Today

......Skrivet: 2009-03-31 | Klockan: 18:03:42
Nu är jag hemma igen. Ännu en dag avklarad.

Denna dagen inleds med försvunna färger. Jag och Matilda skulle måla den "rika" dörren en gång till, samt lägga till skuggor och annat för att få det att se realistiskt ut. Men när vi väl kom in i klassrummet med vår egen byggkonstruktion (bestående av 2 bord) för att hålla dörren upprätt, så kunde vi inte hitta färgen. Hinken som fungerade som en förvaringsplats för penslar och andra grejer som krävs vid måleri och denna hade vi lämpligt nog satt bakom dörren för att skydda från insyn.
Men denna var dock borta, vilket ledde till att inget måleri fick äga rum idag.

Första lektionen, svenska, blev istället en trevlig ut-och-gå-lektion. Efter det så skulle jag, älsklingen och Max åka på studiebesök för vårt NO-arbete. Detta var mycket mycket trevligt.

Sen hann man precis tillbaka för att iakta de sista 20minuterna av idrotten. Jippie

Efter det var det fame! Denna lektion inleddes med ett besök i syslöjden. Förstår inte varför jag inte kan inse att jag inte kan sy.
Efter att man sytt klart så var det lite lite dans.

SLUT!

Ont i halsen + Juice

......Skrivet: 2009-03-30 | Klockan: 17:36:28
Hur ont i halsen kan man ha igentligen? Det är så löjligt så ont jag har.

Känns som om jag har något litet monster som knaprar i sig min hals inifrån, och detta gör ju ont om något. Det är som om det hänger en massa sönder fräst kött och dinglar i halsen och lämnar stora blödande sår. Dessa orsakar stor smärta när man dricker juice. Varför jag fortsätter att dricka jucie är fortfarande oklart. Det kan ju vara så att jag har otroligt tråkigt och att jag gillar skada mig själv lite för att få folk att tycka synd om mig. Men som sagt, anledningen är okänd.

KÖP DEN!

......Skrivet: 2009-03-30 | Klockan: 17:22:15

Känns som om alla mina pengar kommer att åka på något onödigt.

Cream

......Skrivet: 2009-03-29 | Klockan: 17:16:28


Bild av: Mig
Fingrar: Älsklingen.

Då var man och såg Cream igår. Som ni har sett i tidigare inlägg så är det en dansföreställning och det var deras sista föreställning igår. Man måste vara väldigt öppensinnad för att kunna se en sådan föreställning med modern dans. Speciellt om de har tagit all världens tix och stoppat in det i samma nummer.

Föreställningen gick till så här. En liten rar tant kom ut i början och presenterade Cream, hur det skulle gå till osv. Därefter så började första nummret. Man blev illa till mods när man fick se denna killen stå där dra händerna genom håret om och om igen, dra tröjan över huvudet, med mera. Tyckte inte att musiken underlättade hans nummer heller. Efter det så blev det en kort paus. Detta var då för att alla danserna som var med hade inte något alls att göra med varandra. Så blev det mellan varje uppträdande.

När pausen var slut kom det 5 dansare in med udda klädval (sim-mössor och kostymbyxor). Deras nummer var ca 20minuter långt. Alla gjorde något som de hela tiden kom tillbaka till upprepade gånger, vilket fick mig att tänka på någon form av vardagsstress. Då och då var det någon som bröt sig ur rörelsemönstret och körde ett eget race.
I slutet av dansen stod alla längs fram och körde vars en bit av koregrafin. En och en tog de några steg tillbaka och tittade på de andra. Sen var det paus.

Alltså en sådan lång paus då det är meningen att man ska fika lite. Pausen var välbehövd både för att mina ben somnade och fröken Drors suktande efter kaffe.

Akt 2. Började med samma nummer som akt 1, fast då med flera dansare. Det mycket lättare att titta på och tiden verkade flyta på snabbare. Musiken var inte lika outhärdlig som första gången heller.

Sen kom det ett stycke med 2 dansare. När den ena dansade så berättade den andra en historia och tvärtom. Dom berättade om samma sak. Som om det var bara en person. (Den här personen var då döende, fick jag det till) Det enda som var en aning irriterande var att tjejen som dansade var från Polen och talade engelska. Det var inte det faktum att hon var från Polen eller att hon pratade engelska, utan att hon svalde halva ordet så man knappt hörde vad hon sa.
Paus igen

Det slutliga nummret var korigraferat av en av medlemarna i Bounce. Det märktes eftersom att de andra korigrafierna var endast modernt, men detta hade mer street i sig. Ett av de bästa nummerna (enligt mig) för det var mer fart i detta än de andra. Dom var dock inte riktigt så tajta som det hade kräfts för att det skulle bli ett bra nummer. Lamporna vara också lite lite för starka, till räckligt för att man skulle se ljusfläckar i en timmer efteråt.

Detta blev lite långt. Hoppas att ni orkar läsa hela

She's back!

......Skrivet: 2009-03-28 | Klockan: 11:26:31
Tänkte bara säga till er som har saknat Karolina lite, nu är hon tillbaka!
Gå in på hennes blogg! (Finns länkad nedan!)

Hejhej

......Skrivet: 2009-03-28 | Klockan: 11:07:09
Hejsan och godmorgon till er nyvakna. Idag är det lördag och här sitter jag fullt påklädd hos älsklingen. Annars brukar det vara så att man fortfarande ligger kvar i sängen eller lufsar runt i joggingbyxor och sovfrilla. Men här sitter jag utan joggingbyxor och är sminkad till och med.

Anledningen är då att när kvällen anländer ska vi befinna oss i Lund för att se dans föreställningen Cream. Så nu sitter jag här och väntar på att älsklingen ska bli färdig duschad och att klockan ska ticka på.


Nu springer han runt här halvnaken och letar kläder också. Grr

Mera musikal!

......Skrivet: 2009-03-27 | Klockan: 18:29:01


Lite fakta om dagen

......Skrivet: 2009-03-27 | Klockan: 18:18:10

Coolt

......Skrivet: 2009-03-27 | Klockan: 18:07:39
Coolt, när jag inte uppdaterar så får jag fler läsare O.o Jag kanske ska uppdatera mer sällan och få tusentals läsare?!

Musikal

......Skrivet: 2009-03-25 | Klockan: 16:29:34
Idag har man försökt att knivhugga Alice och försökt lära André att dansa vals (fast det kan han redan). Det var dagens musikal rep. Vi var sammanlagt 5 elever, 1 fröken Dror och 1 lärarkandidat.
En liten, men mycket tapper skara. Det kan komma lite bilder senare :)


Har dessutom fått reda på att jag ska skriva en artikel om Blodsbröder efter att allt är färdigt! Ska dela med mig till omvärlden hur det kändes att medverka i en sådan uppsättning. Tänkte börja med "Det var en magisk känsla".... Det går hem varje gång!

Cupcakes

......Skrivet: 2009-03-24 | Klockan: 18:48:16


Tänk vad fantasi folk kan ha! Titta bara på dessa cupcakes!

Om allt vore så enkelt

......Skrivet: 2009-03-24 | Klockan: 18:16:05


Varför kan man inte ha det lättare?

Gnäll

......Skrivet: 2009-03-24 | Klockan: 18:02:24
Varning! Nedanstående inlägg innehåller mycket gnäll!

Idag har det verkligen inte varit min dag. Det började med något så simpelt som att mitt abonemang blivit avstängt imorse. Kul, mitt liv finns i den telefonen. Får seperationsångest om jag inte kan skicka sms till älsklingen var 5sekund. Suck och stön. Masar mig hela vägen till tåget och då slår det mig att jag har varit uppe sedan 1 inatt. Anledning okänd, men det kan ha varit så att jag helt enket inte kunde somna.

Kommer till skolan (vilket aldrig är kul) och undrar hur många år det är till helgen. Då kommer värsta mensvärken smygande som har varit så trevlig och stannat hela dagen. På lektionerna har jag blivit irriterad som "/#(>%¤) och tyckt att alla uppgifter varit totalt meningslösa, men dock har jag suttit där snällt och duktigt och gjort dem efter bästa förmåga.

Imorgon berövas man "sovmorgonen" eftersom ett nationellt prov i engelska väntar på en klockan åtta på morgonen. Efter det så kommer man antagligen knappt få lunch och sedan pang bom kommer två andra lektioner hak i häl. Spanska lektionen ser jag ingen som helst nytta i. Det nationella provet i spanska denna fredagen kommer man köra på ändå.  Därefter så är det musikal rep och jag orkar helt enkelt inte alls.

Någon som vill byta liv?

På tiissdag på tiissdaag

......Skrivet: 2009-03-23 | Klockan: 19:02:40
Imorgon är det tisdag. Det är bra på flera sätt.

♥ Vi får reda på No provets resultat
♥ (jag) tycker att dagen inte känns speciellt lång, även om det är den längsta i veckan
♥ Remember my name, FAME!
♥ Ingen matte! YAY!
♥ Ingen spanska!

Detta mina vänner, är ren och skär lycka.

Skratt

......Skrivet: 2009-03-23 | Klockan: 18:54:19
www.meckii.blogg.se har man nyss uppnått sitt hundrade inlägg. Sant som det är sagt ska jag nu skratta åt henne för att jag har ca 160 inlägg mer. Precis, här ligger vi inte på latsidan.

Så här kommer skrattet. *Harkel* Hahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahaha

Sötsug

......Skrivet: 2009-03-23 | Klockan: 18:26:36

Jag har ett konstant sötsug. Någon som vill köpa en jättechokladmilkshake, 3 hamburgare, 1stor pommes, en påse godis, lite nötter, ben&Jerrys glass i många smaker och choklad. Har jag glömt något?

Kort om min dag

......Skrivet: 2009-03-23 | Klockan: 17:47:45
Idag har man lyckats ta sig genom dagen utan några större missöden. "Provet" som vi hade på idrotten gick däremot åt skogen. Provet var wolleyboll och folket verkade grymt överraskade att det var en boll iblandad och faktiskt att man måste röra sig annat än när bollen hotar att träffa en i huvudet.

Annars har denna dag passerat smärtfritt.

En svampbob sång

......Skrivet: 2009-03-22 | Klockan: 19:32:14

Paparazzi sökes

......Skrivet: 2009-03-22 | Klockan: 19:19:45

Länge leve esteter!

......Skrivet: 2009-03-22 | Klockan: 18:42:20
Kom att tänka på en sak. Vad hade världen varit utan oss, esteter? Om man tänker efter så hade vi varken haft tvprogram, radioprogram, musik, teater eller något sådant över huvudtaget. Det enda som hade gått på tv hade varit nyheter och kanske en och annan dokumentär. Om det ens hade funnits, det är ju någon kreativ liten människa som har suttit och tänkt hur introt skulle se ut, i vilken ordning nyheterna ska läsas upp för att det ska bli ett bra program.

Så tänk hur trist denna värld hade varit, om inte vi esteter hade funnits. Jorden hade varit en grå klump av tråkighet. Så...

LÄNGE LEVE ESTETNÖRDARNA!


Kolla, så glada vi (jag bakom kameran) ser ut! Esteter ser ut så här konstant.
Kolla bara alla bilder på Matilda som jag har lagt in. Alltid ett leende på läpparna!

Vatten vatten bara vanligt vatten

......Skrivet: 2009-03-22 | Klockan: 18:18:18


Borde fota vatten oftare :) Någon som har ett vattenfall tillgängligt?

Tingelingtingeling, jag har gjort ingenting

......Skrivet: 2009-03-22 | Klockan: 16:22:06
Jag har ingenting att skriva om. I fall att ni undrar vart jag har tagit vägen idag.

Jag på väla

......Skrivet: 2009-03-21 | Klockan: 14:38:15


Detta är då jag på väla!

A litle litle update

......Skrivet: 2009-03-21 | Klockan: 14:35:08
Hehe, det gick ju något sådär när jag satt i kassan. Visst var jag seg, men jag fick rätt på det. Inga konstigheter här inte. Det var mycket siffror att hålla i huvudet, men det kommer väl så småningom.

Olaglig och ohyfsad

......Skrivet: 2009-03-21 | Klockan: 06:30:36
Hehe, här sitter jag olagligt tidigt och ohyfsat pigg. Idag hinner det inte bli så mycket bloggande. Jag ska nu vid 8.30 sitta och "träna" kan man kalla det i kassan. Om jag inte tycker att det är så farligt så ska jag antagligen sommar jobba där.
Efter det så blir det nog ut på väla. I måndags var jag där med älsklingen och hans mamma och då köpte jag en tröja där som jag blev jättekär i. Så nu ska jag se om jag kan hitta en i svart (den jag köpte var vit) och ska även se om jag hittar något annat kul.

Därefter ska jag gå på Spring Awakening med älsklingen och hans kompisar. Så där av så kommer det bli lite mindre bloggande. Kanske även blir det imorgon också, ska nog sova hos älsklingen sen också.
Men det dör ni inte av va?

Finally!

......Skrivet: 2009-03-20 | Klockan: 18:27:55
Har ju glömt att säga! Vi blev faktiskt färdiga med dekorerna idag! Yay!
Inget mer springande fram och tillbaka längre, utan mer fokus på skolarbete och annat.


Let's go BARBIE!

......Skrivet: 2009-03-20 | Klockan: 18:19:44
Nu är trenden här. Den som vill förvandla oss till Barbie-dockor.

Mycket mycket rosa. Men det kanske blir lite mycket? Om man tittar på en barbie så har hon blondt hår och rosa tillbehör. Rosa bil, rosa hus med rosa möbler, rosa kläder, rosa skor och så fortsätter de i all oendlighet. Men det är kanske så man ska se ut nu mera? Enfärgade?
Visst är det okej att man kanske har lite rosa ögonskugga, eller lite någon annanstans. Men att ha rosa fläckar tio centimeter i diameter i hela ansiktet samt ha enbart rosa kläder på sig, kan nog inte vara en hit.


Ben&Jerry's

......Skrivet: 2009-03-20 | Klockan: 15:28:37


Denna var grymt god! Kommer bli många sådana fram över!

Boyfriend #1

......Skrivet: 2009-03-19 | Klockan: 20:11:01
Jag har världens bästa pojkvän. Han har fixat biljetter till Spring Awakening på lördag. Jag ska alltså få se denna underbara musikal igen! Älsklingen är bäst! (ingen protest)


Titta vad han är söt!

Fortfarande inte klara och slut på tid

......Skrivet: 2009-03-19 | Klockan: 19:33:33
Det var ju då meningen at vi skulle bli färdiga med måleriet idag. Det blev ni inte. Folk sprang ut och in genom dörren, folk som inte skulle komma in, kom in ändå, folk bankade på dörren osv i all oendlighet.

Sådana saker kan få mig på dåligt humör. Vi var inte i närheten av att vara färdiga med alla dekorer, men folk hade tydligen bättre för sig. Man blir ju inte stressad heller när folk som inte har ett skit att göra där kommer ni och går omkring och glor. Dåligt humör.

När dagen kom till sitt slut så är det fortfarande en del kvar att göra. Alltså, vi blir tvungna att måla hela dagen imorgon och det suger. Och om det blir någon som står och bankar på den äckliga dörren så kommer den personen ha den uppstoppad i rumpan sen.

Vad händer?

......Skrivet: 2009-03-19 | Klockan: 19:22:23
Ehh.. Jag kan inte se mitt nya inlägg. Kan ni?

Problem löst

Problem verkligen inte löst. Det bara fortsätter! Hjälp?

En sådan "jag-blir-glad-bild"

......Skrivet: 2009-03-19 | Klockan: 19:12:52

Vår och sommar, dagar utan slut....

Narnia!

......Skrivet: 2009-03-18 | Klockan: 19:58:15
Varje gång jag ser en lykta så börjar jag genast skrika om Narnia.
Allt från - "OH MY GOD! I'm in Narnia!" till, ja... Allt annat som är så långsökt att man nästan skäms för att skriva det.

Här om dagen sa Matilda att hon gärna hade velat ha en sådan liten lykta i sin trädgård när hon flyttade hemifrån. Genast började jag svamla om att hon ville ha en i sin hall så varje gång hon kom innanför dörren skulle hon tänka och få lite Narnia-feeling. Hon bara skrattade åt mig.

Jag fattar inte varför. Vem vill inte ha en Narnia lykta i hallen?


Mer musikal!

......Skrivet: 2009-03-18 | Klockan: 19:30:32



A litle update

......Skrivet: 2009-03-18 | Klockan: 17:43:46

Från scen 11, hoppa över de scener som det bara var 9or i. Alltså, jag fick inte gjort ett skit gjort idag. Lite trist. Så jag lekte paparazzi i 1½ timme. Kanske kommer någon bild lite senare...


njmdb

......Skrivet: 2009-03-18 | Klockan: 17:35:26
Hört i ett koditori

Butiksbiträde 1 (till utländskgumma) Det var några flickor som såg dig stoppa på dig bullar när du var här inne sist. (ca 10min)

Gumma - ndjsfbjedgbfjmsaknm

Butiksbiträde 2 Kan du prata svenska? Var är bullen?

Gumma jhihsfhbkwsakhf (hyttar med en fjärrkontrol till en tv)

Alltså, den här lilla tanten kunde inte svenska. Enligt butiksbiträdena hade hon kommit där och handlat i flera år tillbaka. Dom kollade henne om hon hade bullen kvar, men det hade hon inte. Hon hade inte kvar den bullen hon hade varit där och köpt för 10minuter sedan.

Tror faktiskt att hon inte hade tagit något. Utan att det bara var på "skoj" som de där flickorna sa så. Skulle inte bli förvånad.

Mamma du bar mig

......Skrivet: 2009-03-18 | Klockan: 08:54:02


Mamma du bar mig ( mother who bore me) - Spring Awakening

Spring Awakening

......Skrivet: 2009-03-18 | Klockan: 08:46:46
Igår var man och såg Spring Awakening. Den har premiär 20-21 någon gång (slutet av denna veckan då). Så det vi såg var ett genrep. Och vilket genrep! Otroliga låtar och skådespel. Skådesperlarna hade mer talang i lillatån än vad de flesta människor har i hela kroppen.
Det som gjorde att låtarna var så otroligt starka och berörde så mycket, var nog tack vare live-bandet som satt på en liten platå över scenen. Alla skådisarna hade gryma röster och musikalen kändes aldrig tråkig.
Ett litet minus var ju då att en av dem som hade en manlighuvudroll var sjuk och som ersättare hade dem en assistent tror jag att det var, som skulle då markera karaktärens steg och läsa replikerna. Den här assistenten sjöng inte heller hans låtar utan dem hade de delat ut till resten av emsemblen som stod lite diskret i mörkret och sjöng för full hals.

 Musikalen handlar om ungdomar som står på trösklen till vuxen världen och börjar känna saker som de aldrig upplevt tidigare. Men istället för att bli mottagna med öppna armar möter de endast föräldrar och lärare som endast bryr sig om resultat och frågor om sex blir bortslagna.
Temat är aktuellt även om det utspelar sig i en äldre miljö.

Den är verkligen rekomenderad att se, så om du har chansen så ta den!!!


Todeloo

......Skrivet: 2009-03-17 | Klockan: 07:09:57

Nu ska jag och min super genomskinliga tröja bege oss av mot skolans gula väggar.  Eller ja, först ska vi till tågen men sen ska vi till skolans gula väggar. Ni fattar vad jag menar


Gulligull

......Skrivet: 2009-03-17 | Klockan: 07:04:47

Varför är det aldrig någon som vill spontat överraska mig med blommor eller något annat gulligull?

When you say nothing at all

......Skrivet: 2009-03-16 | Klockan: 20:58:09


Detta är nog en sådan låt som jag aldrig kommer sluta att gilla. Tycker att den är mysig. Spelar nog egentligen ingen roll alls vilken version den är i, gillar den nog ändå om jag tänker efter.
Men, den bäst versionen är ändå när älsklingen sjunger och spelar den. Texten känns ännu mer speciell då och kommer ut på ett annat sätt.

Ska nog tvinga honom att spela den för mig när jag smyger hem till honom imorgon. Sedan sitta där och bara njuta av underbara toner och hans fina röst.

Måla måla måla

......Skrivet: 2009-03-16 | Klockan: 20:24:13

Jävlig bok

......Skrivet: 2009-03-16 | Klockan: 19:42:31

Läst denna bok? Om inte, lucky you. Grymt förvirrande och hoppade från den ena ögonblicket till de andra, det gick så fort så man inte hann fatta vad som hände. Storyn var väl okej. Utspelar sig under andra världskriget och något år efter. Huvudpersonen heter Elna Kallenberg (författarens mormor, eller något liknande) och handlar om hur hon förälskar sig i en österriare på flykt från kriget, vid namn Freddi. Dom har det jättemysigt där i sin lilla lägenhet och verkar inte störa sig så värst mycket på att det pågår krig i närliggande länder. En dag blir Freddi anhållen (anledning okänd) och förd till ett arbetsläger.  Dom får knappt tillstånd att träffas och då och då skickar hon både den ena och den andra grejen (+matlådor) som han ber om. Om jag minns rätt så fanns det nog inte mycket till tack i breven han skrev. De få gånger de fick tillstånd att träffas, var det bara sex, sex, sex.

Visst låter relationen toppen?

Efter krigets slut blir Freddi utvisad ur Sverige och återvänder till Wien. Han säger att han ska skicka efter henne när han har ordnat bostad. Tiden går, men ingen Freddi hör av sig. Elna beslutar att åka dit och gör den långa resan från Stockholm ner till först Berlin och sedan Wien med tåg och båt. På vägen skickar hon några brev till Freddi för att anmäla sin ankomst. När hon äntligen står på tågstationen i Wien och väntar på att hennes älskade ska komma och möta henne, kommer en okänd man fram till henne. Mannen visar sig vara Freddis bror, Hans. Han har dåliga nyheter. Nej, Freddi är inte död (om det vore så väl) utan han har träffat någon annan och kommer inte.

Ehh,.. Kul att du sa till innan. Hon åkte bara hela den långa vägen för din skull och du förmår dig inte ens att säga att ert förhållande inte exsisterar längre? Hon var ändå den som hjälpte dig överleva i Sverige. Hon skrev både till kungen och den ena och andra människan att dom skulle släppa dig fri för att dom inte hade någon anledning att hålla dig inspärrad.

Det värsta är nog att boken är en verklighetsskildring

Hehehe

......Skrivet: 2009-03-16 | Klockan: 11:28:44
Hehe, nu ska jag till väla med älsklingen.

Ledighet

......Skrivet: 2009-03-15 | Klockan: 18:59:59
Imorgon så är jag leeddiig. Skönt om något. Men vad ska då denna dag spänderas på, undrar ni. Städning och pluggning. Usch och fy.
Men att plugga kommer inte vara någon svårt. Vi har gått igenom alla "frågorna" med klassen och de flesta är faktiskt löjligt lätta t.ex. varför ärver man gener i dubbel upplaga? Du har väl två föräldrar hallå?
Så det kommer nog gå ganska smärtfritt. Det är nog städningen som kommer bli jobbigt. Tycker inte om att städa och blir lika förvånad varje gång jag kommer in på mitt rum och ser att golvet är ersatt med högar av kläder. Vart kommer dem ifrån? Den tröjan har jag aldrig sett innan. Hmm?

Men en posetiv sak är att jag slipper idrotten imorgon. Och på tisdag (för jag ska måla dekor då! Yay!).  

Jag drömde att...

......Skrivet: 2009-03-15 | Klockan: 18:46:26

Känns som om jag bara har konstiga drömmar nu förtiden

Hemma

......Skrivet: 2009-03-15 | Klockan: 18:42:36
Då var man i hemmets lugna vrå. Två sköna slapp dagar har bara sprungit iväg. Sådana dagar behöver man flera av. Många fler

Onyttiga ligan

......Skrivet: 2009-03-15 | Klockan: 13:29:02
Onyttiga ligan.. Det måste vara vi det. Gårdagens middag bestod av kebab och hamburgare (och dessutom hade vi tryckt i oss chips under större delen av dagen). Dagens frukost var pannkakor, med mycket socker, sylt och lite sirap. Nu frågar älsklingen om vi ska hämta pizza.

Om du någon gång ser ett par tjockisar som rullar fram så är det nog antagligen vi om detta fortsätter.

Duktig älskling

......Skrivet: 2009-03-14 | Klockan: 14:42:26
Älsklingen är så duktig, han springer runt med damsugaren hack i häl, polockar undan och är allmänt huslig.
Och här sitter jag... Och äter upp hans godis.Eh,,, Jag kanske ska hjälpa till lite. Men han ser ju ut att klara det så bra själv. Fast kanske ska hjälpa till ändå.

Opss

......Skrivet: 2009-03-14 | Klockan: 12:33:29
Dålig uppdatering = älskling. Hehe.
Men nu ska vi mysa framför en film - för det har han lovat mig... Eller lovat. Jag tycker att han har lovat, själv vet han inte om det.

En musikal bild

......Skrivet: 2009-03-13 | Klockan: 17:12:39

Haha jag tycker att denna bilden är så cool :P Alla står så och lutar sig över för att se om de är döda ^^
Claro que si, så tog jag bilden :P

(c) www.chelinka.blogg.se

Jag ser det snöa

......Skrivet: 2009-03-12 | Klockan: 18:24:50
Helt otroligt vad mycket snö det kom på en gång.
Nu ska jag ut i det yrande vita flingorna. Puss och kram

Jag tvingar ingen

......Skrivet: 2009-03-12 | Klockan: 17:35:30
Har folk inget annat att göra än att gnälla? Nu har någon varit inne på min bdb och skrivit att jag kan väl sluta att göra ramar runt mina bilder, för att det är tjatigt.

Ehh... För det första så tvingar jag ingen att kolla på mina bilder eller något liknande. Det är du själv som väljer om du vill läsa min blogg eller gå in på min bilddagbok. Du letade upp mig och inte tvärtom. Så varför då gnälla på mina bilder? Om du nu inte gillar var jag gör så kolla inte då?!

Helt otroligt att man ska få höra sådant. Istället för att folk använder sitt förnuft och gör något bättre med sin tid än att sitta och faktiskt leta efter anledningar i enbart för att få gnälla.

Kass musikal uppdatering

......Skrivet: 2009-03-12 | Klockan: 17:20:53
Hehe, jag är lite kass på att skriva om musikalen, är jag inte det? Det var ju rep igår.
Ja,ja. Vi började med att några satt i musiksalen med orkestern och sjöng och hade sig (vet inte riktigt vad dom gjorde där men men) och några, bla jag, var och målade dekor. Någon liten bild kanske kommer sedan, man vet aldrig. Efter en halvtimme där så var det meningen att vi skulle upp och repa lite i aulan.
Problemet var endast att alla vägrade släppa in oss! Det var meningen att vi skulle in och börja repa, men med detta problemet blev det ju faktiskt omöjligt.

Men nog om det nu. Till slut så kom vi in och var redo att börja köra! Vi började med scen nr 8, den där tvillingarna träffas för första gången. Därefter så skulle vi köra min slag scen (den där jag klipper till André) och då precis efter att André har kallat mig fitta (meningen att jag ska slå till honom då) så började alla skratta inne bakom scen. NEJ tänkte jag som var jätteberädd på att slå och skrika. När de senare hade lugnat sig en aning så kunde vi fortsätta.

Vilken smäll jag fick till och som jag skrek! Man kunde knappt märka att jag läste innan till! (även om jag höll manuset i handen framför mig)

Yay. Superwoman på G

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

......Skrivet: 2009-03-11 | Klockan: 09:11:49


Så här vaknade jag imorse. Helt ovetande om att jag hade ´sovmorgon till 10.15


Nattinatti

......Skrivet: 2009-03-10 | Klockan: 21:22:02

Nu orkar man inte sitta här mer, tack och adjö

Godnatt små solstrålar


Så där hör ni!

......Skrivet: 2009-03-10 | Klockan: 20:51:24
Min mamma har precis kommit på vad R står för på MP3 hörlurarna. Nämligen röv (eller rumpa om ni tycker det låter bättre) "Hör du med röven?" har man ju hört innan, så nu är det bekräftat. Hörluren med R ska alltså inte sitta i höger öra utan i rumpan!

Jag och André sitter nu och har ett ganska trevligt samtal om vad nu L på den andra hörluren kan vara.



Lilltå? Love-handels? Livmoderhals? Lugna?

Bloggdesign

......Skrivet: 2009-03-10 | Klockan: 20:47:50
Jag behöver lite tips från er läsare. Det är nämligen så att jag har tröttnat en aning på min bloggdesign (även om jag tycker väldigt mycket om den) och börjat tycka att den ser lite färglös och sliten ut. Så nu behöver jag lite tips på hur den nu ska se ut.
Vad tycker ni ska finnas med i en bloggdesign? Det blir antagligen jag som för göra den själv (den nuvarnde gjorde ju Karolina åt mig). Men det får man ju se som ett steg i personlig utveckling, även om det kommer se ut som om en fingerfärgs teckning av en 3åring.

A blue rose

......Skrivet: 2009-03-10 | Klockan: 20:35:18

Dagens Nemi

......Skrivet: 2009-03-10 | Klockan: 18:00:29


Pust och stön

......Skrivet: 2009-03-10 | Klockan: 17:47:40
Pust och stön, äntligen hemma från skola och tandläkare. Trött och sliten är nu två ord som beskriver mig mer eller mindre bra. Funderar på om man ska krypa upp i sängen redan nu och kanske avnjuta en bok.

Men det får nog vänta ett tag. har igentligen lite skolarbete som bör göras men det orkas inte med nu. Hade jättegärna velat joina André (om han nu har någon choklad) och se en film. Känns som om det är en av de få saker som man kan ägna sig åt denna eftermiddag.

Hur kommer du att tillbringa din eftermiddag?

Glömt musikalrep

......Skrivet: 2009-03-09 | Klockan: 17:45:44
Kom precis på att jag inte har skrivit något om det mini mini repet vi hade! (Ni vet då, innan jag började kasta böcker omkring mig).

Det var jag, Alice, André och Axel som skulle repa lite. Vi skulle köra 2st scener som kom efter varandra som smälter ihop kan man säga. Så vi behövde repa dem tillsammans för att de skulle få ett bra flyt. Den scenen jag var med i är jag inte så glad över att behöva göra. Jag ska nämligen ge André en örfil.
Jag är inte den som gillar att slå folk (om de inte förtjänar det förstås) och det kändes grymt hemsk att nu vara tvingad att göra det!

Självklart vågade jag inte slå hårt, men André (och Axel för den delen) uppmuntrade mig att slå lite hårdare så att det skulle "höras". Sen skulle jag även skälla ut honom och min hals dog efter att ha skrikit åt honom sådär 15 gånger.


Tyck inte att jag är elak nu. Jag gjorde det inte frivilligt och dessutom kallade han mig för fitta

Money money money

......Skrivet: 2009-03-09 | Klockan: 17:31:15
Yay! Jag hittade en tjugolapp på vägen till tåget! Så vad ska den nu spänderas på? Några förslag?


Ny länk

......Skrivet: 2009-03-09 | Klockan: 17:23:10


Tredje gången gillt, eller vad säger du André? ;) Detta är den tredje bloggen som den här lilla söta killen har startat så gå nu in och önska honom lycka till på vägen till en bra blogg :)

What made my day

......Skrivet: 2009-03-09 | Klockan: 17:14:50
Åh, jag är fortfarande impad! När jag gick till tåget imorse med min yngre bror så flög det plötsligt en flock svanar över våra huvuden, knappt 4 meter upp. Dumma mig för att hann jag inte få upp kameran i tid innan de hann passera! Men det var en helt otrolig känsla. Att se sådana vackra fåglar flyga så pass nära händer inte varje dag (åtminståne inte mig!).

It made my day ;)

Såå tråkigt

......Skrivet: 2009-03-08 | Klockan: 19:26:02

Jag har tråkigt! Förlåååt!

How 2 do fire

......Skrivet: 2009-03-08 | Klockan: 18:56:04
Hehe på Matildas begäran ska jag nu göra en liten "hur-man-gör". Denna hur-man-gör handlar om hur man gör eld på gimp 2. Hehe, kanske inte världens bästa men håll till godo!


Det första du gör är att göra din vita sida svart. Vilket är lätt du trycker på hinken och sedan på ditt "papper".
Efter det gör du två vita linjer (eller så många du vill ha, beror på hur hög elden ska vara). De får vara så tjocka och så långa du vill. 


Sen trycker du på den lilla handen som "smetar ut" de vita linjerna. Hårdhet och flöde bestämmer du själv. Det är vad som känns fungerar bäst för dig.
(tips: Dra uppåt för att få det att mer se ut som om det faktiskt är eld)


Om du sedan vill ha elden lite högre på ett ställe så drar du helt enkelt någon vit linje till.


När du har gjort färdigt din lilla eld så går du in på färger och sedan färgbalans.


Då kommer denna rutan upp! På den röda skriver du alltid in 100 kvittar om du är på skuggor eller mittoner.
På skuggor skriver du 30 på den där det står grön och -30 på den det står blå.
Mittoner skriver du 0 på grön och 30 på blå.
Ljuspunkter skriver du 0 på grön och -100 på blå.
(är inte riktigt säkert på att det var i den ordningen, kan ha råkat blanda ihop dem, men testa dig fram)


Och förhoppningsvis så ska det ju se ut någolunda såhär när du är färdigt.

Hoppas ni fattade något av detta ;) Det var lite klurigt att skriva ihop

Superwoman slår till igen

......Skrivet: 2009-03-08 | Klockan: 17:25:54
Känner mig lite lite duktig. Klarade fallet på mitt spel, YAY!
Något som man har kämpat lite extra med. Men nu är man vidare på nästa som även är det näst sista.
Im superwoman

Ojdå

......Skrivet: 2009-03-08 | Klockan: 17:10:39
Hehe, snacka om dålig uppdatering! Men till mitt försvar har jag faktiskt inte varit hemma utan har varit hemma hos älsklingen. Skönt.. Kändes som jag faktiskt hade sovit (vilket det inte har kännts som de senaste) vilket var så oerhört skönt även om man vaknade med världens värk i ryggen!

Idag så har man varit och sprungit på väla med älsklingen och hans familj. Usch, Väla...  Människor som trängs överallt. Som näst intill slår sig fram, Grym klaostrofobi. Gaah folk överallt! Tycker inte om större köpcentren av just den anledningen. Tycker inte om att gå på stan med mycket folk heller men det är inte lika farligt.

Funderar på om jag ska gå ut och ta kameran med mig. Det är så härligt väder ute. Solen står lågt på himlen och det glänser av små vattendroppar i träd och buskar. Åh... Synd bara att jag inte orkar

Nemi

......Skrivet: 2009-03-07 | Klockan: 17:05:10

Hehe

......Skrivet: 2009-03-07 | Klockan: 16:58:49
Hejsan :) Den dåliga uppdateringen skyller vi på älsklingen. Det är väl klart att jag inte går in och blogga när älsklingen är här och på mys- och bus humör? Klart inte... Fast nu är han hemma. Så här är jag!

Egobild nr uno

......Skrivet: 2009-03-06 | Klockan: 17:46:34


Hehe, min första egobild på denna blogg ser det ut som. Ja, vad får man för kommentarer på det då?

Tröttelitrött

......Skrivet: 2009-03-06 | Klockan: 16:13:06
Känns som om jag alltid är trött och gnällig nu mera. Det kanske jag också är?

Om ni var nyfikna

......Skrivet: 2009-03-05 | Klockan: 20:25:27
Katten ligger på mattan och sover... Jag ser på avundsjukt. Men går jag och lägger mig nu, så kommer jag vakna 4 imorgon. Då kommer jag vilja ligga i min säng och skrika, bara för att jag är vaken och klockan är 4.
Vem vill vara vaken då... Inte jag. Då vill jag sova. Därför går jag inte och lägger mig nu.

Jag vaknade faktiskt 4 ändå. Så gissa om jag är trött nu

Jag dööör

......Skrivet: 2009-03-05 | Klockan: 20:07:09

Aaaaaaaarrrgghh! Det är fotboll på tv! Jag dööör!

De bytade kanal! Jag är räddad! *låtsas aplåder från låtsas publik*

Alla människor

......Skrivet: 2009-03-05 | Klockan: 20:00:07
Hur hittar ni hit människor?! Igår hade jag 14 unika besökare... Och idag har ni varit 8st.
Så nu undrar jag hur ni hittar hit? Har bara en som länkar hit (vad jag är medveten om) så hur hittar ni?

Spanskaslarv

......Skrivet: 2009-03-05 | Klockan: 19:53:32
Imorgon får jag nog tillbaka det där glosförhöret imorgon och jag är så sur på mig själv.
Jag stavade allting rätt men jag satte en liten liten apostrof fel!!! Gaaah! Det blev liksom despúes istället för después... Nej vilket slarv fel!


(Después är efteråt på spanska, om ni undrar då)

Don't mess with Chelinka and the BOOKs!

......Skrivet: 2009-03-05 | Klockan: 17:38:11
Efter ett litet litet liteet (så litet så man knappast kan se) musikalrep idag så smög jag tillbaka till halvklass lektionen som idag var svenska och gick ut på att läsa (Yay! Eller?)
Efter en stund gick vår handledare ut och klart att det blir livat då. Fötter upp på borden och mobiler i högsta hugg. När vår handledare fortfarande inte kommit tillbaks efter så där 10minuter så började jag tröttna på en kille som sitter och gör något högt och enformigt ljud.

Flera gånger bad man honom att han skulle vara tyst, tror ni att han gjorde det då?  Neeeeeej
"Fortsätter han så slänger jag min bok på honom, får jag det?"  säger jag till Matilda som sitter bredvid mig. Hon ger mig sin välsingnelse och jag tar min tjockis (inte jättetjock, sådär lagom på 200 sidor något sådär) och kastar på den här killen då som sitter 1,5meter framför mig. Träffade på axlen (hade varit roligare om jag träffade honom i huvudet). Är fortfarande lite irriterad så jag passar på att skrika av mig när jag går fram för att hämta min bok.

Efter det så var han ganska tyst... Jag kanske ska kasta böcker oftare?

Zzz

......Skrivet: 2009-03-04 | Klockan: 18:43:33
Jag sitter fortfarande med laptopen i knät. Varför har jag inte slängt mig på sängen och slumrar lite? Ja, det är väl så att jag helt enkelt inte orkar flytta mig. Så istället sitter jag här och ser på Svampbob med min yngsta syster.


Titta! Såhär trött är jag!

Bara så ni vet

......Skrivet: 2009-03-04 | Klockan: 18:01:21

Today, Im superwoman



Vill bara tillägga att jag faktiskt var superwoman igår också. Vi hade döds-stunt på fame igår.

Lite lite musikal

......Skrivet: 2009-03-04 | Klockan: 17:43:46
Idag har det varit ett litet musikal rep. Det är ju alltid trevligt. Kändes som om man ätligen kom igång på riktigt. (De andra repen kanske det har varit max 4pers samtidigt). Nu satt alla och var mer eller mindre medverkande.

Vi körde igenom cirka 7 scener (jag var med i 5). Några låtar hans med också. Inte för att jag kunde texten, men ändå

Hemma

......Skrivet: 2009-03-04 | Klockan: 17:34:54
Så trött. Sova sova sova.

På morgonkvisten

......Skrivet: 2009-03-04 | Klockan: 08:38:25
Woho! Något otroligt hände precis (eller ja.. idag). Jag fick sovmorgon! Visserligen bara en timme, men den utnjytjades väl. Mycket väl... 

Nu har man suttit duktigt och lydigt med sina små spanska gloser och pluggat. El och la bytar ofta plats när jag skriver och när jag säger dem högt. Så det kommer väl gå åt skogen. Men annars är det bara 2st som jag blandar ihop.  
Känner mig lite lite duktigt faktiskt ;)
Nu ska man borsta tänderna och fuska lite på ett spel. Byebye

VAH?!

......Skrivet: 2009-03-03 | Klockan: 17:26:20

Baby, du ochjag när du försöker prata med mig om musik.... Eller något annat som jag inte heller förstår

Potter puppet pals

......Skrivet: 2009-03-03 | Klockan: 17:06:40


Hahahah :P Den är helt sjuk uppspeedad! Låter som japanska skolbarn korsade med duraselkaninen xD

Trötthetenströtthet

......Skrivet: 2009-03-03 | Klockan: 16:47:51
Hemma, aptrött och jag ska plugga spanska. Yay

And here we go again

......Skrivet: 2009-03-02 | Klockan: 18:19:36
Känner ett super sug av kreativitet... Hmm..? Vart ska man göra av den mån tro? Ska man kasta den i soperna och vänta på bättre tider? Eller ska man använda den till något vackert som klappar till folk i ansiktet när de beskådar det?

Det sist nämda låter bäst. Speciellt det med klappa till folk i ansiktet. Det lät grymt skoj.... Mohahaha
Har ni, kära läsare, något förslag på vad denna sprudlande kreativitet kan användas till?

#&¤%"/%#%&"&!

......Skrivet: 2009-03-02 | Klockan: 17:55:53

Bilden passar perfekt till dagens irritation!! ;)

Vad hände?

......Skrivet: 2009-03-02 | Klockan: 17:51:27
Ehh..... Vart tog alla kommentarerna i arkivet vägen? Här är bara dem från mars månad kvar. Hmm?

Irritation

......Skrivet: 2009-03-02 | Klockan: 17:33:41
Hur irriterad får man bli? Redan förra veckan så fick niorna som har tyska reda på att de skulle ha nationella i språk. Vi (spanjorerna) frågade om vi också skulle ha det. Svaret var NEJ (kom ihåg nu, svaret var nej). Så lyckliga vi var, vi har ju så mycket annat på G (andra prov, musikal, ect, ect).
För att vara på den säkra sidan frågade vi ganska många gånger efter det (liksom varför skulle de ha och inte vi) men svaret förblev nej.

Idag så var det första han sa när alla kommit in och satt sig ner att nu ska vi ha nationella i spanska runt vecka 13. Eh... VAD #%"/()(&%¤¤ SA DU?! De andra har fått en hel vecka på sig mer att få olika övningar som ska "förbereda" inför provet. Men kommer vi få någon chans att ta igen det? neeeeej. Vi har istället 34 glosor och ett annat spanska prov att plugga till.

Nationella prov är ju inget viktigt. Nänä...

Livsfara för samtliga

......Skrivet: 2009-03-01 | Klockan: 16:55:35
Noooo! Lås fönster och dörrar! Dra för gardinerna och uppsök skydds rum! Det är en ny kris som har uppkommit. Det är nämligen så att det....


Att det SNÖAR!

Chelinkais

......Skrivet: 2009-03-01 | Klockan: 16:25:10
Hehe, har spenderat natten hos älsklingen och där av den dåliga upptaderingen.
Har precis varit inne och kollat runt lite på Karolinas blogg (hon finns länkad lite längre ner på sidan, gå gärna in och titta) där hon ganska nyligen har lagt ut 2 bilder från flygresan upp till Norrland och ett och annat litet inlägg. Min första tanke är "Herregud! Människan har återupptäkt sin blogg!" (det har stått ganska stilla där under en tid). Sedan när jag ser att hon skriver om kylan där, långt, långt uppe så är det nästan så att jag ångrar att jag gick in och kollade.

Norrlands kylan bara smyger ur skärmen och smäller till mig i ansiktet. Gåshuden uppenbara sig på armar och ben. Precis innan denna kyla har hunnit att förvandla mig till en levande isglass (hmm... Undra vilken smak jag skulle bli då? Chelinkais låter inte så dumt) så flyger jag upp ur stolen och springer rakt in på mitt rum och med ett desperat försök drar på mig så mycket kläder det bara går för att stänga denna hemska kyla ute.
Så här sitter man nu, med 40 tjockiströjor och 40 tjockisbyxor och skakar. Otroligt så påverkad man kan bli av det man läser.


RSS 2.0