Old Dogs

...... Skrivet: 2009-12-28 | Klockan: 23:52:29


Lite rent spontant stack jag och Karolina på bio.

Filmen heter Old Dogs och handlar om vännerna Dan(Robin Williams) och Charlie (John Travolta) som är barndomsvänner och arbetskollegor i New York.
Charlie är den evigt livglade ungkarlen medans Dan tar det säkra före det osäkra och gifter sig, men skiljer sig sedan efter 14års äktenskap.
Dagen då skiljsmässan är klar är Dan helt uppbruten och för att muntra upp honom tar Charlie med honom för att festa och glömma bort sina bekymmer i Miami. Där träffar de Vicki och hennes kompis som är en handmodell. Efter ännu fler drinkar gifter Vicki och Dan sig i Miami.

7år senare använder Charlie "miami storyn" gång på gång för att vinna över klienters förtroende till deras företag och avslutar alltid berättelsen med "han är nog den ända som har skiljt sig två gånger inom loppet av 24h!". 
Dan som fortfarande inte riktigt har kommit över händelsen blir plötsligt överraskad när Vicki från ingenstans hör av sig och vill träffas genast.

De träffas och äter middag då hon avslöjar det hela. Dan och Vicki har två barn, tvillingarna Zack och Emelie, 7år och dagen efter ska Vicki in på fängelse då hon har gjort intrång på personlig mark. Hon vill att Dan ska passa barnen.

En verkligen supersöt film med många skratt som hela familjen kan ta del av.
Filmen är cirka 1.30 timme lång och är barntillåten

Kommentarer
Skrivet av: Karolina

Hehe filmen var bra :] En mysig sådan ;) (var väl "lite" trött efter sorry) xD

...Skrivet: 2009-12-31 | Klockan: 13:50:34
URL: http://jinete.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Blogg:

Skriv din kommentar här:

Trackback