sista november

......Skrivet: 2010-11-30 | Klockan: 19:27:49

Okeej, mina snö bilder kanske börjar bli lite drygt att titta på nu. Men bara lite. Liiitteeeeee.

Imorgon är det den första december. Julkalender och allt som hör där till dras igång imorgon. 22 dagar till jullov. Skönt, ledig, finally.

På fredag ska jag få andas aula-luften, härliga tanke. Är dock smått nervös över dansen, what if they don't like it? Eller tycker att det är för svårt kanske?


Men nu pyser jag på personalmöte, tjingeling!

Complete Silence

......Skrivet: 2010-11-29 | Klockan: 16:54:03

Tappade fingrar resulterade i den här bilden. Awesome I say. Love it!

Lyckan kom hoppandes när pappa sa att han har satt i nya färgpatroner i skrivaren. NAJS! Jag får skriva ut bilder igen!! Citat " Men du kanske inte ska skriva ut några bilder på den och kanske önska dig en fotoskrivare i julklapp" slut citat.

För en fotoskrivares färgpatroner är ju inte alls dyrt att ersätta det heller, neeeej dåå!

 


Tappat fingrar

......Skrivet: 2010-11-29 | Klockan: 09:58:06
Jag och Daniella har varit ute i skogens barn och tappat fingrar. Det var nice (läs:kallt).

Tjugoåttonde November

......Skrivet: 2010-11-29 | Klockan: 07:04:05
Godmorgon. Gårdagen gick ut på att göra något som inte kändes som något alls. Fast vi gjorde ganska mycket ändå.

Först tittade vi färdigt på "Mupparnas julsaga" som vi somnade till i lördags och därefter såg vi "Happy Feet". Efter det så åt vi lite innan vi drog med systrarna ut i pulkabaken och hade mer krig än vad vi åkte.

Här någonstans blev klockan fyra och 35 minuter senare satt jag och Tobias på ett tåg in till stan och dess överfyllda julskyltning. Sjukt att det kan få plats så mycket människor på samma ställe!

Väl hemma såg vi på Kalla faktas granskning av drottningens pappa. Kändes som om de inte kom fram till något viktigt över huvud taget, men det kanske kommer i nästa avsnitt?

Han är på G

......Skrivet: 2010-11-27 | Klockan: 16:02:48


Gammal bild, ny redigering.

Nu är Tobias på G. Dags att dra ut på Väla alltså! Kanske kan passa på att köpa några julklappar när jag ändå är ute ;) Hmm..

 


Tre timmar of nothing

......Skrivet: 2010-11-27 | Klockan: 15:27:30

Tobias tyckte att skolan var grymt stor (och han kände min idrottslärare?!) och vi satt och gjorde egentligen ingenting.

Presskonferansen vi lyssnade på var också väldigt spännande. Skåne blev självständigt. Sista timmen satt många ifrån min klass + några till och tittade på Ice Age 3 inne i fotosalen. Så skojigt hade vi, yaay.

Nu väntar jag på att Tobias ska skicka ett sms om att han är på parkeringen och väntar. Vi ska iväg till Väla med några av hans kompisar, inte för att jag vet vad jag ska köpa där, men titta det kan man ju alltid göra :)


School on a saturday, yaay.

......Skrivet: 2010-11-27 | Klockan: 10:00:00

Ja, nu någon gång borde jag ha klampat genom skolans dörrar och korridorer med pojkvännen i tätt släptåg. Kommer förhoppningsvis att hitta i alla fall någon ifrån min klass så att jag inte sitter där ensam och kuckilurar utan någon som helst anledning. Wish me luck.


To the fridge!

......Skrivet: 2010-11-27 | Klockan: 09:22:13

So true..

Tja, nu sitter jag och väntar på att Tobias ska hämta upp mig sen ska vi vidare mot skolan. Har fortfarande inga bilder som jag behöver redigera, så får väl försöka smita undan och visa Tobias skolan eller något liknande.

Smell you.


Programmet som inte finns

......Skrivet: 2010-11-26 | Klockan: 21:31:38

Lagom kul att se att inga av mina mms har kommit fram. Blä!

Imorgon är det öppethus på skolan. Vi ska vara där, fast medieprogrammet inte längre finns, och redigera bilder. I TRE TIMMAR. Vilka bilder då? undrar jag. Har jag någon bild som kommer ta tre timmar att redigera? Har någon en bild som tar tre timmar att fixa till?

Tobias kommer dit och tittar. Spännande. Han kommer säkerligen ta alla chanser han får att tetas - I wouldn't be surprised. Kul att han är intresserad av att se vad det jag egentligen håller på med i skolan. Han tror säkert att jag bara flummar, så som jag spammar honom med sms.

 


Redovisning

......Skrivet: 2010-11-24 | Klockan: 17:02:14

Idag har vi haft redovisning. Det gick ganska bra faktiskt och var inte alls så svårt som jag först trodde att det skulle vara. Vi fick till och med + i kanten för att Elisabeth och Sofie var utklädda!

Annars känns det som om vi inte har gjort något alls idag. Eller i alla fall jag. Segt som sjutton har det varit och då har jag inte ens varit där hela dagen. Weird.


Snön ligger vit på taken...

......Skrivet: 2010-11-24 | Klockan: 07:33:15

Det var cirka 2,3 minus grader ute när jag sist tittade och snön ligger kvar som ett vitt täcke på marken. Till och med på asfalten.

Jag älskar snö. Jag älskar kylan som gör det så mycket bättre att komma in till värmen. (Jag hatar skor som är inpregnerade, men ändå läcker in! BLÄ!)

Idag börjar jag inte förrän vid 11 tiden. Känns härligt. Tror inte att vi har några roliga lektioner, men det kommer ändå att bli en ganska kort dag, najs.

Vill också säga.... Grattis på födelsedagen Fröken Dror! Hoppas du får en fin dag!

 


liiiiisa

......Skrivet: 2010-11-22 | Klockan: 20:56:48

Hej det här e lisa. en tjej på 12 år 3 månader och 6 dagar och är 187 cm lång. Jag har invaderat Jonnas blogg. Mohaha!!!
Nej nu skall jag våldta henne ;)
Puss och kram


Tjoooo

......Skrivet: 2010-11-22 | Klockan: 09:13:21

Då tänkte jag ta mig till skolan, eller snart i alla fall. Tjohoo.. Vi hörs i eftermiddag.


Så väldigt intressant.

......Skrivet: 2010-11-22 | Klockan: 07:51:20
Godmorgon. En sådan halvtrist allmänt bläig dag.

Ska strax packa allt färdigt och sedan klä på mig. Känns inte lönt att sminka sig om man ändå ska simma senare idag. Orkar inte riktigt gå runt och se ut som en panda, även om jag bara ska hem.

Oj vad intressant inlägg säger ni. Well, jag håller med.

Painting

......Skrivet: 2010-11-21 | Klockan: 22:19:22

Sitter och målar lite i photoshop och tänker att jag egentligen skulle behöva gå och lägga mig. Men samtidigt så är jag egentligen inte trött. Inte mentalt i alla fall.

Morgondagen känns fortfarande helt meningslös hur jag än vänder och vrider på det. Lönt att göra träningsuppgifter om jag ändå inte fattar vad de är bra för.


Direkt från ICA..

......Skrivet: 2010-11-21 | Klockan: 19:49:27


Bild ifrån ridhuset med Karolina.

Andra gången på två dagar som kassan slutar funka när jag sitter där. Det är svårt att hålla humöret i styr inför kunderna, då man egentligen vill slå kassan sönder och samman!

Imorgon är det skola igen. Utan fotolektion. Det är fortfarande utvecklingssamtal så att vi har ingen lärare egentligen. Men hon tycker att vi ska komma dit och jobba ändå, men gör det någon nytta om hon ändå inte ska visa hur vi ska göra. Lönt om man ändå inte får svar på sina frågor?

Men nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta bort all trevlig hårspray som har har facet fullt av. Ska passa på att äta lite också när jag ändå är på g. Smell you.

 


Lite kvar

......Skrivet: 2010-11-20 | Klockan: 18:00:00

Bara en timme kvar. KÄMPA!


On work

......Skrivet: 2010-11-20 | Klockan: 13:05:00

Nu har jag antagligen precis satt mig i kassan och börjar arbeta. Antagligen har jag börjat räkna ner tills stängning också! Förhoppningsvis så är det mycket med folk så att man slipper sitta och tråka några längre stunder.

 


We're the once how made you

......Skrivet: 2010-11-20 | Klockan: 12:08:54


Bild tagen igår i studion.

Sitter och gör i ordning det sista innan jag ska ta mig till jobb. Slutar som vanligt strax efter sju så är hemma något därefter. Sedan kommer Tobias hit och vi ska ha världens slö kväll, eller så är det sagt i alla fall.

Nej, men nu får jag ta och gå här ifrån innan man fastnar allt för mycket. Tjingeling.

 


♥ Your amazing, just the way you are

......Skrivet: 2010-11-20 | Klockan: 10:16:32
The Script - Breakeven

Bruno Mars - The Way You Are


Winter wonder land

......Skrivet: 2010-11-20 | Klockan: 09:41:26

Morgonstund har guld i mun. Heter det inte så? I alla fall så vaknade jag runt sju tiden och undrade varför jag blev bestraffad med en sådan tidig morgon. Efter många försök kunde jag inte heller somna om så det var bara till att gå upp.

Lyckan var gjord när jag såg att snön fortfarande låg kvar och bestämde mig för att gå ut occh fota så snart jag hade fått kläder på mig. Så bilden ovan är ifrån min fotorunda.

Är det någon mer än jag som älskar snö? Tystnaden i naturen som kommer med den och sättet den ljusar upp en mörk vintermorgon.


Waah

......Skrivet: 2010-11-19 | Klockan: 12:51:57
Sitter i medias datorsal och hummar. Är redan färdig me uppgiften vi fick till naturvetenskapen och väntar på att idrottslektionen ska börja. Ska följa med Karolina när hon rider sen och fota, det ska bli superkul, då jag aldrig har fotat hästar innan!

Men nu ska vi pysa, tjingeling.

This, right now.

......Skrivet: 2010-11-18 | Klockan: 16:32:43



Efter en hel weird dag så sitter jag och letar musik och försöker få insperation ifrån youtube. Fredag vecka 48, ska jag nämligen rusa runt på Elineberg skolan och piska sjuor till lydnad. Mohahah!

Eller nej, det är nog inte riktigt så det kommer gå till. Jag ska snarare lära dem magdans än att stå med piskan i högsta hugg (men det kanske blir så ändå?). Det kommer bli jättehäftigt!! Om man hittar någon bra låt det vill säga...

 


You know.. We tried.

......Skrivet: 2010-11-17 | Klockan: 21:45:58
Det finns två sorters onda människor - de som utför onda handlingar och de som ser på utan att göra något.

Men de som faktiskt försöker göra något med inte får något svar. Är det dem man lägger skulden på?

Usch nej

......Skrivet: 2010-11-17 | Klockan: 07:11:53

En bild ifrån kulturdagen.

Jag har inget emot morgnar, det ända som stör mig är att jag måste gå upp. Speciellt eftersom att Tobias fortfarande ligger kvar i min säng och jag sitter här och föröver bilder till usbminnet. Yay...

Nej, jag är inte alls sugen på dagen och hade helst viljat sova bort den. Usch. Men nu får man nog dra upp sin pojkvän ur sängen och gå ner och äta innan magen äter upp sig själv.

 


Grönt är skönt

......Skrivet: 2010-11-16 | Klockan: 20:16:25

Från svart till grönt. Det blev inte sådär super avancerat och bilden på mig är inte speciellt ny heller, men den är betydligt bättre än halloween designen. (den gör mig åtminstone inte lika less)


Life is no nintendo game

......Skrivet: 2010-11-16 | Klockan: 19:10:08

Favoritbilden av tre.


Technology

......Skrivet: 2010-11-16 | Klockan: 18:30:06

Hejsan hoppsan lillebror, som Karlsson på taket hade sagt. Eller nåt.

Sitter och försöker pilla ihop mitt framtidsprojekt och blir starkt motarbetad av photoshop. Någon där uppe vill inte att jag ska bli färdig. Tjoo..

Imorgon är det utvecklingssamtal, jag väntar mig det värsta. Det gör jag nästan alltid, när det kommer till utvecklingssamtal då. Att sitta där och bli utfrågad om skolan och annat som inte alls känns viktigt. Men frågan blir då, vad är det egentligen som är viktigt? Det har jag nog inte själv koll på, egentligen..

Borde göra klart de två sista bilderna till projektet och borde göra något åt min blogg och vill egentligen göra klart MDK till imorgon. Kanske borde sätta igång?

 


Hatad måndag

......Skrivet: 2010-11-15 | Klockan: 09:15:58
Måndagen lär vara känd som en allmänt hatad dag. Vi hade tydligen sovmorgon till 11.40, men det var det ingen som visste. Kul va?

Smile like the sun

......Skrivet: 2010-11-14 | Klockan: 22:27:41
 

Jag borde vara duktig och plugga. Borde göra klart bilderna som ska in imorgon. Jo, jag ska. Jag orkar bara inte just nu (mohahah).

Imorgon ska jag fxa naglarna igen, det ska bli så skönt! Tumnaglen är ju nästan helt av och de ser allmänt blä ut! Har dock inte kommit på vad jag ska göra än, men det kommer väl.

Funderar på om jag ska smita ner och ta mig en macka eller två. Börjar bli lite hungrig.


Avataren Lisa

......Skrivet: 2010-11-13 | Klockan: 21:34:21



Jag hade tråkigt en stund och fick för mig att prova att göra en avatar. Blev lite sådär, men vadå, andra försöket och då är min kasshet tillåten. Övning ger färdighet, eller hur?

 


Måste ha!

......Skrivet: 2010-11-13 | Klockan: 19:10:01

Sen en tid tillbaka har min chef kallat mig för Batgirl och då hade inte den här tröjan varit helt fel! Enligt mig är den helt grym och hade inte tvekat att ta den på mig!

 


Sorry

......Skrivet: 2010-11-13 | Klockan: 11:40:01
Ledsen för den superkassa uppdateringen. Men jag har helt enkelt inget att skriva om. Det händer inget spännande som är värt att skriva om just nu.

Men ändring ska det bli och vi börjar med designen.

Marilyn Manson

......Skrivet: 2010-11-10 | Klockan: 14:33:21

Ni kan inte annat än att påstå att min musiksmak är delad.


En snabbis

......Skrivet: 2010-11-05 | Klockan: 17:39:08
Hej, hej, hej, hemskt mycket hej. Jo, jag lever, jag finns etc, etc.

Föreställningen var grym! Riktigt grym! Dansen och sången var snyggt sammanflätat och att publiken fick delta gjorde bara saken bättre! Två tummar upp säger jag!

Men nu ska jag ta på mig tänkarhatten och plugga. Företagsekonomi, här kommer jag!

Friday morning

......Skrivet: 2010-11-05 | Klockan: 09:49:48

Jag kom hem för inte allt för längesedan. Spänderade natten hos tha boyfriend, med massa mys och filmen Kung Fu Panda. Den var riktigt rolig och jag lyckades hålla mig vaken genom hela filmen! Woho!

Nu sitter jag här och känner mig rätt ut sagt skabbig till bristningsgränsen. Ska strax börja göra mig i ordning för att dra in till stan och vara supportive publik och träffa Linda. Sen blir det hem igen och plugga företagsekonomi. Aldrig en lugn stund här inte!


On running feet

......Skrivet: 2010-11-04 | Klockan: 20:48:17


Sorry för överexponerad bild, men webbcamera liksom.

Efter fyra timmars arbete sitter jag här och försöker orka klä på mig andra kläder. Sitter med andra ord fortfarande i arbetskläder och tänker att jag måste snart ta mig hem till pojkvännen. Det gör redan ont att veta att jag måste gå upp tidigt med honom imorgon, buhu!

 

Imorgon ska jag ta mig in till stan för att titta på ett genrep som Fröken Dror deltar i. Kommer att träffa Linda som också ska dit, så det kommer bli jätteroligt! Men nu får jag ta tummen ur röven och klä om! Smell You!

 


Bye bye bye

......Skrivet: 2010-11-04 | Klockan: 15:11:44

Nu ska jag gå ner och äta, sedan dags att dra till jobb! Smell You!


Mitt hår

......Skrivet: 2010-11-04 | Klockan: 13:42:26



De som känner mig vet att jag bytar hårfärg stup i kvarten. Jag gillar förändringen och blir aldrig nöjd. Perfektionist. Nu är jag sugen på att färga det igen, trots att jag inte alls för länge sedan färgade håret hos frisören. Kanske dags att boka ny tid?

Hinner inte

......Skrivet: 2010-11-04 | Klockan: 11:10:20

Idag ska jag jobba 16.00 - 20.15. Det känns inte lönt att göra något över huvud taget. Det hade varit en helt annan sak om jag hade varit i skolan först och sen börjat jobba, men nu följs varenda tanke i huvudet på mig med "fast det hinner jag nog inte".

 

Jag ska i alla fall börja med att duscha och glo igenom företagsekonomin. Man har ju prov om en vecka.


The last two days

......Skrivet: 2010-11-04 | Klockan: 10:38:04


Halloween festen var en succé! Maten var god, cheescaken var blå och dräkterna var awesome. Vi spelade spel och snackade en massa skit. Dock när klockan närmade sig 23.00 var alla smått döda och låg utslagna på varandra i soffan.

Igår började jag jobba 07.45. Kan inte beskriva med ord hur jobbigt det var att ta sig ur sängen, speciellt när Tobias envisades att nästintill ligga ovan på mig. På jobb hann jag packa upp en och en halv vagn med godis av alla dess möjliga slag.

När jag slutade 12.15 så var det direkt hem och slänga sig på soffan. Låg och halvsov hela dagen och väntade på att Tobias skulle komma över. När han kom så slöade vi ännu mer och tittade på Grey's Anatomy innan han drog sig hemåt igen.

Now Im gone

......Skrivet: 2010-11-01 | Klockan: 13:54:53

Har äntligen fått på mig kläder som känns bra! Ska strax gå och ta på mig skorna och gå ut i det ruggiga vädret. De kommer med 25 tåget så får väl skynda mig lite! Smell you ♥

 


Obeslutsamhet

......Skrivet: 2010-11-01 | Klockan: 13:19:33

Like Toy Soldiers - Eminem



Nu har jag säkert bytat kläder tre-fyra gånger. Jag kan helt enkelt inte bestämma vad jag ska ha på mig. Det är inte så att jag inte gillar de kläderna jag tar på mig för att sen ta av mig igen. Det är snarare att det känns som om de inte passar för dagen.

Väntar nu på ett sms ifrån Cajjo sen ska jag bege mig ner mot ICA. Det är dags att förbreda morgondagens fest.

 


Rosa bloggdesign

......Skrivet: 2010-11-01 | Klockan: 11:10:40

Fick en förfrågan om jag kunde fixa en bloggdesign och givetvis kunde jag det. Den här tjejen ville ha stor text och massor av rosa och en kamera för att visa hennes fotointresse!

Så här blev resultatet! Vad tycker ni?


Tredje gången gillt

......Skrivet: 2010-11-01 | Klockan: 08:39:46

Idag har jag faktiskt något planerat. Jag ska bland annat försöka ordna min dräkt så att den sitter lite bättre (den är både för lång och för bred) och jag ska hjälpa till att förbereda maten inför imorgon.

 

Trots att det heter tredje gången gillt, så hittade jag nada på Väla. Vi var inne överallt, till och med på nyöppnade Elgiganten och Ikea. Är jag kass eller är jag bara kräsen?


RSS 2.0