Varning, läs inte detta inlägget om du vill se filmen!

...... Skrivet: 2009-07-27 | Klockan: 10:20:53
Nu kommer beskrivningen på filmen som jag såg med min pojkvän i lördagsnatt. Den hete för övrigt Wild Things.
För att göra detta så okomplicerat som möjligt kommer jag att lägga upp vilka personer som är med, med en kort beskrivning.

Personer:

Sam Lombardo; Lärare på Blue Bay
Suzie Toller; Elev på Blue Bay med mörk och fattig bakgrund
Kelly van Ryan; Elev på Blue Bay populär och rik

Ray Duquette; Polis (Har även en assistent med sig som jag inte kommer ihåg namnet på)
Kenneth Bowden; Advokat
Sandra van Ryan; Kellys Mamma

Storyn.
Sam Lombardo är en lärare på skolan Blue Bay som alla tycker om. Han är den som alla vänder sig mot för att få stöd om de har fått problem. En dag sitter han med sista års eleverna i en aula och ska prata om sex brott, en flicka reser sig upp och springer ut ur aulan. Tydligt irriterad och är ingen mindre än Suzie. Ray Duquette och hans assistent håller i föreläsningen.
Senare blir Sam anklagad för våldtäkt på både Suzie och den förmögna Kelly van Ryan. Sam blir misshandlad av Kellys mammas älskare och får sin lägenhet förstörd innan han ens funderar på att anlita en advokat. När han väl gör det så är advokaten Kenneth Bowden, en man som lurar försäkringsbolaget genom att bära nackskydd (oklart varför).

Under rättgången så avslöjar Suzie att varken hon eller Kelly har blivit våldtagna och att allt var bara för att sätta dit Sam. Kellys mamma tvingas att betala ett stort skadestånd till Sam på 8,3 miljoner dollar.

Sam kommer hem till sitt hotelrum och märker att någonting är fel. Fönstret är öppet och där är leriga fotspår på golvet. Kelly och Suzie kommer fram från sina gömställen och omfamnar Sam. Dom hade planerat alltihopa för att komma åt Kellys arv. De har sedan trekant i hotelrummet.

Ray misstänker att dom har blivit lurade och försöker återuppta fallet igen. Ingen står på hans sida men han kämpar ändå och en kväll befinner han sig i Suzis lägenhet och hotar henne - att det kan hända samma sak med henne som med Davie. Suzie får panik och ringer Sam och åker senare hem till Kelly där Ray står redo med filmkamera i buskarna. De båda flickorna pratar med Sam i telefon innan dom senare ryker ihop i ett slagsmål, där Kelly nästan dränker Suzie, innan dom har sex i poolen.

Ray som har filmat allt, visar filmen för sina kolegor som blir väldigt upprörda och anklagar honom för intrång på privat mark. Men han vägrar att släppa fallet.

Sam ordnar så att de ska träffas alla tre en sista gång innan de rymmer tillsammans. De träffas på en strand där Suzie ofta brukade vara. Suzie är ganska full och när Kelly går för att hämta en filt i bilen så mördar Sam, Suzie med en champange flaska. De lägger hennes lik i bilen och kör sedan för att gräva ner henne.

Suzie anmäls som försvunnen och Ray leder sökandet. Han ringer en vän som Suzie brukade umgås med. Kompisen leder honom till en strand där dom hittar Suzies blod och tänder. Ray misstänker Sam och skyndar sig hem till Kelly för att skydda henne från Sam. Det slutar med att Kelly skjuter Ray som blir tvungen att skjuta tillbaka. Det resulterar i att Kelly dör och Ray får sparken från polisen. Mordet på Suzie läggs på Kelly.

Sam befinner sig på en tropisk ö. När han går in i sin hydda så står duschen och rinner. I duschen står Ray. Tydligen var han också med på planen! Dom bråkar lite om att det inte var meningen att Kelly skulle dö innan de går på en båt och åker ut ur hamnen. Väl ute på havet så lurar Sam, Ray så att han faller överbord. Men Ray kämpar sig upp igen trots att Sam slår honom med en lång krok. När han väl står uppe på båten igen så är Suzie där igen fast blond.
Hon skjuter Ray i bröstet med en harpun och han flyger i vattnet. Senare mördar hon Sam med gift och slänger honom av båten och åker vidare.

Väl i hamnen igen så kommer Sams advokat och ger henne pengarna! Han var också med i planen!

När eftertexten rullar så får man se tillbakablickar där det visar sig att Suzie som hade ett iq på 200 hade planerat allt för att hämnas på Ray och Sam. Ray hade mördat hennes kompis Davie för att han hade anlitat samma hora som honom och Sam för att han inte hjälpte henne ur fängelset. Vid ett klipp så visar dom hur Sam och Suzie står vid den stranden där hennes tänder hittades, står dem och drog ut hennes tänder. De visar också att Ray sköt Kelly först och sedan fick det att se ut som om det var hon som sköt honom. 

Det blev lite långt, hoppas att ni orkar läsa allt. Denna filmen hade många vändningar och man bytade helatiden "mastermind" och vem som låg bakom. Helt sjukt. Vad tycker du? 

Kommentarer
Skrivet av: MecKii

Såg den typ för nån vecka sen :P

Hela tiden var: Men vad! Han var :O Hon såg:O Han jgorde! xD

haha, hela tiden xD den var ju helt OK, men sen finns det ju 2 till såna filmer -.-'

...Skrivet: 2009-07-28 | Klockan: 14:09:32
URL: http://meckii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Blogg:

Skriv din kommentar här:

Trackback