FOTO A - VG

......Skrivet: 2011-01-31 | Klockan: 16:18:29
Är peppad till 100%! Ska snart åka iväg på första streetlektionen och jag längtar efter att få första träningsvärken. Nice!


Något annat positivt med dagen är att jag fick VG på Foto A - kursen, något som jag verkligen inte förväntade mig. Många av uppgifterna var jag inte ens i närheten av nöjd med och många av uppgifterna motiverade mig inte alls och blev därför bara gjorda utan ansträngning.

Min mentor sa även att jag var på väldigt god väg till ett MVG och mitt nuvarande betyg berodde på att hon saknade kreativitet i några av bilderna. Berättade också för henne att jag tyckte att uppgifterna var ganska tråkiga och då lovade hon mig att vi skulle försöka ändra på det! Najs!

Så foto B = MVG?

Min porträttfotografering är planerad och min projektfotografering är på g, det enda som saknas där är lokaler. Vi får väl se.








music on repeat

......Skrivet: 2011-01-30 | Klockan: 21:30:22
We are broken - Paramore

Down on me - Jeremih feat 50 cent

Gubben i lådan - Daniel Adams-Ray


Fin i håret

......Skrivet: 2011-01-30 | Klockan: 20:17:17

Det har hänt flera gånger, då jag har tvättat håret innan jag har gått till jobb, så har kunderna kommenterat mitt hår och undrat om jag har färgat det eller kanske klippt mig. Det är lika kul varje gång att säga att jag har tvättat håret och se kundens ansikte bli allt rödare.

Sitter och funderar på om jag ska i säng tidigt ikväll och om det skulle bli någon skillnad (har varit omänsklingt trött hela helgen). Har en tanke i bakhuvudet som skriker att det är måndag imorgon. Najs.


Superwoman fixar allt

......Skrivet: 2011-01-30 | Klockan: 12:22:31

Springer fram och tillbaka och gör mig i ordning samtidigt som jag fixar mat till alla. Superwoman strikes again? Idag är det också strålande väder, så om du inte har något annat för dig, gå ut och njut av solen! Det hade åtminstone jag gjort!

Have a nice day!♥ Smell you.


Think Pink?

......Skrivet: 2011-01-30 | Klockan: 09:29:06

Det har varit ett bra tjat om Sofies bloggdesign här nu ett tag så jag har tagit mig friheten att använda en av bilderna från studion och smält ihop en rosa design. Hope you like it!

För övrigt idag så jobbar jag precis som igår, 13.00 - 19.00. Spännande va? Men nu är det dags att få frukost i magen så att man orkar vara snäll idag. Tjing!

Poor fool, he makes me laugh

......Skrivet: 2011-01-29 | Klockan: 20:20:46
Från sprudlande glad till flyförbannad på två millisekunder.
Skriver när jag är trevlig igen.

The best day ever

......Skrivet: 2011-01-29 | Klockan: 12:18:07
Igår var en av de roligaste dagarna på länge. Några av mina vänner har verkligen världens konstigaste humor (har i för sig jag med) och vi skrattade konstant nästan hela dagen.

Stenbajs och världens längsta snopp är de bästa orden som finns.

Jag, Lisa och Lina åkte efter skolan och åt på max och snackade om allt mellan himmel och jord. Vi satt där en stund för länge och Lina missade sitt tåg, vilket blev rätt bra till slut ändå. Speciellt när dem har ritat snoppar på golvet på knutpunkten.

Efter att Lina hade åkt så tog jag, Lisa och Thomas tåget hem för att sedan sitta på pizzerian i ungefär en timme och vänta på Thomas pizza som aldrig blev klar. Lisas mamma hämtade upp oss och vi var hemma inom minuter.

Lisa kom hem till mig senare under kvällen och kort därefter kom Filip också. Flummigare människor än mig och Lisa får man leta efter.

För någon timme sedan följde jag med Thomas upp till ICA där han blev upphämtad av en kompis och jag gick hem för att göra mig i ordning inför jobb.

What a wounderful world ♥

Efter fotograferingen

......Skrivet: 2011-01-28 | Klockan: 12:38:19
Fotograferingen gick jättebra! Blev många snygga bilder på både Sofie och Alexandra!
Se fram emot en uppsjö av bilder när jag kommer hem i eftermiddag!! Tjing!

Studion - Dag tre

......Skrivet: 2011-01-28 | Klockan: 07:12:23

Jag och Lina Hagman


Idag så åker jag in tidigare (jag börjar egentligen 11.50) för att vara med och leka i studion. Sofie har bokat morgontimmen för att fota sitt egna projekt, men jag ska försöka hinna ta bilder på henne också! Har en idé till hennes blogg design och jag vill så gärna sätta igång så snart som möjligt!

För övrigt så är idag min lediga fredag, så jag har mer eller mindre inget inplanerat förutom att möjligtvis städa mitt rum. Det har varit krig i mitt rum, jag lovar!

 


Superman strikes again

......Skrivet: 2011-01-27 | Klockan: 19:48:01

Jag och Lina Hagman


Usch och tvi

......Skrivet: 2011-01-27 | Klockan: 06:49:37
Idag är en sådan dag där man inte mår så värst bra. Håll tummarna för att det går över snart! Jag vill verkligen inte vara sjuk!

Onsdag gör jag ingenting

......Skrivet: 2011-01-26 | Klockan: 10:07:31
En lektion där vi har gjort väldigt lite på. Eller jag har i alla fall inte varit speciellt aktiv. Istället för att göra något produktivt har jag suttit med musik i öronen och tänkt i takter och danssteg.

Jag är riktigt sugen på dra igång och dansa igen och jag har faktiskt kollat upp kurser jag kan tänka mig att gå. Streetdance eller streetjazz, det är frågan.

Back to normal

......Skrivet: 2011-01-25 | Klockan: 21:44:52
Imorgon är det onsdag och det är en vanlig skoldag. Jag börjar som vanligt 08.20 och slutar runt 4 tiden, där i mellan ska man hinna ha foto B, klassråd, Projekt och företagande och multimedia. Det låter faktiskt som en ganska lugn dag, med rätt okej lektioner. Me happy!

Jag ska också börja planera mitt egna projekt, utförandet och så vidare. Synd bara att jag inte har bestämt mig än!
But time for bed, smell you!

Lovely

......Skrivet: 2011-01-25 | Klockan: 20:09:43

Nytt skrivbord, det gillas!


Inget foto, kanske bak, hoppas Ikea!

......Skrivet: 2011-01-25 | Klockan: 15:01:59

Det blev tyvärr ingen fotografering idag. Det duggregnade och det passade inte riktigt vår idée av bilderna vi skulle ta, så det får bli en annan gång!

Tanken när vi kom hem var att baka muffins - med nutella och hasselnötter, men det blir lite besvärligt utan bakpulver eller vaniljsocker. Så det får bli lite senare när pappa kommer hem, då jag förhoppningsvis får åka ut på Väla/Ikea och köpa mig ett skrivbord. Är supersugen på att göra om mitt rum, skulle gärna vilja måla om också. Om man ändå varit miljadär...


Just a mortal with potential of a superman

......Skrivet: 2011-01-25 | Klockan: 08:37:26


Bild från studion, modell: Lina Hagman

Idag är jag uppe tidigt, på en studiedag dessutom! Men jag ska följa med min mamma till jobb och beställa och senare ska vi åka in till stan. Hoppas på att vädret inte är för tråkigt så att jag kan fota Sofie också.

Annars är den här dagen ganska så oplanerad, känns ganska skönt även om jag kommer få myror i kroppen senare! Men nu är det dags för frukost! Smell you.

 


Att leka i studion

......Skrivet: 2011-01-24 | Klockan: 10:38:05


Vi har precis kommit ut ifrån en spännande lekstund i studion! Många bra bilder, oh yes

Imorgon så ska jag förhoppningsvis fota sötaste Sofie och eventuellt även göra det på fredag. Design bilder, yes
Har dock inte bestämt mig för mitt tema än. Har några ideer men kan inte bestämma mig för en! Jag kan avslöja att det handlar om att vara udda eller kreativitet.  


There is nothing I can say

......Skrivet: 2011-01-23 | Klockan: 18:39:13
Glee - Total Eclipse Of The Heart

Låten som spelas om och om igen.


Nya jeans

......Skrivet: 2011-01-23 | Klockan: 18:29:57
Jag har världens snällaste föräldrar. Nämnde tidigare idag att jag ville ha svarta jeans och en kavaj, plötsligt stod jag på Familia och provade mina efterlängtade crockers. De satt som en smäck.

Någon kavaj blev det inte, mest för att jag inte vet vad jag var ute efter och ville inte köpa något bara för köpandets skull. Men jeansen fick i alla fall följa med hem. Kanske har dem imorgon... Hmm?

Mormor och morfar åkte för inte allt för längesedan och det blev som vanligt en massa frågor om skolan och fotograferandet. På västfronten, inget nytt.

Modebloggare?

......Skrivet: 2011-01-23 | Klockan: 11:16:22
Dagens vill-ha-behov är inget mindre än svarta crocker jeans och en kavaj. Hur snyggt som helst!

Jag skulle gärna haft en bandtröja under kavajen och varför inte en hatt och solbrillor? Synd att man är snål bara! Hade gärna haft ett par snygga klackar till..

Ska strax börja så smått med att fixa till mig. Mina morföräldrar kommer lite senare idag för att fira min yngsta syster, så det kommer bli tårta och en massa kaffedrickande. Bloggandet kommer bli därefter också, ganska frånvarande.

Tills att vi hörs igen, ha en bra söndag!











Sanning/konka

......Skrivet: 2011-01-23 | Klockan: 08:34:18

Morgonen börjar med en facerape av käraste Elisabeth, för hon glömde nämligen att logga ut ifrån min dator igår. Dock är jag snäll och skriver inget dumt! ♥

 

Kvällen var grym! Jag och Lisa började med att kolla på Hipp Hipp och snacka en massa. Det skickades mängder med sms, ett och annat samtal ringdes och plötsligt kom Filip. Då körde vi istället Sanning eller konsekvens och fick reda på massa om en kille som inte ens var där ;)


WHAT?!

......Skrivet: 2011-01-22 | Klockan: 19:16:41

Ibland så undrar man vad facebook egentligen är för ställe.


Snart är det lördagsmyyyyys

......Skrivet: 2011-01-22 | Klockan: 19:05:07

Snart ska det bli lördagsmys med chips, dipp och min favorit Lisa!

 


Snabb vända

......Skrivet: 2011-01-22 | Klockan: 12:13:15

Hemma igen. Det blev en ganska snabb vända eftersom att jag inte provade på något. Är fortfarande lite sliten i kroppen sen gårdagens idrottslektion (som för övrigt var ganska rolig) och kände att det inte var min tur idag.

Min syster däremot verkade ha jätteroligt. Vi får se om hon kanske anmäler sig till kursen senare.

Idag är det planerat att jag ska städa. Försöka i alla fall. Imorgon kommer mina morföräldrar coh då kan det gärna se lite ordentligt ut, även om de inte kommer sitta och fika inne på mitt rum!


Med nycklar i fickan

......Skrivet: 2011-01-22 | Klockan: 10:04:43

Nycklarna till ciggarett skåpen följde med mig hem igår kväll. De låg i min fleecejacka utan så mycket som att göra ett ljud ifrån sig och upptäcktes inte förrän jag stod hemma i hallen. Fan.

Som tur var öppnade inte jobb förrän 09.00 idag så jag fick ändå sova lite längre än vad jag brukar göra.
Om en timme ska jag åka in till stan med min syster där hon ska få prova på något som kallas Michael Jackson style. Det är alltså en danskurs där man får prova på att dansa som MJ till hans låtar.


Som sagt, med en timme kvar så kanske man bör göra sig färdig. Tjing.

Sova är en bra sak

......Skrivet: 2011-01-21 | Klockan: 23:57:29
Nu ska jag sova. Eller försöka i alla fall. Kanske starta en box vänner och somna till det pålagda skrattet som gör allt roligare? Mysigt.

Cause Im amazing

......Skrivet: 2011-01-21 | Klockan: 22:55:43


Älska gammla bilder på mig, lovely.

 


Superwoman är på g

......Skrivet: 2011-01-21 | Klockan: 15:26:20
Snabb vända! Av med idrottskläder och på med Ica kläder. SUPERWOMAN! Smell you.

Mys

......Skrivet: 2011-01-21 | Klockan: 10:34:07

Ska strax äta och om cirka en timme kommer Cajjo och hämtar mig. Det kommer bli en extremt kort dag då tiden bara kommer flyga förbi.

 

För övrigt så fyller min yngsta syster år idag. Hon blir 10år gammal (ung?) så det ska nog bli lite firande ikväll när jag kommer hem :) Mys..


Smink på idrotten

......Skrivet: 2011-01-21 | Klockan: 08:18:56

Idag är det en sådan dag där man har två lektioner, var av en är idrott, där man inte orkar klä på sig "ordentligt" men måste sminka sig vardagsfin. Vilket känns grymt meningslöst när man ska ha idrott men något som är ett måste då man ska till jobb efteråt.

Hade det varit min lediga fredag så hade jag struntat i sminket också. Men nu när jag ska jobba efter skolan så känns det inte som om det vore en bra idé. Kunder och människor i allmänhet har en vana där de kommenterar andra människors utseende. Det kan uppfattas som ganska otrevligt, men det är som sagt en vana (eller kanske en ovana?) som mer eller mindre alla har.

Så för att jag ska slippa alla kommentarer ifrån diverse kunder om att jag ser trött/hängig ut och slippa irritationen jag får ifrån dessa kommentarer, så ska jag sminka mig nu. Tjing.


Happy days!

......Skrivet: 2011-01-20 | Klockan: 19:19:06

Fredag ,korta dagar gör mig glad :)


Mellan lektioner

......Skrivet: 2011-01-20 | Klockan: 10:16:48

Jag sitter tillsammans med Sofie i fotosalen och gör inget som har med skolarbete att göra. Nästa lektion börjar om lite mindre än en timme, så det finns gott om tid för snack om allt mellan himmel och jord.

Bloggdesigner är ett hett ämne. Både jag och Sofie är sugna på ett ansiktslyft och idéerna flödar. Men först och främst behövs nya bilder, något jag tänker syssla med i helgen.


Jag är inte sån

......Skrivet: 2011-01-20 | Klockan: 06:54:59


Gammal bild.

Jag hoppas verkligen på svenska c kursen! Jag vill så gärna känna att skolan inte är helt så meningslös som jag upplever den nu. Jag vill, jag vill, jag vill!

Det är bara minuter kvar innan jag ska gå nu och jag känner mig inte ens halv färdig. Det är dessa dagar man önskar att man kunde flyga. Privatjet eller vingar, jag är inte så kinkig.

 


Be för morgondagen

......Skrivet: 2011-01-19 | Klockan: 21:19:32

Nästan all snö har smält undan och det är kolsvart ute. Lite skönt faktiskt, jag som längtar så efter vår och värme!

 

Jag ska snart krypa i säng och hoppas på morgondagen. Den nya kursen, svenska c, började verkligen bra och imorgon kommer väl inte att vara ett undantag?


God natt.


No questions asked.

......Skrivet: 2011-01-19 | Klockan: 20:45:34

Jag är inte ledsen (kanske kommer ett storböl senare, who knows?), men visst känns det tråkigt att det tog slut. Det känns som om en bit fattas, men jag vet ändå att det kommer att bli bäst så här.

Det är inte att känslorna tog slut, det funkade inte. Jag tycker(läs: älskar) fortfarande mycket om honom, men vi mår nog båda bättre av att inte vara ett par längre.

Men jag ångrar ingenting, kom ihåg det! ♥

 


Everything is coming to an end.

......Skrivet: 2011-01-19 | Klockan: 19:12:06
29/8 2010 - 19/1 2011
Jag ångrar ingenting, kom ihåg det ♥

The tears are filling up their glasses

......Skrivet: 2011-01-19 | Klockan: 06:37:35
Mad World - Gary Jules

Ännu en ny skoldag och motivationen ligger fortfarande lågt. Håll fingrar och tår korsade så att det går över! Sommar, festivaler, stranden och lätta kläder är allt jag kan tänka på och det är en aning distraherande.


Vem har tid att tänka på engelska verb om man har en härlig fantasi i skallen om en varm sommar dag på stranden?

 

Skolan känns ganska ointressant och tråkig i jämförelse. Men man måste ju gå dit ändå! Smell you!


Vill inte

......Skrivet: 2011-01-18 | Klockan: 06:56:46
Snart dags att dra hemifrån. Jag är verkligen inte sugen, usch.

Vilo dag

......Skrivet: 2011-01-17 | Klockan: 15:40:33

Idag blev det en stanna-hemma-och-vila-dag. Kroppen orkade inte riktigt med och tankarna stutsade runt i huvudet utan att jag hann registrera dem.

Så dagen har spenderats i soffan, där jag råkade slumra till två gånger. Båda gångerna sov jag i ungefär två timmar och vaknade med samma undran om varför jag låg i soffan.

 

Fick förresten höra idag att en av dem som satt i samma bil som jag igår, vaknade idag med magsjuka! Usch! Har jag tur så räckte min runda där innan jul, annars har man ju något mindre trevligt att se fram emot.


Tio timmar i en bil

......Skrivet: 2011-01-16 | Klockan: 20:28:02


Bild från bilen.

Äntligen hemma. Vi lämnade stugan strax efter 8 i morse och jag blev avsläppt på vår parkering 6. Tio (10) timmar i bil alltså. Kanske inte så konstigt att man skulle kunna somna stående? Mer om resan vid ett senare tillfälle.

Imorgon är det skola igen och min skoltrötthet har verkligen inte gått över. Motivationen står på - 100 och den verkar sjunka ju längre tid jag är i skolan. VILL INTE! Jag skulle lätt kunna vara hemma i minst en vecka till utan att känna en minsta saknad av skolan. TJO!

It's great to be back.

Tidsinställt inlägg 5

......Skrivet: 2011-01-16 | Klockan: 10:00:00

Idag ska vi åka hem, så jag antar att första delen av dagen kommer bestå av att städa stugan och andra av att sitta i bilen igen. Ses hemma?


Tidsinställt inlägg 4

......Skrivet: 2011-01-15 | Klockan: 10:00:00

Förhoppningsvis har jag inte dött av skidåkningen och går omkring med kameran uppkörd i näsan så som jag brukar.
Lovar många bilder när jag kommer hem!


Tidsinställt inlägg 3

......Skrivet: 2011-01-14 | Klockan: 10:00:00

Jag kanske är riktigt grym på att åka? Det ser ju ganska lätt ut på TV och skridskor/inlines kan jag ju åka (läs: stå upp på utan att ramla allt för många gånger).


Tidsinställt inlägg 2

......Skrivet: 2011-01-13 | Klockan: 10:00:00

Idag kommer jag förmodligen försöka åka skidor. Eventuellet kommer jag att dö i samma veva.
Wish me luck?


Tidsinställt inlägg

......Skrivet: 2011-01-12 | Klockan: 13:00:00

Tja! Jag sitter antagligen i en bil just nu (eller är det kanske kissepaus? vem vet?) och tänkte att om mina mms:ade - inlägg inte kommer fram har ni i alla fall något att läsa. Smart va? (jag kom på det helt själv!)

Förmodligen sitter mina klasskamrater och gör någon helt ointressant. Typ mediakomunikation eller liknande.
Själv har jag säkert hunnit få små utbrott på spelen jag har tagit med mig till mitt nintendo och skrämt restreande passagerare från vettet (hehe).

 

Och om någon inte visste... Jag har aldrig åkt skidor i hela mitt liv. Hjälp?


Asså Shiiiit!

......Skrivet: 2011-01-12 | Klockan: 09:42:23

Asså shiiit! Strax ska jag dra till ICA för att börja resan till Sälen.
Jag kommer hem på söndag kväll så vi hörs då!


Nattinatti

......Skrivet: 2011-01-11 | Klockan: 23:23:04
Nej men hoppa i säng kanske?

GODNATT!

Dan före dan

......Skrivet: 2011-01-11 | Klockan: 22:56:56
Det är inte den lilla biten vi ska åka imorgon. Ungefär runt 11 sätter vi oss i bilen för att åka upp och resan kommer ta cirka 10 timmar.

 

Men jag är förbered! Ipoden är laddad med härlig musik, jag har en ny bok att läsa, kameran ska med in i bilen och mitt ds såklart med en massa spel! Sen har jag ju turen med att jag ska sitta i samma bil som världens mongo ;)

 

- Dessutom kommer det att finnas GODIS i bilen! Jag kommer ha det gött!

 

 


Sådant som måste göras

......Skrivet: 2011-01-11 | Klockan: 06:03:11

Ännu en tidig morgon och ännu en natt med väldigt lite sömn. Undermedveten stress? Resefeber?

 

Hur som helst är dagen fullpackad med måsten.

 

• Göra MDK provet.
Hemligthemligt.
• Hitta något att läsa i bilen påväg upp.
• Låna om en bok jag redan har.
• Skriva klart packlistan.
• Packa.
• Städa.
• Ordna mer musik.
• Ladda allt som ska laddas.

 

...och mycket mer! Allt ska bli klart inför imorgon då vi äntligen åker! Men nu måste jag gå och börja göra mig färdig! Ha en fortsatt bra tisdag!


FRIENDS & BJ

......Skrivet: 2011-01-10 | Klockan: 20:20:12

Nu blir det Vänner och BJ, ha en trevlig måndagkväll!


Värsting skolan?

......Skrivet: 2011-01-10 | Klockan: 19:54:42

Inte första gången det händer att vi får står ute och frysa för att något pucko inte orkar gå i skolan. Andra gången (vad jag har sett) som vi har hamnat i HD för att någon har försökt spränga skolan ;)

 


En undanflykt för att slippa plugga

......Skrivet: 2011-01-10 | Klockan: 18:54:40

Tänkte att jag skulle plocka undan lite på mitt rum (som för övrigt ser ut som ett bombnedslag) samt plocka ihop lite som ska med upp till Sälen och skriva en packlista.

 

Sedan ska jag nog hoppa in i duschen för att sedan avnjuta den skönheten som väntar på mig nere i frysen. Måndagsmys om jag får be!


Frustration

......Skrivet: 2011-01-10 | Klockan: 18:27:53

Att plugga är verkligen inte min grej. Jag blir konstant avbruten av mig själv med andra tankar om sådant som är allt annat än viktigt. Koncentrationen sviker mig.

 

En grej som gör det svårt att plugga är att jag egentligen kan det jag ska plugga på. Jag var aktiv på lektionerna och har gjort alla uppgifterna och därför så minns jag ganska bra vad det hela handlar om. Det gör det hela ännu svårare när hjärnan bara skriker "det här kan jag redan! Nu gör vi något annat!".

 

- och jag håller med.. Frustration!


MDK prov

......Skrivet: 2011-01-10 | Klockan: 16:12:22

Det här sitter jag och pysslar med (jag har tydligen prov imorgon) och det kan ta en stund. En ganska lång stund. Suck.


Sådär lagom störigt

......Skrivet: 2011-01-10 | Klockan: 05:42:23

































Efter en sådär lagom sömnlös natt vaknar man alldeles för tidigit vilket resulterar i att man får sitta i ett alldeles tyst hus - för tydligen är det bara jag som börjar skolan idag. BLÄ!

Idag går jag i skolan mellan 08.20 - 16.00, så speciellt aktiv kommer jag inte att vara under den stunden. Frågan är hur aktiv jag kommer vara ikväll, jag tror att jag har ett prov imorgon och  jag måste börja packa inför Sälen.

Men nu ska jag äta lite frukost och tejpa mina hälar så att jag överlever dagen i mina nya skor. Tjing!

Maybe it will pass?

......Skrivet: 2011-01-09 | Klockan: 21:49:40


En bild på Tobias, tagen tidigare idag.


Då får man snart hoppa i säng, i alla fall om man vill komma upp ur sängen imorgon. Ska jag vara ärlig så är jag inte alls speciellt sugen på att komma tillbaka till skolan. Vännerna vill jag träffa men resten känns inte speciellt kul att vara tillbaka till.

 

Jaja, tur att man ska bort en stund till i alla fall. Då kanske det hinner gå över?


Första skolveckan blir kort

......Skrivet: 2011-01-09 | Klockan: 19:29:29


Nikkor 35mm f/1.8D

......Skrivet: 2011-01-09 | Klockan: 18:02:03

Är numera stolt ägare till objektivet Nikkor 35mm f/1.8D. Speciellt många bilder har det inte hunnit bli, men OH MY GOD I LOVE IT!

 

My new favorite toy!


Sommar

......Skrivet: 2011-01-08 | Klockan: 16:23:11

Sitter här i mörkret och sucktar efter sommaren. Sommar och festival.

Man kan bli depprimerad för mindre, eller vad?


17 och 14år

......Skrivet: 2011-01-08 | Klockan: 11:12:14

Idag fyller Karolina 17år och det är 14år sedan vi träffades för första gången och blev vänner. Hur galet låter inte det?! 14år!

Hoppas du får en fin dag och lever i 21865152485år till! Grattis på födelsedagen!♥


Pluggstressen hinner ikapp

......Skrivet: 2011-01-07 | Klockan: 21:59:51
Två dagars ledighet kvar, sen börjar skolan. FEEL THE PAIN!

Visst, sen jag började gymnasiet har jag börjat tycka att skolan är riktigt rolig och att folket är underbart. Kraven ifrån grundskolan är inte alls desamma och man uppfattas på ett helt annat sätt. Man vill inte vara sjuk för det känns som om man missar oendligt massa även om man bara är borta för en dag!

Det är pluggandet som jag helst hade hoppat över. Eller, åtminstone stressen över att behöva plugga. Hur man än gör, planerar och pluggar långt i för väg så lyckas ändå allt köra ihop sig till slut, med exempelvis fyra prov på en vecka.

Så tack, men nej tack. Pluggstressen hoppar jag gärna!


Totally transformed!

......Skrivet: 2011-01-07 | Klockan: 15:30:34

Snyggaste klädslen EVER! Nu drar jag, tjingeling!!


Snabba ryck

......Skrivet: 2011-01-07 | Klockan: 15:02:07

Nu blir det snabba ryck! Kom hem för cirkus tio minuter sen efter en mysig lunch med Linnea! Hade kameran med mig, men vi hade så mycket att prata om så att det inte blev en enda bild tagen!

Vi ska eventuellt ses imorgon också, och då i enbart syfte för att ta bilder!

Jag ska strax hoppa i jobbeklädslen och sedan tåga vidare mot ICA där jag bara ska vistas i fyra timmar idag. Sedan blir det inte mer jobb på över en vecka! Sälen is the best!


Byte

......Skrivet: 2011-01-07 | Klockan: 10:05:01

Det är ju inte nyårsafton varje dag, eller hur? Det var dags att byta tillbaka!

En bra dag

......Skrivet: 2011-01-07 | Klockan: 10:01:33

Sitter här och gör mig i ordning för att jag ska åka in till stan och träffa Linnea snart. Bilderna är ifrån när vi åkte till Ängelholm och hade picnick innan.

Tanken är att vi ska äta lunch tillsammans och kanske gå i stan och titta lite innan jag måste skynda iväg för att jobba. En ganska bra dag om ni frågar mig :)

11 indianer

......Skrivet: 2011-01-06 | Klockan: 19:23:04
Kämpa på, ni tappra 11 unika personer som besöker min blogg varje dag! I know, it's sucks! But hang in there! Somethings will change! I promise!

Konstiga frågor

......Skrivet: 2011-01-05 | Klockan: 12:29:33
Ibland får man konstiga frågor som får en att börja undra vad människor egentligen tänker med.

"Är du ensam?" är en av de frågorna som jag brukar få när jag jobbar. Kunden som frågar, undrar i fall det bara är jag i hela butiken. Kunden ifråga har då oftast stått och väntat vid posten och när det inte kom någon efter två sekunder och hjälpte honom/henne så går dem och frågar mig i kassan.

Butiken som jag arbetar i är en närbutik, alltså inte speciellt stor men alldeles för stor för att kunna drivas av en person ensam. Det är inte direkt som om jag sitter i kassan i en kiosk eller något.

Nytt nytt nytt

......Skrivet: 2011-01-05 | Klockan: 11:27:56

Har precis sköljt av ansiktsmasken som mer eller mindre dödade min näsa med den överväldigande lukten av vanilj. Har tänkt att jag ska göra det till en vana att en gång i veckan använda ansiktsmask och jag börjar redan se skillnaden i hyn! Nice!

Igår köpte jag för övrigt en ny piercing, bara för att, och jag fick också en ny pyjamas av mina föräldrar som jag ska ha i Sälen. Den som jag själv köpte krympte extremt (säkert en decimeter, minst!) när den tvättades och sitter nu mycket bättre på min lillasyster. Vilken otur man kan ha!

 


Jag lovar

......Skrivet: 2011-01-04 | Klockan: 21:40:42
Sorry to say, but it's so true! I skrivande stund är jag mycket väl medveten om att min blogg antagligen ligger längst ner på intresseskalan. Jag orkar helt enkelt inte!

Det ska bli en ändring, and a big one! Men just nu ligger insperationen och motivationen, och håller om varandra i den iskalla, mörka avgrunden. De kommer snart upp jag lovar! Det kommer kanske bara att ta en liten stund innan det händer.

Visst var det söndag igår?

......Skrivet: 2011-01-02 | Klockan: 10:19:01
Jag var helt övertygad om att det var söndag igår! Till 100% tyckte jag att det var söndag and nothing else. Så jag satt i kassan och funderade på morgondagen (som är idag) vad jag skulle hitta på. Gissa om jag blev ledsen när jag insåg att det bara var lördag?

Jag såg för övrigt på det nyinspelade Hipp Hipp igår och fick till min förvåning se att min granne medverkade!


2011

......Skrivet: 2011-01-01 | Klockan: 09:32:36

Det nya året började bra. Varför är onödigt att säga, men om någon är nyfiken så fråga på.

Jag ska strax börja göra mig i ordning för att gå till jobb. Att börja året med att tjäna pengar känns inte helt fel, kanske är ett hemligt tecken på att jag kommer bli rik i år? Mohahah!


Jag ska även jobba imorgon, så de kommande timmarna kommer intressenivån för min blogg att ligga nere. Det vill säga, inte några speciellt roliga eller intressanta inlägg kommer att synas här på en stund. Sorry, but it's true.

Men min måndag är redan planerad. In till stan eller varför inte Väla? Skor till Sälen ska hittas och varför inte något annat smått och gott?

RSS 2.0