Protester

......Skrivet: 2009-01-30 | Klockan: 19:41:43
Det snöar ute. Genom att bara titta ut genom fönstret och se upp mot lyktstolpen och se de små bomulls liknande sakerna så fick jag grymma rysningar över hela kroppen. Är det någon som försöker säga mig något? Min kropp kanske? "Åk inte till *****, där är det kallt!" (Min handledare sa att det skulle vara 4 minus). Är det så? Kroppen protesterar!! Gaaah!
Är det 4 minus så tänker stanna under mitt täcke

Stavning är inte lätt

......Skrivet: 2009-01-30 | Klockan: 17:51:22
Hört på tåget:

Tjej 1: (Håller på att skriva sms) Hur stavar man CSI?

Tjej 2: C-S-Y väl?

Tjej 1: Är det inte C-S-A-J? Det heter ju ändå "CSAJ"

Tjej 2: Ja, så var det ju!

Vem sa att det var lätt att stava?

En liten gris!

......Skrivet: 2009-01-30 | Klockan: 17:34:22


Hehe, någon som känner igen sig kanske? ^^

090129

......Skrivet: 2009-01-29 | Klockan: 19:19:40
Nu har man slagit in paket till den lille sötnosen som fyller år imorgon. Det kan vara lite dåligt med uppdateringar imorgon eftersom man ska spendera natten hos födelsedagsgrisen. Så sakna mig inte för mycket. Kanske kan sno datorn lite grann som det skulle bli för plågsamt utan bloggen kanske jag slänger in ett litet inlägg :)

Snuskig, jag?

......Skrivet: 2009-01-29 | Klockan: 17:28:45
David tyckte att jag var snuskig för att skrev att det spännde till lite i de mer intima delarna när man nös (behöver ju inte vara så för alla). Nu sitter han och skriver hur snuskig jag är på msn. Jag tycker dock inte att jag var snuskig, det var ju inte så att jag kastade ur mig alla vulgära ord jag bara kunde, utan skrev bara "de privata delarna". Den lille herren på msn envisas fortfarande med att jag är snuskig. 
Men det är ju inte jag som skickar såna små msnbilder med snoppar och grejer ;) 

Kommentarer

......Skrivet: 2009-01-29 | Klockan: 17:04:32
Hehe, tack för dom...  trevliga kommentarerna David :P

Spännande nysningar

......Skrivet: 2009-01-29 | Klockan: 15:04:51
Någon mer som har märkt att det spänner till i hela kroppen när man nyser? HELA kroppen spänner till. Även de privata delarna ;) Hehe.

Förslag?

......Skrivet: 2009-01-29 | Klockan: 14:57:49
Förslag på vad jag kan göra nu? Alla läxor är gjorda och redovisningen om religion är framflyttad till nästa fredag. Allt är gjort och nu har jag inget att göra. Men det är ändå rätt skönt. Även om man känner sig som en liten pluggis ;) Hehe, hade en i min klass som frågade om jag inte gjorde något annat än pluggade när jag var hemma. Jag tycker snarare det känns tvärtom. Att jag aldrig pluggar, att jag alltid gör allt annat än att plugga.
Sen när jag väl pluggar får jag ångest för att det känns som om jag inte gjorde mitt bästa, som No fördjupningen. Det kändes verkligen som jag bara satt och skrev av mina fakta papper och att jag inte gjorde det till min egen text. Ändå fick man ett VG som inte kändes förtjänt alls.
Har hänt på svenskan också. Skulle skriva ett repotage som blev mer som en novell. Enligt mig så skulle jag fått ett G på det. Men icke då. Lärare är konstiga med betyg...

Hehe

......Skrivet: 2009-01-29 | Klockan: 14:42:58

Hehe, varför träna liksom?

Lukar kräk och statyer

......Skrivet: 2009-01-29 | Klockan: 14:39:56
Hemma tidigt idag, inte pga sjukdom bland lärare eller något liknande. Utan att min handledare skulle iväg med sin son till en alergiläkare. Så det blev att sluta tidigare.
No och Owleus lektionen är de mest ihåg komna efter dagens slut. På No fick vi lukta på spya på burk. Vidrigt, folk fick kväljningar. Luktade kräk i hela klassrummet sen.

På Owleus (någon sån anti-mobbning grej) så hade vi lite lekar. En lek skulle en person stå mitt i en ring och säga ett påstående som stämde in på sig själv och sen hoppas på att det stämde in på någon annan också så man kunde sno den personens stol. Det blev massa skrik och snubblande människor som for in i bord och grejer.

Den andra leken gick ut på att man i grupper om 3 skulle åkerskapa en hädelse som statyer, sen skulle de andra gissa vad man var för något. Sen bytade man grupper. Jag var bla med att gjorde ögonblicket då Mona-lisa målades av, en scen i let's dance och lite safari. Ganska kul faktiskt :)

Var är värmekudden?

......Skrivet: 2009-01-28 | Klockan: 21:16:38




Vill ha min älskling i min säng. Här är så tomt och kallt utan honom.

Tystaa!

......Skrivet: 2009-01-28 | Klockan: 18:53:09

Jag har inget att skriva. Det är alldeles tomt i huvudet och insperationen är som bort blåst.

Är ni tillräckligt tysta kan ni höra hur luften stutsar rundor i huvudet på mig.


Pictures

......Skrivet: 2009-01-27 | Klockan: 18:54:02
Här kommer dagens bilder :)
(c) Copyright www.chelinka.blogg.se

















Nemi

......Skrivet: 2009-01-27 | Klockan: 17:28:39

Ett gnälligt inlägg

......Skrivet: 2009-01-27 | Klockan: 17:08:55
Fryser, mår illa och har ont. Känns som om man inte har sovit på flera år (men har faktiskt sovit ovanligt mycket på sistonde). Om det fortsätter på här så vill jag inte vara med längre! Och det hjälper inte heller att man har 2 sjuklingar hemma, så det är ju bara en tidsfråga innan man själv blir drabbad.

Men imorgon är det en kort dag. Börjar 10.15 och slutar vid 14.30(?) skönt. Efter skolan har man även en danslektion. Hoppas man  mår lite bättre och verkligen ha kul. Det var längesen man tränade och fick en sån mysig träningsvärk. Idag blev det knappt någon dans, vår älskade lärare var hemma och var sjuk. Vi skickade ett litet gulligt sms och låg sen på aulagolvet och var sjuka och trötta. Ca halv 3 orkade vi inte mer, det fattades 3pers och vi hade kommit en liten bit på M's dans (vilken är väldigt bra) , så vi bad musikläraren att låsa aulan sen åkte vi hem.

På vägen till tåget blev kameran plötsligt full med bilder. Kanske kommer en och en annan bild upp under kvällens lopp. Kanske någon liten imorgon också.

Magen är hungrig. Den kurrar inte men är ändå hungrig. Eller sugen på något. Skräpmat. Det är det magen vill ha. Men det får den inte, för jag kan inte fixa det. Någon som känner att dom kan gå en liten genväg inom BK eller McDonalds och sedan komma hit och vara snäll mot mig?

Lite kort

......Skrivet: 2009-01-26 | Klockan: 16:51:27
Nej, jag var i skolan idag. Men det var dock inte halva klassen. Var lite skönt faktiskt. Inte så mycket liv som det brukar vara. Men nu ska jag ut och köpa överlevnads kläder till skidresan som kommer på måndag.

Puss och kraam

Tyck synd om mig

......Skrivet: 2009-01-25 | Klockan: 20:32:43

Nu är man på sånt "tyck-synd-om-mig-någon-humör". Tycker synd om mig själv också. För att jag fortfarande inte mår helt 100 utan är nere på kanske 34%, så bra mår jag. Känner verkligen inte för att gå till skolan utan vill hellre stanna i sängen och sova. Vill inte vill inte vill inte.

Kanske ska ringa och sjukanmäla mig redan nu?


Vill du ha lite choklad?

......Skrivet: 2009-01-25 | Klockan: 19:18:58

Hehe, jag eller vad?

Jag ser det snöar

......Skrivet: 2009-01-25 | Klockan: 16:50:24



(c) Copyright www.chelinka.blogg.se

Grr

......Skrivet: 2009-01-25 | Klockan: 16:33:58

Bild av: André T (c)

Hehe, här är vi ju då. Redo att entra Engelholmsrevyn.
Från vänster: Linda, jag, Matilda och Alice
och självklart har vi André bakom kameran!

I'm bad

......Skrivet: 2009-01-25 | Klockan: 15:51:29
Hehe, här sitter jag och lyssnar på Michael Jackson. Trodde man inte. Man måste hålla med om att han skrev  ganska bra musik.




Go Michael!

Ben&Jerry's

......Skrivet: 2009-01-25 | Klockan: 14:52:21


Jag fick min glass :D


Med fiskar i :O

Kakor och skidor

......Skrivet: 2009-01-24 | Klockan: 17:08:07

Lite foto sugen är man allt. Men att gå ut är inte lika lockande och det är inget bra ljus ute heller. Nej, det är för mörkt. Det skulle bara bli extremt ljusa bilder som inte blir något bra alls. Nej, jag tror vi struntar i det idag.

Springer fram och tillbaka till köket (sitter i vardagsrummet med laptopen i knät) för att ta ett såntdär havreflan med choklad. Vore det inte mycket bättre att ta ett gäng kakor och sedan sätta sig med datorn? Så långt tänker inte min hjärna utan varje gång jag är i köket så får den mig att ta EN kaka och går sen tillbaka. VARJE GÅNG! Och nu orkar man ju inte gå fram och tillbaka längre utan blir sittade och suckar efter en liten kaka. Den där goda lilla kakan som ligger i köket och hånar mig. "Äter du mig blir du tjock" skrattar den. Även om man skulle behöva lite mer fett på vissa ställen så vet man ju att det fettet lär lägga sig någon annanstans istället för att göra som jag vill.
Det är typiskt.

Förresten så ska jag och de andra 9orna på min skola åka på en liten skidsemester kan man kalla det. Det betyder att jag ska ta tåget 6.35 för att kunna vara i skolan 7.15. Sedan ska man åka i en buss i cirka 2,5timmar (Hela resan - fram och tillbaka tar 5timmar sammanlagt) och då är förhoppningsvis de man ska dela buss med rätt trött så man slipper lyssna på en massa skrik. När vi väl är framme då finns det inte så mycket mer att göra än att slänga sig i backarna, denna aktivitet avstår jag helst från. För dem som inte känner sig självmordsbelägna (jag då) finns det lite andra aktiviteter med en lärare, där ingår då bland annat bygga snögubbe, mörda någon med snöbollar, gå på en promenad med någon och sedan "råka" komma tillbaka utan den kompisen. Sen finns det inget mer att göra.

Jo, man kan försöka frysa ihjäl. Det är ju alltid lika skoj. Dessutom kan man försöka få sin pojkvän att känna sig skyldig för att han hellre är självmordsbelägen än att umgås med sin frysande flickvän.

Och för att förhindra då att jag faktiskt kommer frysa ihjäl ska jag ha på mig detta:

30 underställ

20 jeans/joggingbyxor

50.000 tjocka strumpor

1 par tjocka vinter skor (lite svårt att ha mer än ett par på sig)

4 överdragsbyxor

15 dunjackor

206 par vantar

38 mössor

4 halsdukar

Undra om detta räcker? Det stod uttryckligen på lappen vi fick att det blev ännu kallare om det blåste. Har jag missat något? Självklar kommer jag ha min lilla söta kamera med mig. Så om ni är snälla och kommenterar duktigt kanske ni får se några fina vinterbilder.


Saknad

......Skrivet: 2009-01-24 | Klockan: 16:21:10


Det har gått 54 minuter sen älsklingen åkte till Danmark, jag saknar honom redan

Oui

......Skrivet: 2009-01-24 | Klockan: 15:48:08
Japp, då ska man läsa franska nu. Mina morföräldrar är här och min morfar hade med sig ett sånt "lär dig själv" - kit. Bad om att få det förra året, men bättre sent än aldrig, eller hur? Man vet ju inte när man skulle behöva kunna ett annat språk och det funkade tydligen rätt bra enligt min morfar.

Så nu ska man sitta och göra kräkljud som tyligen föreställer ord i vissa länder. Trevligt :)



Så här kommer man kanske se ut senare, med en sexig mustasch och allt! Grr..

Vilken flopp!

......Skrivet: 2009-01-24 | Klockan: 14:33:50
Ingen som undrar något tydligen? ViIken flopp! Ni kanske redan vet allt om mig utan att jag vet om det? Jaja, här är väl inte så många som läser min blogg som inte vet vem jag är. Kanske får göra lite reklam? Frågan är ju var...

Nu sitter min lilla sötnos och ser på Gordon Ramsay's the F-word. Sitter och gnäller lite när dom visar upp ankbröstet i runtan och börjar gång på gång att berätta om att det gjorde dem sist när han var över hos sin far. Lite gulligt och lite tjatigt :) Men visst, det ser rätt gott ut :)
Nu visar de hur man gör "pimpade kakor och godis". Man gör enorma kopior av vanliga kakor och godis, fast jag vet inte riktigt vad det skulle vara bra för, men det är ju säkert en kul hobby.

Frågestund!

......Skrivet: 2009-01-23 | Klockan: 16:39:15


Vad sägs om en liten frågestund? Fråga om precis vad som helst och för att göra det mer intressant så ska jag svara på ALLA frågor, precis alla frågor. Även om de som handlar om "om kissar du i duschen" och annat. Så fråga på. Hur länge detta kommer hålla på är lite oklart men vi säger när det har kommit in tillräckligt med frågor :)

Fråga på!

Inget spår...

......Skrivet: 2009-01-23 | Klockan: 15:46:40
(Var är min glass?!)




Någon som har sett den? Någon som har köpt den till mig? Det skulle ni faktiskt göra ju!

Hjälpte chipsen?

......Skrivet: 2009-01-23 | Klockan: 14:14:30



Hehe, känner en liten pojke som detta stämmer ganska bra in på :P



Edit: Han kände sig träffad :P


Dagens bild

......Skrivet: 2009-01-23 | Klockan: 14:06:16


(c) Copyright www.chelinka.blogg.se

Ja, sjuk blev man. Eller inte riktigt sjuk utan jätteillamående. Men det börjar faktiskt bli bättre. Har lagat mat och städat kaninburarna. Även städat lite på mitt rum. Var ute och fotade lite när det hade slutat snöa. Denna ovan är dagens favorit :)

Glass

......Skrivet: 2009-01-22 | Klockan: 20:41:51

Tyvärr har jag inget att skriva idag. Ingenting, nothing, nada. Det är så tomt i huvudet så det ekar. Känner mig tom och som om jag sitter i en egen bubbla och det finns inget som kommer igenom bubblans skal. PMS kanske? Eller vadå kanske? Är nog lite sjuk också.

Sitter och ser på Generation fett med min mor. Vidrigt, just nu handlar det om en kvinna som har som mål att bli världens fetaste kvinna. Öh, hur smart är det igentligen? Hon har dessutom 2 barn (12 och 1,5år) som hon ska ta hand om. För att försörja sig så tar hennes pojkvän bilder på henne, där hon viker ut sig och lägger på internet sedan. Vilken förebil hon är för sina barn. Riktigt vidigt är det enligt mig. Hur kan man låta sin kropp bli så? Usch...

Det svider i min hals. Fan, jag vill inte vara sjuk. Mår illa. Blää jag vill inte. Jag vill ha glass. Glass, glass, glass. Få den svalkande känslan i halsen och få känna mig lite gladare. Har varit lite hängig idag pga det



Ge mig glass!

Kalasande

......Skrivet: 2009-01-21 | Klockan: 17:11:59
Nu ska här firas födelsedag! Min yngsta syster fyller 8år idag och det ska firas med glass, kakor och pressenter. Grannen kommer också över med sina huiganer som ska vara med på kalaset. Då blir det 4 ungar under 11år som är här. Det kommer bli ett jäkla liv här kan man ju lugnt säga. Dessutom har jag fallit offer för att fotografera hela firandet, "du fick ju en kamera i julklapp" var argumentet och där var jag fast. Hade hellre suttit här och skrivit så att fingrarna blöder.

Föresten så tror jag att jag har bestämt mig vad jag ska gå för linje. (börjar ju bli lite stressigt nu, sista inlämningsdagen är den 30!) Det blir nog media, även som dans och musikal skolan lockade så lutar det nog mer åt media. Jag var ju på öppethus igår och det verkade vara en jättebra skola. Lokalerna var jättefina och jag kunde nog inte se något negativt med det utom att de blir betygsintagning när man ska välja inriktinging i 2an. Pluggande är inte min starka sida, verkligen inte. Jag är mer praktisk av mig och gillar att få arbeta med händerna. Så visst, det kommer bli lite krävande men det kommer säkert vara värt det. Så nu har jag nog bestämt mig, tror jag

Frysa med ögonen

......Skrivet: 2009-01-21 | Klockan: 16:31:45
Tittar ut genom fönstret och bara känner rysningar genom hela kroppen. Så kallt tycker jag att det är. Visst, enligt termometern så är det 1 grad ute. Men enligt mig är det 70 minus, minst! Det blev inte bättre av att tåget blev inställt och man fick vänta på en ersättings buss i 20 minuter.

Idag drog musikalandet igång på riktigt. Vi satt i aulan och fick se vem som skulle spela vem osv. Vi fick lyssa igenom låtarna som skulle vara med och sjunga igeom en som hade blivit översatt på svenska. Sen så skulle en scen spelas upp och där skulle alla få vara med. Förutom jag, A och S. Så vi gick ner till musiksalen istället och fann att bara 3st av musikalbandet var där! De andra gick inte att få tag på. Så jag  och A satt där ett tag och började undra "vad gör vi här igentligen?" Så vi bestämde oss för att gå till aulan igen. Där var de i full gång och dansade och grejade. Efter kanske en kvart ringde min mobil och det var min pojke som ringde. Vi skulle tillbaka till musiksalen igen! Så om man tänker efter hur mycket jag har gjort idag, så blir det inte mycket alls. Typ gått?

Om jag blir sjuk

......Skrivet: 2009-01-20 | Klockan: 22:45:40
Sovmorgon imorgon!! Men dock inte för min del! Föräldrar som börjar dödligt tidigt imorgon så det blir min uppgift att skicka iväg de små till skolan. Åh! Alltså gå upp klockan 6 som vanligt. Buhu, jag som ville sova! Men det får man väl ta igen senare, kanske om 10år eller något sådant? Det känns ju så!

Tror att jag håller på att bli sjuk :S Min syster har varit hängig de senaste veckorna och nu har hon dragit på sig en rälig hosta också! Influensa syndrom. Känner att det svider i halsen, usch. Fick också "träningsvärk" av att gå till tåget imorse, och det var inte lite det! Nu senare när jag skulle bära in BK kassarna från bilen så fick jag något krampande i armarna. Då var inte tårarna långt borta, de gjorde så obeskrivligt ont. Min kropp håller på att rasa samman känns det som, kanske ska se efter om rumpan sitter kvar? Kanske ska se om öronen är kvar också, jag hör lite dåligt.
Om jag nu ska bli sjuk, vill jag bli sjuk ordentligt. Inte bara för att folk ska tycka synd om mig (hehe) utan också för att få det överstökat! Ingen lite rinnande näsa utan massa snor, ingen liten tyst hosta utan sån så det bränner i halsen! Men det brukar oftast bli så att jag får ett virus i kroppen som envist ligger kvar utan att bryta ut! Jag går i flera veckor och mår blä helt enkelt utan att få feber eller något annat syntom utan jag bara mår kasst och det är tydligen ingen riktig anledning att stanna hemma! Men jag tycker att det är det!
Om jag nu mår dåligt så kommer det ju gå ut över mitt studerande, för det säger väl sig själv om att om jag nu mår dåligt, så tänker jag kanske inte speciellt klart, det ligger ju som en tjock dimma i hela huvudet! Och vem kan nu plugga med en dimma i skallen? Inte jag i alla fall.
Det är ju nästan som om att vara depprimerad eller något. Att man inte kan tänka på något alls förutom det man är ledsen för. Samma sak med att vara sjuk. Man går bara runt i sin egen lilla värld och känner sig lite ensam och vill helst att någon ska komma och krama en och tycka lite synd om en. Det vill jag att någon gör mot mig om det nu skulle vara så.
om jag nu skulle bli sjuk och inte kunna så plikttroget kunna gå till skolan och sköta mina studier så MÅSTE ALLA skicka en liten hälsning till mig och kanske även en liten chokladbit? (a)

För jag ger ju er något att fördriva tiden med... Det kan ni inte neka!

Lite mer bilder

......Skrivet: 2009-01-20 | Klockan: 21:43:25




(c) copyright www.chelinka.blogg.se

Var bara tvungen att lägga in några till. Den översta är inte från idag!

Fotograf kanske?

......Skrivet: 2009-01-20 | Klockan: 21:29:52


(c) copyright www.chelinka.blogg.se

Så underbar! <3 Bara synd att elkablarna syns i hörnet "/

Media

......Skrivet: 2009-01-20 | Klockan: 20:36:25
Hemma! Det var riktigt intressant faktiskt, var en rätt bra presentation om programmet media och en bra rundtur i de lokalerna. En annan sak som också var bra var att bara media eleverna har behörighet att vara i de delarna median ligger! Känns grymt skönt. Att ingen som inte har något där att göra kan inte komma dit! Trodde att det skulle vara jobbig miljö där för att de elever som inte har uppnått målen för godkänt (alltså inte fått något betyg) i svenska, engelska och matte, blir "dumpade" där. Men eftersom att de inte kan komma in där så tror jag att det kommer vara en ganska bra miljö där. Han som vara rektor för media sa att det oftast var tyst och lugnt där. Så skönt! Det lockar lite mera nu ;)

Och förresten så blev det ingen McDonalds... Det blev Burger King istället ^^

Lidande och statist

......Skrivet: 2009-01-20 | Klockan: 17:03:33
Jag lider. Ja, det är sant. Riktigt lider. Magen kurrar, bara skriker ut sin hunger i hopp om att jag ska ge den något ätbart. Men nej tyvärr. Har ingenting hemma och snart ska man på öppethus till en gymnasie skola. Buhu, jag kommer döö! Kanske kan få pappa att köra en liten liten liten omväg till McDonalds och köpa en liten liten hamburgare till mig. Ja, där hör ni! Magen tar emot den mesta födan nu. Kurr kurr låter den... Ge mig mat!

Idag hade vi några gymnasieelever från 3an som skulle göra ett projektarbete som de behövde statister till. Givetvis blev det famernas (vi) som ta oss an uppgiften. Det gick faktiskt ganska bra. Lite svårt att hålla sig förskratt ibland och man blev lätt lite otålig när man fick köra samma scen om och om igen. Det var riktigt roligt också :) Även om man bara gick förbi som en "förbipasserande elev" eller satt i ett klassrum och viskade till de andra. Det var kul att se hur de arbetade och hur dom bytade vikel och hade sig. Sånt hade jag också viljat göra ^^

Nu ska jag se om det finns några gammla intorkade brödkanter som jag kan knappra på och förhindra en tidig dö. Önska mig lycka till!

(Förresten, Fame är en tillvalslektion som vi har i skolan. Där får man välja mellan musik och dans, och innan kunde man även välja teater)

Btw

......Skrivet: 2009-01-19 | Klockan: 22:17:17
Ville bara säga att som straff för att min pojke inte sover här nu ska han bli tvingad att köpa choklad till mig imorgon! Hehe
Men nu ska jag sova. Sov sött alla

Tack!

......Skrivet: 2009-01-19 | Klockan: 22:14:43
Tack för denna underbara design www.jinete.blogg.se! :)

Nemi

......Skrivet: 2009-01-19 | Klockan: 19:10:38



Vadå jag? :P


Människor!

......Skrivet: 2009-01-18 | Klockan: 19:32:01
Usch säger jag bara. USCH! Ögonen är röda och svullna för att jag har suttit och läst en blogg om en liten flickas kamp mot cancern som till slut tog hennes liv. Hennes kropp tog väldigt mycket stryk av behandlingar och mediciner och dessutom var hennes kropp full av tumörer! Stackars flickebarn säger jag bara. Blir så grymt berörd av sådana bloggar och förstår inte hur man kan orka leva vidare efter att något sånt har hänt. Förstår inte heller hur den "läkaren" på läkarcentralen inte kunde se/känna att där var något när flickas mage var så svullen! Men sen när dom åkte till akuten några dagar senare så kunde undersöterskan se direkt! Förstår mig inte på människor.
Väljer vissa att inte se för att dom inte vill se det? Eller såg hon det helt enkelt inte? (svårt att missa!)

Ska egentligen inte läsa såna bloggar, blir bara så extremt upprörd. Förstår verkligen inte varför ett litet oskyldigt barn ska dö i cancer och behöva lida så länge när det finns så många hemska människor i världen. (Mördare, våldtäktsmän/kvinnor, sådana som misshandlar, o.s.v.) Dessutom, är det rätt många av dessa hemska som kommer undan med det VÄLDIGT LÄNGE eller ALDRIG tas fast! Usch...

Människor som inte gör annat än klagar

......Skrivet: 2009-01-18 | Klockan: 13:05:47
Smink smink smink. Dessa tankar har jag varje dag, "orkar jag sminka mig?" "Ser jag för sminkad ut?" "vilken färg ska jag ha?" "Måste sminka mig, ser ju förjävlig ut, men jag orkar inte!".

Alltid alltid, samma tankar varje morgon. Sen efter åt känner man sig utseendes fixerad så det är inte sant, nästan att man får skuldkänslor. Sen om man har sminkat sig kommer till skolan är det folk som stirrar som fan och då tänker man " shit jag skulle inte ha tagit eyeliner " och känner sig lite skyldig för att man tittade i speglen samma morogn och tänkte att man var världens snyggaste. MEN om man kommer utan smink är det ändå samma människor som stirrar på en och då ångrar man sig dyrt och heligt att man inte kletade ansiktet fullt. Detta är konstigt, hur man än ser ut så är det ändå folk som har något att klaga på. Hur ska man då få något självförtroende?


Fortfarande sömnpåverkad

......Skrivet: 2009-01-18 | Klockan: 10:23:51
Ja, det blev då ingen sömn denna natten. Eller jo förresten ytters få minuter sov jag nog faktiskt, sen blev man väckt av sina charmerande småsyskon. Usch... Liksom precis när man har somnat också! Men jaja. Jag tänker inte sova bort hela dagen i alla fall. Man har ju en kompis som kommer över vid så där halv 2 - 2  någon gång så man vill ju gärna vara lite vaken. Så det kan påverka bloggen en aning. Kanske inte skriver så mycket idag, och om jag gör det så kommer det nog vara på kvällen i så fall.

Jaja, det kommer nog bli bra ändå :)

Nattliga tankar

......Skrivet: 2009-01-18 | Klockan: 01:22:19
Åhhhhhh! Hatar att inte kunna somna. Något av det värsta som finns. Sen sitter man uppe och tänker och tänker i all oendlighet sen blir man jävligt deprimerad för att man har suttit och tänkt och tänkt. Det borde finnas en lag på att man inte ska kunna inte sova på nätterna. Det är så extremt jobbigt!! Aaaaaaahhhhaaahahaaaaaaaa!

Inget på tv går det heller. Kan inte gå in och duscha utan att hela huset vaknar, kan inte gå ner och hämta breaking dawn utan att alla vaknar. Så vad kan man göra då?
Jo, man kan spendera hela natten åt att hitta på meningslösa inlägg, men vem skulle vilja läsa dem? Man kan läsa någon sönderläst tråkig bok på sitt rum. Man kan försöka titta på de tråkiga programmen på tv som ingen igentligen gillar och tittar på utan dom bara visar det lika envist ändå. Det är extremt få på min kontaktlista på msn som är online så man kan prata med någon man inte har pratat med på 100år.
Sen finns det inte så mycket mer att göra egentligen, instängd på sitt svart och vita rum. Känns otroligt litet nu när jag tänker efter....

Nu börjar det bli varmt också, vad är detta för skit?! Får öppna fönstret och släppa in minus graderna i mitt rum. Var är min pojke?! Hade han varit här så hade jag somnat för längesen! Åhh.... Vet inte vad jag ska göra. Sitta och stirra i taket kanske? Tjohoo.... Eller inte.

Så. Detta blir mitt sista inlägg för natten. Nu ska jag fanken ta och sova.... om det nu går. -.-'

Jaha

......Skrivet: 2009-01-18 | Klockan: 00:58:27
Nu känns det snart inte lönt att gå och lägga sig.

Nemi

......Skrivet: 2009-01-17 | Klockan: 23:18:04


Hahah, gud vad jag känner mig träffad!! (a)

Mysiga sovmorgnar

......Skrivet: 2009-01-17 | Klockan: 23:02:11
Hemma igen då. Kommer sakna att ha älsklingen bredvid mig när jag somnar. Känns så tryggt med honom där. Det blir extremt mysigt (och dessutom fungerar han utmärkt som huvudkudde!) att ha honom så nära. Åh... Sakna. Det var också väldigt mysigt att bara ligga i sängen och dra, prata om exakt ingenting och bara njuta av varandra.

Idag spenderade vi dagen genom att säga "vad tråkigt" och "jag vill göra något". Det slutade med att vi såg Johan Glans world tour of Skåne, som var ganska rolig :)  

Det var så underbart mysigt att få sova med honom igen. Något som jag så länge längtat efter, det var så underbart (även om jag dock inte var medveten om hans närhet när jag väl hade somnat).

Somewhere over the rainbow

......Skrivet: 2009-01-16 | Klockan: 22:58:42
Då så, nu sitter man här framför en främmande dator och han står i duschen. Lite mysigt faktiskt. Skulle kunna tänka mig att ha det såhär senare, fast bara jag och han. Längtar faktiskt lite tills jag kan flytta hemifrån. Bo själv, eller vara sambo. Hihi ^^

Känslor som svämmar över

......Skrivet: 2009-01-16 | Klockan: 19:33:52



Den dag då våra vägar möttes, börjades något nytt. Något som växte sig stort,
något som alltid kommer vara vårt <3

Jag älskar dig


Det här med spel sug

......Skrivet: 2009-01-16 | Klockan: 18:39:05
Ja, det försvann lika snabbt som det kom. Konstigt det där. Precis samma sak med sötsug, plötsligt finns det där, men det tar dock lite längre tid på att försvinna ;) Heheh, vilket förresten inte har försvunnit än. Mitt sötsug då.

Ikväll ska man eventuellt hem till den lilla pojkvännen och mysa lite tror jag. Hoppas på det i alla fall. Så man kan pusta ut och slippa småsyskon.

Spel sug

......Skrivet: 2009-01-15 | Klockan: 20:02:36
Åh vilket sug! Känner verkligen för att spela lite sims 2!! (mobba mig inte!!!!) Det roligaste är ju att bygga och designa hus och gör gubbarna. Men själva spelandet är också kul ^^

 Vill spela vill spela vill spelaaa!!!!

Chokladnarkoman

......Skrivet: 2009-01-15 | Klockan: 18:56:47
Nu sitter man här med ett glas o'boy i handen. Yummi säger jag bara! Favoriten i godis hyllorna är ju choklad, i de flesta former och färger. Helst inte mörk choklad, för bitter för min smak, men annars slinker både det ena och de andra ner ;) Min pojkvän är dock inte lika förtjust i det som jag är ( eller han tycker rent av att det är äckligt ) men en fördel är ju då att jag får ha mitt godis för mig själv, hehe...


Yummi <3

How I met your mother

......Skrivet: 2009-01-15 | Klockan: 18:28:28
En underbar serie. Ungefär som vänner fast på Tv3 :) En sådan serie som man kan skratta mycket åt och kan knappt vänta tills nästa avsnitt, och även om man har sett de 100 gånger är det fortfarande lika kul! Eller så har jag bara dålig humor.
Detta är en av fyra tv-serie som min pojkvän gärna sitter ner och ser med mig. De andra är scrubs, 2½ men och vänner. Det är mysigt att kunna sitta så och skratta tillsammans och bara mysa. Känns som om man gör det allt för sällan, tyvärr. Efter skolan har man ju knappt någon tid över på grund av läxor och fritids aktiviteter. Sen är det väl de också att vi är en aning lata och orkar inte ta tåget hem. Det är inte världens roligaste att tåg hem själv vid 8 tiden. Även om det bara tar 5-7 minuter.

Det känns som våra mysdagar har försvunnit med att skolan började (hör vad jag gnäller, skolan började i måndags). Men det känns som om det var evigheter sen vi bara satt och hade världens mysdag. Jag vill haa mysdaaaag. Bara kunna sitta tillsammans med min älskade och frossa i godis chips och annat man blir tjock av. Men det blir nog inte så snart. Ingen av oss har några pengar att lägga ut så sådant. Lite trist.

Trötthets syndrom

......Skrivet: 2009-01-15 | Klockan: 16:53:17
Trött... Allt är dumt och jobbigt. Vill sova. Men klockan är dock endast 4. Detta suger. Och här är ingen pojkvän heller, det suger mer. Det är ju honom man vill vila huvudet mot, den ultimata kudden. Min säng ser grymt kall ut också, där vill man inte ligga själv! Någon som anmäler sig till att vara värmedyna? Du får 2kr och en kram om du vill!

Det här med att sova, det är ju så överväldande skönt så jag vet inte vad. Och det är ju bara när man sover själv. Då borde det ju vara dubbelt så mysigt! Och det är det, verkligen <3 Att få ligga nära och bara känna värmen från en annan människas kropp. Lyssna på hjärtslag och andetag, riktigt underbart. Åh, I love.

Det blev inte mycket fotande idag, även om det var helt underbart väder idag, klar blå himmel fint. Det var mer mitt ben som protesterade kraftigt. Har tydligen råkat sträcka mig i vaden eller något liknande sådet är mycket plågsamt att gå. Men sen om man ser det från andra sidan måste det se grymt kul ut när jag haltar omkring :P

Hoppas på bra väder

......Skrivet: 2009-01-14 | Klockan: 22:33:21
Nej, jag hade rätt! Inga roliga lektioner imorgon, eventuellt dubbel No, blää. Men om man ser det från den ljusa sidan så slutar jag ändå 14:20 :D Tjohoo, eller vad!

Nu gick det en reklam om sömnproblem på TVn, ironin skrattar åt mig. Hahaha.
Nu så, har man fått med sig en liten flock människor ( på ca 4st ) som man ska fota så det står härliga till :) Kommer säkert bli många fina bilder, hoppas jag. Meen det tror jag nog, dom är så söta i vanliga fall, så det borde gå bra :) Också får vi hoppas att det inte regnar. Regnar det blir jag ledsen. Vet ju inte hur mycket min kamera tål. Den är ju så liten och söt. Så ömtålig. Men ja,ja. Detta kommer bli bra, annars kan man ju alltid ta en annan dag? Det kommer fler sluta-tidigt-dagar och sånt är alltid trevligt.

Sömnproblem och nakna väggar

......Skrivet: 2009-01-14 | Klockan: 21:15:49

Går det något på tv i natt? ´För jag kommer ju inte kunna sova precis, snart har man vänt hela dygnet. Oupps! Vet inte varför det har blivit så men på sista tiden kan jag inte sova. Blir stressad och frustrerad för att jag vet vad morgondagen kommer innehålla om jag inte somnar!

Det går inget kul på tv i natt... Och någon film har man ju inte heller. En bok har jag i för sig, men då får jag den sandiga känslan i ögonen och då blir det bara jobbigt. Kanske kan försöka varva ett xbox spel? Eller varför inte ett Ace attorney? Då försvinner timmarna och hux flux så är det morgon och ännu en skoldag. Inget att se fram emot, inga roliga lektioner. Inget händer på eftermiddagen heller antar jag. Ingen dans då längre ju. Kanske blir skönt, vem vet? Mer tid till skola och läxor. Och kanske något annat skoj med?

Jag måste ut och fota mer. Ska ta många bilder, skriva ut och tejpa väggarna fulla. Mina svart och vita väggar står gapande tomma med dett undantag för kalendern med balettdansöser och dansörer poserande i cuba. Hade älskat att kunna sätta upp bild efter bild och fylla väggarna med både färgglada och svartvita bilder och få in mer liv i mitt rum. Hade varit underbart. Kanske en och annan bild på pojkvännen också ;) Kanske någon annan som vill ställa upp som modell ibland. Hade varit kul att fotografera typ "bitar" av människokroppen. Te.x. en hand, en höft, eller något liknande. Modell någon? Du/ni kan få en kram om ni gör det? Kanske en bild också? 2kr? Hehe....
Gör inget att det är en digital kamera på 8 megapixel - I still love it!


RSS 2.0