Nemi + ångest

......Skrivet: 2009-04-29 | Klockan: 19:23:54

För er som inte ser vad det står!
" Åh, jag längtar till sommaren, Cyan! Då kan vi bara slappa!"

Det är nu jag har fattat. Snart går jag inte i grundskolan längre! Det är nu som jag har fattat att det inte varar för evigt. Först nu har jag fattat att jag måste LÄMNA FRÖKEN DROR, FÖR ATT GÅ PÅ NÅGON SKOLA UTAN HENNE!
Det går jag inte med på! Hon är den bästa lärare som jag någonsin har haft och nu måste jag bara åka efter 3 fjutt år?! No thanks! Jag stannar gärna!

Dessutom kommer man ju att sakna många elever. Det är nu man inser att tiden är knapp och det finns snart inte så mycket kvar så som man skulle vilja. Fröken Dror är återigen den bästa lärare jag har haft( det tåls att upprepas ), hon har fått mig att öppna mig på så många sätt och även varit ett bra stöd i svåra tider.
Det är inte en sån som man vill lämna och vandra vidare!

Jag kommer och bo på eberg på deltid!

Musikal + skärpning!

......Skrivet: 2009-04-29 | Klockan: 18:17:44
Dagens rep:

Tvilling André saknades pga sjukdom tillsammans med många andra (var är allihopa?). Men jag och Alice satt i bakre delen av aulan och körde några av våra scener som vi inte har kört sedan tidernas begynelse! Måste erkänna att jag var ganska rostig och behövde smygtkika några gånger. Dessutom störde "på lek - nummret" på scenen en aning.

Idag drog Fröken Dror ett "nu-får-ni-skärpa-er-för-helvete-tal". Men det är ju sant. Vi är många som inte har koll på repliker, ingångar och utgångar och det finns inget flyt i något alls.

Nu är det exakt 2 veckor till premiär och nästintill allt är färdigt, bara någon dörr ska målas, men sedan är alla dekorer klara. Plancher, biljetter, program finns klart. Det enda som inte funkar än är replikerna!
Det är allt för många som sitter och gör allt annat än att repa när dom inte står på scen! Skärpning nu! Det är jättejobbigt för dem som står på scen och försöker agera (här är många scener som är grymt jobbiga, om ni som medverkar inte har märkt det) och sedan är det ju inte så kul heller när man själv ska upp på scen och inte kan sina repliker!

Har själv en del scener som jag nästan mår illa av att framföra och då hjälper det knappast att folk sitter och tramsar när man kämpar med att minnas replikerna! Många av dessa repliker är ganska långa och måste kommas ihåg helt för att sammanhanget inte ska bli fel!

Så nu är det dags att skärpa till sig! Premiären är inte många dagar bort och då ska allt sitta. Ditt ansvar att kunna allt!

Best day ever!

......Skrivet: 2009-04-29 | Klockan: 08:33:13
Idag är det en bra dag!

halv 11 ska min klass till konserthuset och heja på 7orna som ska spela där. Whoho! Detta betyder att vi missar mattelektionen och spanskan!! Sedan kommer vi tillbaka lagom till musikalrepet! Yay!


Skit i att texten ligger fel i klippet!

My pic

......Skrivet: 2009-04-29 | Klockan: 07:58:53
Nu sitter jag här tidigt tidigt och laddar in bild efter bild på datorn. Detta är för att även idag är det musikalrep och då måste kameran vara tom och laddad!



Yay! Denna bilden har jag taigt och den är så grymt snygg! Den har även fått en plats i programmet som vi ska sälja! Yay!!


Dessutom ska vi passa på att gratulera Matilda, Meckii och  André som har blivit preliminärt intagna på dans och musikal skolan! Synd på dig Alice.

Ny länk

......Skrivet: 2009-04-28 | Klockan: 20:53:36
Ny länk!

Denna tjej heter Linnea och går i min klass. Kort och gott!

Knappt lovlig

......Skrivet: 2009-04-28 | Klockan: 19:59:30
Idag har jag läst ut Knappt lovlig av Katarina Von Bredow. I ren allmänhet tycker jag att hon skriver väldigt bra böcker och är en av mina favorit författare.

Knappt Lovligt handlar om Hanna, en statstjej som knappt syntes eller hördes tills Linn, klassens populäraste tjej bestämmer sig för att hon är okej. Dom blir "bästa vänner".
Hannas lite halv vimsiga mamma vill plötsligt fly ut på landet och Hanna måste följa med. Inga sena kvällar på stan, sista bussen går halv 8 och inte nog med att Linn hatar allt som har med landet att göra, dessutom går Hanna kär i en grisbonde! Hur ska hon kunna behålla vänskapen med Linn när hon ofrivilligt dras i Arlid ?
Och vad håller Linn på med?


Hmm?

......Skrivet: 2009-04-28 | Klockan: 19:32:36
Hmm... Man kanske ska vara Marilyn Monroe på spex? She is kind of cute


Musikal var det här!

......Skrivet: 2009-04-28 | Klockan: 19:06:24
Musikalrep! Det börjar dra ihop sig till premiär och alla rep känns mer eller mindre livsviktiga! Det ser ut som om väldigt agressiva virus har slutit sitt grepp om några av våra medverkaden, vissa har man inte sett på evigheter! Ja,ja, hoppas ni kryar på er snart! Vi behöver er alla!

Dagens rep:

Detta gick ju tyvärr ut över vår fame tid! (buhu) Men det gjorde inte så mycket eftersom att musikalrep är lika roligt. Det började med att vi skulle släpa upp alla dekorer + den rika dörren till aulan. Dekorerna är inte något vidare tunga, snarare väldigt otympliga! De är väldigt sköra (papper på en träram) och minsta lilla vindpust och pappret kan rivas itu. Not god! Vi har lagt ner många timmar på var och en av dessa dekorer och det vore en kattastrof om något gick sönder!
Dörren däremot är inte speciellt ömtålig, men väldigt tung! Grymt ostabil och troligtvis den tyngsta dörren i historien!

Men iallafall fick vi upp allting till slut! Då skulle montera ihop dekorerna så de kan stå upp. Det gick hyfsat snabbt.
Jag fick även prova både klänning och peruk när jag ska vara Marilyn Monroe. Tyckte att jag såg ganska rolig ut, men Fröken Dror påstod att jag såg söt ut. (Hon såg mig från en annan vinkel eller något).

Senare kom en gäng ur ensemblen och vi körde slut scenen med Fröken Dror som stand-in tvilling för Axel. Det blev även lite sång övningar med stämsång.


Marilyn Monroe = Chelinka?

Regnet det bara öser ner

......Skrivet: 2009-04-28 | Klockan: 07:15:00
Det har tydligen regnat hela natten. Det har även åskat. Man kan inte påstå att jag har märkt detta (jag sov som en sten). Vilket jag tycker är lite synd, för att det är ju så mysigt med åska och strömavbrott och grejer.
Synd att där inte var någon älskling heller, det är ju så mysigt att sova med honom.

Gud vad mycket jag har missat mycket i natt!

Undra om PW (idrottsläraren) tänker tvinga ut oss i detta gråa väder och träna kondition, låta oss springa i våt lera med läckande skor. Det hade ju inte varit speciellt snällt. Blött och äckligt.

Valborgsmässoafton

......Skrivet: 2009-04-27 | Klockan: 21:08:58
Då är det valborg på torsdag! Hur firar vi då kungens födelsedag?

Många jag känner ska ut och supa sig fulla. Det förstår jag inte riktigt, vad som ska vara kul med det. Alkohol är ju rent gift som folk mer än gärna hivar i sig utan gränser. Skrattar åt dem som däckar och spyr. 
Vad är det som är så himla roligt med detta nu då? Eller är det så att man försöker dricka sig ifrån verkligheten? 

Hmm.. Jag vet inte.

Själv ska jag inte göra så mycket. Eventuellt gå ut på "kullarna" bakom mitt hus och se på majbålet som man gör varje år. Ganska mysigt. Halva byn samlas för att se scouterna tända på en hög med bråte och höra kyrkokören sjunga. (Jag låter som värsta bonden) Kanske man springer på en och annan klasskamrat. Det är ju alltid trevligt. 
 

Kreativitet?

......Skrivet: 2009-04-27 | Klockan: 20:55:10

Meckii har nog brist på kreativitet när det kommer till skrivande och bloggande.
Det är inte sällan som det ligger en direktlänk till mig! Oftast står det också "Jag orkar inte skriva om det, så jag länkar till Chelinka för hon har redan gjort det!"

Snacka om att bli utnyttjad till det maximala! Visst, det gör inte mig något. Men det hade varit kul med en annan åsikt ibland! Det är lite tråkigt att bli hänvisad till sin egen blogg ;)


Yay!

......Skrivet: 2009-04-27 | Klockan: 16:53:43
Yay! VI slipper heden vi slipper heden!

För er som inte vet vad heden är så är det en stor utomhus arena för friidrott. Detta är något som idrottlärare tvingar en att göra från typ 5an? Kanske yngre. Men i år slipper vi! Mohahahah!

HEJA MUSIKALEN!

En rubrik

......Skrivet: 2009-04-26 | Klockan: 16:40:55
Hemma, trött, skit.

KOrt kort kortis

......Skrivet: 2009-04-26 | Klockan: 09:22:42
Idag är det helgrep med musikalen. Tjoho. Mellan scenerna jag är med i ska jag leka fotograf. Tjohej.

Hallonbröst

......Skrivet: 2009-04-25 | Klockan: 15:27:31
Hört på tv:

- Såna där hallon bröst!

- Nej nej! Du menar gellehallon!

Varför män kissar stående

......Skrivet: 2009-04-25 | Klockan: 15:05:23
Hahaha, måste bara lägga in denna också! 


Varför männen kissar stående...


När Gud hade skapat Adam och Eva, hade han två saker kvar som han tänkte ge till dem. Gud vände sig till de båda och sa:


"Jag har två saker kvar till er, den ena är konsten att kissa stående..."


Adam avbröt:


"Jag, jag vill ha den, det skulle vara riktigt kul, livet skulle vara mycket lättare och roligare!"


Gud tittade på Eva som nickade och sa:


"Varför inte, det är inte så nödvändigt för mig."


Så Gud gav Adam den här gåvan. Adam skrek av glädje, hoppade upp och kissade runtom, skvättande och sprang till stranden och kissade och beundrade mönster han gjorde i sanden.


Gud och Eva tittade på Adams glädje och Eva frågade Gud:


"Och den andre saken som Du skulle ge bort som gåva?"


Gud svarade suckande:


"Hjärnan Eva, hjärnan."




Nu påstår jag inte heller att alla män står upp och kissar eller inte har så mycket innanför pannbenet. Det finns stora smarta män som kissar sittande!
Sen är det ju inte heller så att alla kvinnor är så jäkla smarta  heller.

En fräckis!

......Skrivet: 2009-04-25 | Klockan: 14:40:12
OBS! En fräckis finns här nedan! (Ett fräckt skämt alltså).






- Jag hörde att du blev överfallen igår och att gärningsmannen gav dig två alternativ;
suga av honom, eller att ge honom mobilen. Jag ser att du har mobilen kvar....



I just love when you say "I love you"

......Skrivet: 2009-04-24 | Klockan: 18:00:54

Nu är det helg igen!

......Skrivet: 2009-04-24 | Klockan: 17:16:46
Tjoho! Helg! Om det blir någon helg denna gången är frågan.
Imorgon ska man eventuellt till en gymnasieskola på öppethus. Tar ca en halvtimme dit och tillbaka. Söndagen ska spänderas på skolan. Extrarep.
Men jag gnäller inte, utan minns, hur roligt vi hade förra året. Springandes runt i korridorerna dansandes, med mera.
*Sakna, sakna*

Det vackraste för mig

......Skrivet: 2009-04-23 | Klockan: 19:12:57


Denna har jag gått och nynnat på. Väldigt länge. Även om jag inte gillar sättet hon sjunger på här, men men.
Tänker på dig älskling ♥

Playmobil, remember?

......Skrivet: 2009-04-23 | Klockan: 18:53:37

Dagens samtalsämne

......Skrivet: 2009-04-23 | Klockan: 17:34:48
I korridoren kan man ha många trevliga samtal. Många flummiga samtal dessutom.
På något konstigt sätt så handlade dagens korridor-samtal om sex

Meckii satt och frågade gång på gång om jag och älsklingen hade gjort det. (Vi har ju tydligen varit tillsammans såååå länge, enligt henne). Då sa jag att jag hade fått göra 3 aborter. Nej sa hon och vägrade tro mig. "Du tar ju p-piller" . Jaha? Man har ju pauser så att man ska ha mens, sa jag, men hon fortsatte att neka och började tjata igen.

Sanna verkade inte tycka om vårt samtal och verkade få en chock gång på gång. Men Meckii fortsatte envist.
Sen kom André invandrande. Då sa han att Meckii hade nästintil skrikit ut att hon och hennes älsking hade gjort det.

Resterande delen av är så flummigt så att det är inte lönt att skriva, för ni kommer inte förstå ändå.
Det handlade bland annat om när Meckii höll fast i Alices ben och Alices tår

I could never be your woman

......Skrivet: 2009-04-22 | Klockan: 16:41:29


Denna filmen kollade jag på idag. Tyckte att den var ganska söt även om den var lite förmycket!

Slog senare över till 5an och då var vänner på. Samma kille (som på bilden) var då med. Sånt lite oviktigt att veta.


Dessutom, är det Grey's Anatomy! Yay!

Sjuk av mensvärk.

......Skrivet: 2009-04-22 | Klockan: 08:49:06
Usch, klart att man ska spy! Denna dag av alla också!
(förlåt Fröken Dror!) Dessutom har man 38.1 graders feber


Nu ska jag knarka panodil och sova, todeloo

Aula + arbetsskada

......Skrivet: 2009-04-21 | Klockan: 19:37:13
Utanför the aula

Dansarna sitter utanför aulan, ihop om att Fröken Dror ska komma snart. Meckii börjar snart att prata.

Meckii - Alltså, den dansen jag ska lära er är lite så som kor som står och tuggar och sedan pressar fram mjölken. Så känns den!

Jag - Fram producerad?

Meckii - Ja! Så mena jag!

Va? Kor? Mjölk? Que?
Snart kommer ialla fall Fröken Dror och vi går in och sätter oss. Vi säger att vi har upptäckt en arbetsskada hos henne.

Tidigare samma dag så hade min älskling köpt godis och då fått en liten påse till detta. På vår skola får man inte äta eller dricka något annat än frukt och vatten i korridoren. När Fröken Dror kommer förbi och ser påsen säger hon helt enkelt "Spara den! Till musikalen!" Medans någon av de andra lärarna hade skickat ut honom direkt! Snacka om arbetsskada!

Sångrep

......Skrivet: 2009-04-21 | Klockan: 18:44:16
Idag var det ett extra insatt sångrep till musikalen. Denna veckan blir det många extra rep, men det känns välbehövt. Det är inte alls lång tid tills premiären, så varje liten minut är värdefull! (Premiären är vecka 20 för övrigt)

Vi var en tapper liten skara som rundade upp vid pianot. Tror att det endast var två av alla 8orna där? Vart var alla någonstans? Men ialla fall så gick det bra.

Är för övrigt ganska nöjd med min insatts även om den var under stora smärtor. (Meckiis knä i ryggen + mensvärk).
Men trots detta lyckades jag pressa fram en ton eller två ur min strupe

Önskevecka

......Skrivet: 2009-04-20 | Klockan: 16:34:22
Denna veckan är det önskevecka i vår skola. Det innebär att matsalen har fått in förslag på önskade matträtter och tillagar dem under en vecka. (Önskningar om matträtter har klasserna fått ge förslag på, några veckor tidigare).
Självklart blir det bara SKRÄP. 

Måndag: Pannkakor, med sylt och grädde.
Eh, detta är ingen maträtt utan en efterrätt eller eventuellt en fika

Tisdag: Korv med bröd och potatismos.
Vem /&#"&!%%¤/(# vill ha korv med bröd?! Man blir inte mätt på detta och det är äckligt!

Onsdag: Spagetti och köttfärssås.
Den ända rätt som är okej denna veckan. Det är ju liksom "vanlig" mat

Torsdag: Hamburgare
Hamburgare får vi ju ändå någon gång i månaden, även om denna inte faller i min smak

Fredag: Pizza
Detta eviga tjat om skräpmat! Vi har ju en pizzeria på centret utan för skolan! GÅ DIT FÖR #%"/&#%!!


Usch och fy. Denna veckan kommer jag att svälta! Speciellt på tisdagen (då har vi fame dessutom!). Varför inte önska något som är gott för en gångs skull?

Vad tycker ni om "önskevecka" ? 

Föreläsningen

......Skrivet: 2009-04-20 | Klockan: 15:47:06
Svaret på frågan om varför de delade upp det. Olika fakta.
Det handlade bara om någon 2minuters grej och eventuellt kanske lite de sättet föreläsaren pratade med de olika grupperna.

MIn åsikt: Föreläsaren var insatt i det han pratade om och kunde även skoja lite om ämnet. "Fick några konstiga blickar, när jag sa att jag var en 12årig flicka". Fick med mycket som man redan visste och även lite som man inte visste, t.ex. att bilddagboken och lunarstorm ägs av samma företag. Påminn mig någon om att ta bort min lunarstorm profil! Kort sammanfattat tyckte jag att det var en bra föreläsing.


Föreläsaren var en liten gubbe (som han upprepat kallat sig själv) på 43år. Han berättade kort om sig själv, bland annat att han har arbetat med unga väldigt länge och har nu ett eget förtag som heter Netscan.

Han berättade bland annat om hur skickliga dessa figurer kan vara som går in på bland annat chatsidor och sligrar sig in i mängden och kan vara nästintill omöjliga att hitta! Att dom kan skapa en falsk identitet och hålla kvar den i månader och lura den ena efter den andra att tro på honom/henne. Som Alexsandra-mannen som han även tog upp.
Han tog även upp att man helst ska akta sig för att lägga upp bilder på sig själv, eftersom att dessa kan hamna i porrindustrin.

Jag vill bo i en svamp

......Skrivet: 2009-04-19 | Klockan: 19:02:34
Mm.. Sitter och suktar efter en omelett med kantareller och champinoner, tomat. Mums mums

Har ett sådant svampsug. Alltså, sug på sådana man kan äta, inte fotsvamp eller svamp i underlivet. Svamp man kan äta.

Varför dela?

......Skrivet: 2009-04-19 | Klockan: 18:13:34
Imorgon är det skola, usch på det. Men det är ju också så att vi ska på någon föreläsning som handlar om vad vi gör på internet. Dom har delat upp det så att det är pojkar för sig och flickor för sig. Varför kan man ju då undra.

Det är väl ingen större skillnad mellan hur killar och tjejer surfar runt på internet. Visserligen kan det vara bra att dom kanske varnar lite för där finns idioter där ute i cybervärlden som inte är dem som de ger ut sig för att vara och att man aldrig kan vara helt anonym på internet. Men, detta vet ju också de flesta. Att man inte ska ge ut hela sitt namn eller sin adress eller någont i den stilen. Att det finns pedofiler som utger sig för att vara 13åriga killar/tjejer. Att man inte ska lägga upp bilder som är "avslöjande", för man kanske inte kan få bort dem sen.

För vissa är detta en självklahet, men för andra inte.

Så det är det ju bra om man kanske berättar det en extra gång. Att det kanske finns någon som tar åt sig.Det kan också vara så att man kommer ta upp detta med internet mobbning.  Men då har vi fortfarande kvar frågan varför dela upp det könsvis? Hitintills har jag själv inte sett någon anledning.

Det kan ju faktiskt vara så att dom har lagt upp hela föredraget på "skrönor" om att killar inte gör något annat än att surfar porr och tjejer endast viker ut sig. Men det är inte så värst troligt.

Hakuna Matata

......Skrivet: 2009-04-18 | Klockan: 16:08:13
Insperationen gick åt %#&/(¤"%#/&
Får försöka någon annan dag. Nu ska jag lyssna på Hakuna Matata

Insperation, here I come!

......Skrivet: 2009-04-18 | Klockan: 13:19:29
NU ska jag ut och få insperation!

Todeloooooooooooo



"snyggdag"

......Skrivet: 2009-04-18 | Klockan: 12:25:18

Lapa sol?

......Skrivet: 2009-04-18 | Klockan: 09:34:39
Goder morgon. Idag är man på bra humör, även om man vaknade halv 4 imorse.

Funderar på att eventuellt lägga mig ute på stutsmattan och lapa lite sol. Man är ju blekare än blekast. Närmare vitt faktiskt och lite färg hade inte suttit fel.

Brukar ni sola?

Mer spex

......Skrivet: 2009-04-17 | Klockan: 20:46:14
Remember this? Ja, idag har vi pratat mer spexfoto.
Idag var det jag, Matilda, Alice och Sanna som deltog i samtalet - och sen lite André på slutet.

Sanna: Jag vet vad jag vill vara på spexfotot!

Vi andra: Jaså, vadå?

Sanna: Jag vill ha en sån tvångströja!

Jag: Men, man har väl vanliga lektioner den dagen?

De andra: Jo..

Jag: Hur ska du kunna skriva?

Matilda: Du får ha såna hål!

Och sedan fortsatte vi så ett tag. Till slut kom vi fram till att Sanna skulle ha en tvångströja, en råtta på huvudet och en hanibal lektor (stavning?) mask. Jag och Matilda skulle vara de madraserade väggarna och Alice skulle vara sköterska/polis. Sen kom André oskyligt vandrande till vår lilla grupp och genast bestämdes det att han skulle vara säckakärran som vi skulle köra Sanna på.
Men det ville inte han, han ville vara sköterskan.

Sen skulle jag helt plötsligt vara André på spexfotot. Tufft

Matilda tillägger att Sanna kallade det Fnattfoto först.

Pausar knarkandet

......Skrivet: 2009-04-17 | Klockan: 18:31:28

Hehe, jag diggar denna :P

Knarkar på

......Skrivet: 2009-04-17 | Klockan: 17:54:26


Här sitter jag och knarkar linkin park. Försöker få insperation av videon. Tänker avancerade tankar. Matilda vet nog vad jag tänker på. Men jag tror att det är för att hon har tjuvtittat :P

Helg?

......Skrivet: 2009-04-17 | Klockan: 16:45:57
Äntligen helg! Tjoho!
Det finns dock en nackdel. Det finns plugg som måste göras!! NOOOOOOOOOOO!
Engelska glosor och verb nalkas kommande måndag. Matte som måste pluggas om man vill klara sig på NP.
Ska även göra om min musikanalys, från ett vg till ett mvg förhoppningsvis.
Sen så ska man även plugga redovisning till So och No.

Hallå, helg någon?

Frågor frågor frågor

......Skrivet: 2009-04-17 | Klockan: 16:26:01
"Jag väntar på bättre tider" hur menar man då? Vad är då egentligen "bättre tider" och när kommer dom isåfall?
Är bättre tider samma sak för dig som för mig och hur märker man att dom har kommit då?

Hm... Det tänker så det knakar.  Om man tänker efter så är det så lite man vet. Att det finns så många frågor som är obesvarade. När kommer det finnas svar på dem? Kommer någon någonsin ha svar på allt?
Hur kul kommer den människans liv vara då...

Vad svängigt

......Skrivet: 2009-04-15 | Klockan: 19:47:45

Spruta

......Skrivet: 2009-04-15 | Klockan: 18:23:56
Det här om sprutan. Den var för stelkramp och något annat trams jag inte kommer ihåg.
Som tidigare sagt är jag grymt spruträdd. Och dessa känslor gömde sig inte denna gången heller.
Det hjälpte inte heller att sjuksköterskan sitter och berättar exakt vad hon gör. "Och nu kommer det sticka till lite för att jag för in nålen"  " Nu kommer det spänna i muskeln när jag trycker in vätskan"

Tack så mycket.... Det gjorde bara det hela 100000 gånger värre!

Grattis + öde

......Skrivet: 2009-04-15 | Klockan: 07:50:41
Tänkte bara passa på denna stund innan jag snart ska ge mig iväg till tåget och möta mitt öde, att gratta Matilda som blir 16år idag. Grattis!


"Mitt öde" är då att jag ska till skolsköterskan kl 9 för att få en stelkrampsspruta. Det finns då två mycket negativa saker om detta.

◊ Jag är spruträdd

◊ Jag börjar inte förrän 10.15 (så jag kommer med alla största sannolikhet få sitta där i tid och evighet)

Oj, nu blev det djupt

......Skrivet: 2009-04-14 | Klockan: 21:16:55

Det är svårt att glömma känslorna som kom och gick med Klassvis.
Klassvis var den första produktion, som jag och många andra dåvarande åttondeklassare medverkade i. Den gav oss många underbara minnen samt även många goda vänner.
Man minns den där pirrande känslan i magen som spred sig i hela kroppen, precis innan man skulle smyga ut i mörkret till sin första scen. Men man minns även den där överväldigande sorgen då den sista scenen ägde rum, den sista gången då alla stod på samma scen och gav allt för att denna musikal skulle få ett värdigt avslut.

Nu kommer en ny chans. Nya åttondeklassare och deras första musikal. Nya känslor, nya minnen, nya vänner. Men det är också ett avslut. Sista chansen. Min och andra niors kanske sista musikal.

Förhoppningsvis, är det inte den sista för några av dem jag känner. Utan bara en språngbräda till nästa gång de ska stå på scen.


140409

......Skrivet: 2009-04-14 | Klockan: 17:34:40

Trött och sliten

......Skrivet: 2009-04-13 | Klockan: 20:56:26
Nu har jag suttit och skrivit slöjdarbete i några timmar. Fortfarande inte färdig, men har börjat att tröttna en aning nu. Nu är man trött och längtar efter att få slänga sig i säng. Men där finns ju dock en nackdel.

Där är ingen älskling i min säng. Ingen värmedyna alltså!
Vad sugit...

Nude Abba

......Skrivet: 2009-04-13 | Klockan: 16:15:43

Du, Matilda.... SÅ här kan vi gå klädda om vi ska vara abba.

Handla mera

......Skrivet: 2009-04-13 | Klockan: 16:10:06
Vad tycker ni det är roligast att gå och titta på i affärer? Är det tröjor, byxor, eller något annat klädesplagg? Eller det kanske inte ens är ett plagg, utan mobiltelefoner, böcker eller något annat?

Själv tycker jag att underkläder är så roligt man kan ha det nästan.
Underkläder är ju något av det viktigaste man kan ha på sig (enligt mig), om inte underkläderna sitter bra på, gör ju med största chans inte kläderna man har utan på det heller. T.ex. om man har en förliten BH på sig, den trycker upp brösten under hakan och hotar med att trilla ut vilken sekund som helst, om man sedan trycker på sig en tröja som sedan är lite tajt. Då ser man ju ut som en wannabe Pamela Anderson.
Och hur skönt är det att gå med en för liten bh?

Därför tycker jag att det är det viktigaste och roligaste att köpa, men vad tycker ni?

Monster vs Alinens

......Skrivet: 2009-04-13 | Klockan: 14:02:52



Denna filmen var jag med hela familjen och såg på igår (dock på svenska). Trodde att den skulle vara lite bättre och någon riktig barnfilm var det då rakt inte.

Nej, detta var ingen film som föll mig i smaken och utan den charmiga karaktären Bob, så hade filmen varit ett totalt misslyckande.

17ootal

......Skrivet: 2009-04-11 | Klockan: 20:59:43
Det är bara jag som tycker att detta är grymt intressant eller?

(Varning! Nedanstående är fakta om 17ootals mode)

Ett bruntbränt ansikte var ett tecken på att man var ute i solen och arbetade. Adlen som hela tiden skulle visa upp sig som bättre, rikare osv. skulle då genom att täcka sig i vitt punder visa att dom var för fina för att arbeta och hade någon annan som gjorde det åt dem.

Ju vitare, desto bättre. Sminket satt oftast kvar i dagar eller till och med månader. Det tvättades aldrig av, utan man målade bara nytt ovanpå.
Ögonen var oftast oskminkade och det var endast kinder och läppar som blev målade med färg (ofta var det samma som användes till båda) i det vitmålade ansiktet.
Det var också vanligt att man målade i ögonbrynen med kol. Det fanns också lösa ögonbryn som gick att köpa, dessa var gjorda av skinnet på möss och råttor.

Ovetandes om att renlighet och hälsa hörde ihop och att sminket innehöll giftiga ämnen så blev svullna ögon, lossnade tänder och död en del av vardagen (ja, folk dog av sminket). Ibland sjönk kinderna in där tänderna fattades, då fyllde man upp det med kulor av koda och kork.



Min nördighet tar över

......Skrivet: 2009-04-11 | Klockan: 17:55:58

Spexfoto

......Skrivet: 2009-04-11 | Klockan: 17:34:56
Jag och Matilda har ju som sagt umgåtts lite idag. När vi gick på stadens gator och pratade, så kom vi plötsligt in på ett ämne som senare ledde till diskutioner om spexfotot. (För er som inte har någon alls aning om vad det är, så är det ett kort man tar med sin klass (bara 9orna gör detta) för att ha som minne efter avslutningen. Då ska man klä sig lite knäppt, eller så knäppt det bara går).

Hur som helst så pratade vi lite om vad man kunda ha på sig. Matilda sa att hon kunde tänka sig att vara john lennon, medans jag inte kom på något alls.
Sen kom Abba på tal. "Coolt om man hade kommit som Abba, kunde man ju sjunga deras låtar osv."
VIlken idée! Det hade ju varit superkul att komma dit som Abba! Jag började nynna på några strofer av Dancing Queen och viftade lite på armarna för att skapa en illusion av dansande. Matilda gillade denna idéen också och kunde tänka sig att joina mitt Abba-tåg.

Men nu uppstod ett problem, vi fattades två, eller rättare sagt två män, för att bli en samlad grupp. Hmm... Tänkte vi. Jag skickade iväg ett litet sms till älsklingen som då befann sig på ett släktkalas. Visst ville han vara med. Bara en kvar. Vem skulle de lyckligt lottade bli?

Matilda började föra en dialog med sig själv.

Matilda1: Kom, du ska vara med i vår Abbagrupp!

Matilda2: (Desperat) Meh, jag vill hellre vara bamse!

Matilda1: (lite elakt) KOM NU!

Här började jag skratta som jag vet inte vad. Vart fick hon bamse ifrån? Ingen som vet...

Det var för att vi såg bamse glasögon på barnavdelninge på lindex, meddelar Matilda (mycket viktigt)

Trevligt trevligt

......Skrivet: 2009-04-11 | Klockan: 17:17:36
Ja, mycket bilder blev det ju inte. Det var mest prat och fönstershoppande och en liten fika hann vi också med! Extremt trevligt hade vi, eller hur Matilda? :)
Det är skönt att bara kunna umgås så. Att man inte behöver göra något speciellt utan bara vara.

Una bild

......Skrivet: 2009-04-11 | Klockan: 10:48:40

André & bögankorna

......Skrivet: 2009-04-11 | Klockan: 10:38:48

Här kommer den efterlängtade bilden på André och bögankorna!

Synpunkter?

......Skrivet: 2009-04-10 | Klockan: 19:03:48
Ni vet det här inlägget?

Någon mer än jag som är intresserad av 17ootals mode? Det är nämligen detta änme som jag ska ha på mitt lilla arbete till textilslöjden. Vill ha lite åsikter om vad ni tyckte om sättet jag skrev det på?

Var det bra? Svårt/lätt att förstå? Andra synpunkter? I want to know!

Nya svallet

......Skrivet: 2009-04-10 | Klockan: 18:46:03
Det var någon "anonym" som ville se mitt nya svall (frisyren då). Dock har jag ingen bild och dessutom kan du väl skriva ditt namn tråkmåns!

Bögankor

......Skrivet: 2009-04-10 | Klockan: 18:23:26
Dialog mellan mig och André

Chelinka:
Awee, titta på dom små ankorna!

André: Är det två bögankor, eller två, eller bög, eller två hanar menar jag.

Chelinka: Hahah, bögankor!

André: Men det måste ju vara det, dom följer ju efter varandra!

Chelinka: Hahahahahahahahah!

Jag har bilder på dessa ankorna också, men som tidigare sagt har jag fel dator

Hemma igen!

......Skrivet: 2009-04-10 | Klockan: 18:13:09
Nu är jag hemma igen! Hade jättetrevligt och vi gick och pratade mer än vad vi fotade.
Fast det är sådana dagar man behöver ibland! Det blev många skratt, blöta fötter och min mobil tog även sig ett dopp.
Men det var ju inte riktigt meningen... Sitter med fel dator, så jag kan inte ladda upp några bilder. Men dom kommer senare.

Potter puppet pals!

......Skrivet: 2009-04-10 | Klockan: 11:18:57
Här kommer "The mysterious ticking noise" med Potter puppet pals!
Denna version är grymt upp speedad, men är lika kul för det :P


Och här, för er som har glömt hur orginalet låter så kommer den här!
 

Hehe, baby fixar så att jag även kan ha denna på mobilen! Nu kan jag gå runt och plåga folk i skolan med denna också! Mohahahhaha
(fast Matilda kommer sjunga med :P)

1 timme kvar

......Skrivet: 2009-04-10 | Klockan: 10:53:13
Nu är klockan snart 11. Det betyder att det är en timme kvar innan det inte är förtidigt för André att träffas. Sömntuta..
Sen ska vi fota. Vad vi ska ta bilder på är fortfarande oklart.

Gå för bröstcancer!

......Skrivet: 2009-04-09 | Klockan: 20:23:21
If your going to show some suport, do it like this!







Denna kvinna går för bröstcancern. Kopiera och låt henne gå vidare tänk på de drabbade, DU kanske är en av dem!?

Denna bild och text är för övrigt hittad hos Anna

Lite kort om Malmö

......Skrivet: 2009-04-09 | Klockan: 20:16:17
Här sitter jag i min ensamhet och äter glass.
Pojkvännen har åkt hem och de andra är lite var stans. Men det är bara jag hemma! Lite mysigt.

Som sagt har jag varit i Malmö idag. Grymt mycket folk. Det var något som vi konstaterade när vi kom dit.

Det råder konstant brist på parkeringar

Minst 50% av dem som gick på gatorna pratade danska.

Vissa skäms inte för att ha fingret i näsan mitt på gatan.
 Dom försöker renovera hela staden samtidigt


Sen när blev Malmö dansk? Eller är det så att det bara världens turist ställe för det danska folket? Who knows, who knows



Ni är några små gnällspikar! Ett litet slarv fel från min sida och världen går under eller?
Jag sitter i mörker och ser knappt tangetbordet. Du ska vara glad att det åtminståne är rätt bokstäver med! 

Därför!

......Skrivet: 2009-04-09 | Klockan: 09:38:35
Jag ska till malmö, därför blir det dålig uppdatering!

Naglar

......Skrivet: 2009-04-08 | Klockan: 20:09:55
Nu ska jag nog ta och klistra lite naglar. Ni vet sådana som man kan köpa lite överallt för typ 50kr.
Mina naglar ser nämligen hemska ut och jag orkar inte sitta och kallprata med någon nagelbyggare för flera hundra kronor. Och de man klistrar på sitter ju faktiskt inte helt dåligt heller ^^

Hehe, snacka om att försöka övertala sig själv! Men nu går jag, hejdå...


Eller kanske ska sitta en liten stund till..


Ska bara lägga in den här bilden också....

Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

......Skrivet: 2009-04-08 | Klockan: 19:39:51


Det är sånt här som gör det svårt att sova om nätterna!

Alla över samma kant

......Skrivet: 2009-04-08 | Klockan: 19:27:39
Har precis läst en blogg om en tjej i min egen ålder som väntar tvillingar. Läste en del av kommentarerna som folk hade skickat, där fanns många och återigen många som var glada och positiva, men sedan fanns ju det där en del negativit som får en att undra vad folk tänker med.

Förstår verkligen inte denna uppståndelse om unga föräldrar idag. Det är ju inte som om varje "äldre" par planerar sin graviditet, utan att det bara händer. Då hör man inga stora skrik och inga rubriker. Men så fort ett barn blir till och detta barn har tonårsföräldrar går världen under! Varför?
Det var inte för allt så längesedan som man gifte bort 12åriga småflickor till män i sina sena 4o och sedan förväntade sig 1o barn på en gång! Då var det ingen som såg något konstigt med det.

Visst, tiderna förändrars och man vill att barn ska vara barn längre. Men det finns ju faktiskt tonårsföräldrar som tar mycket bättre hand om sina barn än "äldre" par. Detta beror ju helt på de olika individerna och är det inte lite dumt att dra alla över samma kant?

Det är ju som att säga att alla som är från de och de landet är tjuvar och mördare. Att säga alla som är 14 festar, röker och testar ALLT, när det är långt ifrån alla som gör det! Bara för att det finns dom som gör det betyder inte det att alla är på samma vis!

Alla är inte gjorda för att sitta i samma form!

Jaha

......Skrivet: 2009-04-08 | Klockan: 18:11:16

Jag har blivit klippt idag (alltså, en bit av mitt hår har blivit avklippt). 
Visar stolt upp min nya frisyr för min älskade pojkvän, "du ser konstig ut". Jaha? Liksom tack, jag älskar dig också.
Kommer hem, "du ser ut som en kille" säger lillasyster 1. "Vad fult" säger lillasyster 2. 

Ehh...   Tack för det positiva stödet!



Mamma kom in sen och sa att jag var jättesöt.
Men det liksom måste hon, hon är ju min mamma. Det är ju hennes jobb


Jag pluggar inte

......Skrivet: 2009-04-07 | Klockan: 14:37:38
Varför pluggar jag inte? Matteboken skriker ju efter mig. Men bryr jag mig?
NEEJ! Och hur kan detta komma sig? Jo, jag sitter och laddar ner test versionen av CS 4.

"Va? Jag hör ingen mattebok. Ekvationer, vad är det?"

Frisören

......Skrivet: 2009-04-07 | Klockan: 12:19:14
Det finns något man ska akta sig för i musikal tider.
Och det är att klippa sig eller färga håret utan fröken drors vetskap. Eller att inte kunna sina repliker. Det är dödsstraff på det.
Så därför, har jag frågat hur mycket jag är tillåten att klippa mig och greja (har nämligen en tid hos frisören imorgon). Fick svaret inget rött eller lila. Eller något punkigt alls för den delen.

Så ta det lugnt fröken Dror! Inget rött eller lila här inte!


(Du sa inget om rosa)

Plugg plugg

......Skrivet: 2009-04-07 | Klockan: 10:14:24
Idag borde jag plugga. Ganska mycket.
Har rätt mycket som jag ska hinna med till veckan efter påsklovet.

♣ Ett arbete om förintelsen i So
Muntlig redovisning. Läsa 3st böcker
(var av 2 verklighetsskildringar) på ca 100-300 sidor var

♣ Plugga in kapitel 4,5 och 6 till Spanska provet nästa vecka
Ca 5 - 1o sidor på var kapitel

♣ Göra kapitlet "Genrepet" i matteboken inför NP
Det är "bara" 27 sidor  + testen


Usch, det är ju lov! Nu ska man inte plugga! Det är inte rättvist! Dessutom ska man kunna sina repliker någerlunda till musikalen, annars blir man flådd levande av fröken Dror.  

Ingen kan älska som vi

......Skrivet: 2009-04-06 | Klockan: 17:31:34

Nemi

......Skrivet: 2009-04-06 | Klockan: 17:19:23


Så hoppas att ni kan se vad det står nu då. Om detta funkar så får vi väl fortsätta att göra på detta viset :)

(Bilden är fixad i Picasa 3)

My week

......Skrivet: 2009-04-06 | Klockan: 17:09:20
Min vecka känns lite proppad.

Tisdag: Har inte bestämt med någon. ev. plugg
Onsdag: Samma som ovan
Torsdag: Malmö med älsklingen och hans mor
Fredag: Photoshot med André
Lördag: Photoshot med Matilda
Söndag: Ganska ledig, ev. plugg
Måndag: ev. massa plugg

Okej, kanske inte var så proppad, men någonstans här ska jag lyckas tränga in Karolina också.
Sedan blir det ev. ett besök av min farmor.

Ja!

......Skrivet: 2009-04-06 | Klockan: 14:25:17
Jag pratar med migsjälv.

Jag1; Bra jobbat, du kom in!
Jag2; Ja, men nu kan jag inte slöa.
Jag1; Nej, jag måste plugga minst lika mycket som innan!
Jag2; Ja!
Jag1; Ja!
Jag2; ......Kan jag börja imorgon?
Jag1; Okej, vill du ha en glass?

Och sedan blir det mera flummit

Segerdans

......Skrivet: 2009-04-06 | Klockan: 14:17:21
Jag segerdansar.
varför undrar då ni, jo...
Jag har blivit preliminärt intagen på mitt förstahandsval!!! Tjoho!!!
*Segerdansar*


Jag har sökt mediaprogrammet om det var intressant att veta.

Och århundradets sämsta låt är....!

......Skrivet: 2009-04-05 | Klockan: 19:56:00
Vilka är egentligen de sämsta låtarna som gjorts?
 
Finns det någon låt som faktiskt har blivit fram röstad till århundradets sämsta låt? Vem är då sångaren/sångerskan som har fått den skamen på sina axlar?

Kommer någon ta reda på detta åt mig, eller måste jag göra det själv?

Röster i mitt huvud

......Skrivet: 2009-04-05 | Klockan: 19:17:57
Usch, jag är lite nervös. Snart kan man gå in och kolla om man har blivit preliminärt intagen på sitt gymnasieval.

Ångesten skriker i mitt huvud;
Jag 1; Varför pluggade du inte mer?!
Jag 2; Jag pluggade så mycket jag kunde!
Jag 1; Det gjorde du inte alls, latmask!
Jag 2; Nähä, men det gjorde inte du heller!
Jag 1; Eh... nej...
Jag 2; *Skrattar hånfullt*

Det är oklart varför jag hånskrattar åt mig själv i slutet.

Letar fakta

......Skrivet: 2009-04-05 | Klockan: 18:01:40
Sitter och letar fakta till mitt arbete i textilslöjden. 1700tals kläder.
Hehe, så helt sjuka saker man ansåg vara vackert och hur man skulle se ut.

Inom adlen var det väldigt vanligt att man använde korsetter dagligen, om man ens tog av sig den. Alla hade den på sig. Kvinnor, män, barn och till och med gravida kvinnor använde dem. Allt för att få den här fina timglasformen och för att få en bra hållning.
Självklart gav ju detta stora problem, kroppen är ju inte skapt för att se ut så, men när man började använda korsett, trängdes revben och höftben ihop. Inre organ tog skada och dessutom fanns det fall där folk inte kunde sitta eller gå utan att ha korsetten på sig, för att den naturliga muskelaturen aldrig hade tränats upp.

Dessutom var inte renligheten den bästa heller. Man slängde sopor och tömde pottor direkt ut genom fönstret. Man tvättade sig knappt heller eftersom att man trodde att vatten var farligt, att det kunde tränga igenom huden och få kroppen att ruttna inifrån. Därför tvättade man sig knappt 2-3 gånger om året och endast när man ville vara extra fin. Så istället för att använda vatten när man tvättade sig, gnuggade man bort smutsen med en torr trasa.

Detta kan ju ses som raka motsatsen till dagens samhälle. Nu ses man som ofräsch om man inte har duschat på en vecka och gatorna är renare än någonsin. Mänskligheten har kanske lärt sig något?

Something new

......Skrivet: 2009-04-05 | Klockan: 15:55:44
Märkt något nytt? Att det kanske är mer grönt här än innan?
Det är min nya blogg design som Karolina har gjort!! VIsst fick den mer liv nu?

Det enda som är lite kasst är väl att jag måste ladda upp Nemi-serierna i 600 för att man ska kunna läsa texten, men nu om ens hela bilden ska synas så måste jag ladda upp den i MAX 500. Men jaja. Det löser sig, jag får hitta på ett sätt :)

Godermorgon :)

......Skrivet: 2009-04-05 | Klockan: 11:10:51

Awesome

......Skrivet: 2009-04-04 | Klockan: 18:51:43



Jag är i stort behov av en sådan här tröja!

Finns på shirtstore och kostar 169kr




Kanske dom här också...

Dagens fråga!

......Skrivet: 2009-04-04 | Klockan: 18:39:42
Vilket är värst, glömma ta på sig byxorna innan man går till skolan, eller, glömma läxan till samma dag?

Jag hade gärna gått till skolan utan byxor, får en sån grym ångest om jag har glömmt en läxa hemma. Dessutom kan det inte vara så farligt att gå till skolan utan byxor, bara man har hela och rena trosor på sig kan vad som helst funka.

Så vilket är nu värst enligt dig? Byxlös eller läxlös?

Vänligen svara, detta kan bli kul!

Over and over and over and over and over...

......Skrivet: 2009-04-04 | Klockan: 18:33:15
Någon mer än jag som ser på kanal 5? Just nu då alltså. Det är Kalle och chokladfabriken som rullar på. Denna filmen gick (fast då orginalet) på någon TV1ooo kanal igår och idag. Detta blir alltså trejde gången jag slö tittar på samma film. Finns det ingen av tv-kanalerna som pratar med varandra?
Förstår ingen att man inte vill behöva slö titta på samma film tre gånger? Det är faktiskt lite jobbigt. Visa något annat för omväxlingensskull!

Kodning på G

......Skrivet: 2009-04-04 | Klockan: 17:50:41
Hihihi! Tack Karolina! Nu vet jag lite, ytterst lite om hur man ändrar runt i sin blogg! Känner mig som ett barn på julafton, sitter och ändrar de ena efter de andra och ser hur bakgrunden bytar färg, textstilen ändrar sig osv. !

Grymt väder + Lycko önskningar

......Skrivet: 2009-04-04 | Klockan: 16:52:36

Det är grymt underbart väder! Ca 20 grader i solen och då aningen svalare i skuggan, precis så som det ska vara. Helt sjuk, det var inte längesen det låg snö på marken!!! Nu är det värsta sommar vädret. Så sjukt skönt.

Medans jag ändå skriver så kan jag passa på att önska alla som är i lund på audition lycka till :) Ni är bäst och klart att ni kommer in!



De som är i lund är;
André, Meckii, Alice och Matilda.

Rasta kameran

......Skrivet: 2009-04-04 | Klockan: 11:00:11
Nu ska jag sminka mig lite och sedan ska jag vandra ut i det härliga vädret och rasta kameran. Det behövs!!! (Det blir snart en pöl i hörnet!)

IP

......Skrivet: 2009-04-04 | Klockan: 08:17:38

Bara så ni vet

......Skrivet: 2009-04-03 | Klockan: 19:32:10

Jippie! Jag fick G!!

......Skrivet: 2009-04-03 | Klockan: 18:54:53
Jag fick G på Np hörförståelse i spanska! Hurra hurra! Jag blev klart överlycklig över detta G, speciellt eftersom att jag kom lite sent och hörde inte ens hela. Yay! (Spanska låter som ordspya, bara så ni vet)
Men dock gick inte läsförståelsen inte lika bra. Blir lätt underkänd på den! Fatta nada och gissade på de frågor som jag skrev på. (Skrev faktiskt på de flesta, så vi får hoppas)

Men de andra proven har det gått ganska bra på ändå. I engelska fick jag VG + på hör och läsförståelsen. Det samlade betyget i svenska blev också VG. Vilket jag faktiskt är ganska stolt över (även om många fick bättre än mig). Förhoppningsvis kan detta också hjälpa till att höja mina betyg. Engelskan då, svenska har jag redan VG, hur det nu gick till?

SOS!

......Skrivet: 2009-04-03 | Klockan: 17:46:01
Jag sitter här och försöker innerligt att försöka förstå KODNING! Men det är ju så grymt svårt! Det finns miljontals olika bokstavskombinationer som ska göra dittan och dattan, man jag fattar nada.
Designa din blogg, verkar vara en jättebra sida och jag förstår nästan allt denna killen skriver. Problemet är bara att jag inte hittar i kodmallen!!! Gaaah!

T.ex... På denna textraden kan du ändra din textfärg. *Chelinka letar* Nähä? Jag kan inte hitta den? Läste jag rätt? Ja, minsann, det gjorde jag. Men vart /(=%&¤R( är den då?!

Detta är jättejobbigt eftersom att jag verkligen försöker att lära mig detta med kodning så någon annan ska slippa göra det åt mig, men blir grymt frustrerad när jag inte hittar! Förstår inte hur folk kan detta (och hur jag kan tro att jag har en framtid som grafisk desiger?!).

Hjälp någon?

Vår vår vår!

......Skrivet: 2009-04-03 | Klockan: 17:07:23


Idag är en sådan dag som man är glad att man lever. Det är varmt och otroligt skönt ute. En tunnare tröja är allt som behövs! Våren kommer med storm steg!

Grädde

......Skrivet: 2009-04-03 | Klockan: 09:29:02
Nu sitter jag och älsklingen och luktar grädde. Varför? Jo, det blev lite gräddkrig.
Grädde i hår och på alla möjliga ställen. Så nu sitter vi här och luktar.. Usch

Kort och gott

......Skrivet: 2009-04-02 | Klockan: 17:41:10
Sent, men här kommer det!

Musikaltime i onsdags! Vi var inte så många denna gången heller. 8orna är som tidigare känt på prao. Jag och Alice satt och sjöng på My Child sittandes på golvet. Vi körde även genom den scenen som var innan denna sång. Även om det befann sig omänskligt stor smärta i min hals så gick det ganska hyfsat.

Sedan gick vi ner till musiksalen och lyssnade på när älsklingen sjöng Miss Jones. Han har så fin röst. Sedan blev det lite snabbt med stämmor på Tell me it's not true.

v.16 så är det manussläpp! Detta är fröken Dror VÄLDIGT hård med. Synd om den som inte kan sina repliker!

Ledig ledig!

......Skrivet: 2009-04-02 | Klockan: 17:11:49
Nu är jag leediiig, nu är jag leeediiiiig!
Så otroligt skönt. Fast jag har ändå en massa plugg att göra. Matte, So och spanska. Wä..
Men det tänker jag inte göra nu! Nu ska jag vara ledig ledig! Yay!

*glädjedans*

Ingen kan älska som vi

......Skrivet: 2009-04-01 | Klockan: 16:59:44
Denna är lite lite mysig :)


Den är från filmen "Ingen kan älska som vi" och är gjord av gruppen Grace

Nu har hon hittat mig!

......Skrivet: 2009-04-01 | Klockan: 16:10:34
Fröken Dror har hittat min blogg... "Vilken fin blogg du har" sa hon idag.
Jag blev stum av chock. Sen klämde jag ur mig att jag skriver så tråkigt att det måste ha varit någon annan mer rolig persons blogg som hon hade trillat in på.
Hon hade tydligen sökt på alla möjliga grejer för att hitta in på min blogg. Då är man envis!

Istället kunde hon kanske ha frågat Meckii, hon hade avslöjat direkt!

RSS 2.0