar solen fram. Förvirrat springer han fram och tillbaka och vet varken ut eller in.
Såhär har han hållt på i snart en vecka. Ska gå ut, fast inte. Han har blivit familjens egna plågoande med sin obeslutsamhet.

Ändå så känner jag samma sak. Solen gassar utanför fönstret, men försvinner lika snabbt som den kom. Känner mig så dum att jag sitter innomhus och inte går ut och tar tag i mitt liv. Har dock varit påväg ut två gånger men ångrade mig så fort jag kände den kyliga blosten. Brr...


Tummen upp

......Skrivet: 2010-04-09 | Klockan: 13:57:12

 

Det är bra med småbröder, i alla fall dem som praoar på bageri och får med sig vaniljhjärtan och kladdkaka hem! MUMS! Tummen upp för småbröder!


Konsten att hålla helg

......Skrivet: 2010-04-09 | Klockan: 13:52:23

 

Myskläderna är på, nu håller jag helg.




Colour

......Skrivet: 2010-04-09 | Klockan: 13:20:11



Planerna är ändrade. Trodde att jag skulle jobba en sväng, men det blev ändå inte så. Skönt, eftersom att jag ska jobba hela helgen. Så nu sitter jag och redigerar bilder för fulla muggar och inser att jag fortfarande behöver fler!

Tyvärr är vädret inte det roligaste att gå ut och fota i, katter inte världens lättaste att fotografera och mitt huvud är tomt på insperation. Ska se om en tur till köket kan ändra på det.

Bowling For Soup

......Skrivet: 2010-04-09 | Klockan: 09:24:58



Snark

......Skrivet: 2010-04-09 | Klockan: 08:49:17
Sitter och är trött som ett djur. Dock har jag sovit som ett barn och har tillsynes ingen anledning att vara så här supertrött.

Dock är dagen kort och jag ska nog träffa en av mina bästa vänner i eftermiddag! Jag ska även försöka reda ut mina tankar som har klumpat ihop sig i mitt huvud.

Ursäkta, men jag tror jag är kär i svart/vita bilder

......Skrivet: 2010-04-07 | Klockan: 22:13:17


Har gått och blivit kär i svart/vita bilder. Är nyss hemkommen från personalmötet på ica. Några intressanta saker togs upp, snatteri exempelvis. Kändes dock som att det inte hade gjort så jättemycket om jag inte var där.
Men fick reda på att jag kommer få runt 4000 - 5000 nästa lön, härligt!

Men nu väntar sängen - för det kommer ju en dag imorgon också!

Kamera på vift och vårsol

......Skrivet: 2010-04-07 | Klockan: 18:31:05



Dagen blev ju inte riktigt som man hade tänkt sig. Blev godkänd på matteprovet som jag gjorde igår, vilket kom helt oväntat. Matte är verkligen inte min starka sida. Har dessutom gått omkring och skakat av frossa hela skoldagen och blivit förvånad över att det har varit varmare ute än innomhus.

Men det som dagen kommer bli ihåg kommen för är knappast de omänskligt låga temperautrerna i skolan. Jag råkade nämnligen glömma min kamera ovan på mitt skåp! Upptäckte i ren panik på bussen in till stan att jag inte hade kameran med mig. Hoppar av på närmaste busshållsplats tillsammans med Cajjo, ringde upp Charles som turligt nog var kvar på skolan och hoppade på nästa buss tillbaka till skolan igen.

Detta kunde ha slutat riktigt illa och jag kunde ha blivit av med en mycket kär (och dyr) ägodel. Tur att Charles är bäst!

Glass är gott!

......Skrivet: 2010-04-07 | Klockan: 15:01:32

0-2de64879e7479ae2b64995b30886824d.png

Glass är gott!


Påväg hem i det underbara vårvädre

......Skrivet: 2010-04-07 | Klockan: 13:53:17

0c1a888a2f3a94ec3f2a40571dea4cba.png

Påväg hem i det underbara vårvädret!


Mot sängen!

......Skrivet: 2010-04-06 | Klockan: 21:09:28

Elisabeth

......Skrivet: 2010-04-06 | Klockan: 20:52:25

Bilder från en fotorunda med Elisabeth aka "min lesbiska partner".

Vi, som många gånger tidigare, hade inte mycket att göra. Så vi plockade på oss kamerorna och gick ut i det härliga vår vädret. Efter en stund kom vi till en fotbollsplan där vi satte oss och skrattade åt allt och inget. Precis som det brukar vara.
Det var bara en tidsfråga innan en av oss börjar hoppa omkring och flumma loss och då flög kameran upp.

Alla borde ha minst en sådan vän, som får en att skratta och må bra. Jag har den turen att jag har mer än en och träffar dem ganska regelbundet (Det är svårt att undvika när man går på samma skola). Vänner är en del av allt i livet som får dig att må som bäst.


Med eller utan färg

......Skrivet: 2010-04-06 | Klockan: 19:18:49




Bilderna ovan är på min yngsta syster Hanna hos mormor och morfar. Tyvärr är hon kameraskygg och vägrar le på bild. Allt för att irritera systern med kameran!
Men dock gav hon sig för en sekund så jag precis hann knäppa av en bild. Dock ligger hon inte så stilla som jag skulle vilja önska, men man kan ju inte få allt.

Är bilden bättre i svart/vitt eller färg?

Fotomodell sökes

......Skrivet: 2010-04-06 | Klockan: 18:40:05



Det blev inget beep-test idag. Istället hade vi någon fys-cykel som var något bättre i jämnförelse. Jag dog i alla fall inte. Övriga dagen har varit seg och det känns som om jag inte fick något gjort alls. Gjorde dock ett matteprov som jag hade missat.

Nu sitter jag hemma och söker genom datorn efter bilder som jag kan använda till mitt projekt i webbdesign. Ska göra en fotohemsida med mina egna bilder vilket inte är det lättaste. Behöver mycket mer bilder än dem jag har nu. Känner du någon eller vill du själv vara med på bild så får du jättegärna höra av dig till mig!

Du behöver inte ha några tidigare erfarenheter och behöver inte vara x antal meter lång. Så länge du trivs framför kameran och kan ta egna insiativ är du med. Självklart kan du få bilderna också.

Sadistisk idrottslektion

......Skrivet: 2010-04-06 | Klockan: 06:57:40
Det måste ha varit någon riktigt elak som satte ihop vårt schema. Första timmen är idrott. Det borde vara straffbart att tvinga någon till idrott på morgonen.
Som om det inte vore nog med det så ska vi under denna idrottslektionen ha Beep-test. Vilket är en rent sadistisk metod att kolla uthålligheten på.

Beep-testet går ut på att du springer över ena sidan av gymnastiksalen till en andra och ska komma fram till andra sidan innan det "beeper" i högtalarna. Tiden mellan "beepen" blir allt kortare ju längre tid du deltar i testet.

Nu hoppas jag att jag överlever denna gudsglömda uppgift, det blir lite jobbigt annars.

Sveriges segaste människa

......Skrivet: 2010-04-04 | Klockan: 15:26:12
Jag måste vara Sveriges segaste människa. Idag i alla fall.
Har inte gjort en ända av de sakerna som står på min lista. Istället har jag bara lyssnat på musik och tittat på regnet.



Jag har lyckats klä på mig i alla fall.

Tre favoriter

......Skrivet: 2010-04-04 | Klockan: 14:52:38

Om du har en stund över.

......Skrivet: 2010-04-04 | Klockan: 12:48:56
Lovar du att vara ärlig? Verkligen inte.
Du heter: Mycket hemligt.
Smeknamn: Kossa, min lesbiska partner, joniboy
Låt som du sörjer till när du är ledsen? Jag lyssnar på allt!
Beroende av: Ingenting, men utan choklad skulle livet inte vara lika roligt.
Vad tror folk om dig? Att jag är ett freak, i guess.
Stämmer det? Japps.
Vad får du oftast komplimanger för? Mitt utseende, min artighet, min dans och sång.
Vad säger du för att imponera på någon? Jag har mer pengar i min plånbok än David Beckham.
Hur imponerar man på dig? Jag kan köpa skor till dig.
Brukar du skratta för dig själv? Bara alltid.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Dessutom är vi ensamma då oxå :P<3 karl ska hem idag :)<3. Från Thomas.
Var bor du? Sundets pärla aka Helsingborg.
Trivs du där? När snön inte kommer ner från himlen så är det helt ok.
Äger du några converse: Självklart. Ett par svarta.
Sprit, cider, vin eller öl: Fanta.
Brukar du bli för full: Jag blir aldrig full, jag är superwoman.
Är du allergisk mot något: Mot falskhet.
Hur svarar du i mobilen: Vad vill du? 
Antal timmar sömn inatt: Ehm.. Tillräckligt.
Brukar du komma i tid: Jodå.
När mår du bra: När det är tyst, typ på natten i min säng eller i ett bibliotek. Jag älskar bibliotek! En dansstudio är heller inte helt fel.
När blev du fotad senast: Igår, försökte vara snygg. Funkade inte.
Hur känner du dig nu: Som om jag egentligen borde sova en timme till.
Vanligaste färg på dina kläder: Svart och vitt. Rolig jag är liksom.
Vad tycker du om fötter: Ohhh, jag har fötter!!
Vad saknar du: Mycket.
Hade du en bra kväll igår: Jag åt pizza och sov, jag hade det bäst!
Favorit dryck på morgonen: Juice eller o'boy.
Rakar du benen: När jag kommer ihåg det.
När brukar du oftast gå och lägga dig: När jag kommer på vad klockan är.
Är du blyg? Bara ibland.
Sysslar du med någon idrott: Räknas magdans?.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: En aning.
Har du spytt offentligt: Inte vad jag kan komma ihåg.
Vad skulle du göra om du var kille för en dag: Varit jättebiff.
Är du nöjd med ditt liv: Nja, det kan ju alltid bli bättre.
Är du bortskämd: Jag köper mitt skit själv.
Vad gör du i morgon: Skriker "neeej, det är skola imorgon!!" och kanske tränar.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Hm.. Ehm.. JA.....
Vad längtar du till? Sommaren och fotoinriktingen
Vad använder du för shampoo? Head and shoulders.
Hur gammal är du: Enlingt facebook: 14 Enligt riktiga världen: 16.
Tycker du om någon just nu: Ja.
Gröna eller röda äppeln: Röda tror jag, när jag nu äter äpplen.
Gillar du golf: Jag förstår inte frågan.
Vilken tid gick du upp idag: Tio.
Har du sovit i din egna säng inatt: Ja.
Har du strumpor på dig nu: Nej, jag sitter och viftar med tårna i det fria.
Är det okej att gråta: Eh, va? Skulle det inte vara det?
När grät du senast: Det har jag glömt.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa en superkamera, spara och massor av skor.
Bär du glasögon eller linser: Nä.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Ja, man är väl konstig annars?
Har du piercing: Ja i öronen.
Vill du gifta dig: Jag är redan gift.
Vill du ha barn: Imorgon.
Solar du ofta: Nej.
Är du bra på att laga mat: Jag är bäst
Är du flygrädd: Lite.
Hur vig är du: Som ett kylskåp.
Är du musikalisk?: Ja.
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten.
Vilken är din favoritglass: BEN&JERRY'S.
Tror du på ett liv efter döden: Vadå döden?.
Tycker du om sushi: Nej
Vad äter du helst när du ser på film: Ibland inget och ibland allt.
Har du tandläkarskräck: Nej.
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Både och konstigt nog. Jag sover för lite.
Vilken ögonfärg har du: Ja säg det du.
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja.
Biter du på naglarna: Nej.
Röker du: Nej.
Hur ofta tränar/motionerar du: 2 gånger i veckan. Kanske mer.
Senaste låt du hörde: Spank my ass - Nomy.

Måsten

......Skrivet: 2010-04-04 | Klockan: 11:48:20

Dammsuga, dammråtterna börjar utvecka ben.

Grafbokstäverna, hoppet att dem skulle göra sig själva har försvunnit.


Slappa, för jag har absolut inte gjort det hela lovet.

Titta efter väska, min skolväska har spruckit i sömmen.

Titta efter kläder, eh.. ja. 
Sortera garderoben, bort med kläderna som är för små.

Leta upp svenska papper, förstår inte var de har tagit vägen.

Köpa hårinpackning, mitt hår kan förväxlas med svinto.

 


Lördagsmys

......Skrivet: 2010-04-03 | Klockan: 20:58:52


Yes, you can hold my hand if you want to..

......Skrivet: 2010-04-03 | Klockan: 20:33:25


Bild tagen av Elisabeth



Big Girls Don't Cry

......Skrivet: 2010-04-03 | Klockan: 20:03:18

Hos mormor och morfar

......Skrivet: 2010-04-03 | Klockan: 19:48:45

Denna bilden är ett av många försök att fånga min yngsta systers leende på bild. Tyvärr gick det inte bra.

Dagen har spänderats hemma hos mina morföräldrar i Bromölla, vilket ligger strax utanför Kristianstad. Vilket blir en ganska lång bilresa med två spralliga småsyskon i bilen!
Väl famme bjöds det både på påskmat och fika med en massa prat om både fotboll och skolor. Som vanligt med andra ord.

 


Hmm? Fika?


Mot Bromölla och vidare!

......Skrivet: 2010-04-03 | Klockan: 09:54:28

198c48c7c0d172cb538de4ab30b4436f.png

Mot Bromölla och vidare!


Rödluvan

......Skrivet: 2010-04-02 | Klockan: 14:29:10

Håret är rött igen! Känns dock som om jag har fått tag i en något mörkare nyans, men det får väl gå. Vet fortfarande inte vad jag ska hitta på och känner hur rastlösheten spritter i kroppen. Dock börjar solen komma fram lite smått bakom molnen så man kanske ska smyga sig ut med kameran?


Lets do it!

......Skrivet: 2010-04-02 | Klockan: 10:48:08

 


Lost

......Skrivet: 2010-04-02 | Klockan: 10:44:13

Dagen består att total förvirring. Tanken var att jag skulle träffa Sofie och hennes pojkvän tillsammans med två vänner, men det verkar inte riktigt bli av. Det blir inget roligt att gå själv heller.
Så vad jag ska göra idag är fortfarande oklart, men jag ska nog se till att hitta på något.

Dessutom ska vi färga håret idag. Rött såklart.




Jag kommer tillbaka efter natten

......Skrivet: 2010-04-01 | Klockan: 23:02:07

Im BACK

......Skrivet: 2010-04-01 | Klockan: 21:36:12


Hallå! Jag är tillbaka! Efter många om och men så har jag äntligen internet på min laptop igen! Så nu blir det uppdateringar så det ryker om det!

RSS 2.0