Whispering

......Skrivet: 2009-05-31 | Klockan: 21:22:05


See the sweetheart on his knees.. ♥

Hur jag kom hit...

......Skrivet: 2009-05-31 | Klockan: 18:23:58
Jag vet inte var jag ska börja. Det känns som inga ord kan göra den här tiden rättvisa. Musikaltiden. Tiden när drömmar var en verklighet och det som fanns utanför aulans dörrar var en annan värld.

Den där lappen som så många redan har skrivit om, börjar min historia också med. Det satt en lapp på aula dörren en dag, om audition och om musikal. Givietvis så blev man intresserad, man hade ju tidigare sett musikalen Liv, skriven av Anna Dror. En tid och en dag för audition blev bestämd och den dagen närmade sig snabbt.
Tränade varje dag på låtarna som jag skulle framföra, men på något sätt så lyckades dom försvinna ur huvudet när jag väl stod där. Turen fanns då på min sida eftersom att jag både hade med mig papper på låten som jag själv hade valt och texten på den oblikatoriska fanns på plats.

Kom ut något omskakad och gick rakt in i en grupp yngre elever som stod och hängde på dörren utanför. Dom pratade med glada upphetsade röster och jag kunde höra en och annan fråga "var det hon som sjöng?" när jag gick därifrån.

Efter en tid blev det dags för både dans - och teater audition. Av detta minns jag inte så mycket, bara väntande i korridoren utanför tillsammans med elever jag kanske sett någon enstaka gång eller som jag inte ens visste gick på skolan alls. Det var kul att se så många som var intresserade av samma sak.

Sen minns jag den dagen i aulan. Tillkännagivandet om vem som skulle få vara med. Anna Dror satt mittemot oss och sa att det skulle skötas proffisionellt, inget skrikade och inget gråtande. Namn på namn lästes upp och man försökte titta lite för att se vem det var som nyss blivit uppropad. Sedan lästes mitt namn upp.

Sen kom förstås rep-perioden. Varje måndag morgon och varje tisdag eftermiddag.
Behöver egentligen inte skriva så mycket om den, det var ju som att träna till precis vad som helst. Man läste repliker med varandra, tränade på sånger och att agera rätt. Det som är mer intressant att skriva om är hur gemenskapen växte mellan elever som knappt hade hälsat på varandra i korridoren. De satt och åt tillsammans, skojade i korridoren. Tänk så snabbt en vänskap kan börja gro, bara man har ett gemensamt intresse.

Föreställningarna kom och gick. Gemenskapen växte för varje minut. Utan att vi hade märkt det så hade sista föreställningen tagit slut. Den sista scenen, kommer jag ihåg att jag tittade på min medspelare Anna Åhlin. Tårarna rann ner för hennes kinder och då dröjde det inte länge förrän tårarna började spruta på mig också. Snart satt alla på golvet och grät, kramades och kletade smink på varandra. Det var början för en vänskap som kommer att hålla länge, men det var också slutet för Klassvis.

Antagningen till Blodsbröder gick ungefär till på samma sätt. Rep-perioden också. Det var inte så stor skillnad mellan hur vi kom fram till premiärerna mellan de olika musikalerna. Känslorna var det ända som skiljde sig lite. Man var överlycklig fär att få vara tillbaka på scenen igen och kunde knappt vänta på att få träffa alla dem som skulle bli nya vänner.  

Nu är även Blodsbröder slut. Känns lite tomt eftersom att detta var antagligen min sista musikal.
Jag vill tacka Anna Dror som har gett mig chansen två gånger att medverka i två så underbara musikaler och vill även passa på att säga hon har blivit en förebild, inte bara för mig utan för många fler.
Vill också tacka både ensambel från Klassvis och Blodsbröder. Ni är underbara människor som kommer att komma hur långt som helst bara genom att bara vara er själva. Tack för att ni har gjort mina sista år på Elinebergskolan oförglömliga. Hoppas ni kommer se tillbaka på denna tiden med glädje från er skoltid.

Summer lovin'

......Skrivet: 2009-05-31 | Klockan: 17:40:42
Sitter ute med laptopen i knät och njuter av vädret och lukten från grillen! Så skönt :)
Här är ett smakprov av vad jag har fotat idag



Kvar att göra.

......Skrivet: 2009-05-31 | Klockan: 15:55:07
Hemma.
Nu har jag skrivit till programmet. Om personen det handlar om i fråga får vänta och se tills programmet är klart :)

Har inte så mycket kvar att göra i skolan nu, vilket är förståligt eftersom att det är 16dagar kvar (-2helger).  Vad mysko.

Nu har jag kvar att göra:

Skriva in No uppgifterna på datorn KLART!

Ett omprov i spanska

Några mattehäften

Har dessutom lite av mitt solo kvar att göra.

Hejhej

......Skrivet: 2009-05-31 | Klockan: 13:42:09
Sitter hemma hos min älsklingspojke, som sitter och övar Sir Duke. Vi har lite allmänt små trist, finns inte små mycket att göra.

Igår var vi på bio med Albin och såg I love you, man. Vi var totalt 5pers i hela salongen och filmen hade premiär dagen innan. Hmm, skumt? Men jag gillade den iaf. Lite sådär halvnördigt söt.

Grattis till alla mammor + min pappa som fyller år idag.

Mm... Chokladen är en flickas bästa vän

......Skrivet: 2009-05-29 | Klockan: 17:17:25

Mine Dag

......Skrivet: 2009-05-29 | Klockan: 16:19:22
Idag har varit en bra dag.

Dagen invigdes med att det var uppspelning på musiken. Gick faktiskt helt okej, fast än jag tabbade mig lite. Pratade med vår musiklärare om jag skulle göra något mer för att höja mig från VG till MVG. Vi kom fram till att jag skulle sjunga och kompa mig själv på en lite svårare låt. Alltså, inte en av dem låtarna som består av D, A, G, utan något mer avancerat. Det blev senare My heart will go on - Celine Dion, ni vet. Den låten som är med i Titanic?

Senare bar det av till spanskan. Några små redovisningar som lät en att slappa en stund.

Efter det blev vi samlade i aulan. Det kom lite information om "spontan fotboll" vilket bara lät som BLÄBLÄ i mina öron. Verkade inte vara så många andra som var intresserade heller.

Svenska nästa stopp. Ännu mera redovisningar (både på svenska och engelska), sedan fick vi reda på  betygen på Np i engelska. Jag fick VG YAY!

Nästa lektion var SO, med en massa prat om EU. Det är ju val i helgen och vår lärare tycker det är bra om vi pratar om något aktuellt. Dom satt där och pratade en stund. Och ett tag så glömde jag bort att jag var där. Satt och skrev vad jag skulle ha med till 2/6, hehe. 

Slöjdtime! Nu har vi EN gång kvar och jag har knappt börjat på mitt klädesplagg, hehe. Men idag kom jag iaf någonstans. Hann lägga ut mina mönster, rita och klippa ut dem. Nu ska jag bara sy ihop de olika delarna. Får göra det här hemma.

Well, that my day.

Björnen som aldrig dör?

......Skrivet: 2009-05-28 | Klockan: 20:57:03
Någon som har tänkt på hur länge Nalle Puh/ Winnie the Pooh har funnits?
Nalle Puh fick sin debut år 1966 med boken Winnie the Pooh and the honey tree. Idag är han 43år gammal. Men det hindrar inte honom från att dyka upp i nya serier med nya vänner och på nya produkter.

Kan faktiskt inte tänka mig ett liv utan denna söta en aning små korkade björn, han är ju så söt. Även om jag kan tycka att dagens versioner har förstör det en aning så kan  man inte låta bli att tänka tillbaka då man satt bänkad framför tvn och väntade på att disney dags.

Jag tror inte att Nalle Puh kommer dö inom den närmsta tiden, det är precis som Musse Pigg. Världen älskar disneys figurer allt för mycket för att låta dem försvinna.


"Do you have some honey?"

Chelinka gör reklam

......Skrivet: 2009-05-27 | Klockan: 21:00:54

Dansföreställning

......Skrivet: 2009-05-27 | Klockan: 20:41:12


Komma?

Estethumor

......Skrivet: 2009-05-27 | Klockan: 18:57:58
"Linser in disguise är nog den bästa låten någonsin"
 -
Konstaterar estethumorn.

Chelinka in the water

......Skrivet: 2009-05-27 | Klockan: 18:54:35


Detta är en bild från i tisdags när vi fotade bland annat till program och planch till vår dansföreställning nästa vecka. Bilden är på mig och det är Meckii som har tagit den. De andra bilderna (förutom gruppbilderna och de andra jag själv är med på) har jag tagit. Har kollat igenom bilderna från tisdagen och inser att min Fame tröja är kortare än vad jag själv vill erkänna. Det är inte många bilder som inte min mage smyger fram på.

Dagens

......Skrivet: 2009-05-27 | Klockan: 16:09:11

Dagens yay!
Sovmorgon säger man ju inte nej till! Även om jag inte sov längre än till halv sju, så blev denna väl utnyttjad. Riktigt tog mig tid att vakna, vilket inte händer så ofta.
Kören var också väldigt uppskattad. Man fick många skratt (åt andra och även åt mig själv, jättetäppt i näsan, lät konstigt) och de flesta var åt Albin, eller Abertina som han valde att kalla sig idag. Han stutsa rundor i musiksalen och "spelade" piano som Stevie Wonder. André dansade också runt en del och stod på stolar och sjöng.


Dagens nej!
Jag missade 2 poäng på EN uppgift på spanska provet. Därför så måste jag göra om hela provet. Dessutom så har vår spanska lärare inte koll på något alls. Frågade honom i mådags om vi skulle ha något muntligt nationella, eftersom att de andra grupperna skulle ha det senare i veckan. Nej sa han..
Idag så var det att vi skulle ha det någon gång nästa vecka. Raka besked hade inte varit fel!


Me & my love

......Skrivet: 2009-05-27 | Klockan: 08:37:05


Jag älskar dig ♥

Happy moment

......Skrivet: 2009-05-27 | Klockan: 08:34:46
Nu ska jag bara skriva ut min spanska, sen har jag inga läxor kvar alls :)

No arbetet är färdigt, det ska dessutom inte vara färdigt förrens på måndag :)

Afrikaan

......Skrivet: 2009-05-25 | Klockan: 18:49:23
Sitter och läser lite på Wikipedia om Apartheid. För att få minnet att vakna och se om jag har missat något.
Den här lilla människan då som har skrivit den här artikeln stavar lite roligt här och var.

Afrikaaner? Eh.. Afrikan heter det väl ändå, eller har jag missat något inom det svenska språket? Var gång den här människan skriver det här ordet är det alltid samma stavning "afrikaan". Eh, jaha.

Jag känner mig förvirrad om något.

afrikaanerkoalitionen, vad är det?



Matilda den lilla geeken var ju tvungen att visa sig lite duktig ;) "Afrikaan är ett språk och man kan även tilltala ett folkslag så"

Why me?!

......Skrivet: 2009-05-25 | Klockan: 18:04:40
Känner mig otroligt stressad. Ska skriva denna artikel och jag kan inte. Har ingenstans att börja och vet inte alls hur jag ska formulera mig. Det finns för många minnen och de ligger i huller om buller i huvudet och smälter in i varandra.

Varför just nu?!

Internationella dagen för försvunna barn

......Skrivet: 2009-05-25 | Klockan: 17:57:18



Idag, den 25 maj, är det internationella dagen för försvunna barn. Dagen började uppmärksammas efter att Etan Patz, en 6-årig pojke, försvann på väg till skolan 1979. Det var första gången han skulle gå till busshållsplatsen ensam men han kom aldrig fram. Ingen har varken sett eller hört från pojken igen. Han blev officiellt dödförklarad av en domstol i juni 2001 och man satte hans dödsdag till just den 25:e maj 1979, dagen han försvann. Den misstänkta förövaren, Jose Antonio Ramos, sitter i fängelset för att ha utnyttjat en annan 8-årig pojke sexuellt. Han har också erkänt för en cellkamrat i fängelset att han hade tagit Etan till sin lägenhet, våldtagit och sedan mördat honom.

Internationella dagen för försvunna barn är inte så uppmärksammad i Sverige. Jag undrar varför? Det blir mer och mer vanligt att barn försvinner i Sverige. Oftast är det ena föräldern som lämnar landet och tar med sig barnen. Men det finns även föräldrar som förlorar sina barn, det händer här i Sverige. Dom flesta minns Engla, en 10årig flicka som försvann den 5 april 2008 när hon cyklade hem. Hon blev kidnappad, grovt våldtagen och mördad. Det finns barn som fortfarande är försvunna. Glöm aldrig det!

Ikväll klockan 21:00 så kan du hedra minnet av försvunna barn genom att tända ett ljus i ditt fönster som kan lysa ut mot gatan. Låt ljuset brinna en timme.

Sprid gärna vidare detta budskap via din blogg eller på annat sätt.

One of a kind

......Skrivet: 2009-05-24 | Klockan: 17:20:18



Tyckte att denna bild blev grymt häftig! Och att man får en liten spegelbild i speglen gör det hela ännu bättre!

Lite foton

......Skrivet: 2009-05-24 | Klockan: 17:16:24

Till min son

......Skrivet: 2009-05-24 | Klockan: 14:22:45
André, du är som en liten kurator ibland. Men en mycket bra sådan. En sådan som bara sitter och lyssnar när man behöver spy av sig lite. Kommer med bra åstikter utan att försöka trycka dem på en, så som en del andra kuratorer gör.
Bara lyssnar och sedan säger din åsikt om saken.

Om vi nu skulle tappa kontakten under sommaren, kommer jag leta upp dig och mosa dig mot en sten. Så HA!
Våga tappa kontakten med mig nu då, om du törs!!

Mohahahahhahaa!! ♥

BLAME IT ON THE BOOGIE!

......Skrivet: 2009-05-24 | Klockan: 12:53:24


Heheh, happy song ;)

Today is a good day :)

......Skrivet: 2009-05-24 | Klockan: 12:33:40
Idag har jag jobbat. Det kändes bra, PLU koderna (koden för varan som man slår in i kassan) börjar fastna lite och det går relativit snabbare. Känns bra, bra, bra.

Kunderna, speciellt de äldre står där och ler snällt och pratar lite om det går långsamt, eller om jag har ropat på hjälp. Tack alla små snälla taner och farbröder.

En annan sak som är bra med idag är att snutte kommer hem idag. Yay! ♥

Gnäll

......Skrivet: 2009-05-23 | Klockan: 09:36:31
Idag börjar jag 15.00 och jobbar fram till 19.15

Känns som om hela min helg är borta, eftersom att jag ska jobba 8.30 imorgon också. Känns inte lönt att jag börjar göra något annat för att jag ändå ska sitta i kassan halva dagen. Usch.

Speak up!

......Skrivet: 2009-05-22 | Klockan: 19:34:23
Måste passa på att säga att spanska är grymt trist. Varför kan det inte bara heta el giffelo?

Det spårar ur

......Skrivet: 2009-05-22 | Klockan: 19:07:20
Jag sitter och chattar med Matilda på msn. Det handlar om gifflar och spanska och andra skoluppgifter. Någon som vet vad giffel heter på spanska? Matilda gissade på giflos, medans jag gissade på el giffelo. 

Vi pratade om engelska redovisningen och vad vi hade skrivit om. Matilda tyckte att det var ganska självklart att jag hade valt att skriva om aparthide, eftersom att jag är ganska intresserad av människor och historia. Kanske ska jag bli politiker, sa jag. Ja, det kanske du ska, sa Matilda.

Det var då det spårade ur rejält. 

Chelinka säger:

Jag kanske ska bli politiker?


Matilda säger:

haha ja, bli du det


Chelinka säger:

Jag kommer stå där på ett podie och skrika "JAG HAR EN DRÖM!!"


Matilda säger:

varför just att du har en dröm? det känner jag igen


Chelinka säger:

Martin Luther King


Matilda säger:

jaha just det

gör du det'

då skriker jag "VADÅ CHELINKA? VADÅ?"


Chelinka säger:

Han var en mörkhyad man som kämpade för de svartas rättigheter i samhället ^^

Då svarar jag "EN DRÖM OM GRATIS GIFFLAR TILL ALLA!"


Matilda säger:

då säger jag och alexander "YAAAAY"


Chelinka säger:

Och då börjar det regna gifflar



Kort sagt, plugga inte på fastande mage, med ett grymt sug på gifflar.


Twilight

......Skrivet: 2009-05-22 | Klockan: 14:55:07
Usch, jag blir beroende av allt möjligt nu för tiden. Sitter och lyssnar på Tears of an angel, som är en av låtar na på New Moons soundtrack. Älskar den låten. Älskar böckerna i Twilight serien. Är mer eller mindre beroende av allt som har med Twilight att göra.

Men nu tänker säkert Meckii att det är jag inte alls, att jag inte samlar på några plancher o.s.v. Men jag läser faktiskt om böckerna hela tiden. Drömmer mig bort i en värld av vampyrer och evig kärlek. Ganska trevligt.
Hjärtat slår fortfarande några extra slag när James är så grymt nära på att ta Bellas liv, vilket får mig att känna mig ganska löjlig. Men det struntar jag fullkomligt i.

Jag ♥ Twilight


For the hope, for the new life

......Skrivet: 2009-05-22 | Klockan: 14:33:19

I Belive

......Skrivet: 2009-05-22 | Klockan: 14:18:48


There is love in heaven ♥

(Man blir hög på Spring Awakening musiken)

Whispering + bild

......Skrivet: 2009-05-22 | Klockan: 13:46:55



Såhär blir det när man lyssnar på Whispering - Spring Awakeing
Dessutom har jag övertråkigt.

Slööööö

......Skrivet: 2009-05-22 | Klockan: 12:35:59
Känner mig jätteslööööööööö, det är farligt att sitta i kassan på ica.

Saknar

......Skrivet: 2009-05-22 | Klockan: 06:55:48
Jag saknar min snutt. Det är inte bra, han kommer ju inte hem förrän på söndag kväll någon gång. Det är ju inte bra att jag saknar honom nu, då kommer jag gå och vara lite depp fram tills måndag (eftersom att det är på måndag jag först får träffa den lilla saken). Det har jag inte någon vidare lust med. 

Usch, men nu kan jag inte deppa iaf. Jag ska börja jobba 07.30 och då kan man inte vara depp. Då är det ju ingen som vill komma tillbaka och handla av mig. Det är kanske inte så bra då. *Suck* 

Snutte, kom hem.

Eller något

......Skrivet: 2009-05-22 | Klockan: 06:33:17
Nu ska jag jobba om en timme, weeij, eller något...

Känslosam

......Skrivet: 2009-05-21 | Klockan: 22:27:23
Varning! Nedanstående inlägg är väldigt känslosamt.




Sitter och kollar på bilder från Blodsbröder, läser artikalar på hemsidan och kommentarer. Gråter. Ja, jag gråter. För fy fan vad jag saknar allt. Tomheten som fanns dagen efter den sista föreställningen har kommit tillbaka och jag orkar inte hålla några tårar tillbaka.

Ni människor, ni som alla har medverkat. Både på, bakom scen och ljud och ljus och alla. Tack för att ni har gjort mitt sista år på Elineberg oförglömligt. Ni är underbara människor som kommer att komma långt i livet bara för att ni är just ni. JAG ÄLSKAR ER!


Rubriken saknas

......Skrivet: 2009-05-21 | Klockan: 22:06:24


Just call to say "I love you"

Segern är min!

......Skrivet: 2009-05-21 | Klockan: 21:52:15


Woho! Idag vann jag kampen mot datorn! Nu går det att ladda upp bilder! Det behövdes endast några små oskyldiga hot och en massa smicker innan den lilla rutan hittade sitt innehåll. Kanske ska man göra så mot mitt msn konto också?

Bilden tog jag för en liten stund sen, det är precis utanför mitt hus. Det duggar lite (regnar alltså) så det var lite klurigt att få en så bra bild som jag ville ha, även om denna kom nära så är jag inte helt nöjd. Den är lite för korning, men det blev alla de andra bilderna också.

Var förresten ute och gick med Karolina för en stund sen. Var lite kul att träffa henne igen, var längesen sist (februari?) så det var kul att prata igen. Hon är lite av en barndomsvän och vi träffades första gången på dagis om jag inte minns fel, och har haft kontakten sedan dess.

Har ni någon kompis sedan forever?

Datorer vs. Chelinka

......Skrivet: 2009-05-21 | Klockan: 21:41:56
Nu vill inte blogg.se att jag ska ladda upp mina bilder. Varför undrar jag då.
När man klickar på den ikonen där man laddar upp bilder kommer det bara en vit ruta upp och musen visar att den laddar, sedan händer ingenting.

Är det någon mer än jag som tror att datorerna är emot mig?

Förresten så kan jag logga in på mitt nya konto, chelinkablogg@hotmail.com, om ni ville veta.

Hmm?

......Skrivet: 2009-05-21 | Klockan: 18:48:29

Glöm inte tävlingen!

......Skrivet: 2009-05-21 | Klockan: 18:26:14

Vi gör det ännu lättare att skicka in bidrag till tävlingen 

skicka bidragen direkt till chelinkablogg@hotmail.com tillsammans med namn och din blogg adress (om du nu har en blogg).


Glöm inte att ni kan skicka in bidrag till fototävlingen till och med den 19 Juni!!


Mer flumm dagar till alla

......Skrivet: 2009-05-21 | Klockan: 18:08:53

Dessa dagar behöver man fler av. Flumm med en vän.
André, du är bäst.


Jag nördar mig

......Skrivet: 2009-05-21 | Klockan: 11:50:04

tråkigt

......Skrivet: 2009-05-21 | Klockan: 11:41:02
André sover fortfarande, jag har tråkigt.
Borde städa lite på mitt rum och måste sedan till Ica för att prata om arbetstider och annat tjafs. Det är tråkigt.
Eller så är det bara jag som är tråkig, jag vet inte.

Detta inlägg saknar rubrik

......Skrivet: 2009-05-21 | Klockan: 10:14:35
Nu har älsklingen åkt till sitt jävla läger.
Hejdå, typ

Princess

......Skrivet: 2009-05-21 | Klockan: 09:57:53

Spexfoto

......Skrivet: 2009-05-21 | Klockan: 09:50:58

Men va fan!

......Skrivet: 2009-05-20 | Klockan: 16:34:12
Er som jag pratade med på msn för någon minut sen.
Min msn är det något allvarligt fel på. Den påstår att det är något fel på internet avnslutningen, vilket det inte alls är! Det är bara så att msn hatar min dator och tvärtom.

Jag försöker att logga in gång på gång, men det funkar inte överhuvudtaget.


Problem löst för tillfället!

Smygtitt

......Skrivet: 2009-05-20 | Klockan: 15:59:23




En smygtitt från dagens spexfoto ;)

Tävling!

......Skrivet: 2009-05-19 | Klockan: 18:53:19
Hejsan allihopa! Nu är tävlingen startad!

Tävlingen blev inget mindre än en fototävling och temat blev inget mindre än SOMMARKÄNSLOR.
Denna tävling går ut på att du ska ge dig ut med din kamera och leta upp något som säger sommar till dig. Objektet kan vara vad som helst, men det måste vara sommrigt ;)

Priset är hemligstäplat tills vidare ;)  Men förvänta er inget storslaget, ingen bil eller något sådant!
Skriv i en kommentar om ni har en blid som ni vill skicka in, tillsammans med er mail (som inte publiceras) så skickar jag adressen till er.

Regler

- Det måste vara du som har tagit bilden. Tar du bilden från t.ex. google, så blir du diskad.
- Det ska inte finnas några rasistiska symboler och liknande i din bild.
- Du bedöms på bilden, inte vilken kamera den är tagen med.

Du kan skicka in bilder tills 19 Juni!!
Så ut och fota nu!

Kämpa på!

......Skrivet: 2009-05-19 | Klockan: 18:02:50
Sitter här och kämpar, att det ska vara så svårt att föra ner mina tankar på ett papper.
Hur ska jag kunna beskriva 2 musikaler på ett papper?! Hur ska man kunna göra det rättvisa!

Yay!

......Skrivet: 2009-05-19 | Klockan: 08:06:42
Idag har vi fame, woho! Dagens lycka är gjord!


Blöt kissemjao

......Skrivet: 2009-05-18 | Klockan: 18:33:45



Vem sa att katter inte gillar vatten? ;)

Pratande kisse

......Skrivet: 2009-05-18 | Klockan: 18:30:05


Haha, så sööt!

Hehe

......Skrivet: 2009-05-18 | Klockan: 18:21:37
Har en intressant konversation med Matilda.

M - Yay! Det är fame imorgon

J - Woho!

M - Det var längsen sist

J- Jättelängesen :O

M - :(

J - Man kommer vara så ur form

M- Ja, jag är ur form extremt mycket!

J - och nu en kick! *KNAK* "AJ MITT BEN! DET TRILLA AV!!"

M- Hahahahha

J -  "AJ MITT ANDRA BEN!!"

Hahah, sen fortsätter det så ett tag ;) Estethumor!

What to doo???

......Skrivet: 2009-05-18 | Klockan: 17:15:57
Det gick tydligen inte att beställa den klänningen och lägga betalningen på mitt kort. Varför de inte gick har jag ingen aning om. Kan vara för att jag har ett sådant "ungdomskonto". Men det ska väl gå ändå?

Sitter och funderar på vad jag ska göra. Om jag ska göra om beställningen, eller om jag ska leta vidare. Visst, klännigen är väldigt fin, men är den värd att spändera så mycket pengar på en klänning? Hmm?

Bara för att

......Skrivet: 2009-05-18 | Klockan: 13:00:37
Sitter hemma hos älsklingen, fast vi ska snart sticka igen.
Har håla på idrotten och engelskan.

BARA FÖR ATT JAG VILL FÅ DET GJORT ELLER HUR?!

Värdelöst vetande

......Skrivet: 2009-05-18 | Klockan: 08:19:24
Nu finns de värdelöst vetande i sidokolumnen.
Bara så ni vet

Veckoplanering :)

......Skrivet: 2009-05-18 | Klockan: 07:59:40

Veckoplanering

Måndag
Redovisa om Sydafrika. Springa konditionstestet och överleva, sedan krypa därifrån. (köpa kläder till spex?)

Tisdag
Klara Np i NO. Ta ut mig som fanken på fame.

Onsdag
Spexfoto, vara med på körrepet.
Grey's Anatomy!!

Tordag
Lediga, fotodag med André. Älskling åker på läger.

Fredag
Lediga, klänningen väntas komma.

Lördag
Ehh....  

Söndag
Älsklingen kommer hem från läger


AJAJAJAJAJ!

......Skrivet: 2009-05-18 | Klockan: 07:44:05



Idag har vi konditionstest. Jag försöker komma på en giltig anledning att slippa.


När?

......Skrivet: 2009-05-17 | Klockan: 19:47:25
Någon som vet när dans fame åk 9 har föreställning?
Jag känner mig lite förvirrad. Har glömt det helt. Dessutom ska vi ju dansa i malmö också. När är det? Någon som vet? Matilda?

Mitt solo är inte klart!! Gaah!

Bal-/ och avslutningsklänning köpt

......Skrivet: 2009-05-17 | Klockan: 19:33:11
Klänningen är köpt!
Nu har jag spänderat totalt 914kr på en klänning som förväntas kommma på fredag kommande vecka. Spännande.
Klänningen är köpt från en internet sida som heter asos som är en engelsk sida. Nu får man hoppas att den passar också, (har stått och mätt och haft mig och tittat i storleksguiden) annars blir det ju lite trist.

Är lite orolig att axelbanden ska vara lite långa, men de kan man ju sy in. Hoppas förövrigt att storleken blev rätt, fick size 12, vilket motsvarar M. Har i vanliga fall xs och s.
Men man får ju gå efter där klänningen sitter åt som mest. Och då blev det M.

Så nu sitter jag här och hoppas på det bästa. Kom på en annan sak också, jag kommer ha en ganska unik klänning.
Det är ganska många som kommer köpa sina på Gina Tricot och liknande ställen.
Men inte Chelinka, inte. Hon köper klänning från England.



Har redan ett par skor som jag kan ha till.
Oh, jag kommer vara så snygg.

Fotodag på g!

......Skrivet: 2009-05-17 | Klockan: 19:11:55
Weeij, jag ska leka med André på torsdag!
Vi ska ha en "fotodag" igen. Sist vi hade detta var det en mycket bra dag och träffade bland annat bögankor. Så det ska bli grymt kul att ha en sån dag igen! :)

Omröstning avslutad!

......Skrivet: 2009-05-17 | Klockan: 18:01:33


Nu går det inte att rösta mer!
Och den vinnande kategorin blev *trumvirrvel* EN TÄVLING! WOHO!

Nu är frågan vad för tävling och vad ska man vinna? Kom gärna med förslag!

Rösta!

......Skrivet: 2009-05-17 | Klockan: 17:54:39
Nu är det 6minuter kvar!
Rösta rösta rööösttaaa!

Woho!

......Skrivet: 2009-05-17 | Klockan: 14:58:12
Wow! Det går ett nytt How I met Your Mother på 3an nu!

Sigur Rós - Samskeyti

......Skrivet: 2009-05-17 | Klockan: 13:40:17

Kortare röst tid

......Skrivet: 2009-05-17 | Klockan: 13:18:53

Har ångrat mig! Vi kortar ner tiden en aning på röstningen!

Ni har tills 18.00 på er att rösta fram vad ni vill se mer av här på bloggen!

RÖSTA


För alla snubbar vill ju vara katt!

......Skrivet: 2009-05-17 | Klockan: 10:59:17

Vart ska man börja?

......Skrivet: 2009-05-17 | Klockan: 09:10:45
Tanken är att jag ska skriva en artikel om hur det var att uppleva denna musikal och hur det var att vara med i Klassvis. Sitter här nu och verkligen försöker få ner alla känslor på papper, men det är ju så sjukt svårt. Var ska man börja? Men alla underbara vänner man fått eller känslan att agera inför publik?

Bilder och tack!

......Skrivet: 2009-05-17 | Klockan: 08:40:09


Om jag kunde skulle jag göra detta mer än dubbelt så många gånger till <3
Blodsbröder ensambel och Fröken Dror, orkester och hela gänget, jag älskar er alla och det har varit en ära att få lära känna er människor och få dela denna upplevelse med er! Hoppas att ni har uppskattat denna tid lika mycket som jag gör och att denna upplevelse alltid kommer vara det där ljusa underbara minnet från eran skoltid.

Love, Chelinka♥

Nemi!

......Skrivet: 2009-05-17 | Klockan: 08:20:14

Glömt att ni kan rösta?

......Skrivet: 2009-05-17 | Klockan: 08:08:06
Ni glömmer väl inte bort att rösta? Ni har tills på måndag på er innan jag tar bort den! (eller kanske ersätter den med en ny?) Just nu ligger en tävling i ledningen, men det är ju också bara 3pers som har röstat!

Rösta fram vad ni vill se mer av!!

Ni som har röstat "en tävling", vad är det för tävling ni vill ha? Vad vill ni vinna? Motivera gärna era svar :)

Hmm... Spex?

......Skrivet: 2009-05-17 | Klockan: 07:58:49

Åh, ljuva dag!
Vid 6 tiden så väcktes man av solsken och fågelsång som hade hittat sin väg in genom fönstret. Ett ganska mysigt sätt att vakna på. Att få naturens skönhet slagen i ansiktet. 

Igår när jag pratade med Alice via msn så kom jag på att det är spex foto på onsdag. Opss. Det är något som jag helt förtränkt i mina musikaltankar, men det kom smygandes igår.
Frågan är ju, vad ska man vara?
Matilda pratade något om toapapper och Alice sa något om emo. Eftersom Linda skulle vara Dr mugg så tyckte jag att Alice kunde vara Kapten Filling. Det tyckte hon var en mindre bra idée. (Hallå, vem vill inte springa runt i babyblå trikåer med rosa kalsonger utan på?)

Min mor tycker att jag ska vara någon jättebaby. Men napp och hela kittet. Eller kanske någon form av lolita.
Isåfall skulle jag vilja ha den här. Det är ju grymt söt! Dessutom ser man ju ut som en liten docka i den. Jag är helt såld på föremål/kläder och de mesta från Japan, så hur kan den här inte vara perfekt för mig?
Jo, den finns i Japan och jag behöver den om 3 dagar, de vill säga att den aldrig hinner komma hit innan det är dags. Men man kanske kan köpa en ändå? Folk går ju omkring i de mest konstiga kläder nuförtiden, så då kan jag väl gå i loltita kläder lite då och då. Eller?


No day but today

......Skrivet: 2009-05-16 | Klockan: 18:15:00

En Nemi!

......Skrivet: 2009-05-16 | Klockan: 18:03:58

Röstfunktion

......Skrivet: 2009-05-16 | Klockan: 17:29:00
Hehe, kolla! Jag har lagt in en röstfunktion på min blogg!
Så varsågoda och rösta ;)

Yummy

......Skrivet: 2009-05-16 | Klockan: 17:11:32


Ser detta gott ut om något?

Bild: jag

Det regnar läsare

......Skrivet: 2009-05-15 | Klockan: 20:22:11
Hehe, det nästan regnar in läsare! Är uppe i 11st nu. För tio minuter sen var det bara 5 :P

På lek

......Skrivet: 2009-05-15 | Klockan: 20:14:46
Om du bara korsar dina fingrar
och räknar till tio sen
så kan du resa dig upp igen

Det är inte farligt
för allting är på lek

Bara lite kvar

......Skrivet: 2009-05-15 | Klockan: 19:29:49
Efter kriste himmel färdsdag så är det 12 riktiga skoldagar kvar. Sen är det någon städdag och någon lagdag. Men sen är det slut. Det känns overkligt. Det var inte allt för längesen som man gick i första klass och tyckte att de i nian var jättestora och vuxna. Man trodde själv aldrig att man skulle bli så stor. Att man skulle få gå i skolan i tid och evighet, vilket är delvis sant. Men man trodde ju att man hade längre tid på sig, mer tid på sig att växa och mogna.

Men nu är det skolavslutning 16/6 och dagens datum är 15/5. Man hade inte all den tiden man trodde att man skulle ha. Tiden har tassat förbi utan att jag har märkt det.

Detta är mitt tredje år på min nuvarande skola och när jag började i sjuan så kändes det som att nian låg så långt bort. Att det skulle ta tid innan man var där. Men nu är det ju uppenbarligen inte så. Så mycket tid som man ville ha fick man inte riktigt. Jag kan inte påstå att jag inte är glad för att få den här nystarten. För det är jag. Känns som om det behövs. Att ta några steg framåt och få träffa nya människor och få nya upplevelser. Men det känns ju ändå lite tråkigt att behöva lämna allt.

Speciellt att lämna Fröken Dror och ensembeln från blodsbröder. Vill tacka er ännu en gång för att jag fick lära känna er och uppleva denna underbara musikal tillsammans med er. Tack :)

Nu är det slut

......Skrivet: 2009-05-15 | Klockan: 18:58:46
Ja nu är det slut. Musikalen Blodsbröder har haft sin sista föreställning för denna gång. Det blev ett bra avslut, med många tårar och kramar. Några tal, ett som bland annat André stod för. "Fan jag älskar er alla!"

Det känns lite knäppt att det är slut. Det är ju detta man har kämpat och levt för under en väldigt lång tid och nu är det bara borta. Man har ingen press på sig att kunna den och den repliken längre och läxorna håller på att sina ut. Det finns inget att göra längre, allt är slut. Nu är det gymnasiet som väntar, med nya upplevelser och vänner. En ny start. Som Alice sjöng:

Åh stora dag, vi sticker idag,
dit ingen har hört våra namn.


Det blir en helt ny början och man kan lämna allt gammalt och tragiskt efter sig, men man blir ju även tvungen att lämna allt trevligt och sånt som gjort en lycklig, i samma veva. Alltså är det både positivt och negativt. Men det måste de ju vara, livet kan inte vara en dans på rosor utan taggar. Någon gång måste man ju få sig en törn.

Fortfarande mycket att göra

......Skrivet: 2009-05-15 | Klockan: 07:19:43
Kom på vad jag kan skriva om efter musikalen. Vi ska ju faktiskt ha en fame föreställning om några få dagar. Vilket känns lite stressande eftersom att det var tid och evighet sen vi tränade våra nr. Vilket kanske är mindre bra, för att vi även ska ha en föreställning i malmö.

Sen är det ju inte många dagar kvar i skolan. Efter kriste himmel färdsdagen så är det 12 riktiga skoldagar kvar. Det är inte mycket! Sen är det ju någon lagdag och städningsdag, men det är den sista veckan.

Så jag har ändå ganska mycket att göra även om musikalen tar slut.

- Ett Np i NO kvar

- Prov i spanska, skriva om spansktalande land

- Redovisa om svenskförfattare

- Redovisa om Sydafrika(?)

- Konditionstest, idrott. (överlevnads chansen är väldigt liten på denna punkt)

Kort update

......Skrivet: 2009-05-15 | Klockan: 07:02:42
Godermorogon.
Anledningen att jag ej har skrivit är att musikalen har dragit igång och när jag har kommit hem har jag varit nära att somna stående i hallen. 6 föreställningar på 2 dagar kan inte vara nyttigt för hälsan.
Idag har vi de 2 sista föreställningarna. Det kommer bli mycket skratt och gråt, men det blir nog mest städning och kramar.

Säg de' inte sant

......Skrivet: 2009-05-12 | Klockan: 21:45:18
Säg de' inte sant, säg jag bara drömde,
säg det är en sömn, en mörk och märklig dröm
Något från filmens svartvita scen, etsar sig filmen fast timman är sen

Dagens lista

......Skrivet: 2009-05-12 | Klockan: 18:35:19
Dagens låt: Satan har ditt nr
Dagens yay: Vi höll samma tid som igår! YAY
Dagens frisyr: Nersläppt och platt
Dagens smink: Mascara från gårdagen
Dagens klädsel: Svart linne och jeans
Dagens händelse: Musikalrep + Np i NO
Dagens planer: Köpa mat tills imorgon, träna repliker
Dagens vill ha: Hm.. En systemkamera
Dagens film: Twilight :D
Dagens drog: Vatten
Dagens träning: Spring bakom scenen i högklackat!
Dagens måste: Plugga in slut låt!
Dagens dricka: Vatten i mängder 
Dagens kärlek: Min älsklings snutt
Dagens mående: Hyfsat, bättre än innan iaf ^^

Dagen före premiären!

......Skrivet: 2009-05-12 | Klockan: 18:25:52
Imorgon är det premiär! Gaaah! Spännande och nervöst!
Det är så mycket som ska kommas ihåg och göras! (Kom ihåg till mig själv!! Fru Johnsson, jag ber!) Man kan ju bara hoppas på att allt går bra :)

Så här ser kommande dagar ut!

Onsdag: Föreställningar 10.00, 13.00 och 19.00

Torsdag: Föreställningar 10.00, 13.00 och 19.00

Fredag: Föreställningar 10.00 och 13.00

Detta betyder att vi har 8 föreställningar på 3dagar! Ojoj vad folk kommer dö i slutet av denna veckan! Tänk bara på dem som har Cirkus föreställning på lördagen efter! Stackare!

Vi har lite problem med den sista föreställningen på fredagen. Där är många lediga platser och det är vår sista föreställning! Fröken Dror och PP hade något som de kallade "plan B". Vad just "plan B" är, är det ingen som vet. Alltså det finns mååånga lediga platser, så om ni vill komma eller kanske vill se den en gång till för att vi är så bra ;) Så kommentera här nere! Det finns även några platser på torsdagen.
Antingen så kan man hoppas på det bästa att där finns några platser kvar och att man kan komma och köpa på plats. Men man kan också boka genom mig! Så passa på nu!

Lalala

......Skrivet: 2009-05-12 | Klockan: 18:02:05
Här Matilda! Har förstorat texten ytterligare, hoppas att de är lättare att läsa nu :)

Hmm, what did I do?

......Skrivet: 2009-05-11 | Klockan: 20:01:13
Hehe, har ni sett? Jag har lyckats ändra textstilen i mina inlägg. ^^ Heja mig!
 Hittade hur man gjorde på denna sidan. Ganska enkel beskrivning.

Skriv om ni har problem med att se vad det står!

Heja heja heja

......Skrivet: 2009-05-11 | Klockan: 18:39:13
Starkt jobbat allihopa! Idag var det de första genomdraget, vilket höll på i 2h 20min. Detta är grymt bra, med endast små missöden som gjorde att det drog ut lite på tiden. 
Om man jämför med de tidigare repen så har första delen tagit 2h och andra delen 3h. Alltså är detta grymt bra!!  Imorgon kortar vi säkert ner det ännu mer!


Hoppas den som kom på att man ska ha NP i NO får en spark där bak

Bilder

......Skrivet: 2009-05-10 | Klockan: 21:12:47

Linkin Park

......Skrivet: 2009-05-10 | Klockan: 21:03:35

Mina karaktärer

......Skrivet: 2009-05-10 | Klockan: 17:50:59
Den första musikalen jag medverkade i hete klassvis. Den handlade om kärlek över gränserna, rikemansflickan som förälskade sig i den fattiga bohemen och om klassuppdelningar. Min karaktär hete Jenny, en bitchig och överdivig tjej med ett eget litet släptåg av underhuggare.

Det var verkligen roligt att spela Jenny.
Hon är min raka motsatts och är en sån person som jag själv skulle himla med ögonen  om hon öppnade munnen. Hon är den tjejen som inte har en aning om någonting men som ändå har lyckats att få de flesta att se upp till henne. Enligt henne var hon störst, bäst och vackrast.
Jenny kunde vara vidrigt elak mot de som kallade sig hennes "vänner" och alla runt om kring. Pojkvännen Fredrik t.ex. sågs oftast med hennes handväska i handen.

Detta är min andra musikal vid namn Blodsbröder. Den handlar om ett tvillingpar som skiljs åt vid födslen och växer upp i olika förhållanden. Efter 7år träffas de igen, helt ovetande om deras släktband och blir bästa kompisar och även blodsbröder. I denna musikal spelar jag Fru Lyons, den kvinnan som får en av tvillingarna (rättare sagt, stjäler). Hon plågas av hemligheten som hon bär på (att hon har stulit ett barn) vilket hon ibland omedvetet visar.
Hon är lite av en utmaning att spela, eftersom att hon hela tiden är på sin vakt och humöret svänger värre än något annat. Det är många känslor som man ska plocka fram och ha sådär precis syndligt under ytan.

En stycket lista

......Skrivet: 2009-05-10 | Klockan: 17:21:45
Dagens låt: Åh ljuva dag
Dagens dusch: Har inte blivit påbörjad ännu
Dagens frisyr: Knut med massa klämmor
Dagens smink: Mascara
Dagens klädsel: Blått linne och blåa trasiga jeans
Dagens händelse: Musikalrep
Dagens planer: Sova och må bättre
Dagens vill ha: Bättre minne (replikerna faller bort)
Dagens film: Hm? Twilight?
Dagens drog: Choklad
Dagens träning: Vad är det? Träna? Aldrig hört talas om
Dagens måste: Plugga repliker tills jag spyr. Må bättre
Dagens dricka: Vatten. Iskallt.
Dagens kärlek: Älsklingen så klart
Dagens mående: Smått illamående och yr.


Listan är lånad härifrån

Kort om dagens musikal

......Skrivet: 2009-05-10 | Klockan: 17:12:30
Hej

Idag var det rep. Suprice! Känns som om jag knappt fick något gjort och är heller inte nöjd med min insats. Kunde varit så mycket bättre, men sen mådde jag inte helt 100 heller.
Dessutom var det många som inte mådde helt 100 de heller. André var hemma med feber och Amanda nästan trillade ihop i slutet av repet.

Hoppas ni kryar på er snart. Ni behövs!

Förresten så fick vi se första upplagan av programmet som vi ska sälja före och efter föreställningarna. Skitsnygga. De kostar 30kr så ha lite växel med er!

A rose

......Skrivet: 2009-05-09 | Klockan: 16:57:28

?

......Skrivet: 2009-05-09 | Klockan: 16:42:29
Jag fattar inte, kan någon förklara?

Mitt msnkonto går inte att logga in på, på den stationära datorn, men det går hur bra som helst på laptopen. Varför? Jag förstår inte alls, borde väl fungera? Speciellt eftersom att när min bror, eller någon annan ska logga in så kommer de in utan problem. Varför kommer inte jag in?

Nu ska jag lägga slingor, hejdå

Funderingar

......Skrivet: 2009-05-09 | Klockan: 13:33:55
Hehe, kom precis på en grej. När musikalen är slut. Vad ska jag skriva om då?

Jag och André har ingått i en pakt. Vi ska endast skriva om varandra när Blodsbröders sista föreställning lämnar scenen. *Snyft*

Musikalrep!

......Skrivet: 2009-05-08 | Klockan: 19:01:52
Vad mer kan man säga om denna dag?

Det är inte konstigt att man vid tillfällen känner hur tiden glider bort i vår lilla instängda aula. Med gardinerna nerrullade försvinner omvärlden och tiden verkar flyga förbi.
Idag höll vi på i ca 4,5 timmar. Men detta kände inte jag av. Även om vi körde den halvan av musikalen där jag knappt var med, så verkade tiden flyta på ändå. Den ända gången som det blev segt var när jag och min son Eddie, spelad av André, stod bakom kulissen och väntade på vår tur att få gå in.
Nummret "Åh, ljuva dag" tog mer än 3 evigheter och man blev lite besviken för att "barnen" inte kunde sina sångtexter (även om det bara var några få rader). Detta innebar att nummret fick köras om flera flera gånger och ändå blev det inte helt lyckat. Känns lite kasst, eftersom att vi är så många som kämpar för att få allt att sitta mer än perfekt och just nu ser det ut som om att det är vissa personer som inte bryr sig om att ens dyka upp på repen. Vilket är lite tråkigt.

Kontraktet finns av en anledning.

Men i alla fall så gick det framåt, även om vi saknade ett headset (som på något mystiskt sätt har slutat fungera) så lyckades vi någolunda. Dekorändringarna gick segt om något, det fattades folk och folk var allmänt lata, några gånger fick jag själv ta undan större delen av kulisserna själv och även plocka fram allt till det "nya" huset. Visserligen ska jag ta fram lite själv, men knappast allt.
Kanske folk har mist glöden en aning, men det vore konstigt, såhär nära premiären. Premiären är 13/5 10.00



Jag vet att det har blivit överdrivet mycket prat om musikalen. Men premiären är ju nästa vecka och det är rep varje lediga stund! Därför finns det inte mycket annat att skriva om eftersom att jag inte gör något annat.

Whow!

......Skrivet: 2009-05-07 | Klockan: 19:09:50
Whow! Nu är alla bilder skickade så nu är det fram med böckerna som gäller! Heja mig!

Nu ska jag:

Läsa egenom min So redovisning

♣ Läsa egenom min Sv redovisning

♣ Plugga musik som in i "%&#(=%¤¤#"!!

Besviken

......Skrivet: 2009-05-07 | Klockan: 17:54:52
Ja, jag är besviken. Såg fram emot att se en dansföreställning denna kväll, men känner mig dock inte något kry. Stressen har tagit överhand och fått mig att må allmänt dåligt.

Stressen kommer bland annat från skolarbete och musikal. Det är allt annat än lätt  att både hinna med skolarbetet (prov, läxor, redovisningar med mera) och musikalrepen (lära in repliker, sånger och agera). 

Nu har alltså stressen hunnit ikapp mig och långsamt tagit ett hårt grepp om mig. Så jag är jättebesviken. Såg verkligen fram emot kvällens föreställning, men nu blir det inget av detta. 

Men nu ska jag skicka bilder, och träna till morgondagens prov.  

Kort om dagens rep

......Skrivet: 2009-05-06 | Klockan: 18:55:50
Det var mycket mycket rep idag. Tyvärr var man inte på sitt bästa humör.
Men jag var inte med så mycket ändå. Jag sprang med Matildas kamera (hade glömt batteri till min) och tog bilder på allt och alla.
Senare fixade vi med kläder och grejer och jag har nog lite för mycket kläder än vad jag kan hantera.
Dessutom fick jag min kniv till da stabbingscen. Så jag mördade alla också., Även älsklingen och han blev jäättteerädd :P Hihihihi

Morgonstund med guld i mun

......Skrivet: 2009-05-06 | Klockan: 08:35:44
Det ösregnar, och jag ska gå till tåget snart.

Kan någon stänga av molnen någon gång så jag kan gå till skolan utan att se ut som om jag har kommit direkt från duschen? Föredrar att vara torr när jag kommer till skolan. Vet inte om ni läsare gör det, men jag gör.

Idag ska vi köra med kläder på musikalrepet. Synd bara att vi ska köra från där vi slutade sist. Det betyder att jag ska sitta fint på en stol och heja på de som står på scen. Men jag har en scen där jag typ ska gå förbi, prata med någon och sen gå igen.
Sen är jag inte med förrän i sista scenen.  Förhoppningsvis blir det lite sång, för att jag känner att jag inte kan texten!

*Trumvirrvel*

......Skrivet: 2009-05-05 | Klockan: 18:16:35
Nu är det dags för allas favoritinlägg! Musikalinlägget! Wow, yeeaah!

Återigen har dagens höjdpunkt varit musikalrepet! Tyvärr åkte lite av vår fame tid, men det gör inget. Lite dansade blev det ändå. Sen körde vi från där vi slutade, från slutet av scen 17. Lyckliga jag, fick bara vara med i en scen. Da stabbing scen. Ja, ni hörde rätt.

Jag ska inte bara slå mitt barn, utan jag ska också knivhota hans biologiska mamma!

Få verkligen inte hoppas att folk tror att jag är så när dom lämnar aulan! Men i alla fall.
Denna scenen kräver så äckligt mycket energi. Men det krävs när man ska vara äckligt läskig. Först ska jag vandra omkring i deras "hus" och prata, vara obehaglig. I korta drag ska jag skylla mitt livs misslyckanden på henne. "Du har förstör mitt liv, men du ska inte få förstöra Edward!"  Sedan ska jag rusa mot Alice med en kniv. Då ska hon trycka ner mig på golvet och ta den ifrån mig (det är en konst att göra utan att ett headset ryker!)

Tyvärr så infann sig ingen kniv idag så mitt mordvapen fick bli en slev!
Jag : Vi har ingen kniv?
Alice: Jag har en slev!
Haha, det är estethumor.

Om ni någon gång ser mig vandra ner för gatan med en slev i handen så, AKTA! Man vet aldrig när jag kommer slå till igen!

Hata hata hata

......Skrivet: 2009-05-04 | Klockan: 20:26:35
Msn kan fara åt helvete!
Nu är det nämligen så att jag inte kan logga in på mitt konto på dator nr 2 utan bara på laptopen. Varför?
Jag har ingen jävla aning!!! Det är samma internet uppkoppling men det står varje gång jag försöker att tjänsten är otillgänglig. Men hur i helvete kan jag då logga in på laptopen då med samma konto?!

Dessutom kan mamma komma in på sitt konto via dator nr 2 och alla andra i huset. MEN INTE JAG!


Död åt datorer/msn/världen

Min musikalitet

......Skrivet: 2009-05-04 | Klockan: 17:55:15
Känner mig en smula kreativ och tänker musikaliskt.
Tänker på min övermusikaliska pojkvän som kan det mesta om musik och kan spela både de ena och de andra. Själv kan man knappt ta ett ackord på varken piano eller gitarr. Visst, jag är en smula avundsjuk. Eller kanske en hel limpa.

Hade gärna kunnat spela alla möjliga instrumet och har tänkt på att ta lektioner. Men det har aldrig hänt.
Älsklingen har sagt att han kan lära mig lite, men det har heller aldrig hänt. Undra om det kommer hända?
Men han har faktiskt lärt mig en liten melodi, och den kan jag nu mera bättre än honom. Men bara första delen.

Har även försökt lite själv. Men det gick inget vidare och blev ganska svårt eftersom att jag inte kan läsa noter. Men det höll mig sysselsatt ett tag. 
Det är synd att jag är så pass otålig som jag är, annars hade jag säkert kunnat mera idag. 



Visst, jag är ju inte helt okunnig. Jag kan de lättaste ackorden på gitarr och på keyboard. Har väldigt lite taktkänsla när det kommer till trummor och kan extremt lite på bas. Sången låter väl allt annat än vackert. 
Sedan dansar jag ganska mycket också, och medverkar även i årets musikaluppsättning. 

Im god

......Skrivet: 2009-05-04 | Klockan: 08:19:43
Nu ska jag snart till skolan. Suck och stön.
Det är en sådan dag man vill stanna i sängen och glömma allt vad skola heter. Finns säkert fler som håller med mig.

Förresten, ni vet det inlägget jag skrev om vädret? (finns här) Bara några minuter efter att jag hade skrivit de inlägget så började det att regna! Power to me. Sånt är det inte alla som kan. Ibland är man gud.
Det regnar även nu och har gjort det hela natten. Så det har jag legat och lyssnat på större delar av natten. (Konstigt att jag är trött jämt, sover ju aldrig)

Förresten så är vi lediga på torsdagen. Men på fredgaen ska man dit igen. Känns lite onödigt, istället för att vara ledig på fredagen? Men ja,ja. Man får vara glad för det man får. Det är ju inte många hela veckor kvar. Snart är det ju inte mycket plugg kvar heller. Snart är det sommarlov.

Gaaah

<3

......Skrivet: 2009-05-03 | Klockan: 19:02:08
Today, life is good ♥

Mer katter

......Skrivet: 2009-05-03 | Klockan: 18:38:55
Mer katter!


Så här låter jag på morgonen

Talking Cats

......Skrivet: 2009-05-03 | Klockan: 18:25:53
Haha, tycker att denna är så cool :P


Här är orginalet

Väder

......Skrivet: 2009-05-03 | Klockan: 17:55:26
Det är ett sådant underbart väder ute!
Nej, det är inte en strålande sol och 20 grader i skuggan. Regnet ligger i luften. Molnen verkar ligga så nära att man nästan kan ta på den och det är vackert grönt med inslag av vitt här och var.

Sånt väder tycker jag är underbart. Det bryter så skönt av alla soliga dagar och ger en annan syn på vår värld. Riktigt härligt hade det varit om det hade åskat och kanske någon blixt här och var, med massivt regn. Kanske ett litet strömavbrott.

Sån är mysigt. Det tvingar ihop folk att umgås utan teknologi.

Det är inte så att jag inte gillar soliga dagar eller en snödag. Men sånt här väder som det är idag, då är det riktigt underbart.

Vad för väder gillar ni?


Im so proud of myself

......Skrivet: 2009-05-03 | Klockan: 17:07:44

Tänk att man kan bli så trött av ett musikalrep.
Man gör ju inte så mycket tycker man, men ändå blir man helt slut! 

Är lite stolt över mig själv, för att även om inte alla replikerna satt så var det några som gjorde det. Så nu ska det råpluggas repliker varje dag fram till premiären. Då ska det nog funka.

Sånt blir man glad av, att man har tagit några steg framåt på vägen. Så det rekomenderar jag verkligen till alla ensemble medlemar, ta några rader om dagen. Så fixar det sig.


I love you til the end

......Skrivet: 2009-05-03 | Klockan: 08:47:19

Musikal + minnen

......Skrivet: 2009-05-03 | Klockan: 08:28:58
Vad gör hon inne vid den här ohyfsat tidiga timman? Undrar ni säkert.
Jo, återigen laddar jag över musikalbilder från kameran. Det har skjutits upp från förra repet av ren lathet, men nu blir det ett måste. Det är ju ett rep idag också.

Från 12.00 - 16.00 ska vi stå på scen i aulan, agera och sjunga. Förhoppningsvis ska allt finputsas också. Man känner stressen långsamt komma krypande, men jag tror faktiskt att vi kommer att klara detta hur bra som helst.
Hade faktiskt samma känsla om att replikerna inte satt veckan innan premiären, men när man väl kom ut på scen, så fanns dom där omedvetet! Då kände man sig övermäktigt.

Men denna gång har jag blivit tilldelad en något större roll (med samma namn som min förra, hmm?) med något fler repliker.
Om vi säger såhär. I Klassvis var jag med i scen  2 - 3 sen skulle jag inte komma in förrän i scen 11 igen. Men nu i Blodsbröder så är jag med i de 5 första scenerna och sedan kanske 2 sceners paus sedan ska jag in igen. Alltså får jag inte mycket tid spenderad bakom scenen, men det kan faktiskt vara bra. 
Under Klassvis var det många bakom scenen som satt och halvsov mellan scenerna och därav blev ingångarna i de olika scenerna konstiga. 

Själv var jag också lite seg ibland. Vid ett tillfälle så fick jag springa in utan headset, för att jag inte hittat den människan som skulle ge sitt till mig. 
Vid ett annat tillfälle så fick stackars Soran säga om samma replik ("ja, han är ett svin") minst 10 gånger innan vi kom in. Detta var inte för att vi inte hörde henne, utan för att där stod skolelever utanför och tyckte att det skulle vara så jäkla kul att förstöra lite. (Dom skrek, så vi kunde inte gå in)

Denna gången har jag för mig att vi inte har lika många in - och utgångar genom aula dörrarna, så det problemet lär ju inte finnas kvar. Det skulle väl vara ifall någon fick för sig att banka på dörren (som det tyligen alltid är någon som gör). Men förhoppningsvis har alla fått lite mer innanför pannbenet sedan förra föreställningen!

 

Bakelse?

......Skrivet: 2009-05-02 | Klockan: 17:35:12
Det är snart dags för bal.
Då ska man vara fint klädd och grejer. Umgås och ha det trevligt. Usch.

Det finns inte många på min skola som jag tycker om att umgås med. Verkligen inte, och nu ska alla trängas in i samma lilla aula. Blä.

Sen de här kläderna man ska ha. Hur många gånger kommer man att använda de sen? Är det då ens lönt att köpa något? Kan man inte lika gärna gå naken istället?
Har vandrat omkring idag på stan med pojkvän och hans mamma och kollat i en mängd olika affärer. Näst intill alla klänningar var antingen pastell färgade och väldigt glansiga eller vita med svarta detaljer.
Om man nu inte vill se ut som en bakelse då?! Finns det inte något alternativ till oss som föredrar att inte se ut som ett bakverk?

Varför ska man dessutom alltid ha vitt på sig på skolavslutningen? Finns det någon lag som säger att man kan få fängelsestraff om man inte har vitt på sig? Det är ju så tråkigt. Att alla har vitt! Visst, vitt kan vara väldigt fint att ha på sig, men när alla har det så är det ju inte så kul!

Kan inte någon komma med en färgstark kreation på kroppen och vara orginel?!
Om ingen gör det, så gör jag!



Bakelse-klänning



Hittar jag inget färgstarkt att ha på mig, går jag naken

<3

......Skrivet: 2009-05-01 | Klockan: 15:19:09
He touched me, and I let him love me,
so let that be my story


Wispering - Spring Awakening



Godmorgon

......Skrivet: 2009-05-01 | Klockan: 09:47:53
Hej, hur bakfulla är alla nu då? :P

RSS 2.0