Kvällsplaner

......Skrivet: 2010-01-30 | Klockan: 11:25:34


Trots många om och men så fick jag mig några timmars sömn. Nu sitter jag och lyssnar på Bon Jovi och funderar på vad som ska komma denna dagen.

Ikväll ska mina föräldrar gå på bio och se den mycket väl omtalade Avatar och det gör mig till barnvakt ett par timmar. Då ska vi försöka koppla in Nintendo Wii till den stora tvn i vardagsrummet, äta en massa onyttigheter och kanske hinna se en film eller två. Lite roligt ska man ju ha!

Det blir eventuellt också så att Rasmus hänger med hit en stund, det blir säkert mycket skratt och roligheter där med.

Men nu är det snart dags för mig att gå till jobbet, så jag ska börja göra mig färdig om en liten stund.
Fortsatt trevlig lördag!

En Cola Burk

......Skrivet: 2010-01-29 | Klockan: 22:07:31


Det är helt sanslöst så tråkigt en människa kan ha. Jag har dock turen att jag har Cajjo som snabbt tröttnar på sms och ringer upp istället. Ganska snabbt har man glömt både tråkigheten och vad vi pratade om från början.

Med morgondagen kommer jobb och jag borde egentligen göra mig färdig för att sova, men är inte det minsta trött. Så ska strax krypa ner under täcket och starta en film. Förhoppningsvis ska det räcka för att göra mig någolund trött så att man kan vara pigg och glad när man ska iväg till jobbet.

Ojojoj

......Skrivet: 2010-01-29 | Klockan: 19:17:18


En ganska flumm dag, har bokstavligt klättrat upp och ner på väggarna (och även lite på Jack)! På mattelektionen pratade vi om emus med vikaren och gjorde nog allt annat än att räkna matte.
Lunchen var läskig och jag var nog lite för höjdljud.
Mediekunskapen var trist och min tvtablå blev inte bra, det är dumt att sitta vid datorn utan glasögon och engelska tvbolag är svåra att hitta.

Det är roligt att åka buss och fika med chailatte är gott.

Fick dock ingen hejdå kram

Snabbt

......Skrivet: 2010-01-28 | Klockan: 15:55:56

En kort liten uppdatering innan det är dags för mig att springa vidare till jobb!

Första ljudlektionen som jag kände mig något aktiv under. Vi blev färdiga med intervjun vi var ute på i måndags och började på vår jingel tills då vi ska sitta i radio.

Dagens kommentar är solklart "KOLLA! Det luktar bullar!!". Självklart så var det jag som yttrade mig så klumpigt och Jack nästan dog av skratt.

Råkade somna på dagens sista lektion, engelska. Jack satt och kliade mig på armen då vi lyssnade på en nyhetssändning på engelska. Som tur var, var detta det sista vi skulle göra den lektionen så det blev ingen längre sovstund.

Ikväll efter jobb ska mitt hår kanske bli en rödare nyans, vi hörs då!

Snökaos

......Skrivet: 2010-01-27 | Klockan: 22:00:43

Bild på snökaoset tidigare idag.

Det blev en riktigt slapp eftermiddag. Har dock haft den obehagliga känslan att jag har massor av saker, skolarbete och annat som jag måste få gjort  inom snar framtid. Men nu när jag tänker efter så kan jag bara komma på två saker, engelska glosor till morgondagen och matte som ska vara färdigt till måndagen.

Så egentligen har jag inte alls mycket att göra, men ändå så finns känslan där.

Med morgondagen väntar en väldigt lång ljudlektion, en alldeles för kort lunch, lite svenska och engelska. Därefter ska man bege sig mot jobb. Har jag turen med mig kommer dagen också innehålla en massa galna bilder, skratt och andra tokigheter!


En vanlig onsdag

......Skrivet: 2010-01-27 | Klockan: 17:41:34


Det är snöstorm ute. Tågen blev inställda, men det är tur att man har en sådan snäll pappa. Det återstår att se om det snöar imorgon, om det gör så finns det en chans att jag inte kan ta mig till skolan.

Annars har dagen sakta men säkert har dagen åkt förbi utan större händelser, har dock blivit intervjuad av skolinspektionen och har redovisat mitt svenska arbete. 

En mer eller mindre vanlig onsdag, med andra ord.  

Insperationen fattas mig

......Skrivet: 2010-01-27 | Klockan: 11:34:11
Tror att jag har hamnat på ett ställe där jag saknar insperation. Känner mig inte manad till att skriva och har svårt att komma på något att skriva över huvudtaget.

Ska se om jag kommer ur min svacka snart och börjar skriva som vanligt igen. Eventuellt att jag släpper en bildbomb senare ikväll.

Magdans

......Skrivet: 2010-01-25 | Klockan: 22:00:56


Idag var det första magdansen och jag njöt verkligen av att få röra på fläsket igen. Enligt läraren ska denna terminen bli ännu hårdare och att vi ska jobba med detaljer och många små rörelser.
Redan idag den första gången började vi kort med koregrafin som började på golvet. Precis där brann världens smärta genom ena benet, men jag kämpade på ändå.

Det ska verkligen bli kul att komma igång med träningen igen, vilket jag har saknat under lovet.

Gårdagen

......Skrivet: 2010-01-24 | Klockan: 10:53:07
Jag hann knappt vara hemma igår, därför den bristande uppdateringen. Väla igår var fullt av folk och det fanns inget roligt där.
Dock slutade det med att jag kom hem med lite nya underkläder, en väska och en necessär med ett hello kitty motiv. Kort sammanfattat så är det farligt att vistas med Sofie på Väla, då för att hon tycker att det är extremt roligt att handla åt andra (för deras pengar).



Milkshake är gott och mina naglar är gröna.



Väska från Accent



Necessär från H&M

Efter ett kort stopp hemma så bar det av igen och träffade Cajjo och Rasmus och såg på tv mer eller mindre hela kvällen. Mysigt värre!

Mot Väla!

......Skrivet: 2010-01-23 | Klockan: 10:53:10


Idag ska det spänderas pengar så det står härliga till! Jag och Sofie ska till Väla och skämma butiksägarna med vår ostoppbara shopping! Sedan har dagen inga fler planer.

Så om ni får tråkigt, så hör av er så kanske vi kan hitta på något!

Kort sammanfattning

......Skrivet: 2010-01-22 | Klockan: 19:57:29


Såhär kan det se ut när matteläraren går ut ur salen för att ta ett viktigt samtal. Dagen har tyvärr varit lite småtråkig, men trots detta har jag och Sofie flummat loss ordentligt. Speciellt under Mediakunskapen, då vi blev tvingade att titta på Notting Hill.

Efter skolan sprang jag runt lite i stan innan jag frös så pass mycket att jag kände mig tvungen att åka hem. Väl hemma har jag inte gjort så mycket mer än att trycka i mig onyttigheter och varit social mot min familj.

När morgondagen kommer ska jag och Sofie dra oss in mot Väla och shoppa loss. Får väl se om vi kan hitta något fint!

Webbdesign

......Skrivet: 2010-01-22 | Klockan: 08:24:13
Om fem minuter ska webbdesignen börja. Nästa vecka vid den här tiden, kommer jag fortfarande vara hemma och sova. Detta är för att Barn och fritidsprogrammet (BF) ska vara på praktik och halva vår grupp försvinner.
Vilket innbär, sovmorgon på fredagar och tre timmars håla på tisdagar.

Tjoho..

Idag får vi se vad vi hittar på då det mest sannolikt inte blir något biobesök fram mot kvällen. Då någon av oss är sjuk och några har andra planer. Så vad ska jag göra?

Rörigt

......Skrivet: 2010-01-21 | Klockan: 22:39:55


Trött och helt slutkörd. Hoppade in som extra på jobbet idag samt jobbade enligt schemat. Var där längre än vad jag brukar vara.
Imorgon hoppas vi på en bättre dag full av energi och skratt och förhoppningsvis också ett litet biobesök fram mot kvällen. Under helgen är jag ledig och ska till Väla med Sofie och kanske något mer? Ska försöka sova ut ordentligt för det har jag inte lyckats göra på ett tag.

Charlie Waffles

......Skrivet: 2010-01-20 | Klockan: 21:09:55


Några av dessa låtarna är dagens soundtrack. Vi har inte mycket att göra på våra raster helt enkelt.

En småtråkig dag

......Skrivet: 2010-01-20 | Klockan: 20:20:28


Ingen vidare bra dag har det varit. Åtminstone inte för mig. Det började med att tåget kom 25 minuter sent och sedan gick det bara rakt ner.

Dock vände det lite till slutet av dagen, anledningen är dock okänd. Men jag gick i alla fall leende hem. Det finns egentligen inte så mycket att säga om den här dagen. Då det knappt har hänt något speciellt. Förutom att halva klassen saknades.  

Kvällens "Att göra"

......Skrivet: 2010-01-19 | Klockan: 19:03:52
♦ Duscha

♦ Äta kvällsmat

♦ Fixa en ansiktsmask

♦ Läsa engelskan

♦ Packa väskan inför morgondagen

♦ Ladda kameran och Ipoden


Debatt - Skolmat

......Skrivet: 2010-01-19 | Klockan: 18:48:16
Hur många gånger har man inte fått höra att skolmaten är äcklig? Eller du kanske har sagt det själv? På många håll i Sverige och även i hela världen så är maten i skolköken ganska dålig. Oftast så beror det på att det finns väldigt lite pengar att röra sig med och skolan prioriterar annat, så som nya böcker eller att reparera vandalism och andra skador på skolan.



Allt oftare står det i tidningarna att skolungdomarnas betyg sjunker i hela landet och en anledning kan just vara skolmaten. Att maten är "äcklig" eller ser oaptitlig ut gör att många idag hoppar över skollunchen. Deras energi hamnar på en allt lägre nivå och många blir illamående och orkar inte med skolarbetet under lektionerna. 
Eleverna kommer efter i arbetet och blir oaktiva på lektionerna, är det då konstigt att betygen blir sämre?

Bilden ovan är skolmaten från vår matsal igår (18/1) och vid första anblicken ser det allt annat än gott ut. Denna maträtt kallades kycklinggratäng och innehöll morötter, halvkokta skivade potatisar, små stycken av kyckling och detta badade i någon sås. 
Det finns godare maträtter och det var många som hoppade lunchen den dagen och gick istället till kafeterian och köpte godis, bullar eller liknande.   



Så vad kan man göra för att få fler att äta skolmaten? Kanske ge eleverna tillfälle att föreslå maträtter och kanske bjuda in en föreläsare som berättar på ett enkelt sätt varför det är viktigt att äta rätt och att en balanserad kost är grunden i välmående. Någon som berättar konsekvenserna som följer med att hoppa över lunchen eller en annan måltid.

Webbdesign

......Skrivet: 2010-01-19 | Klockan: 10:53:08
Sitter nu med Jack och ska ha webbdesign, vilket jag inte är jättesugen på.
Har nyss haft 1ans första idrottslektion och den gick ganska hyfsat, inga större olyckor inträffade och det var ganska roligt.

Efter denna lektion väntar lunchen och två lektioner till. Efter detta funderar jag på att smyga ner i stan och gömma mig i biblioteket en stund.

Going blue

......Skrivet: 2010-01-18 | Klockan: 20:59:27


En ganska seg dag idag. Det har inte hänt så mycket och det känns som om jag inte har fått något alls gjort. Fick dock mina naglar fixade och kan meddela att dem nu mera är gröna.
Morgondagen känns inte heller så spännande och funderar på att spändera eftermiddagen på biblioteket. Böckerna som jag lånade för inte allt för längesedan är utlästa och jag behöver nytt att krypa ner under täcket med.

Har du något bok förslag?

Den 17 Januari

......Skrivet: 2010-01-17 | Klockan: 21:24:06


Det blev inget färgande av hår idag, mest för att jag var så slut efter jobb. Med lite mat i magen så är jag redo att krypa ner under täcket och vänta in morgon dagen. Det ska bli kul att träffa alla igen, även om det inte var så längesedan vi sågs.

Kommer ihåg då skolan var något som man gjorde allt för att slippa. Hatade verkligen att gå dit ett tag, men det är som bortblåst nu. Trivs jättebra bland mina vänner och inriktingingen är som gjord för mig. Skolan ska vara kul!

Rött hår och naglar

......Skrivet: 2010-01-17 | Klockan: 11:23:14


Nu är det strax dags att göra sig klar för jobb. Känner mig inte supersugen på att sitta där och frysa idag igen, men det måste ju göras.
Kan ju sitta och fantisera om morgondagen då jag äntligen ska få fixa till mina naglar igen. Det var ett tag sedan nu och det utväxten på naglarna börjar bli lite i det längsta laget.

Dessutom ska jag försöka färga håret idag. Då det bara blev riktigt rött i min utväxt och inte i hela håret. I topparna är det ljus rött/brunt och i botten så är det rött. Förhoppningsvis ska vi ändra på detta och få hela håret rött!

Ville inte uppdatera

......Skrivet: 2010-01-17 | Klockan: 08:52:24


Kämpade länge och väl, men blogg.se vägrade acceptera att jag ville uppdatera min blogg. Därför uppdaterar  jag nu istället.

Det glada humöret från gårdagen höll i sig ett bra tag, tills man upptäckte att vissa har väldigt svårt att sköta sitt arbete. Utan att gå längre in på det så kan vi säga att det glada humöret försvann. Tråkigt nog. Men detta ska inte få förstöra denna dagen, för även idag vaknade jag på ett strålande humör.

Off to work!

......Skrivet: 2010-01-16 | Klockan: 12:34:57


Nu ska jag strax rusa till jobb och spendera dagen där. Här får ni en trevlig låt att njuta av!
Ses ikväll!

Happy

......Skrivet: 2010-01-16 | Klockan: 10:20:11


Om en stund är det dags att göra sig färdig för dagens jobb. Men jag är lika glad för det! Antar att jag vaknade på rätt sida i morse och förhoppningsvis håller det glada humöret i sig hela dagen. Allt blir så mycket lättare med ett leende på läpparna!

I övrigt så har hela veckan varit ganska bra i eftertankte. Har inte en ända gång viljat sätta mig på stället och skrika att nu vill jag inte mer. Har mer eller mindre varit en glad bloggare hela veckan som dock har haft mycket att göra. Men det kommer det nog bli ändring på det, då jag har kommit in i rutinerna igen.

Crazy Day

......Skrivet: 2010-01-15 | Klockan: 18:07:13


Trots att studiebesöket lät riktigt tråkigt så var det ganska kul och intressant. Det var inte bara en föreläsare som stod och babblade på, utan gav oss flera chanser till diskutioner om vilket som var etiskt rätt och inte.

Efter att vi både hade sett en film och lyssnat på föreläsaren fick vi spela ett spel, "journalistspelet". Där man i mindre utsträckning fick testa på att vara en journalist under en dag. Riktigt kul faktiskt.



Efter att ha sagt hej och tack till läraren och föreläsaren,
så gick vi mot skopunkten och förälskade oss i skor. Sedan åkte vi in till stan och träffade Rasmus och hans kompis, innan vi allihopa stack till Burger King. Åt där en stund och pratade om allt möjligt innan vi tog bussen in till stan.
På tåget sedan, fick jag frågan om jag hade legg på mig. Tågvärlden tyckte alltså att jag såg lite gammal ut för att åka på en barn biljett. Haha, som vi skrattade!

Tack för en superkul dag, detta måste vi göra om snart!

Grillat är godast!

......Skrivet: 2010-01-15 | Klockan: 09:27:17
Man mer eller mindre måste fira fredagar. Därför så ska jag & Cajjo (+ dem som vill) sticka till BK efter studiebesöket på HD.


Nice price på Burger King, det är nice och coolt


Kort skoldag!

......Skrivet: 2010-01-15 | Klockan: 08:27:32
Denna dagen började med lycka. Idag var det två vagnar på tåget istället för en. Mindre trängsel är alltid något att fira. Sedan att det kom en helt tom skolbuss är inte heller att vara ledsen för!

Nu om någon minut ska vår lektion - webbdesign börja. Efter denna ska vi ha matte.
Och efter denna lektion ska vi ta oss ner till HD. And that's it!

Grattis bloggen

......Skrivet: 2010-01-14 | Klockan: 21:49:02


Idag fyller min blogg ett år, grattis på den!
Detta var även den tredje dagen i rad vi fick åka buss in till stan. Inte klagar jag, det är mycket bekvämare att åka buss då de flesta väljer att ta tåget (som för övrigt att alldeles för fullt). Dock kommer vi alltid försent för att förstärkningsbussen kommer cirka en kvart efter att tåget har avgått. 

Mer trista  nyheter fick jag när jag kom till skolan. Idag var det sista lektionen av rörlig bild och som en sista uppgift skulle vi i grupper göra en film efter egna huvuden. I min grupp har vi valt att göra en parodi på en känd musikvideo. 
Vi har tidigare haft den oturen att vi inte har sparat på rätt sätt och vår nästan färdig redigerade film försvann. Detta har nu hänt två gånger.
Vi hade alltså ingen film att visa upp när vid lektionens slut. Vi ska dock få en chans att göra om den ytterligare en gång på måndag, vilket innebär att vi kommer missa första ljud lektionen. Men vad gör man inte för ett betyg? 

Ett års skrivande

......Skrivet: 2010-01-13 | Klockan: 18:18:26


Imorgon så är det precis ett år sedan jag startade upp min blogg igen. Stängde ner den ett tag pga tråkigheter, men saknade det allt för mycket och började skriva igen!


Bilderna är på mig och Jack och togs tidigare idag!

Den 13 Januari

......Skrivet: 2010-01-13 | Klockan: 18:03:15


Onsdag kan vara den segaste dagen på vårt schema, lektionerna ligger så tätt att man knappt hinner blinka innan nästa börjar. Vilket mer eller mindre innebär att det är mycket att få in i huvudet på en kort tid. Vilket inte är det lättaste efter en stunds ledighet.
Det kommer vara lite dåligt med uppdateringarna ett tag, mest för att jag ska komma in i gammla rutiner igen samt plugga som en dåre. Det är inte allt för lång tid kvar tills man ska välja inrikting.

Datorkunskap

......Skrivet: 2010-01-13 | Klockan: 11:05:37
Denna lektionen är även känd som "vi-gör-inget-alls-lektion".

I detta nu så väntar vi ivrigt på att läraren ska komma smygande tillbaka, då han har ordnat med mina klasskamraters inloggningar.
Dessutom så väntar vi (eller åtminstone jag) på att lunchen ska börja. Magen lider.

3 Idelogier

......Skrivet: 2010-01-12 | Klockan: 17:51:48


Hade redovisning i samhälle idag. Så här såg min grupp ut!

Från Vänster: Jag (anarkist), Cajjo (kommunist), Emmi (nazist) och Jack (nazist/programledare).

Vi redovisade om 3 olika idelogier och gjorde det på vårt egna vis. Vi började med en stor powerpoint där alla berättade om sina idelogier, var de först uppfanns, kända ledare och så vidare. Sedan kom vi till debatten, redovisningens höjdpunkt.

Jack som agerade program/debattledare ställde frågor om vad vi tyckte om miljön, demokrati, invandring med mera och vi gjorde ett utlåtande från våra idelogier.
Slutade med att kommunisten och nazisten låg på golvet och slogs, medans anarkisten satt med fötterna på bordet och sa "alla får göra som dem vill!".

Detta gick hem hos den krävande publiken och vi fick vårt MVG.



Im going back to school

......Skrivet: 2010-01-10 | Klockan: 15:24:40

Nikon D3000 18-55mm, bild tagen av mig

Idag fastnar jag inte på bild. Inte alls. Kanske att jag gör det senare ikväll och då kanske ni får se mig med rött hår. Vet egentligen inte om jag är nöjd eller ej. Om jag vill ha det mer rött eller om man ska färga tillbaka det igen.

Imorgon är det dags att gå tillbaka till skolbänken. Det enda som jag inte ser fram emot är läxorna, men annars är nog allt annat okej. Lektionerna brukar inte vara så dö trista och lärarna är ganska bra! Dessutom så får man ju träffa alla kompisar igen och det är alltid något positivt! 

Spänningen stiger

......Skrivet: 2010-01-09 | Klockan: 21:22:28
Nu blir det spännande...






Nu ska vi försöka färga håret rött!


Update:

Hmm, det ska bli spännade att se om det är hela håret som är i en röd nyans eller om det bara är mina hårrötter. Jag hoppas på det förstnämda! Det är så svårt att se nu när det är mörkt. Bilder kommer!
Sov Gott!

Dagens knarkar låt

......Skrivet: 2010-01-09 | Klockan: 10:40:39
 Rihanna - Russian Roulette


Ännu en gång

......Skrivet: 2010-01-09 | Klockan: 09:52:26
Vi har gjort det igen!

"Hej. Har precis haft en fantastisk föreställning. Publiken var grym
och Annas "gamla" elever höll igång bra."

Vi fick ungefär en liknande kommentar förra året när vi var där och tjoade och hejade på Anna och de andra på scen. Dock förstod vi långt ifrån alla skämten.

Mer om Engelholmsrevyn kan du läsa här!

Synd men Sant

......Skrivet: 2010-01-09 | Klockan: 09:43:14

Nikon D3000 18-55mm, bild tagen av mig.

Jag har cirka 600 bilder från revyn igår, dock vågar jag inte använda dessa eftersom att jag inte vet hur pass tillåtet det var att fotografera under föreställningen. Synd men sant.
Fick dock några bra bilder!

Idag är det ännu mer jobb som väntar. Dessutom så måste jag få någon att skicka idelogi debatten till mig så att jag också kan det någolunda om vi nu tvingas redovisa på måndag.

Den sjunde Januari

......Skrivet: 2010-01-07 | Klockan: 21:32:20

Nikon D3000 18-55mm, bild tagen av mig. På bilden: Min mamma♥

Idag har man både lyckats jobba och plugga! Året börjar bra med andra ord!
Sitter nu hemma och känner mig både trött och sliten och har en obehaglig känsla att en huvudvärk är på G.
Men innan jag kryper ner under täcket så ska jag tvätta av och smörja in mitt torra face, satta kameran på laddning, tänka igenom vad som behövs tas med till Ängelholm imorgon och packa en liten väska till det.

Sedan ska jag också passa på att önska att min mamma fryser rumpan av sig i Sälen!

Fullt Schema

......Skrivet: 2010-01-07 | Klockan: 11:34:25

Nikon D3000 18-55mm, Bild tagen av mig.

Idag ska det jobbas så det står härliga till. Börjar då inte jobba förrän 16.00, men ska plugga fram tills dess. Så jag kommer tyvärr inte vara så aktiv idag och samma sak gäller de kommande dagarna, då jag jobbar ganska mycket.

Torsdag: Jobb 16.00-20.00
Fredag Jobb 13.00 - 18.30 Engelholmsrevyn 19.30 -??.??
Lördag Jobb 13.00 - 19.00
Söndag Jobb 07.00 - 13.00

Så här ser mitt schema ut för kommande dagar. Då ser ni anledningen till att det kommer vara kasst med uppdateringar också. Men ska försöka slänga in ett litet inlägg när jag får chansen.

Första PS bilden

......Skrivet: 2010-01-06 | Klockan: 16:46:59

Bild tagen och redigerad av mig.

Var tvungen att testa photoshop nu när man har införskaffat det. Självklart så tog jag den chansen att nörda mig samtidigt. Tycker att det är så synd att man har förstört Twilight böckerna. Filmerna kommer inte ens i närheten av böckerna och att de har satt åldersgränsen till 11år är inte heller någon hit!

Dock kan jag inte låta bli att läsa dem om och om igen och i hemlighet önska mig en egen Edward ♥

Film och kortspel

......Skrivet: 2010-01-06 | Klockan: 12:07:17

Nikon D3000 18-55mm, tagen av mig

Kvällen började med att Cajjo kom hem till mig och fixade med min dator medans jag fixade hennes hår. Varför vi fixade hennes hår är lite småluddigt, men det kan ha varit för att hon tidigare hade lockat håret och det hade lagt sig ner.

Sedan sprang vi över till Fille. I väntan på att Viktor skulle komma så satt vi och valde mellan högar av filmer. Till slut så valde vi Paranormal Activiti. Sedan när Viktor kom så hade vi en liten konversation om vart vi skulle sitta någonstans, i stor soffa med mindre bra ljud men större tv eller i en liten säng med bra ljud och mindre tv. Soffan vann då den kom med ett soffbord.

Filmen som skulle vara årets skräckfilm blev nästan till en komedi då vi sa saker som "vad är hon rädd för? Den städar ju åt dem, var glad!". Alltså inte alls så obehaglig som jag hade föreställt mig, då jag är mycket lättskrämd. 

Efter filmen så gick vi ut i köket och spelade kort. Spelade 2 olika spel som jag inte kommer ihåg namnet på och som jag var ganska kass på. Killarna vann gång på gång. 
Sedan efter någon timmas spelande blev 3/4 av vår lilla grupp hungrig. Nattmat alltså. 

När maten var uppäten så blev det mer tvtittande bland annat på MTV. Nu var klockan runt 4 och det var dags att gå hem! 

   
Bilderna är klickbara!

Den femte Januari

......Skrivet: 2010-01-05 | Klockan: 16:44:37

Nikon D3000 18-55mm, bild tagen av mig

Studerar min katt som fånga luftpartiklar i mitt fönster. Han hoppar upp mot väggen och slår ihop tassarna och ser ganska löjlig ut.
Det är snart dags att springa över till grannen och ha vår tredje filmkväll. Vilken film det blir ikväll återstår att se. Inte för att filmen spelar någon roll då vi knappt tittar på den eftersom vi är fullt upptagna med att köra fingrarna i sidan på varandra och skratta åt de mest löjliga saker, men det är väl så det ska vara!

Filmkväll (IGEN)

......Skrivet: 2010-01-05 | Klockan: 14:51:56

Nikon D3000 18-55mm, Bild tagen av mig

Tiden verkar alltid gå mycket långsammare när man väntar på något. Mycket långsammare.
Denna gången så väntar jag på att kvällen ska komma krypande, då vi återigen ska ha en filmkväll. Gör vi något annat?

Nej, jag skulle inte tro det.


Bild från filmkväll

Dagens låt

......Skrivet: 2010-01-05 | Klockan: 12:49:46


Shopping/fika

......Skrivet: 2010-01-04 | Klockan: 22:08:33

Nikon D3000 18-55mm, bild tagen av mig

Det var endast meningen att vi skulle fika idag. Men det blev lite mer än så.
Som en bonus på fikan blev det en liten shoppingrunda, mest tack vare att jag råkade pilla sönder ett av mina öronhängen på Espresso House. Opss.. 

Det blev en vända in på Glitter där jag packade på mig ett 3pack öronhänge, stora ringar i silver och en klämma.
Efter det så sprang vi in på Gina Tricot (igen) där vi köpte vars en tjocktröja i olika mönster. Ingen av oss kunde bestämma sig för vilken av tröjorna som var finast/satt bäst så vi köpte vars en och pratade om delad vårdnad om dem.

Jag ser det snöa, jag ser det snöa...

......Skrivet: 2010-01-04 | Klockan: 10:28:11

Nikon D3000 18-55mm, Bild tagen av mig

Helt utan förvarning så började det snöa. Där försvann mina planer om att gå ut med kameran. Om det inte slutar snöa det vill säga.  
Vet inte heller om det blir av att dra sig in mot staden heller. Även om tanken bara var att sitta inne på ett mysigt fik så känns det inte lockande att gå ut i detta värdet alls!

Filmkväll!

......Skrivet: 2010-01-04 | Klockan: 09:07:11

Nikon D3000 18-55mm, bild tagen av mig

Är hemma från en helt flumm filmkväll och är nu något utvilad. Efter en kväll med många skratt har man nu träningsvärk i magen för att man har haft så roligt.
Det är synd att vi inte gör sådant oftare, speciellt eftersom att vi faktiskt bor i samma lilla ort. Men ju oftare man gör något ju mindre uppskattar man det, så brukar det ju vara!



Vi spelade aflapet, Cajjo blev vinnare med hela 113 poäng!





Media VS SPID, baby!

Shoppingsug

......Skrivet: 2010-01-03 | Klockan: 11:09:36


Hjärnan ber mig att spändera pengar, köpa en massa kläder och sedan gå och vara snygg i dem. Att handla sommarkläder måste vara något av de roligaste som existerar i min värld. Sommaren är också en helt underbar årstid och det beror delvis på alla tunna och lössittande kläder man har på sig.

Här ovan kan ni se några av de plagg som jag hoppas vara ägare till fram mot sommaren.

Music In My Heart

......Skrivet: 2010-01-02 | Klockan: 20:25:58

Bild tagen med webbkameran

Kom på ett alldeles utmärkt sätt att spändera dagen på. Fylla min Ipod med musik! Det var ganska längesedan jag fyllde på med musik och mitt musikbehov är långt ifrån tillfredställt!
Detta är lite av vad jag laddade in idag:

♣ Black Eyed Peas

♣ Justin Timberlake

♣ Gavin DeGraw

♣ Leona Lewis

♣ Taylor Swift

♣ Rihanna

Vilken musik lyssnar ni på?

Nästan död

......Skrivet: 2010-01-02 | Klockan: 14:53:09

Nikon D3000 18-55mm, bild tagen av mig

Nix, jag är inte död. Har bara väldigt lite att säga och ännu mindre att skriva. Antar att det är en sådan dag som man missar att göra något under.

Återkommer när jag har hunnit ifatt tiden.

Oendligt trött

......Skrivet: 2010-01-01 | Klockan: 23:26:00

Nikon D3000 18-55mm, bild tagen av mig

Så trött att man inte kan sova, kan man vara det?

Nyårsafton

......Skrivet: 2010-01-01 | Klockan: 11:35:09


Nikon D3000 18-55mm, bild tagen av mig

Första inlägget 2010. Efter allt för få timmars sömn så bör jag egenligen låta bli att skriva. Men jag älskar ju att göra det, så varför ska det stoppa mig?

Gårdagen/natten var oerhört kul. Började hemma hos Cajjo där man spelade träningsspelet, med samtliga gäster. Därefter så gick vi ut i kylan då klockan var något runt 22.00. Djupfrysta kom vi hem till Viktor som var jätteseg på att komma ner och öppna åt oss.
Inne i ett mycket varmare vardagsrum så hade vi beslutsångest över filmhögen som låg på bordet. Boysen försökte få oss att bestämma och vi bara prata på. Till sist blev det en film ändå.
Vid 12-slaget gick vi ut och försökte fota raketer utan någon vidare framgång. Stod där ute i någon timme innan vi smög in igen för att starta nästa film.

Klockan 03.30 kom vi på att jag skulle upp och jobba senare idag och bestämde oss för att gå hem. Cirka 04.00 stod jag innanför ytterdörren, hur pigg som helst och undrade om det skulle bli mycket sovande.

Och nu sitter jag här, börjar jobba 13.00 och önskar inget hellre än att jag kunde få sova en stund till.


RSS 2.0