Varför dela?

...... Skrivet: 2009-04-19 | Klockan: 18:13:34
Imorgon är det skola, usch på det. Men det är ju också så att vi ska på någon föreläsning som handlar om vad vi gör på internet. Dom har delat upp det så att det är pojkar för sig och flickor för sig. Varför kan man ju då undra.

Det är väl ingen större skillnad mellan hur killar och tjejer surfar runt på internet. Visserligen kan det vara bra att dom kanske varnar lite för där finns idioter där ute i cybervärlden som inte är dem som de ger ut sig för att vara och att man aldrig kan vara helt anonym på internet. Men, detta vet ju också de flesta. Att man inte ska ge ut hela sitt namn eller sin adress eller någont i den stilen. Att det finns pedofiler som utger sig för att vara 13åriga killar/tjejer. Att man inte ska lägga upp bilder som är "avslöjande", för man kanske inte kan få bort dem sen.

För vissa är detta en självklahet, men för andra inte.

Så det är det ju bra om man kanske berättar det en extra gång. Att det kanske finns någon som tar åt sig.Det kan också vara så att man kommer ta upp detta med internet mobbning.  Men då har vi fortfarande kvar frågan varför dela upp det könsvis? Hitintills har jag själv inte sett någon anledning.

Det kan ju faktiskt vara så att dom har lagt upp hela föredraget på "skrönor" om att killar inte gör något annat än att surfar porr och tjejer endast viker ut sig. Men det är inte så värst troligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Blogg:

Skriv din kommentar här:

Trackback