Musikal + skärpning!

...... Skrivet: 2009-04-29 | Klockan: 18:17:44
Dagens rep:

Tvilling André saknades pga sjukdom tillsammans med många andra (var är allihopa?). Men jag och Alice satt i bakre delen av aulan och körde några av våra scener som vi inte har kört sedan tidernas begynelse! Måste erkänna att jag var ganska rostig och behövde smygtkika några gånger. Dessutom störde "på lek - nummret" på scenen en aning.

Idag drog Fröken Dror ett "nu-får-ni-skärpa-er-för-helvete-tal". Men det är ju sant. Vi är många som inte har koll på repliker, ingångar och utgångar och det finns inget flyt i något alls.

Nu är det exakt 2 veckor till premiär och nästintill allt är färdigt, bara någon dörr ska målas, men sedan är alla dekorer klara. Plancher, biljetter, program finns klart. Det enda som inte funkar än är replikerna!
Det är allt för många som sitter och gör allt annat än att repa när dom inte står på scen! Skärpning nu! Det är jättejobbigt för dem som står på scen och försöker agera (här är många scener som är grymt jobbiga, om ni som medverkar inte har märkt det) och sedan är det ju inte så kul heller när man själv ska upp på scen och inte kan sina repliker!

Har själv en del scener som jag nästan mår illa av att framföra och då hjälper det knappast att folk sitter och tramsar när man kämpar med att minnas replikerna! Många av dessa repliker är ganska långa och måste kommas ihåg helt för att sammanhanget inte ska bli fel!

Så nu är det dags att skärpa till sig! Premiären är inte många dagar bort och då ska allt sitta. Ditt ansvar att kunna allt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Blogg:

Skriv din kommentar här:

Trackback