Igår

...... Skrivet: 2009-08-22 | Klockan: 10:01:29
Nu är man någolunda vaken så kan man berätta vad som hände igår. 

Dagen började med "mentorstid", alltså vi fick en massa information om allt och vi fick även våra skåp. Efter detta så skulle vi samlas i aulan och göra en läsförståelse, som alla elver fick göra. Det var ganska enkelt, men man missförstod säkert något. Efter detta så missförstod jag och två till att vi skulle ha lunch om en timme så vi gick och satte oss nära kafeterian. Precis när vår lektion började så tittade jag på schemat och såg att vi hade läst fel så vi fick springa bort till de andra. Men det var nog ingen som märkte direkt att vi kom försent. 

Det var inte mycket till lektion heller. Vi fick gå runt och se i alla olika grenar, vad dom gjorde, hur de arbetade och vad vi skulle få göra denna terminen. Sen fick vi lunch. 
Det var en helt sjukt lång kö! Det stod folk i 2 korridorer (på längden) och köade! Inte mycket att göra än att ställa sig sist när kön hade krymt lite. 

Till nästa lektion kom vi faktiskt i tid. Även denna så skulle vi gå och se hur de olika grenarna arbetade och efter den sista så fick vi gå och då var klockan runt halv två. 
 
Bloggbristen = inte varit hemma. Direkt efter skolan tog jag första bästa buss och åkte hem till Erik.
 
(BILDER KOMMER)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Blogg:

Skriv din kommentar här:

Trackback