Svenska B

......Skrivet: 2010-09-30 | Klockan: 11:57:04

Kan den här dagen inte bara ta slut? Snälla! Jag har så oerhört tråkigt! Jag vill vara ute med kameran i högsta hugg och dokumenterar min omvärld. Jag vill inte sitta ner och skriva om skaker som projekt och företagande.

Eller att ta en skön tupplur är inte något som jag hade sagt nej till. Dock slutar jag inte förrän 15.50 så tuppluren får lov att vänta. En stund i alla fall.

Drygt!

......Skrivet: 2010-09-30 | Klockan: 10:17:30


Sitter vid en dator utanför redaktionen och slösurfar på internet. Jag har rast till 11.10, i ungefär en timme till. Ganska drygt, då det knappt finns något att göra.

Dagen i övrigt är lång och ganska tråkig. Lektionerna är inget att skryta om och hit intills så har inte jag inte gjort annat än att klottra i mitt block. Synd att det är mer intressant än lektionerna.

Men nu ska vi ut och röka (eller, Cajjo ska det i alla fall). Förhoppningsvis har jag roligare när jag skriver nästa gång!


Imorgon hade jag helst skippat.

......Skrivet: 2010-09-29 | Klockan: 22:26:06

Pussade precis en Tobias hejdå och såg honom försvinna ut i mörkret. Ska strax gå och lägga mig, är så trött att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen.

Men först ska jag smörja in min piercing. Har lyckats dra på mig en infektion. Lyckat!

Imorgon är en onödigt lång dag. Vi ska ha labb på naturkunskapen, tur dock att vi bara har den här lektionen en gång i månaden. Någon måtta får det ju vara!

Men nu måste jag mer eller mindre röra mig mot sängen. Jag har hört att det inte är speciellt bra att sova på tangentbord. Sov gott!


Jag har städat!

......Skrivet: 2010-09-29 | Klockan: 17:32:18

Har nyss upptäckt att jag är ägare av ett golv. Eller, det har jag i för sig alltid vetat, mer eller mindre. Men det har varit dolt av en insjö med kläder som har legat där en stund.

Men nu ska jag vara social mot min pojkvän som nyss klev innanför dörren! Vi hörs senare!


Det slutna rummet

......Skrivet: 2010-09-29 | Klockan: 09:33:34



Vi hade en liten minitävling med bilderna ifrån Skånes Fagerhult. Bilden här ovan som jag tog på kanotskjulet vann i kategorin "Det slutna rummet". Det är alltid roligt att få positiv respons på sina bilder!

Jag vann dock bara i en katogori vilket inte räckte till att få en biobiljett (som vi tävlade om), utan nu står det mellan tre tjejer som vann med två bilder var! Nu ska vår lärare avgöra om de ska få vars en biljett eller kanske få en uppgift till. Spännande! 


29/8-10

......Skrivet: 2010-09-29 | Klockan: 06:39:54


Om borde inte fanns

......Skrivet: 2010-09-28 | Klockan: 22:18:46

Redigera bilderna som ska visas upp imorgon. Men egentligen så vill jag inget hellre än att sova och det är riktigt länge. Ett dygn eller två hade inte varit helt fel. Eller varför inte längre än så?


Funderar på om jag ska gå upp riktigt tidigt imorgon istället och redigera dem. Kanske duscha innan så man vaknar? Då får man gå upp riktigt tidigt, eller en timme tidigare i alla fall.

En annan tanke är att jag kanske ska skämma bort mig själv lite imorgon. Ett nytt klädesplagg har väl ingen dött av?


Jag fick praktikplatsen!

......Skrivet: 2010-09-28 | Klockan: 12:34:08


Sitter just nu och väntar på att sista lektionen ska börja. Mediakomunikation. Därefter så är det biblioteksrådet som väntar. Känns oerhört drygt.

Den goda nyheten är att jag fick praktikplatsen! Så skönt! Nu slipper jag yra runt som en vilsen höna på citygross och känna pressen av att hitta en plats! Jag ska vara på en fotobutik i stan som heter Rockmain fotocenter. Det kommer säkert att bli jätteroligt och jag hoppas att jag kommer att lära mig mycket.

En annan sak som jag ser fram emot är musikalprojektet som precis har dragit igång på min högstadieskola Elineberg. I år så har jag fått chansen att delta även om jag inte längre går på skolan. Det ska bli superskoj!


Dagens upptäckt

......Skrivet: 2010-09-27 | Klockan: 09:32:49

Jag och Sofie har kommit fram till att Burger King-reklamen är baserad på Charles.
(ni vet den reklamen där de säger att studentens mage/plånbok är tomma?)

Charles är väldigt tom just nu. Både i magen och i plånboken!


Monday Morning

......Skrivet: 2010-09-27 | Klockan: 07:03:23

Hejhopp gummisnopp! Måndag morgon och den första riktiga skoldagen på en vecka! Den här dagen påbörjas med en lång fotolektion, lite engelska och idrott.

Här efter blir det en sväng ner på Gecko och se på piercings, gå och höra med en praktikplats, för att sedan åka hem och råplugga till engelska provet som är redan imorgon!

Vad händer på er måndag?

 


Sovtajm

......Skrivet: 2010-09-26 | Klockan: 21:45:30

Dags att hoppa i säng! Det kommer ju trots allt en dag imorgon också. Förhoppningsvis blir jag en praktikplats och ett piercingsmycke rikare!

Sov gott! ♥


Nytt schema på jobb

......Skrivet: 2010-09-26 | Klockan: 21:21:30

Precis som rubriken antyder så har jag nytt arbets schema på jobb. Varannan vecka jobbar jag lördag och söndag (precis som vanligt) och varannan jobbar jag bara fredag eftermiddag! Tjoo!


Hur skönt som helst! Antingen en dag eller två. Kände genast att en stor tyngd lyftes av mina axlar när min chef berättade det. Dock förlorar jag lite på det, men om jag hinner med mer så spelar det ingen roll! Dessutom så slipper jag att stressa som en blind höna i ett slakteri och kanske hinna andas mellan skolan och jobb, wohoo!


All by myself on a sunday night

......Skrivet: 2010-09-26 | Klockan: 20:45:21

Ikväll är man ensam. Tanken är att jag ska plugga till engelska provet som finns i närliggande framtid och Tobias skulle plugga körkort. Men jag orkar inte.

Jag tror att jag råkade spola av mig all ork i duschen och den försvann ner i avloppet med all stress. Ops.
Dagen på jobb var ungefär lika spännande som att se gräset växa och det gick ungefär i samma takt. Jag hann dock med att packa upp allt godis de hade ställt fram till mig! Goo Jonna!


Imorgon är det skola igen. Pust!


Dagen i ett skutt

......Skrivet: 2010-09-25 | Klockan: 20:54:51

Bild på lägergården, Skånesfagerhult.


Det är snart två timmar sen jag slutade jobba. Jag hann knappt göra något annat än att sitta i kassan så timmarna flög förbi. Det kändes mer eller mindre som om någon hade tryckt på forward knappen och dagen försvann i ett skutt.

Nu sitter jag och väntar på att Tobias ska få tummen ur baken och börja knalla hit. Han är lite långsam allt! Men nu får han skynda sig, då filmen som vi ska se på TV börjar om fem minuter!

 


Lite kass är man nog allt.

......Skrivet: 2010-09-24 | Klockan: 21:47:50
Jag är dålig. Jag somnar innan nio (?!), till min pojkväns förtvivlan. Jag saknar total motivation till att göra något alls (har dock både bakat och lagat mat idag) och är allmänt seg. Orkar knappt med skolan och känner mig knappt närvarande. Fryser ihjäl dag som natt.

Hösten är här.

Jag är hemma igen

......Skrivet: 2010-09-22 | Klockan: 19:25:55

Hejsan, nu är jag hemma igen. Smått slutkörd men lämnade Skånesfagerhult med många glada minnen. Lägret gick mer eller mindre precis som planerat. Klassen kom mycket närmare varandra och grupperingarna försvann.

Det räckte gott och väl med två nätter borta. Ska bli jätteskönt att få återgå till vardagen och egna rutiner!


Det ösregnar, men det hindrar inte våra vå...

......Skrivet: 2010-09-20 | Klockan: 16:06:22

dsc00195 (MMS)

Det ösregnar, men det hindrar inte våra vågliga badare!


Äventyret börjar på mc donalds! Det var en...

......Skrivet: 2010-09-20 | Klockan: 11:22:44

dsc00194 (MMS)

Äventyret börjar på mc donalds! Det var en ren och skär utmaning att komma på bussen med all packning men vi är lika glada ändå!


Sjukt pinsamt!

......Skrivet: 2010-09-19 | Klockan: 20:59:42
Vill bara tillägga att det är sjukt pinsamt att SD har fått så mycket röster. Visst, alla har rätt till en egen åsikt och tanke, men man skäms ju.

Varför ska vi vara accepterade i någon annans land när vi inte accepterar dem här?

Sista inlägget

......Skrivet: 2010-09-19 | Klockan: 20:50:31



Jag borde gå och lägga mig nu, så det är precis vad jag tänker göra. Så att det kan bli imorgon snabbare så att jag kan sluta att tänka på det.

Det kan hända att jag skickar in något sms, men jag lovar inget. De brukar ju inte komma upp ändå! Men ha det bäst så hörs vi senast på onsdag!

 


Nej jag överdriver inte

......Skrivet: 2010-09-19 | Klockan: 20:42:16

Jag börjar bli lite nervös faktiskt. Resefeber eller något. Har också en gnagande känsla av att jag har glömt något, men jag kan inte komma på vad det skulle vara.

Kommer säkert att komma på det när vi väl sitter på bussen.

Ser nu också att jag kommer få åka buss med all min packning imorgon. Inte kul, jag kommer säkert fastna i dörröppningen när jag ska in i ersättningsbussen. Får sedan hänga halvt utanför medans bussen kör hela den långa vägen till Helsingborg (oh ja, det tar nästan dubbelt så lång tid med ersättningsbuss) i ösregn.

Jag blir förvånad om det inte blir så.

Det är tur att det finns mobiltelefoner. Kommer inte alls att spamma ihjäl min stackars pojkvän som i sin ensamhet försöker plugga körkort. På grund av mina sms så kommer han inte att kunna konsentera sig och kommer att total faila på provet och aldrig få körkort. Ajdå.


Jag är kass

......Skrivet: 2010-09-19 | Klockan: 17:04:37



Jag har både ny hårfärg och nya naglar, men har inte visat något av det. Är jag kass eller vad? Håret är någon nyans mörkare och jag har inte vant mig än. Ser mig i speglen så fort jag går förbi en. Känns konstigt!

Har mer eller mindre lagt fram alla grejer jag ska ha med mig imorgon. Det känns så lite! Får gång på gång påminna mig om att det bara är två nätter som vi är borta och att man inte behöver överdrivet mycket med sig. Men ändå så försöker min envisa hjärna att övertyga mig om att det kommer aldrig att räcka!

Får man packa ner sin pojkvän?

 


Vecka 38 - Så ni slipper undra

......Skrivet: 2010-09-19 | Klockan: 15:52:33


Lägerskola

......Skrivet: 2010-09-19 | Klockan: 14:52:20

Hejsan hoppsan, dålig uppdatering är mitt mellannamn och den här kommande veckan lär det bara värre. Imorgon åker nämligen jag och min klass till Skånes Fagerhult och stannar där tills onsdag. Inte många uppdateringar där inte.


Just nu sitter jag och går igenom i huvudet om jag har glömt något som jag borde packa ner. Tobias ligger i min säng och kämpar med något DS spel som han hittade. Om en stund ska han gå och möta upp någon kompis och sen ses vi inte förrän onsdag. Weird.


Den sjuttonde september

......Skrivet: 2010-09-17 | Klockan: 20:04:19

Dansen är klar. Den behöver bara finslipas lite och bli mer flytande. Vi är duktiga.

Praktikplatsen på Väla foto labb inne i stan blev inte min tyvärr då de inte hade behov för att ha mig där. Så efter den extremt korta skoldagen gick jag både in på Rockmain i stan och åkte till Väla för att höra med Väla foto labb där. De båda ska höra av sig.

Just nu är min pojkvän där nere och pratar med mina föräldrar och jag försöker att rensa min dator. Det här kommer att bli tredje natten han sover här på raken. Planen är också att vi ska ses hela helgen.
Frågan är hurvida jag kommer att överleva de två nätterna på lägret?

Vem ska sova med mig då?


Sista lektionen

......Skrivet: 2010-09-16 | Klockan: 13:41:53


Har min sista
lektion för dagen. Projekt och företagande. Efter det här så ska jag träna tillsammans med Sofie till insparken. Är inte speciellt peppad, men jag är inte heller sugen på att göra bort mig när det väl är dags.

När vi har tränat klart (eller klart och klart, tills vi inte orkar mer) så ska jag dra in till stan och höra om min praktikplats och om de inte funkar så får jag åka ut till Väla och höra där. Håll tummarna så att jag slipper göra det. Är för trött i huvudet för att orka åka ut dit. I alla fall idag.

Har jag tur så kommer det att komma över en liten söt pojkvän som nog kan få mig på bättre humör.


Plopp reklam

......Skrivet: 2010-09-16 | Klockan: 11:55:53




Min annons till MDK läxan. Fick göra om den då hälften av datorerna i datorsalen kraschade. Men jag blev ganska nöjd ändå. Vad tycker ni?


Lite duktig ändå

......Skrivet: 2010-09-15 | Klockan: 21:49:04

Sitter och pluggar MDK med laptopen i knät, medans Tobias ligger och läser teori till körskolan. Jag har skrivit ungefär en A4 (på dator) om en uppgift och jag har två kvar. Lite duktig är man nog ändå.

Imorgon slutar jag egentligen 14.00, men då börjar repet inför insparken och då ska det repas satan. Känns dumt att göra bort sig inför cirka 1000 pers. Ajdå. Men det blir säkert bra.

Under kittel-hot ska jag nu försöka bli färdig med den outhärdliga läxan. Sluta blogga Jonna!


Dagens bästa händelser (so far)

......Skrivet: 2010-09-15 | Klockan: 15:46:16


1. På bussen i morse satt jag, Elisabeth och Cajjo och fulade oss som vanligt. Helt plötsligt ser vi hur vår busshållplats flyger förbi utanför fönstret. Ingen av oss hade tryckt på stopp. Opssss.

2. Charles sitter bredvid mig och börjar "massera" mig längst ryggraden. Sedan sitter han och pillar på knäppet på min bh. då säger jag "Charles, försöker du knäppa upp min bh?". Ett hysteriskt asgarv bryter ut i klassrummet.

 


Konstiga lagar i världen

......Skrivet: 2010-09-15 | Klockan: 14:56:21

1. Att sätta ett frimärke med monarkens anlete på upp-och-ned är landsförräderi. (Usa)

2. I Skottland är det en rättighet att knacka på och få låna toaletten överallt.

3. I York är det fritt fram att mörda skottar som är beväpnade med pil och båge.

4. I USA-delstaten Ohio är det olagligt att göra en fisk berusad.

5. I Alabama får man inte ha ögonbindel när man kör bil.

6. I Florida ska ogifta kvinnor som hoppar fallskärm på söndagar bestraffas med fängelse.

7. Kvinnor i Vermont får inte ha löständer utan skriftligt tillstånd från sina makar.

8. I Frankrike är det olagligt att döpa grisar till Napoleon.

9.I Canada finns en lag som säger att det är förbjudet att skjuta harar från motorbåt.

10. I Toronto är det förbjudet att dra en död häst längs med Yonge Street (huvudgatan) på söndagar. (Kanada)

11. I Oshawa är det förbjudet att klättra i träd. (Kanada)

12. I provinsen Nova Scotia är det förbjudet att vattna gräsmattan när det regnar. (Kanada)

13. Det är förbjudet för bilister att stanna vid övergångsställen för att släppa fram gående. (Kina)

14. Det är förbjudet att tvätta bilen på en söndag. (Schweiz)

15. Om man bor i en lägenhet är det förbjudet att spola i toaletten efter kl. 22.00. (Schweiz)

16. Det är förbjudet att vara full på en pub eller en bar. (England)

17. Ingen får cykla i en pool. (Baldwin Park)

18. Mellan klockan 08.00 och 20.00 måste 70% av all musik som spelas på radion vara av franska artister. (England)

19. Försäljning av tuggummi är förbjudet. Däremot är det inte förbjudet att tugga tuggummi, såvida du inte spottar ut det på gatan. (Singapore)

20. Att hälla salt på järnvägsspåren kan bestraffas med döden. (Alabama)


Mediakomunikation

......Skrivet: 2010-09-15 | Klockan: 14:21:53
Ska precis börja med MDK (mediakomunikation) uppgiften. Känns aningen drygt, men det är något som jag måste göra. Vad gör man inte för ett betyg?

De som sitter här med mig verkar vara lika intresserade som jag är. Facebook och Youtube är något som dominerar datorskärmarna och det är mycket få som faktiskt sitter med uppgiften. Orkar de inte bry sig eller är det bara något som de inte kan ta till sig och därför väljer att inte göra den?

Jag kan inte få tanken på att jag ska jobba ur skallen och därför sitter jag nu här. En helt onaturligt lång dag. Känns som om det är för mycket att ta på samma dag. Blää.

Det är tur att man får sällskap ikväll. Kanske blir roligare att göra läxan då.

Fotoläxa - Ägg

......Skrivet: 2010-09-15 | Klockan: 10:37:48

En av bilderna av min fotoläxa. Håller på att skriva ut en av dem, det verkar bli riktigt fint! Det här kommer att bli en så seg dag! Speciellt då jag inte får träffa Tobias. Ser verkligen inte fram emot att jobba ikväll. Har flera miljoner saker att göra känns det som. Usch.

Det här blir nog ett av de sista inläggen för idag, då jag som sagt kommer vara borta till minst halv nio ikväll. Håll tummarna för att jag överlever.

 

 


Kissie-pose

......Skrivet: 2010-09-15 | Klockan: 07:07:03


Strike a Kissie-pose?

Ska snart hasta iväg så fort jag har fått över bilderna på mitt usb. Idag är en sådan onaturligt lång dag då jag är hemma strax efter halv nio och då ska man sätta sig och plugga ihjäl sig. Usch!

Har i alla fall en ledig helg att se fram emot tillsammans med Tobias ♥

 


Man får offra sig ibland och gå i skitstor...

......Skrivet: 2010-09-13 | Klockan: 14:05:14

dsc00193 (MMS)

Man får offra sig ibland och gå i skitstora skor


Foto

......Skrivet: 2010-09-13 | Klockan: 10:41:33
Sitter just nu och foto och blir samtidigt kallad för datornörd. Synd bara att han har missat det här med att på media så jobbar man alltid med datorer! (Mohahah)

Säng

......Skrivet: 2010-09-12 | Klockan: 10:21:07

Hmm.. Jag tror att jag får bädda min säng själv idag. Hmm...


All I hoped would be impossible

......Skrivet: 2010-09-12 | Klockan: 09:51:09

Det känns som om tiden går mycket långsammare än igår. Kan det bero på att jag är ensam idag? Hoppas att långsamheten släpper så småningom. Det kommer bli en väldigt lång dag på jobb annars.

Just nu sitter jag och lyssnar på Shontelle med låten Impossble. Gillar texten riktigt mycket och den här versionen med Maddie Jane är bara bäst!





Jag hade nästan glömt.

......Skrivet: 2010-09-12 | Klockan: 08:38:31

Vaknade och var på något bättre humör än igår och hade till och med lyckats glömma det här om naglen tills jag rev mig själv i ansiket. Aj.

Mina böner om att solen skulle titta fram har ännu inte slagit in. Varför jag är i behov av solen så mycket är för att det är en stor del av min fotoläxa som är tills imorgon(?!). Utan sol kan jag göra läxan efter punkt och pricka.

Även idag är det en arbetsdag. 13.00-19.00, som vanligt med andra ord. Söndagar brukar vara en av de mest sega dagarna att arbeta på, men också den mest lönsamma!

Men nu ska jag ta trappan i ett skutt till nedanvåningen och äta frukost. Smell you.


Jag blev anti

......Skrivet: 2010-09-11 | Klockan: 21:49:36

Min nagelskada tog hårt. Aningen deprimerad och skitförbannad. Satans skrivare. Ska nu gå och lägga mig i sängen som min pojkvän så snällt tog åt sig att bädda imorse. Så snäll han är. Han skickar fortfarande sms fast han är på fest och har en massa andra människor att prata med. Söta Tobias.

Jag brukar bädda min säng själv, bara det att jag gör allt annat först och då bäddar han hellre sängar än att titta på mig när jag springer runt som en yr höna i sydostasien.


HELVETE!

......Skrivet: 2010-09-11 | Klockan: 21:27:45

Självklart, vad hade jag väntat mig? Det är tydligen olagligt att ha en "felfri" dag.


Sitter och ska försöka skriva ut en bild i fotoskrivaren, papperstopp. Ska nu försöka att ut av luckan som sitter bak till på skrivaren. Drar och sliter lite, men får bara ut ena sidan. Drar lite till. *KNAK* HELVETE, AJJJJJJJJJJJJJJ!!!!

Naglen flög på enkel resa ut i hallen. Det är inte alls så att jag ska dit om tre dagar (tisdag för er utan räknesinne) och jag kommer ju inte alls hinna sabba naglen ännu mer under de här dagarna innan jag kommer dit. NEJ DÅ!


Media-skadad

......Skrivet: 2010-09-11 | Klockan: 19:56:56



Är hemkommen ifrån en inte allt för lång dag på jobb. Dagen har heller inte svarit så spännande då jag inte har hunnit göra så mycket. Det var dock väldigt svårt att gå ur sängen imorse.

Varm säng + varm Tobias + kallt golv = Jonna vill inte gå ur sängen. Logiskt va?

Nu ikväll ska jag bland annat be för en solig morgondag och fortsätta med dansen. Känns som om allt jag tänker på har att göra med dans och fotografering nu för tiden. Tobbe är också med på ett hörn. Man kanske har blivit media-skadad?

 

 


Pirates Of The Caribbean

......Skrivet: 2010-09-10 | Klockan: 22:15:02



Sitter och ser på Pirates Of Caribbean med Tobias. Filmen visas dock på tv, vilket innebär reklamavbrott hela tiden. Just nu är det nyheter.

Imorgon är det jobb ifrån 13.00-19.00 och uppdateringen kommer att vara därefter. Kass med andra ord. Ska även försöka komma vidare med dansen som jag och Sofie håller på med. Nackdelen med imorgon är att jag får sova ensam. Tobias ska på någon avskedsfest och jag blir ensam. Blä.

Nu gnäller Tobbe ifrån sängen att nyheterna kommer ta dö på honom, får väl vara en snäll flickvän och gå och roa honom. Godnatt!

Nya bilder

......Skrivet: 2010-09-10 | Klockan: 18:07:16
Det ända som ändrades den här gången var bilderna i headern. Vill egentligen göra mer men har ingen direkt insperation. Den översta är den gamla och den under är den nya.



Bedragen på Facebook

......Skrivet: 2010-09-10 | Klockan: 17:31:38

Knappt två veckors förhållande och jag blir redan bedragen på facebook! Hur ska det här sluta?


Whut?!

......Skrivet: 2010-09-10 | Klockan: 17:23:23

Misshandlad av en pensionär med järnrör? Anfallen av en jättelik turkisk riskaka? Kanske omkullvält på en loppmarknad i västra Afrika?


Det är alltid lika spännande att hitta ett enormt blåmärke, som du inte hade en aning om att du hade, på sidan av låret. Hur kom det dit och varför sitter det just där? Det händer skumma saker i en ort utanför Helsingborg.


Alltid trött

......Skrivet: 2010-09-09 | Klockan: 18:04:48
Sitter och väntar på att Tobias ska komma över. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det blir säkert roligt.
Det var en ganska seg dag idag. Lektionerna motiverade mig inte det minsta och jag satt mest och stirrade rakt ut i luften.


Överarbetad kanske? Påvärkad av hösten som närmar sig? Jag är alltid trött numera. Spännande.

Hemligeheter på gång

......Skrivet: 2010-09-08 | Klockan: 21:53:37

Oja, nu blev det onekligen spännande. Eller vad säger ni?


Det är jag just nu

......Skrivet: 2010-09-08 | Klockan: 21:07:41

Jag hänger inte med i utvecklingen. Inte i vardagen heller för den delen. Jag finns bara helt enkelt. Det är som om jag har tagit ett steg ut ur mig själv och står och ser på hur jag pluggar och jobbar livet ur mig.


Jovisst, jag finns där, men ändå inte. Ett tomt skal med mekaniska rörelser. Det är jag just nu.


Things I have to do.

......Skrivet: 2010-09-07 | Klockan: 22:00:35
I närliggande framtid:

• Mediarådet (typ elevrådet fast det här rör bara media)

• Praktik (håll tummar och tår för att jag får platsen på Väla fotolabb)

• Inspark (jag och Sofie ska dansa)

• Skånesfagerhult (Mp2Foto drar på läger)


Hi, Im back again.

......Skrivet: 2010-09-07 | Klockan: 21:52:40

Ser att inget av mina mms;ade inlägg har viljat komma fram. Trååkigt.

Dagarna rullar på precis som vanligt. Slutar runt fyra, kommer hem och umgås med Tobias. Har gjort läxor och sedan gått och lagt mig igen. Sedan har det börjat om på nytt igen. Jag gör inte så mycket alltså, men jag njuter i fulla drag.

Imorgon är det foto som gäller, känns dock inte riktigt som om vi har kommit igång med något alls, som en riktig slö start mer eller mindre. Hoppas det blir ändring på det snart!


Sunday night.

......Skrivet: 2010-09-05 | Klockan: 21:34:54

Ska väl snart gå och lägga mig. Tobias gick för tjugo minuter sen och vi har inte gjort så mycket mer än att prata (mesta dels på engelska) och sett på film. Vi gick också en runda och köpte glass på ICA.


Imorgon är det måndag och med den väntar bland annat foto och idrott. Det kommer bli mycket att bära på med andra ord. Funderar på att lämna kameran i skolan (vi har sådana speciella kameraskåp) men har en känsla att jag kommer sakna den något outhärdligt. Kanske ska lämna idrottskläderna i skåpet istället och ta med dem hem när jag inte har en kamera med mig?


För övrigt så kommer jag sluta runt 16.00 imorgon, så räkna inte med någon större uppdatering. Ska nog dessutom träffa min Tobias efter skolan så det kanske blir något litet litet inlägg ganska sent. Men vi får väl se vad som händer.


Tills dess. Smell you later.


Snabbt ska det gå

......Skrivet: 2010-09-05 | Klockan: 14:15:24

Ska snabbt trycka in huvudet i duschen och tvätta håret innan Tobias kommer över. Har fixat fotoläxan och har bara engelska och projekt och företagande att ta tag i.

Ingen aning om vad jag och Tobias ska hitta på, men det blir nog kul som alltid ♥
Vet om att min uppdatering suger, men det ska bli bättre, promise!

Sova, det gillar vi

......Skrivet: 2010-09-04 | Klockan: 00:00:18

Strax kommer jag att sätta mig i sängen och starta tvn eller liknande. Förhoppningsvis hålla mig vaken. Frågan är om det blir någon Tobias idag alls. Kanske har somnat när han väl ringer.


Det återstår att se. Men tills nästa gång, smell you later.


Somnar snart på tangentbordet

......Skrivet: 2010-09-03 | Klockan: 23:45:58

Det hade ju inte varit helt fel om de hade varit hemma nu. Sötnosen här ovan har spänderat dagen på Liseberg tillsammans med några vänner och skulle vara hemma nu någon gång. Är lite avundsjuk för att han faktiskt fick åka karuseller och inte jag. Det hade utan tvekan gjort min dag komplett igår.


Tror att tanken var att han skulle komma hit sen. Har inte träffat honom sen i onsdags och det känns lite skumt att inte ha sett honom på två dagar då vi sågs varje dag i en vecka.


Håll tummarna för att han kommer hem snart. Jag kommer somna på tangetbordet.


Städningen går framåt

......Skrivet: 2010-09-03 | Klockan: 23:16:28

Det känns att hösten kommer krypandes runt hörnet. Det är riktigt kallt, så kallt att jag sitter med de torgvatarna jag köpte innan idag och raggsockar.


Städningen är halvklar, skrivbordet är fortfarande begravt under tonvis med grejer. Men jag lyckades damma ur mitt tvskåp och min bokhylla, vilket verkligen behövdes. Ska dock dammsuga lite till imorgon, tog mest bara på och under mattan innan jag kom på att det bara var jag som var vaken.


Det kändes inte så snällt att väcka alla bara för att jag ska dammsuga. Så det får vänta tills imorgon.


Dålig på att städa

......Skrivet: 2010-09-03 | Klockan: 20:50:51

Korrekt gissat så kommer den här bloggliknande saken att spammas med bilder från konserten igår en tid fram över.


Försöker städa lite samtidigt som jag sitter vid datorn. Det går sådär om jag ska vara brutalt ärlig. Ska dock bara damma av och dammsuga. Kanske leta fram mitt skrivbord också. Det är konstigt det där, jag älskar att ha ordning och reda i mina grejer, skriver ner allt i min kalender om läxor och annat, MEN när det kommer till mitt rum så ser det ut som om tredje världskriget har haft sin början här.


Eller så är det bara jag som är dålig på att städa.


The Baseballs i Göteborg

......Skrivet: 2010-09-03 | Klockan: 20:19:06

Igår kväll var amazing. Man blev inte lika mosad som vid förra konserten (jag jublade över detta då jag hade tagit systemkameran med mig) men de var precis lika grymma som den förra gången jag såg dem om inte ännu bättre! Ännu en gång stod vi så nära scenen vi bara kunde komma, även om vi inte stod lika långt fram som förra gången.


Vi åkte hem nöjda med signerade tröjor (yes, you heard me!) och leenden som räckte från öra till öra! De här killarna blir bara bättre och bättre och jag ser fram emot nästa gång jag ska stå och sjunga med till deras låtar!


Framme!!

......Skrivet: 2010-09-02 | Klockan: 17:49:34

dsc00181 (MMS)

Framme!!


If tomorrow never comes

......Skrivet: 2010-09-01 | Klockan: 22:15:32

Imorgon är det skolfoto. Kommer bli spännande att se hur jävlig man kan se ut på en bild. Yeah. Men det gör inte så mycket. Imorgon är det äntligen dags att åka upp till Göteborg och se The Baseballs igen! Lektionerna som väntar med morgondagen kommer snabbt flyga förbi och mina tankar kommer att sväva runt i det blå.


Det ända dumma med imorgon är att jag inte får träffa Tobbe. Blä. ♥

 


I skolan

......Skrivet: 2010-09-01 | Klockan: 12:58:03
Jag och folk från både klass Mp2ljud och Mp2foto och väntar på att lektionen ska börja. Har egentligen ett arbete som ska bli färdigt idag och ska lämnas in kl 16.00 idag.

Så jag borde egentligen börja med det nu, men om jag ska vara sådär riktigt brutalt ärlig så är jag inte alls motiverad till att göra den här uppgiften.

Önskar fortfarande att det var torsdag ♥

Im done

......Skrivet: 2010-09-01 | Klockan: 07:43:13

Håret är torrt, sminket är fixat, allt som återstår nu är att snöra på sig skorna och gå de ynkliga 100meter (om ens det) hem till Elisabeth.

Men helst av allt skulle jag vilja krypa ner i min varma sköna säng och sova bort hela dagen. Allt för att det ska bli torsdag snabbare. Anything to see the boys again ♥

 


Godermorgon

......Skrivet: 2010-09-01 | Klockan: 06:45:19

Tillbaka till skolan, tillbaka till ännu en hel crazy dag. Idag väntar bland annat en fotolektion och en lektion om mediakomunikation. Spännande va?


Ska strax leta upp hårfönen och blåsa håret torrt, då jag till och med hann duscha imorse. Oh yes, jag får skjuts till skolan idag igen.


RSS 2.0