Alla över samma kant

...... Skrivet: 2009-04-08 | Klockan: 19:27:39
Har precis läst en blogg om en tjej i min egen ålder som väntar tvillingar. Läste en del av kommentarerna som folk hade skickat, där fanns många och återigen många som var glada och positiva, men sedan fanns ju det där en del negativit som får en att undra vad folk tänker med.

Förstår verkligen inte denna uppståndelse om unga föräldrar idag. Det är ju inte som om varje "äldre" par planerar sin graviditet, utan att det bara händer. Då hör man inga stora skrik och inga rubriker. Men så fort ett barn blir till och detta barn har tonårsföräldrar går världen under! Varför?
Det var inte för allt så längesedan som man gifte bort 12åriga småflickor till män i sina sena 4o och sedan förväntade sig 1o barn på en gång! Då var det ingen som såg något konstigt med det.

Visst, tiderna förändrars och man vill att barn ska vara barn längre. Men det finns ju faktiskt tonårsföräldrar som tar mycket bättre hand om sina barn än "äldre" par. Detta beror ju helt på de olika individerna och är det inte lite dumt att dra alla över samma kant?

Det är ju som att säga att alla som är från de och de landet är tjuvar och mördare. Att säga alla som är 14 festar, röker och testar ALLT, när det är långt ifrån alla som gör det! Bara för att det finns dom som gör det betyder inte det att alla är på samma vis!

Alla är inte gjorda för att sitta i samma form!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Blogg:

Skriv din kommentar här:

Trackback