Adjö

......Skrivet: 2009-07-29 | Klockan: 08:17:14
Sista inlägget! Om exakt en timme (9.15) så blir vi upphämtade och av dumpade på knutpunkten. Därifrån tar vi tåget till Kastrup 10.10 och sedan så tar vi flyget 14.00.

Sådeså. Ha det så bra så ses vi om en vecka.

Men jag då?

......Skrivet: 2009-07-28 | Klockan: 22:46:58
Just nu sitter jag hans källare och gäspar. Trött som en... eh.. trött människa är jag. Han och hans kompis stack över till honom för att leta efter förlorade spel. Jag då?

Nä jag får sitta ensam och gäspa.

Snart är det dags!

......Skrivet: 2009-07-28 | Klockan: 22:01:14
Är hemma hos älsklingen nu och är riktigt trött. Men ska nog inte gå och lägga mig ännu, får vänta ett tag till.
Imorgon 10.10 bär det av. Wish me luck, och hoppas på att planet inte störtar!


Ska se om jag kan klämma in något inlägg med telefonen.
Puss och kram

Strax min tur

......Skrivet: 2009-07-28 | Klockan: 15:55:18

657929a2254fba86580fdcab892b8461.png

Strax min tur


Kondom film

......Skrivet: 2009-07-28 | Klockan: 15:09:56

Naglar = Fräscht

......Skrivet: 2009-07-28 | Klockan: 14:41:41
Kl 16.00 ska jag ner till stan och fixa mina naglar. Det var år och dagar sen jag gjorde det sist, tror att det var så längesen att jag gick i slutet av sexan/ början av sjuan. Då hade jag gjort det en 8 - 9 gånger innan, eftersom att mammas jobbekompis utbildade sig till "nagelbyggare" och då fick vi göra det billigare. Nice om något.


Så idag har jag något att se fram emot. Snygga, fräscha och vackra naglar. Vad ger ett bra första intryck om inte välvårdade naglar. Även om man inte har råd att lägga ut runt 500kr i månaden på att göra vid sina naglar så kan man ju faktiskt ordna det själv.
Lite nagelack och en fil har ju aldrig skadat någon. Dessutom behöver man inte ha långa naglar och det är ganska svårt att ha det naturligt (dom knäcks ju så lätt), så man kan ju ha korta och dom kan vara snygga ändå, bara man sköter det ordentligt.


Dessutom, vad kan höja självförtroendet om inte snygga naglar?Det finns många sätt man kan göra ett bra första intryck på, har du något bra tips du kan dela med dig av?

Ska passa på när jag ändå är i stan att köpa en ny bikin/topp!

Men va- ?

......Skrivet: 2009-07-28 | Klockan: 13:59:29
Vilken osis! Nu när jag äntligen har fått mitt paket så var jag ju tvungen att prova eftersom att jag hade tänkt att ha med det imorgon när jag åker. Självklart så finns det någon som inte passar! Bikini toppen är grymt för liten!
Köpte toppen i storlek 36 och är den storleken jag brukar ha. MEN denna toppen var ju mindre än minst. Den hade suttit perfekt OM jag hade skurit av brösten.

Kniv någon?

mitt paket har kommit! Jag = lyckl

......Skrivet: 2009-07-28 | Klockan: 11:07:04

22a3398777b1d4ae78c572704eabc628.png

mitt paket har kommit! Jag = lycklig


The Dark I Know Well

......Skrivet: 2009-07-28 | Klockan: 10:31:05


Denna låten är så underbart bra! Den här låten är från Spring Awakening och heter The Dark I Know Well. Just denna handlar om sexuella övergrepp mot barn, vilket denna musikalen handlar delvis om.
Om du vill veta mer om vad musikalen handlar som så kan du läsa ett av mina äldre inlägg här.

Varför lyssnar jag på detta nu? Jo, det kan bero på att jag såg på Criminal Minds igår, som handlade om en kvinna som kidnappande två femåriga pojkar, var av en hon mördade, för att hon själv hade förlorat ett barn till socialen. Inget sex inblandat där, men det är ändå en vuxen som berövar ett barns frihet.

Ett bra exempel på någon som fick sin frihet berövad som barn är självaste "King Of Pop" - Michael Jackson. Hans far hade alla sina söner under stenhård press och träning och alla mer eller mindre förlorade sin barndom. Istället för att leka med andra barn i sin ålder så var han på ett hotelrum och delade säng med hans bröder och kvinnorna som hade raggats upp under kvällen. Han fick ligga längst ut i hörn och blev tillsagt att  stänga ögonen.

Då är det väl inte så konstigt att han omgav sig med barn i ett försök att få tillbaka sin barndom.

Människor tar psykisk skada av att sådana saker händer. Ett övergrepp, en misshandel, någons död osv. Så låt barn vara barn, alla behöver ha en barndom.

Tisdagen 28 Juli 2oo9

......Skrivet: 2009-07-28 | Klockan: 07:32:24
Jag hann aldrig städa mitt rum igår. Min yngsta syster fick nämligen feber igår som har hållt i sig och detn gick så illa att hon kräktes i natt. Just nu ligger hon bredvid mig och sover i soffan tillsammans med katten. Ganska söta är dom :)
Nu gäller det bara att jag ska hålla mig frisk också, annars får jag nog inte komma hem igen om jag har "svininfluensan". Hehe.

Detta måste göras innan jag åker!

• Städa

• Gå igenom packningen

• Handla det sista

• Fixa naglarna

HÅLLA SIG FRISK!

Ja, det är inte mycket kvar. Snart sitter man väl på ett plan och tråkar ihjäl. Dessutom så måste mitt paket komma idag! MÅste måste måste! Annars blir det mycket att handla.

Resetankar

......Skrivet: 2009-07-27 | Klockan: 20:08:20

Jag orkar verkligen inte städa. Är så trött i huvudet så jag vet inte vad. Men jag måste väl. Packat har jag i alla fall gjort, det ska bara hittas en lämplig väska och sen är det klart. Har också letat upp rätt tåg som vi ska ta, avgår 10.10 från knutpunkten och då är vi framme strax före 11.30  i Kastrup.

Usch, där är så mycket man ska tänka på. Hur mycket man ska ta med sig, om man kommer använda allt och om pengarna kommer räcka. Sen är ju frågan hur man ska roa sig på tåget/planet. Resan med tåg är över en timme lång (en timme och en kvart) och sedan med flygplan tar runt tre timmar. Dessutom har jag aldrig flygt innan och måste väl erkänna att jag är smått nervös över det.
Men det går nog bra, det är säkrare att flyga än att åka bil.

Men vad ska jag då underhålla mig med? Den totala resetiden blir ju cirka fyra timmar och man kan ju inte bara sitta och stirra hela tiden. Min bok som jag läser och tycker jättemycket om är nästan slut och jag har verkligen verkligen försökt att låta bli den, men den är ju så bra! Och fotografera känns som någonting som inte är speciellt lämpligt att göra på ett flygplan.

Någon som har ett bra förslag på vad man kan underhålla sig själv med?


Snart

......Skrivet: 2009-07-27 | Klockan: 17:30:41
Så nu är det bara en dag kvar och sedan åker jag! Idag har man fixat både det ena och det andra. Växlat pengar och köpt underkläder. Men mitt paket har fortfarande inte kommit! Kommer det inte imorgon så blir det lite kris. Det är kläder som jag har enbart köpt för att ha i Spanien och kommer det inte imorgon så vet jag inte vad jag gör.
Det som är kvar att göra nu är;                                                                       
→ Skriva packlista

→ Packa

→ Städa mitt rum


Städa är något som jag inte orkar egentligen. Men hur skönt är det inte sen att komma hem till ett nystädat rum? Speciellt eftersom att vi kommer hem ganska sent. Skönt att komma hem och att det inte ligger något på golvet och att sängen är bäddad och hela kittet. Visst är det alltid skönt med ett nystädat rum, men det är extra skönt när man har varit borta ett tag. Det är man väl inte ensam om att tycka?

Varning, läs inte detta inlägget om du vill se filmen!

......Skrivet: 2009-07-27 | Klockan: 10:20:53
Nu kommer beskrivningen på filmen som jag såg med min pojkvän i lördagsnatt. Den hete för övrigt Wild Things.
För att göra detta så okomplicerat som möjligt kommer jag att lägga upp vilka personer som är med, med en kort beskrivning.

Personer:

Sam Lombardo; Lärare på Blue Bay
Suzie Toller; Elev på Blue Bay med mörk och fattig bakgrund
Kelly van Ryan; Elev på Blue Bay populär och rik

Ray Duquette; Polis (Har även en assistent med sig som jag inte kommer ihåg namnet på)
Kenneth Bowden; Advokat
Sandra van Ryan; Kellys Mamma

Storyn.
Sam Lombardo är en lärare på skolan Blue Bay som alla tycker om. Han är den som alla vänder sig mot för att få stöd om de har fått problem. En dag sitter han med sista års eleverna i en aula och ska prata om sex brott, en flicka reser sig upp och springer ut ur aulan. Tydligt irriterad och är ingen mindre än Suzie. Ray Duquette och hans assistent håller i föreläsningen.
Senare blir Sam anklagad för våldtäkt på både Suzie och den förmögna Kelly van Ryan. Sam blir misshandlad av Kellys mammas älskare och får sin lägenhet förstörd innan han ens funderar på att anlita en advokat. När han väl gör det så är advokaten Kenneth Bowden, en man som lurar försäkringsbolaget genom att bära nackskydd (oklart varför).

Under rättgången så avslöjar Suzie att varken hon eller Kelly har blivit våldtagna och att allt var bara för att sätta dit Sam. Kellys mamma tvingas att betala ett stort skadestånd till Sam på 8,3 miljoner dollar.

Sam kommer hem till sitt hotelrum och märker att någonting är fel. Fönstret är öppet och där är leriga fotspår på golvet. Kelly och Suzie kommer fram från sina gömställen och omfamnar Sam. Dom hade planerat alltihopa för att komma åt Kellys arv. De har sedan trekant i hotelrummet.

Ray misstänker att dom har blivit lurade och försöker återuppta fallet igen. Ingen står på hans sida men han kämpar ändå och en kväll befinner han sig i Suzis lägenhet och hotar henne - att det kan hända samma sak med henne som med Davie. Suzie får panik och ringer Sam och åker senare hem till Kelly där Ray står redo med filmkamera i buskarna. De båda flickorna pratar med Sam i telefon innan dom senare ryker ihop i ett slagsmål, där Kelly nästan dränker Suzie, innan dom har sex i poolen.

Ray som har filmat allt, visar filmen för sina kolegor som blir väldigt upprörda och anklagar honom för intrång på privat mark. Men han vägrar att släppa fallet.

Sam ordnar så att de ska träffas alla tre en sista gång innan de rymmer tillsammans. De träffas på en strand där Suzie ofta brukade vara. Suzie är ganska full och när Kelly går för att hämta en filt i bilen så mördar Sam, Suzie med en champange flaska. De lägger hennes lik i bilen och kör sedan för att gräva ner henne.

Suzie anmäls som försvunnen och Ray leder sökandet. Han ringer en vän som Suzie brukade umgås med. Kompisen leder honom till en strand där dom hittar Suzies blod och tänder. Ray misstänker Sam och skyndar sig hem till Kelly för att skydda henne från Sam. Det slutar med att Kelly skjuter Ray som blir tvungen att skjuta tillbaka. Det resulterar i att Kelly dör och Ray får sparken från polisen. Mordet på Suzie läggs på Kelly.

Sam befinner sig på en tropisk ö. När han går in i sin hydda så står duschen och rinner. I duschen står Ray. Tydligen var han också med på planen! Dom bråkar lite om att det inte var meningen att Kelly skulle dö innan de går på en båt och åker ut ur hamnen. Väl ute på havet så lurar Sam, Ray så att han faller överbord. Men Ray kämpar sig upp igen trots att Sam slår honom med en lång krok. När han väl står uppe på båten igen så är Suzie där igen fast blond.
Hon skjuter Ray i bröstet med en harpun och han flyger i vattnet. Senare mördar hon Sam med gift och slänger honom av båten och åker vidare.

Väl i hamnen igen så kommer Sams advokat och ger henne pengarna! Han var också med i planen!

När eftertexten rullar så får man se tillbakablickar där det visar sig att Suzie som hade ett iq på 200 hade planerat allt för att hämnas på Ray och Sam. Ray hade mördat hennes kompis Davie för att han hade anlitat samma hora som honom och Sam för att han inte hjälpte henne ur fängelset. Vid ett klipp så visar dom hur Sam och Suzie står vid den stranden där hennes tänder hittades, står dem och drog ut hennes tänder. De visar också att Ray sköt Kelly först och sedan fick det att se ut som om det var hon som sköt honom. 

Det blev lite långt, hoppas att ni orkar läsa allt. Denna filmen hade många vändningar och man bytade helatiden "mastermind" och vem som låg bakom. Helt sjukt. Vad tycker du? 

Is it a ghost?

......Skrivet: 2009-07-26 | Klockan: 19:23:05


Tänk vad snygg denna hade varit om bilderna hade legat precis ovan på varandra! Eller om kameran hade stått exakt likadant. Jaja, man kan inte alltid få det bra

Cry me a river

......Skrivet: 2009-07-26 | Klockan: 16:51:29


Denna bilden tog jag på Fredriksdal samma dag som Lorden Från Gränden.
Ja, jag lyssnar på Justin Timberlake.

Bra musik

......Skrivet: 2009-07-26 | Klockan: 16:23:02
Här är två låtar som jag har fastnat för.

Losing You - Dead By AprilVarför
Första gången som jag hörde denna låten så var det på en TV reklam. Jag gillar den för att den ger så starka känslor. Att den ger lyssnaren ett budskap och att den ger lyssnaren något att tänka på.

Ayo Technology - MilowVarför
Den här låten tycker jag om eftersom att det är mycket akustisk. (=Att man bara hör gitarren typ.) Dessuom har jag  hört orginalet som jag också tycker mycket om.

Snabbt och lätt!

......Skrivet: 2009-07-26 | Klockan: 14:31:48
Hejsan hejsan!

Anledning till väldigt dåligt med inlägg är för att jag inte har varit hemma. Igår blev jag hämtad av mina föräldrar och vi gick ner en sväng på festivalen, vilken jag inte var jätteimponerad av. Man bygger väl upp en del förväntningar och därför blir man väl en aning besviken.

När vi hade varit där i någon timme så var det dags att åka hem. Vi var alla ganska trötta på folkträngslen och började gå mot bilen. Jag ringde upp Erik och frågade om vi skulle hämta upp honom, vilket vi senare gjorde. 

Hemma, så kollade vi på full frys. Sedan kollade jag och Erik på någon jättekonstig film (beskrivning kommer senare) innan vi somnade. 


Det får bli lite kort och snabbt nu, eftersom att jag ska laga mat! Tjing! 

Någon som kan gissa vad jag ska laga? Ledtråd; Kyckling och tortillabröd!

full frys! Sitter och ser på

......Skrivet: 2009-07-25 | Klockan: 22:12:44

0-6f54f72ccb605eb056d61782f96a900e.png

full frys!


Sitter och ser på full frys med familjen och min älskade. Skrattar hela tiden. Speciellt pappa. Hehe.


Hejsvejs

......Skrivet: 2009-07-25 | Klockan: 12:36:24
Godmorgon, eller god förmiddag man kanske ska säga.

Jag sitter hemma hos min sötnos som just nu sitter halvnaken och spelar gitarr. Hehe, upprepning. (Han svarade att han kunde vara helnaken istället.) Vi har inga större planer för dagen, men kanske blir det en sväng ner på festivalen. 

Vi sitter just nu och lyssnar på Blodsbröder musik. Måste ju erkänna att man saknar det ganska mycket. Alla människor osv.
Men jaja, nu vill han den halvnakne ha lite sällskap. Toodelooooo

Kort uppdatering

......Skrivet: 2009-07-24 | Klockan: 23:47:05
Sitter hemma hos min älskade. Vi har nyss sett färdigt på Snålvatten och Jäkelskap. Så nu sitter han och spelar gitarr halvnaken, vilket är ganska kul att se på. (Inte för att han är halvnaken, utan för att han sitter och gungar med när han spelar).Och nu måste jag bara säga en sak till
Jag har SEMESTER!!!

Tips!

......Skrivet: 2009-07-24 | Klockan: 11:28:19

Har ett super tips som kan vara bra att tänka på nu i festivaltider och vid andra tillfällen. Ficktjuvar är tyvärr något som finns lite överallt och speciellt vid festivaler och andra tillfällen med stora folksamlingar.

Istället för att ha pengar och andra tillhörigheter i fickorna eller en stor väska så kan en sådan här


Detta är en magväska, i en lite snyggare version. Just denna fick jag av min pappa när han och min bror kom tillbaka från Spanien. En magväska kan vara mycket praktisk när man ska vistas i stora folksamlingar, eftersom att du har den nära kroppen, du får plats med telefon, pengar, ect. Du kommer inte heller slå till dem i din omgivning med en väska. Dessutom är den omöjlig att öppna utan att du märker det! 


                                                                                                                                          Runt höften

Men alla kanske det inte alla som tycker att det är snyggt eller bekvämt att ha en tyngd runt höfterna. Och då kan man ju alltid ha den mer som en axelväska. Även om du har den som en axelväska så blir det lika svårt för någon ficktjuv att lägga beslag på dina tillhörigheter.

 
Som axelväska.

 

Sista jobbdagen + festival

......Skrivet: 2009-07-24 | Klockan: 09:35:22
Idag är min sista jobbdag innan semestern. Tjoho. Sen är det inte heller många dagar kvar tills vi åker till Spanien ( åker 29/7 ) DubbelTjoho. Idag är det jag som stänger igen vilket innebär att jag inte kommer få se någon festival idag heller.

Men det gör inte mig speciellt mycket. Ärligt talat vet jag inte om jag är sådär jättesugen på att gå. Tycker att det är ganska trevligt att gå och titta i alla små stånd som har slagits upp på gatorna fulla med krimskrams. Även om det är väldigt sällan jag köper någonting på festivaler så är det ändå något som jag tycker om att göra. Dessutom är det ju en bra ursäkt att få spändera lite tid med vänner man inte sätt på ett tag.


- Edvin, är det du? - nej, det ä

......Skrivet: 2009-07-23 | Klockan: 21:26:17

0-3dacb67b558dcbea34c950ed694f88b7.png

- Edvin, är det du?
- nej, det är en katt.
- Edvin, katter hickar inte!
- min gör!
Jag sitter och ser på full frys. Skrattar så jag får ont i magen. Jag har dålig humor när jag är trött


Ja, det regnar. Och gissa vem som

......Skrivet: 2009-07-23 | Klockan: 10:24:56

0-545bbf95743342fb63ff1e4d140fd663.png

Ja, det regnar. Och gissa vem som har en stickad tjocktröja på sig


Sådeså

......Skrivet: 2009-07-22 | Klockan: 18:50:58
Nej, jag är inte hemma och jag har inte haft något att skriva om.

Göra naglar själv?

......Skrivet: 2009-07-21 | Klockan: 13:57:14
Jag har ju tjatat om att jag ska gå och få mina naglar gjorda. Men det känns inte riktigt som om det kommer bli av och det känns som om man bara slänger bort en massa pengar ( även om det är värt det ).
Därför tänkte jag att det kanske skulle vara bättre att göra egna naglar, dessutom skulle det bli mycket biligare. Vill heller inte köpa sådana med färdigt mönster som man kan köpa av märket Depend. Eftersom att det är döden att få bort limmet från naglarna efteråt och de trillar av hela tiden.


 Någon som vet vart man kan köpa sådana tippar som dom sätter på när man gör naglar hos en utbildad? Vad kostar dom och är det värt pengarna?

Klädbekymmer

......Skrivet: 2009-07-21 | Klockan: 09:03:55
Godmorgon. återigen så skiner solen utanför mitt fönster. Det gjorde det igår också, men ändå så resulterade det i att det ösregnade hela dagen. Ingen chans att sola där alltså, förhoppningsvis går det bättre idag.

Ni kommer ihåg kläderna jag beställde? Eftersom att jag beställde det från H&M så brukar ju deras leveranstid vara ganska kort och brukar komma veckan efter man har beställt. Därför gick jag in och kollade (man kan ju följa sin beställning) om det hade packats ännu. Då står det: - Försening, tyvärr. Ny tid v.31.

"Va?!  Hur kan det vara försenat när jag beställde det dagen innan? Nu hinner jag inte få det innan jag åker!"
Ungefär sådär skrek jag i mitt huvud. Blev så irriterad att jag gick runt och mumlade för mig själv. Mamma ringde till kundservice och pratade med någon liten gubbe, som förklarade "att eftersom ni gjorde er beställning en söndag - och det är ju veckobyte då, hamnade den på nästa vecka".

Så snäll som han var så lade han min beställning först i kön! Så nu när jag gick in för att kolla min beställning så stod det att det packades igår!!

Vilken tur man kan ha! Ibland så hjälper det att klaga och få sin röst hörd!
 

jag har tillåtelse att äta tårta,

......Skrivet: 2009-07-20 | Klockan: 19:22:02

12508a45f299f8d8f50248734fd18884.png

jag har tillåtelse att äta tårta, för jag har ingen pojkvän här så jag är lite depp


Anna Nicole Smith

......Skrivet: 2009-07-20 | Klockan: 11:48:15

Någon som såg filmen om Anna Nicole Smith igår? Jag såg den i alla fall och kan inte riktigt säga vad jag tyckte om den. Den var ju inte sådär jättebra, men den var intressant att se på. Måste nog erkänna att jag blev lite ledsen att se på den med, att det kan gå så långt ut för för en människa.

Filmen börjar med att hennes spöke stannar utanför vad som var hennes hus när hon var 17år gammal. Redan då var hon singelmamma till sin 1åriga son Daniel och drömde att bli lika stor som Marilyn Monroe. Där efter får man följa henne genom hennes korta liv som strippa, playboy, sprit- och drogmissbrukare och rättgångar fram till hennes död.

Någon dag efter att hennes dotter föds dör hennes 20åriga son i sjukrummet där hon vilar sig efter förlossningen. Sonens död tar henne så hårt att hon året senare avled i sitt hem.Som tidigare sagt så tyckte jag att filmen var ganska sorglig. Man kunde riktigt se hur hon förstörde sig själv med droger och sprit och när sedan hennes son, som var hennes glädje och stolthet, dog så slog det henne som en hög med tegel.
Det var så sorgligt att han kunde se henne förfalla från den ena stunden från den andra. Att hon fortsatte dricka och tömma den ena pillerbruken efter den andra. Som jag nämde tidigare var inte filmen sådär jättebra, men den är intressant och man får sig lite av en tankeställare när man ser den. Varför gick det ut för henne? Var det hon själv som valde sprit och piller som tröst, eller var det någon som gav det till henne?

Jag tycker att det är en film som man bör se. Eftersom att det ger en annan syn på kändisarnas glamorösa liv, som vi inte får se i media förrän det är försent.

Nya kläder

......Skrivet: 2009-07-20 | Klockan: 10:04:51
Igår beställde jag lite nya kläder som jag ska ha med till Spanien. Eftersom att temperaturen ligger runt 25-30 grader där så passar inte riktigt min nuvarande garderob till det klimatet.

Det var nämligen så att jag nästintill alltid hade samma typ av kläder på mig (fram tills nu), då jag nästan alltid hade jeans, ett linne och en tjocktröja. Dessutom var det alltid samma färg, svart och ibland rosa.

Svart är kanske inte den bästa färgen man kan tänka sig, eftersom att ett svart plagg suger åt sig värme. Det kan ju också vara skönt, men i Spanien står solen på ett helt annat ställe och värmer på ett annat sätt, så att ha svart på sig kan vara lika med döden. I alla fall om jag ska tro på min bror och pappa.
 Kläderna köptes på h&m

Så detta köpte jag:                                                                                        
En bikini (den gula som jag har lagt upp här innan)                          
♣ Turkosa trikå shorts                                                                                  
♣ Linne med turost mönster                                                                       
♣ En vit klänning                                                                                             

 

Solen!

......Skrivet: 2009-07-20 | Klockan: 09:49:37
Idag har solen åter igen tittat fram och det ser ut att bli en underbar dag. Men har dock inget planerat idag heller. Men det är väl så det ska vara vissa dagar under ett lov, bara vara hemma och ta det lugnt.

Dock hade jag tänkt att jag skulle ut och ta kameran med mig. Det var ju ganska länge sedan  jag var ute och tog bilder. Anledningen till detta är inte fastställd, men det kan vara så att jag helt enkelt inte har orkat.

Grå dag = Mysdag?

......Skrivet: 2009-07-19 | Klockan: 13:20:35
Ännu grå dag. Inte för att det gör mig speciellt mycket, hade inte planerat att åka och sola eller något liknande och nu får jag dessutom en ursäkt att använda en ny tröja som passar för lite kallare klimat.

Sådana här dagar är perfekta för en fika inne på stan på något litet mysigt fik (exempelvis Alexandras) eller kanske bara sitta hemma med en bra bok och en kopp te.

Vad gillar du att göra på gråa dagar?

titta vad jag fick av min söta mam

......Skrivet: 2009-07-18 | Klockan: 20:11:38

0-116b0a37aa7996dca02f4361c077ee72.png

titta vad jag fick av min söta mamma :) tack lilla mamma<3


Ännu en gång!!

......Skrivet: 2009-07-18 | Klockan: 20:07:12
Ni vet detta inlägg? Var inne på samma blogg igen och denna gången had hon skrivit "smaltips". 
Nu ska man inte belöna sig själv med mat/godis, vilket i för sig kan vara ganska bra, eftersom att man inte ska småäta, utan nu ska man köpa för små kläder som man sedan ska svälta sig som attan för att komma i. 

Man skulle inte heller äta grönsaker som innehöll för mycket kolhydrater, eller torkadfrukt eftersom att det innhöll så mycket socker.

Det finns kolhydrater som är bra för dig och samma sak med socker! I lagom mäng är allt nyttigt. Om man äter endast ur en kategroi i kostcirklen kan detta sluta i katastrof. Man ska ha en varierad kost och då mår man som bäst!

Dessutom så är man mycket snyggare i kläder som passar din kropps form.

Allt jag ville säga

......Skrivet: 2009-07-18 | Klockan: 12:23:42
Sista inlägget hemma! Strax måste jag sticka för att komma i tid till jobbet, men innan dess måste jag sminka mig lite, todelooo!

Detta inlägg saknar rubrik

......Skrivet: 2009-07-18 | Klockan: 09:27:53
Idag är ännu en jobbedag. Känns trist och segt och vill hellre stanna hemma och tjuta "jag vill inte!". Men så funkar det inte, man får jobba ändå. Jag får ju inte jobba mindre bara för att jag inte vill.

Idag kanske det blir mer uppdateringar, även om jag jobbar 13.00-20.15, så kommer jag mest troligt inte att åka någonstans efter att jag har slutat. Idag sticker nämligen Erik till blekinge. Alltså har jag ingenstans att åka utan får sitta hemma och tråka ensam. Självklart är det så att jag är ganska mycket ledig nästa vecka (jobbar tors & fre, sen semester) när han inte är hemma! Supertråkigt, vad ska man hitta på då? André har redan anmält sig som underhåll någon dag. Men honom kan man ju inte snylta på hur länge som helst. Så jag får nig underhålla mig själv ett tag. Alltså, många blogg inlägg.

Det dummaste jag har hört

......Skrivet: 2009-07-17 | Klockan: 17:53:41
När jag får tråkigt så går jag in på så många bloggar jag kan hitta. Söker efter "nya favoriter" om man säger det så. Nu kom jag in på en tjejs blogg där hon hade skrivit "snyggtips" som hon kallade det.

Där efter kom en lista där det står hur man ska göra för att bli "snygg". Där står om hårförlängningar, naglar, fylligare läppar, bli brun och BANTA.

Banta? Vänta nu?

Banta ska man aldrig göra vare sig ålder eller storlek. När man bantar så svälter man kroppen och kroppen drabbas av panik och lagrar all mat den får som fett, för vem vet när den får mat nästa gång. När du sedan äter igen så tar kroppen upp onödigt mycket för att kunna "stoppa undan".  Du går alltså upp i vikt om du svälter kroppen i en tid och sedan äter.
Om man nu tycker att man behöver gå ner i vikt finns det andra metoder som är betydligt hälsosammare. Lägga chipsen åt sidan, ta en frukt och gå ut och jogga. Allt du behöver för att gå ner i vikt är att äta nyttigare (inte mindre) och motionera regelbundet, detta mår din kropp bra av!

Dessutom, hur snygg är inte en person som trivs i sin kropp?Så vare sig om du är rund, kantig, smal som en sticka eller päronformad så är du snygg om du själv tycker det. Om du trivs med din kropp som den är så är den och du vacker på alla vis. De som säger motsatsen om dig har själv stora komplex med sina kroppar.

That's why

......Skrivet: 2009-07-17 | Klockan: 16:59:51


Ja, jag har varit hemma hos Erik, därför har jag inte yttrat ett knyst på denna blogg sedan igår morse

Godmorgon

......Skrivet: 2009-07-16 | Klockan: 08:11:25

Nu har jag inte så mycket att skriva precis, vaknade för en kort stund sen så det har inte hunnit hända så mycket än. Tror inte att det kommer bli så mycket skrivande ändå eftersom att jag ska jobba från 13.00 och framåt.  

Det är lite tråkigt att behöva jobba en sådan här fin dag, men om man ser det från den ljusa sidan så har jag bara 4 dagar kvar att jobba innan semestern och man får ju pengar. Efter semestern så ska jag jobba 4 dagar till, vilket jag har smått ångest över, (känns som om jag knappt kommer hinna av någon konstig anledning) sedan efter det så börjar skolan.

Måste erkänna att jag faktiskt längtar lite, för det känns som om nu är det min nivå man ska plugga på och nu är det ämnen som jag är intresserad av som kommer göra det mycket lättare att plugga och få ett bättre betyg! 20 augusti smäller det, så vi tar mer om det då - eller någon dag innan.

Nu ska jag äta frukost - innan magen protesterar


Sömnlöst

......Skrivet: 2009-07-15 | Klockan: 23:05:04

kvällstankar

......Skrivet: 2009-07-15 | Klockan: 22:54:39
Just nu flyger miljoner tankar genom mitt huvud
- sådana som jag känner att jag bara måste skriva ner, antingen för att det känns som om det behövs eller för att det hade känts bättre om jag hade gjort det.

Men jag kan varken formulera dem eller få ner dem på papper.
This sucks

Lorden från gränden

......Skrivet: 2009-07-15 | Klockan: 14:20:29
Dålig uppdatering = ingen ork och jobb.

Dessutom har jag inte haft något att skriva om. Det har inte funnits någon intressant att skriva om och sedan så har jag jobbat. Men igår så var jag, André, Erik, Matilda och Alice och såg Eva Rydberg. Var och såg den förra uppsättningen men den var inte alls lika bra/tilltalande som denna.

Storyn: En av Londons stora adelsfamiljer söker efter en förlorad arvinge. Dom hittar honom, i slummen. Han är vulgär, högljud och allt som är motsattsen mot en gentleman. Grevinnan insisterar på att få träna upp honom till en gentleman, medans hennes kusin(?) Sir John sätter emot detta.

Men det finns ett litet problem. Arvingen (William) har en flickvän från slummen - Sally.

Dom är uppöver öronen förälskade, men Grevinnan anser att Sally är allt annat än lämpad för att bli Williams fru och försöker därför att skilja dem åt, och låter sedan hennes dotter förföra William!

Hur ska detta gå?

Tyckte bättre om denna än om den som visades förra året. Det var mer humor och även om det inte fanns någon sådär traditonell kärlekshistoria, som brukar finnas med i en Rydberg produktion. Men den var se värd så det är någon jag rekomenderar att du går och ser.


Jag slutar om en halvtimme! :d

......Skrivet: 2009-07-14 | Klockan: 10:32:48

0-6120794db97ec7fc72f71516de8f3f7b.png

Jag slutar om en halvtimme! :d


Nu ska det grillas!

......Skrivet: 2009-07-13 | Klockan: 18:06:14

16d033068c6e8f08501eb23a0906b39c.png

Nu ska det grillas!


En blomma

......Skrivet: 2009-07-13 | Klockan: 14:54:14

Min vecka + inköpslista

......Skrivet: 2009-07-13 | Klockan: 08:28:41
Måndag: Det händer minimalt med grejer, om något alls,
Eventuellt något besök hos älsklingen.

Tisdag: Jobb 07.00 - 11.00
Se Eva Rydberg kl 19.30, pappa och bror kommer hem

Onsdag: Inget planerat -
Harry Potter och Halvblodsprinsen har premiär

Torsdag: Jobb 13.00 - 20.15

Fredag: Inget planerat

Lördag: Jobb 13.00 - 19.15 -
Älsklingen åker till Blekinge

Söndag: Inget planerat.


Dessutom behöver jag tänka ut om jag eventuellt behöver köpa något innan jag åker till Spanien. Detta har jag kommit på hitintills:

◊ Bikini - en eller fler             ◊ Solskyddskräm

◊ Nya underkläder                 ◊ Ett större minneskort till kameran

◊ Ny bok

◊ Klänningar och tunikor          Har jag missat något?

"Stäm hotellet! Er pool gjorde min dotter gravid"

......Skrivet: 2009-07-13 | Klockan: 08:12:31


Jaha? Så nu kan man inte bada i pool heller utan att behöva oroa sig för att bli gravid? Snart kan de med kvinligt kön inte ens då utan för dörren utan sparmie attacker! Eller inte.

Hur stor sannolikhet finns det att vi kommer att läsa om ett nytt fall med oönskad graviditet i samband med en pool? Väldigt väldigt väldigt liten. Det är väl antagligen så att den här mamman inte kunde acceptera att hennes dotter hade blivit sexuellt aktiv och var tvungen att hitta någon annan orsak till dotterns graviditet. För att hennes dotter håller inte på med sådant. Jag undrar, är inte hennes graviditet beviset på att hon faktiskt håller på med sådant? Och är det då inte bättre att berätta att man ska vara försiktig och skydda sig?

My eyes

......Skrivet: 2009-07-12 | Klockan: 16:36:58

Hmm.. Sitter här och försöker bstämma vilken jag gillar mest. Färg eller svart/vit? Vilken tycker du om?

5 saker om mig

......Skrivet: 2009-07-12 | Klockan: 15:26:26
♦ Jag har väldigt svårt för att säga nej - slutar oftast med att jag har 1000 grejer att göra bara därför.

♦ Jag har lätt för att prata med ny människor - oftast bättre än med dem jag redan känner

♦ Jag tycker själv att jag inte är någon vidare på skådespel, sång och dans

♦ Har en stor förkärlek till allt vad choklad innebär

♦ Jag kan gå i ett par skor i 10minuter och få skoskav!


5 saker ni kanske inte visste om mig? Om detta var intressant så kanske jag ska göra detta regelbundet?
Vad tycks?

Jobbat :)

......Skrivet: 2009-07-12 | Klockan: 14:58:13
Idag började jag jobba 8.30, vilket jag helt hade missat igår. Tur att min mamma sa något annars hade jag inte kommit till Ica förräns till 13.00, då jag trodde att jag började.

Det kan vara mycket bra med mammor!

Det var ganska segt att jobba idag. Det var inte alls mycket folk, men ändå fick jag ropa på hjälp några gånger. Det finns ju några som har lite svårt att ta sig fram så då kan det ju ta lite tid. Kan ju inte de hjälpa.
Dessutom så kom det en liten (eller liten och liten, han var ganska lång) gubbe som har fått en stroke någon gång för ett tag sen. Han är inte så jätteskadad av det, men han har lite grejer som gör att man märker det.

Idag bland annat hade han glömt sin PIN-kod till sitt bankkort. Vi testade 3 gånger innan jag skrev ut ett kvitto som han skulle skriva på istället. Sedan tog jag nästa kund och han gick ör att packa ihop sina varor. Märkte efter tio minuter att han fortfarande stod kvar. Tänkte att han nog väntade på någon han kände som stod i kön, men sedan trängde han sig i mellan när jag skulle ta betalt av en annan kund. "Ursäkta," sa han. "jag har stroke".

Som jag tolkade det så försökte han be om ursäkt för att han inte kom ihåg sin kod! Sedan log han stort och gick ut ur affären. En väldigt söt gubbe det där :)

Kläder

......Skrivet: 2009-07-11 | Klockan: 11:00:45


Vad tycks om denna?
Den finns på H&M och kostar 299kr och finns även i rosa. Känner ett litet sug efter att köpa den, men vet inte riktigt om det är "jag" om man säger så. Men den hade ju varit grymt snygg med ett vitt linne, jeans och klackar. Men som sagt vet jag inte om detta är min stil, även om min stil har tagit en hel om vändning nu de senaste månaderna.

Har exempelvis mer färg på mig än vad jag brukar, går inte längre runt i endast svart eller vita plagg. Nu har jag fått en förkärlek till gula och turkåsa plagg.

Har ni någon gång tagit en hel om vändning i ert val av kläder?

Godmorgon!

......Skrivet: 2009-07-11 | Klockan: 10:18:16
Godmorgon! Precis som igår så verkar vädret gå mer åt det gråa hållet så man lär nog inte bli brunare idag heller!
Kl 16.00 ska jag, mamma och syskon gå på bio och se på Snuten i varuhuset. Det känns som en lagom lite töntig film.

 

Eftersom att solen inte tittar fram idag så bör jag nog städa mitt rum. Det ser mer eller mindre ut som om ett krig har utkämpats där, men det är snarare jag som inte har orkat lägga ner mina kläder i min byrå. Dessutom så hat jag inte dammsugat sedan förra veckan någon gång, så det är nog hög tid att göra det nu.  

 

Natti natti

......Skrivet: 2009-07-10 | Klockan: 21:45:24Och detta avslutar vi dagen med! Sov så gott!


Bikini-dilemma!

......Skrivet: 2009-07-10 | Klockan: 17:15:11


Någon som vet?

......Skrivet: 2009-07-10 | Klockan: 16:43:02


Ni vet den nagelsalongen där det sitter en massa människor med asiatiskt utsprung på Familia i Hyllinge? Där har jag25% rabatt på valfri behandling. Hur bra är inte det? Jag som har sucktat så länge efter att få fixa till mina naglar! Är det någon av er som läser som har varit och gjort vid sina naglar där? Är lite nyfiken på hur duktiga de är och allt sånt. 

 

Men hallå?

......Skrivet: 2009-07-10 | Klockan: 13:44:13
Sen när tvingar jag någon att läsa här? Gillar du inte min blogg så skit i att läsa då.
Lägg inte din energi på att skriva elaka kommentarer för att det säger mycket mer om dig än om mig!

Framtids tankar

......Skrivet: 2009-07-10 | Klockan: 13:18:52

Jag sitter och dagdrömmer om min framtid. Tänker hur det ska bli på den här gymnasieskolan jag har haft turen att komma in på. Kommer jag bli nöjd med mitt val och kommer jag trivas? 


Jag har sökt media programmet.  Media är en del av alls vardagsliv i form av tidningar, tv, internet sidor, böcker och bilder. Går man i media programmet så kanske man kan sluta som exempelvis journalist, radiopratare, fotograf - vilket jag hoppas på att bli, webdesigner, med mera.

Skolan jag kommer att gå på i höst har alldeles ny utrustning som är speciellt till för dem som går på media programmet och lärarna har arbetat inom det område de undervisar i.  T.ex. att läraren som undervisar i fotografi är fotograf och så vidare.Jag valde media programmet för att jag har alltid tyckt om att läsa och skriva egna små historier och nu på senare tid har jag även fått upp ögonen för fotografering. Så det verkade vara ett program som passade mig utmärkt.


Om jag kommer vara nöjd med mitt val är jag nästan 100% säker på, men om jag kommer att trivas är jag inte lika säker på. Visserligen är det så att nu så strävar alla eftersamma mål eftersom att vi har sökt samma program så vi kommer säkert ha mer gemensamt än vad jag hade med de i min förra klass. Men nu är det så att 65% av eleverna som läser media programmet är flickor! Ajajaj.
Flickor tycker inte om mig och jag har väldigt få kompisar av de kvinliga könet. Men förhoppningsvis så kommer allt att bli bra och jag har 3 underbara år framför mig med plugg.


Nu - piggare

......Skrivet: 2009-07-10 | Klockan: 10:28:14

40minuter efter mitt förra inlägg känner jag mig pigg och redo för en ny dag. Det är dock oklart vad jag ska göra idag och jag har inte riktigt planerat något i fall att det är så att vi inte ska åka och hälsa på kusinerna hos mina morföräldrar.

Vädret verkar dessutom inte vara riktigt på min sida så något sola blir det nog inte. Inte för att jag är så jättebra på att sola, i min familj så är jag garanterat den blekaste. Det är antagligen för att jag tycker att det är ganska tråkigt att sola. Men jag hoppas på Spanien! Då bör jag bli lite brun i alla fall.

Har du något förslag på vad man kan göra som gör det roligare att sola?


Kortare än kortast

......Skrivet: 2009-07-10 | Klockan: 09:36:15
Ledsen för inget bloggande igår. Men jag var som sagt på Liseberg och det regnade hela tiden medans vi var där. Sedan när vi kom hem så var man dödligt trött. Vilken man är fortfarande, ses.

Dansproblem

......Skrivet: 2009-07-08 | Klockan: 16:17:07
Vart tog dansen vägen?

Jag har inte dansat sedan... balen tror jag? Förstår inte vad som hänt. Ett tag dansade jag nästan varje dag i veckan och nu inget alls. Är stelare än vad jag någonsin har varit och det känns som jag har förlorat lite av vem jag är.
Sång och dans har alltid och är en stor del av mig. Och det känns som om den har försvunnit en aning in i bakgrunden.

Dansskolan jag gick på innan där gick utvecklingen långsamt och koregrafierna var supertråkiga. Fröken Dror fick dansen att bli rolig igen, men vad ska jag göra nu när jag inte längre går i grundskolan? 
Kommer bli svårt att hitta en annan dansskola som jag kommer trivas på. Speciellt efter som att här är så få i stan! Dessutom så är kurserna dyra och hur dyrt blir det inte då om man senare ska pendla till något annat ställe för att dansa?

Förslag på vad man kan göra?

 

Dagens fånighet

......Skrivet: 2009-07-08 | Klockan: 14:14:11
Sitter här och små ler för mig själv. Varför undrar ni?
Det är nämligen så att det är en liten tjej som gick i min förre detta klass som har lite små problem med mig.
Hon har nämligen varit innne lite och tittat på mina bilder på bilddagboken då och då. Så kollade jag lite på hennes. Vi skrev ingen ting elak till varandra eller något. Bara kollade varandras bilder.

Sen tycker hon helt plötsligt att jag inte ska få göra det längre och frågar varför jag kollar hennes bilder och varför jag inte lägger till henne som vän istället. Jag svarar att jag inte ser någon nödvändighet i det, jag kan ju se hennes bilder ändå. Det tänker inte hon acceptera. Så nu har hon "blockerat" mig eller vad det nu heter.

Hon har alltså hittat på en anledning för att inte tycka om mig osv. Eller så kanske hon har fått en anledning av någon annan. Känns så löjligt.

Gör något av din tid istället för att hitta på skit om mig.


Massage dags!

......Skrivet: 2009-07-08 | Klockan: 10:22:52
Nu ska man snart få massage. Hoppas det blir lika skönt som förra gången utan några mindre missar! De vill säga, utan att en hungrig katt kommer och nafsar en i fingrarna.
Det är ju även en liten nackdel att jag ska jobba från 17.00 - 20.15. Man blir ganska seg efter att ha fått massage och man känner sig lite yr och vimsig.

Tänk då att sitta i kassan efteråt och slå in PLU koder. Ajajaj.

PLU koder = Den sifferkombination man trycker in i kassan om varan saknar streckkod. Tex. för olika grönsaker osv.

Tänk på den du...

......Skrivet: 2009-07-07 | Klockan: 21:36:34
Det är en ensamhet som sitter i magen.

Den gör dej svag

och stark

och otillgänglig.

Jag tänker det
du tänker:

Dom som finns bredvid oss
men är ändå långt borta

Alla talar ett annat språk

och följer en annan rytm.

Jag känner det
du känner:

Ingenstans är hemma.


Du är inte ensam om att vara ensam.

Ur: Nemi, samlingsvolym 7

Hemma igen

......Skrivet: 2009-07-07 | Klockan: 21:11:07

Inte illa för en 8 megapixel kamera eller?

Filmen är säkert 20 gånger bättre på orginal språket. Där var ganska många skämt som blev lite förstörda mer eller mindre. Det var inte heller någon film man kommer att komma ihåg sådär jättebra. Men den var helt ok.

Ice Age 3 - Dawn of the Dinosarus

......Skrivet: 2009-07-07 | Klockan: 17:17:45
Ja du André, vart tar du vägen med mina bilder? Vill gärna börja med att göra om min design detta året ^^

Nu ska jag snart ner till stan och se Ice Age 3 med mina systrar och min mamma. Vi ska dock se den på svenska, men man får ju göra det bästa av det. Den kan ju vara grymt bra ändå :) Någon av er som läser som har sett den?


Kort

......Skrivet: 2009-07-06 | Klockan: 17:35:42


Idag har vi varit och badat. Det var helt ok, vattnet var inte för kallt och vi hade dessutom hela stranden för oss själva. Sedan var det hem och äta och i till stan eftersom att jag skulle klippa mig osv.

Vet inte riktigt vad jag tycker ännu... Ser en aning fyrkantig ut.

är hos frisören. Förhoppningsvis s

......Skrivet: 2009-07-06 | Klockan: 13:54:02

01d1fd2354647e6669ca1ab0bfe9163c.png

är hos frisören. Förhoppningsvis ser jag inte ut så här när jag kommer här ifrån


jag + mamma + briget jones + godis

......Skrivet: 2009-07-05 | Klockan: 21:22:50

4f0dc8eb7ddb6ef1c5038bb67bfc91c4.png

 

jag + mamma + briget jones + godis + ben & jerry's = söndagskväll

 


jag jobbar, vad gör du?

......Skrivet: 2009-07-05 | Klockan: 15:14:23

616662ff5f1de8b68d153c54b387ae13.png

jag jobbar, vad gör du?


Vad är läsvärt?

......Skrivet: 2009-07-05 | Klockan: 12:08:02
Vad är det som gör en blogg läsvärd?

Är det språket som bloggaren använder när han/hon skriver? Eller är det kanske allt skit han/hon hittar på?

Vad tycker du?Nu är det inte så att jag försöker anpassa min blogg efter mina läsare, det är ju min skull jag skriver för, min och ingen annans. Jag är bara intresserad av era åsikter.

Igår

......Skrivet: 2009-07-05 | Klockan: 10:59:58
Igår lekte jag med André. Vi vandrade runt på stadens gator och snackade skit och tog en del bilder.
Tanken var ju att André skulle fota mig till min nya header som kommer inom kort. Men så mycket bilder blev det inte riktigt. Vi har nog för mycket att prata om, eftersom att vi bara stannade två gånger för att ta bilder.

Dessutom stannade vi två gånger för en mindre fika.

Men några bilder blev det i alla fall. Får ju hoppas på att några blir lite bra, jag är inte bra på att vara modell, verkligen inte. Så jag lägger hela min tro och mitt hopp om några bra bilder i händerna på min fotograf - André.

De ställena som vi stannade och fotade på var i hamnen och muren vid kärnan. Vid hamnen så blåste det som attan och jag blev smått förblindad av mitt hår. Senare när vi hamnade där uppe vid kärnan så var det en liten små äcklig gubbe som fick för sig att han skulle följa efter oss. När man tittade bak på honom så log han med hela ansiktet och studerade en uppifrån och ner. Det var ganska räligt.

När vi sedan gick till en mindre balkong så gick den lille gubben efter men han höll sig på avstånd. När vi bestämde oss för att gå därifrån så gick han efter oss fortfarande. Men när vi sedan svängde in till trappan så fortsatte han att gå framåt.

I det stora hela hade vi jättetrevligt. Får vi göra om någon gång.


Schema

......Skrivet: 2009-07-04 | Klockan: 19:15:21
Hehe, jag börjar bli dålig på detta!

Men det är ju så grymt varmt och dessutom jobbar jag nästan varannan dag. Efter att man har jobbat så är man inte precis supersugen på att blogga! Sedan kan jag inte heller blogga med hjälp av telefonen heller eftersom att min mms funktion funkar inte! (hjälp?)

Nästa vecka kommer även drabbas lite om inte mycket eftersom att mitt schema är fullt till nästan bristnings gränsen!

Måndag: Frisör 14.00, ev. träffa folk

Tisdag: Jobba från 07.00 - 11.00, åka och bada direkt efter, sen på bio 18.30

Onsdag: Massage 11.00 Jobba 17.00-20.15

Torsdag: Liseberg!

Fredag: Träffa kusiner

Lördag: Time to breath

Söndag: Jobba 13.00 - 19.15

Puh! Ska se om jag kan få igång min mms funktion så jag kan blogga med telefonen

Byebye

......Skrivet: 2009-07-03 | Klockan: 07:45:43
Nu har min far och yngre bror åkt iväg på semester i 11 dagar. De är på väg till Spanien.

Så adiós så ses vi om 11 dagar :)


Jag kommer inte att sluta blogga bara för att de är på semester, det är ju inte jag som åker!

Jobbelijobba

......Skrivet: 2009-07-02 | Klockan: 12:31:16
Nu ska jag straxeli strax jobba ^^

Kondom nr. 34507 av 100 000

......Skrivet: 2009-07-02 | Klockan: 10:46:39
Jag fick nr. 34507 vilken fick du?www.kondom08.nu

New shoes

......Skrivet: 2009-07-02 | Klockan: 10:00:03
Mina skor kom igår. Dom är snygga, men lite för bruna (men för att de är nya) och gör inte så värst ont att gå i. Även om det är tio cm klack. Men dom är ändå najs.Hår-problem löst

......Skrivet: 2009-07-02 | Klockan: 09:42:04
Okej, så här kommer jag att göra.
Jag tänkte strax boka tid hos frisören och jag kommer antagligen gå där ifrån som BLOND.

Anledningen är:
Jag kan helt enkelt inte bestämma mig. Dessutom om jag nu blir blond så är det mycket enklare att "ångra" sig och färga om håret mörkare. Det blir också billigare att göra håret mörkare (eftersom att jag kan göra det hemma).
Men om jag trvis som blondin så kommer jag ju självklart fortsatta ha det.


Jag ska klippa mig måndag 6 kl 14.00

RSS 2.0