Da show

...... Skrivet: 2009-06-03 | Klockan: 07:27:45
Ja vad ska man säga om gårgårdagens föreställning? Det kunde gått bättre, men det kunde också gått ännu sämre. Självklart så händer det ju tråkigheter bakom scen. Folk hittar inte sina grejer, vissa står i vägen och andra står ivägen med flit.

Vid ett tillfälle fattades det en frack, så Linnea fick gå ut utan den. En annan gång fattades det en käpp så Meckii gick inte ut alls. Sen så hittade Matilda inte sin tröja i ett nummer.

Det är för att folk flyttar på andras saker. Är det inte ditt så låt det vara! Eller säg åtminståne till att du flyttar grejerna! Det hjälpte ju inte heller att det satt en massa 8or på golvet som inte fatta att dom satt i vägen, dessutom vägra dem att lyssna när man gång på gång bad dem att vara tysta, sluta spraya med hårspray, hjälpa till att leta efter något. Ganska respektlöst. Är du ivägen så flyttar du väl dig om det kommer någon som måste fram snabbt.

Vet inte hur många gånger som jag knuffa ner grejer från bordet eller sa till någon att hoppa av det illa kvickt. Ska det inte räcka att man säger till en gång?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Blogg:

Skriv din kommentar här:

Trackback