Gårdagen

...... Skrivet: 2009-02-15 | Klockan: 09:38:28
Godmorgon alla glada! Och även ni morgonsura :) Hoppas ni hade en trevlig alla hjärtans dag, det hade jag i alla fall.

Kvällen började med att tåget började rulla in medans man försökte få ut en biljett. Vi (jag och Karolina) sprang över till andra sidan och hann precis på tåget. Efter någon minut så kom biljettkonduktören för att få se biljetterna, vi sa att vi inte hade några och då svarade hon att det kostade 100kr extra för att köpa ombord eller så fick vi hoppa av i ramlösa och köpa där. Sedan gick hon. Efter en stund så kom hon tillbaka och sa att vi fick åka hela vägen (utan att betala) bara för att det var idag.

Vi träffade André och sen gick vi bort där invigningen skulle hållas. Amigo-Ola var där och höll ett litet tal tillsammans med 2 andra gubbar. Efter det blev det ett litet dans nummer av ett gäng från unga danskompaniet, dom var ganska duktiga (hade lite svårt att se, där var massa människor ivägen). Efter det så hade dom en ljusshow, väldigt häftig.

Vi trängdes lite med en massa människor, bara för att få ett sånt hjärta som lös i mörkret. Jobbigt! Människor blir som galna! Vi försökte även få tag på sådana mössor som vi såg på männsikor överallt. Vi frågade men det var tydligen bara för dem som jobbade där (så alla de 3åringarna som gick där jobbade där också?). Sedan åkte vi hem för att se melodifestivalen. Somnade ganska snar efter det.


Mycket folk!


André! :D (Karolina fick man ingen bild på!)

Unga danskompaniet

Terrastrapporna blev om-målade!


Kommentarer
Skrivet av: matilda

vi stod längst fram :D vi försökte också få tag på en sån mössa

...Skrivet: 2009-02-15 | Klockan: 12:16:11
Skrivet av: KAROLINAA

Dem blev najs! :)

...Skrivet: 2009-02-17 | Klockan: 13:36:52
URL: http://jinete.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Blogg:

Skriv din kommentar här:

Trackback