Orättvisa

...... Skrivet: 2009-09-16 | Klockan: 16:52:24
Hur ska jag kunna få en bra utbildning i matte när matteläraren suger rumpa?
Vid genomgångarna som alla lektioner börjar med så går hon igenom väldigt dåligt, vissa av tillfällena vet hon nog inte ens själv vad det blir. 
Sedan när blev 300 - 100 = 100? Allvarligt? 

Tyvärr är det så att vi har matte tre gånger i veckan var av två av dem ligger på morgonen och är vår första lektion. 8.10 börjar vi då
Denna lektion har vi (de som åker med tåg och buss) kommit försent till några gånger eftersom att det alltid har varit så mycket folk på bussarna att de inte har släppt på oss! Detta vägrar vår lilla mattelärare att acceptera! "Ta en tidigare buss" ´är en av de vanligaste kommentarerna vi får höra, sen får vi en timmes ogiltig frånvaro!

Hur orättvist får det bli?! Hon straffar oss för något som inte vi kan kontrollera! Vi kommer in till knutpunkten 45, det går en buss 48 om jag intre minns fel och denna hinner vi inte med för det är så sjukt mycket människor som ska upp för rulltrapporna.
Därefter ska det gå en buss 50 någonting och den är alltid så äckligt full att det bara är 5% chans att man kommer på den! Den ska vi hinna med!

Så kära Mattelärare vänligen ta dig någonstans.

Har ni varit med om något liknande?

Kommentarer
Skrivet av: Linnea

snacka med din mentor eller rektorn eller nån om du kan gå mattekurserna på en annan skola, en i trean på mega kom inte överens med engelska läraren så han har engelska på en annan skola

...Skrivet: 2009-09-16 | Klockan: 22:07:22
URL: http://klingkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Blogg:

Skriv din kommentar här:

Trackback